Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

Ranketoon Too Test Server Chie?

Vase Man Ye Morabbae ( Warant Officer One )

کماندار:دی

هوی سپهر میدونم کماندار نیستاااا نیای اشتباه بگیری:دی

salam man ye soal dashtam inke age aslaheye rikochet va badaney eviking ro m1 konam khobe ya bad age bade begin kodom aslaheha behtare

سلام،من تا دو روز پیش با همین ترکیب بازی میکردم

الانم ریکوچتو ام 2 کردم

شک نکن برا رنک تو عالیه

خیلی عالی ;)

Edited by ali-jj

ye soale dige ham dashtam ke in aslahe va badane toye levelaye bala ham bedard mikhore ya na?

:mellow: :mellow:

از نظر من آره خیلی

حالا میخوای جواب رنک بالا ترا رو هم ببین

موفق باشی

• Like 1

گفتم وقت خودتون رو واسه تست هدر ندین

حالا هرجور خودتون صلاح میدونید

دادا یه سوال تستو برا چی باز کردن؟

دوستان یک سوال!

من این سه تا رنگ رو دارم:

dragon
storm
dirty

حالا به نظرتون رنگ بخرم یا هانتر رو ام1 بکنم؟؟

هورنت ام1 هم دارم...

به احتمال زیاد منتظر ضعیف شدن دوباره شات گان باید باشیم

بیش از حد انتظار قویه

البته الانم که ماشالا تانکی خودشم مونده داره چیکار میکنه

---

تانکی میخواد عجله ای میخواد کار کنه سر همینم همه چیو داغون میکنه

خدا کنه  ریل گان ضعیف بشه خدایش رو مخه از اسموکی هم خطرناک تره !

باز اسموکی دراگ بزنه طرف و با دو تیر میکشه ولی این ریل گان با یه تیر میکشه  :angry: 

خدا کنه  ریل گان ضعیف بشه خدایش رو مخه از اسموکی هم خطرناک تره !

باز اسموکی دراگ بزنه طرف و با دو تیر میکشه ولی این ریل گان با یه تیر میکشه  :angry: 

ریل نمیتونه اسموکی رو بزنه اگه اسموکی زن کارشو بلد باشه من دیروز توی جنرالها اریل ام 3 رو میزدم اینا که فنچن ریل حداقل 6 ثانیه لود داره بعد که میخواد شلیک کنه زمانی رو باید بزنییش که تیرش منحرف بشه دیروز نه ریل منو تونست بزنه نه ایسدا ام 3  فقط فریز اگه نزدیک بیاد کاری نمیتونم بکنم

دوستان یک سوال!

من این سه تا رنگ رو دارم:

dragon

storm

dirty

حالا به نظرتون رنگ بخرم یا هانتر رو ام1 بکنم؟؟

هورنت ام1 هم دارم...

اگر داری الماس Electra

خوبه ایتم هاش توو مپ های کوچیک بدردت میخوره 

رنگ های خوبی داری این هم بگیر تکمیل بشی

من جای شما بودم 

میگرفتم 

• Like 1

الان توی تست بودم هامر ام 2 البته با دراگ داشتم توی سند باکس نفر اول شدم با 26 کشته نفر دوم 21 بود 2 تا جنرال بودن 3تا دیگه هم درجشون بالاتر از من بود منم یک ستاره سرخ بودم  همینی که 3تا بشه میشه ام 2 کرد  اسموکی رو خیلی هامر خوبه کاش بجای  ایسدا اونو ام 2 میکردم اونا هم دراگ کردن ولی باز من بردم با اختلاف

ریل نمیتونه اسموکی رو بزنه اگه اسموکی زن کارشو بلد باشه من دیروز توی جنرالها اریل ام 3 رو میزدم اینا که فنچن ریل حداقل 6 ثانیه لود داره بعد که میخواد شلیک کنه زمانی رو باید بزنییش که تیرش منحرف بشه دیروز نه ریل منو تونست بزنه نه ایسدا ام 3  فقط فریز اگه نزدیک بیاد کاری نمیتونم بکنم

اگه کسی که ریلم داره بازیشو بلد باشه حریف نداره با این اسموکیم اگه به گوشه یا سر تانک بزنی خیلی خفن تیر ریل را  منحرف میکنه:دی

• Like 1

ریل کار حرفه ای باشه میزنه دادش وگرنه اگر بخواد رو در رو بزنه اسموکی و ریکو و توینز زومشو خراب میکنن 

هیچ ریل کار اینفدر ناشی نیست که بخواد رو در رو این اسلحه ها وایسته اما اگر حرفه ای باشه میزنه شک نکن

• Like 2

الان توی تست بودم هامر ام 2 البته با دراگ داشتم توی سند باکس نفر اول شدم با 26 کشته نفر دوم 21 بود 2 تا جنرال بودن 3تا دیگه هم درجشون بالاتر از من بود منم یک ستاره سرخ بودم  همینی که 3تا بشه میشه ام 2 کرد  اسموکی رو خیلی هامر خوبه کاش بجای  ایسدا اونو ام 2 میکردم اونا هم دراگ کردن ولی باز من بردم با اختلاف

من موندم تو چرا هر وقت هر جا میری اول هستی:دی

در ضمن  برای هر سلاح مهارت خاصی وجود داره مثلا همین سجاد خودمون اول هورنت و ایزیدا ام3 داشت الان چی ریل با تیتان با کلی چیز دیگه ام3 چون با ایزیدا خوب کار میکرد سریع کریس جم کرد (مردک فردا زئوس میگیره:دی)1

• Like 1

سلام تانکر های ایرانی

بییایید با هم یه تیم بسازیم  لطفا یک تیمی بسازید و  به من بگویید

اریانا

ارومیه

:tank:  :tank:  :tank:  :tank:  :tank:

من موندم تو چرا هر وقت هر جا میری اول هستی:دی

در ضمن  برای هر سلاح مهارت خاصی وجود داره مثلا همین سجاد خودمون اول هورنت و ایزیدا ام3 داشت الان چی ریل با تیتان با کلی چیز دیگه ام3 چون با ایزیدا خوب کار میکرد سریع کریس جم کرد (مردک فردا زئوس میگیره:دی)1

2 راه داره

1-خالی بندی

2-مفت خوری

:p

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...