Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

اینکه چیزی نیست روزی 10 بار واسه من اتفاق میوفته وگرنه الان 500000 تا کریستال داشتم

دادا ببخشید ناراحت نشیا ولی یکم زیاد خالی نمیبندی :P :D :lol:

یه چیز جدید کشف کردم فک کنم این اولین پستت بود که با حالت عادی نوشتی نه:دیـ

Edited by alikargar
  • Like 1

دادا ببخشید ناراحت نشیا ولی یکم زیاد خالی نمیبندی :P :D :lol:

بابا تو که توی چند تا جبهه با من  نبودی من همیشه میرم جایی که اگه پرچه باشه حداقل چند تا جلو باشن بدبختی میبینم مثلا 10 تا جلون من میرم تو یکهو میمینم ظرف 5 دقیقه مساوی میشه دقایق دیگشو نمیبینم چون میدونم چی میشه یکهو هم با هم میرن بیرون در حالی که برنده شدنا توی سند باکس توی ایسلند این اتفاق ده ها بار افتاده از فردا هر وقت اینطور شد دعوتت میکنم بیای ببینی

بچه ها میشه جواب بدین

کی اپگریت بدون زمان میشه؟

ایا در ان روز تخفیف 50 هم میخوره؟

:tank:

با این تانکه خیلی حال میکنم  :ph34r:

• Like 1

بابا تو که توی چند تا جبهه با من  نبودی من همیشه میرم جایی که اگه پرچه باشه حداقل چند تا جلو باشن بدبختی میبینم مثلا 10 تا جلون من میرم تو یکهو میمینم ظرف 5 دقیقه مساوی میشه دقایق دیگشو نمیبینم چون میدونم چی میشه یکهو هم با هم میرن بیرون در حالی که برنده شدنا توی سند باکس توی ایسلند این اتفاق ده ها بار افتاده از فردا هر وقت اینطور شد دعوتت میکنم بیای ببینی

داشم اشتب میکنی دیگه  من بارها توی تیم هایی که حتی یکی هم نبوده رفتمو اخر سر بازی با برد من تموم شده

اقلب بازی میکنند بعدش گروه مقابل که میرند یه گروه میاند برای به قول احمد مفت خوری  بازی رو میبرند کلی کریستال گیرشون میاد

• Like 1

من سر از کار این ریل در نیاوردم  من با دبل اتش  به یک هورنت  که اصلا هیچی نداره به گوشش میزنم نمیمیره یک با ریل ام 2 منو میزنه میمیرم تازه بدون دبل میزنه بابا یا یک چیزی بسازین خودتون ازش سر در بیارین میگیم من حداقل اتش زدم که 88 باشه که 2 برابرش میشه بالای 170 چجوریه هورنت ام 2 نمیمیره؟ واسه همین میگم منم ریل ام تو کنم شاید تونستم با یک تیر خالی ماموت ام 3 رو زدم خدا رو کی دیده

داشم اشتب میکنی دیگه  من بارها توی تیم هایی که حتی یکی هم نبوده رفتمو اخر سر بازی با برد من تموم شده

اقلب بازی میکنند بعدش گروه مقابل که میرند یه گروه میاند برای به قول احمد مفت خوری  بازی رو میبرند کلی کریستال گیرشون میاد

این 2 جملتو باید اب طلا گرفت :lol:

طلا گرونه:دی

• Like 1

من سر از کار این ریل در نیاوردم  من با دبل اتش  به یک هورنت  که اصلا هیچی نداره به گوشش میزنم نمیمیره یک با ریل ام 2 منو میزنه میمیرم تازه بدون دبل میزنه بابا یا یک چیزی بسازین خودتون ازش سر در بیارین میگیم من حداقل اتش زدم که 88 باشه که 2 برابرش میشه بالای 170 چجوریه هورنت ام 2 نمیمیره؟ واسه همین میگم منم ریل ام تو کنم شاید تونستم با یک تیر خالی ماموت ام 3 رو زدم خدا رو کی دیده

شاید نتت ضعیف بوده و هنگ کرده بودی و اون تانک جای دیگه بوده و شما فکر میکردید که اون اونجاست و نمیمیرد

• Like 2

بچه ها میشه جواب بدین

کی اپگریت بدون زمان میشه؟

ایا در ان روز تخفیف 50 هم میخوره؟

:tank:

با این تانکه خیلی حال میکنم  :ph34r:

نه حداکثر تخفیف که روزهای خیلی خاص میدن 25%میکرو آپگرید+ بدون اسپید

فکر نمیکنم تا 2-3ماه دیگه ازین خبرا باشه

ضمنا پیشنهاد میکنم تا ام3 نخریدید میکرو نزنید پولتونو حیف میکنید.28 دسامبر 50% میکرو و اسپید تخفیف میخوره

• Like 1

نه حداکثر تخفیف که روزهای خیلی خاص میدن 25%میکرو آپگرید+ بدون اسپید

فکر نمیکنم تا 2-3ماه دیگه ازین خبرا باشه

ضمنا پیشنهاد میکنم تا ام3 نخریدید میکرو نزنید پولتونو حیف میکنید.28 دسامبر 50% میکرو و اسپید تخفیف میخوره

ممنون داداش

ولش اپ گریتو میزنیم  اونطوری بازی بیشتر حال میده

انشالا برای ام 3 هم کریس میخرم 

سپهر مدال ها رو ببین

:D

70twcmwa6aonjxt2leug.png

خیلی باحاله تو فروم تانکی از یه بازی دیگه صحبت میکنید :lol: :lol: :lol:

• Like 1

اقای چاخان همیشه همین نبردا برات اتفاق میوفته امروز دعوت کردی اومدم دیدم اول جلو بودید تا این که چند نفر رفتن برای حریف وشما عقب افتادید تا اینکه 2تا یارتون رفتن بعدش 2تا دیگه براتون اومد تا اینجا درست؟:دی

8d2a092ae808f704.pngوبعد 5-6 دقیقه نتیجه این شد

2.png

الان همین نبرد ممکنه تا اخر بازی هزار بارم تغییر کنه

درضمن جذابیت بازی به همینه که هر تیمی از برد به باخت کشیده بشه و از باخت به برد ;)

ودرضمن به نظر من زیاد کار خوبی نمیکنی که میری با کسی که جلو هست من خودم هیچ وقت همچین کاری نمیکنم میبینم امتیازه کدوم یکی از بازیکنای تیم بیشتره میرم تو همون تیم حتی اگه تیم بازنده باشه:دیـ

Edited by alikargar
  • Like 3

اقای چاخان همیشه همین نبردا برات اتفاق میوفته امروز دعوت کردی اومدم دیدم اول جلو بودید تا این که چند نفر رفتن برای حریف وشما عقب افتادید تا اینکه 2تا یارتون رفتن بعدش 2تا دیگه براتون اومد تا اینجا درست؟:دی

8d2a092ae808f704.pngوبعد 5-6 دقیقه نتیجه این شد

2.png

الان همین نبرد ممکنه تا اخر بازی هزار بارم تغییر کنه

درضمن جذابیت بازی به همینه که هر تیمی از برد به باخت کشیده بشه و از باخت به برد ;)

ودرضمن به نظر من زیاد کار خوبی نمیکنی که میری با کسی که جلو هست من خودم هیچ وقت همچین کاری نمیکنم میبینم امتیازه کدوم یکی از بازیکنای تیم بیشتره میرم تو همون تیم حتی اگه تیم بازنده باشه:دیـ

خوبه خودم دعوتت کردم اولش جلو بودیم 4 به 4 بودیم خیلی جلو بودیم یکهو همه چی عوض شد 2 نفر شدیم به 4 همون موقع دعوتت کردم که ببینی بعد میخواستم برم بیرون دیدم 600 تا تجربه دارم حیفه اصولا من بازی 1 ساعته بازی نمیکنم اکثرا 15 دقیقه ایه بعد دقیقه 30 به بعد 2تا اومدن که عکسشونم گذاشتی یارو با ایسدا ام3 و ویکی 48 با کشت 6 بار مرد میخواستم به ادمین بگم کریستال ما رو هم به اون بده ولی اخرش با اختلاف 4 امتیاز اول شدم 1700 کریستال بردم که میخواستم بیام اینجا بگم که امروز روی شانسم بود که تو پست زدی

Edited by teranova007
  • Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...