Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

دادا یه سوال تستو برا چی باز کردن؟

من احتمال دادم واسه رنگای جدید و پروتکشن شات گان باشه و یا حداقل ماشین گان ولی هیچی نبود

و تازه پرو بتل هم نمیشد ساخت !ا

خدا کنه  ریل گان ضعیف بشه خدایش رو مخه از اسموکی هم خطرناک تره !

باز اسموکی دراگ بزنه طرف و با دو تیر میکشه ولی این ریل گان با یه تیر میکشه  :angry: 

ریل گان 7 ثانیه طول میکشه و تو این مدت فقط یه کیل حداکثر میگیره

شات گان تو همین زمان 3 تا کیل میگیره

بعد میگی ریل قویه ؟!ا

اسموکی باز نیستی

اگه بودی همچین چیزی نمیگفتی چون اسموکی بازا صبر میکنن تا اون روشن شدن سر ریل رو ببینن و بعد یه شات به کنار بدنه تانک میزنن تا هدفگیری رو به فنا بدن

نظرت کاملا اشتباهه و فقط به خاطر نقطه ضعف خودته

ریل نمیتونه اسموکی رو بزنه اگه اسموکی زن کارشو بلد باشه من دیروز توی جنرالها اریل ام 3 رو میزدم اینا که فنچن ریل حداقل 6 ثانیه لود داره بعد که میخواد شلیک کنه زمانی رو باید بزنییش که تیرش منحرف بشه دیروز نه ریل منو تونست بزنه نه ایسدا ام 3  فقط فریز اگه نزدیک بیاد کاری نمیتونم بکنم

هر کسی شما میری جلوش فنچه انگاری نه ؟

الان توی تست بودم هامر ام 2 البته با دراگ داشتم توی سند باکس نفر اول شدم با 26 کشته نفر دوم 21 بود 2 تا جنرال بودن 3تا دیگه هم درجشون بالاتر از من بود منم یک ستاره سرخ بودم  همینی که 3تا بشه میشه ام 2 کرد  اسموکی رو خیلی هامر خوبه کاش بجای  ایسدا اونو ام 2 میکردم اونا هم دراگ کردن ولی باز من بردم با اختلاف

واسه همین من کلن تست رو قبول ندارم

کسایی که میان تو تست هیچ کدوم جنرالیسیمو نیستن ( به جز وقتی که سلاح جدیدی بیاد و ازین چیزا )ا

هر کسی میبینی یه نوبه

پس بردنت اونجا هیچ ارزشی نداره

درجه رو که دیگه اصن هیچی

توی تست من میتونم یه ریکریت ( رنک اول بازی ) باشم و جنرالیسیمو بکشم

تو بازی واقعی باید حرفی واسه گفتن داشته باشی

ریل کار حرفه ای باشه میزنه دادش وگرنه اگر بخواد رو در رو بزنه اسموکی و ریکو و توینز زومشو خراب میکنن 

هیچ ریل کار اینفدر ناشی نیست که بخواد رو در رو این اسلحه ها وایسته اما اگر حرفه ای باشه میزنه شک نکن

ریل باز صبر میکنه تا اسموکی جلوش نوب بازی در بیاره و اول اون بهش یه شات بزنه و همون لحظه خلاصش میکنه

اونم از فاصله خیلی دور و تو فاصله نزدیک هم میچسبه بهش

هم ریکو و هم اسموکی از نظر من هر دورو باید از نزدیک بزنی

اسموکی بعضی وقتا ریسکی میشه ولی ریکو نه

فرز باش و بچرخ چون هدف گیری با ریکو فاجعه س

تعداد تیراش که تموم بشه هر شات نزدیک به 1/5 ثانیه طول میکشه

بعد خلاصش کن

توینز که دیگه هیچی

بری نزدیکش نزده خوردی

• Like 4

من احتمال دادم واسه رنگای جدید و پروتکشن شات گان باشه و یا حداقل ماشین گان ولی هیچی نبود

بعد میگی ریل قویه ؟!ا

اسموکی باز نیستی

اگه بودی همچین چیزی نمیگفتی چون اسموکی بازا صبر میکنن تا اون روشن شدن سر ریل رو ببینن و بعد یه شات به کنار بدنه تانک میزنن تا هدفگیری رو به فنا بدن

کسایی که میان تو تست هیچ کدوم جنرالیسیمو نیستن ( به جز وقتی که سلاح جدیدی بیاد و ازین چیزا )ا

هر کسی میبینی یه نوبه

درجه رو که دیگه اصن هیچی

ریل باز صبر میکنه تا اسموکی جلوش نوب بازی در بیاره و اول اون بهش یه شات بزنه و همون لحظه خلاصش میکنه

بعد خلاصش کن

توینز که دیگه هیچی

بری نزدیکش نزده خوردی

نمره انشا بهت 20 میدم:p

• Like 1

khob maham ba komak hamey dostan runk up shodim ba tashakor az hamey dostan che emshab bodan che dishab bodan

dameton garm:-*

300hlv9tlm3bl1ctksyb.jpg

تبریک جنرال:دی :fire_r: :fire_l:

• Like 1

بعد میگی ریل قویه ؟!ا

اسموکی باز نیستی

هر کسی میبینی یه نوبه

درجه رو که دیگه اصن هیچی

بعد خلاصش کن

توینز که دیگه هیچی

بری نزدیکش نزده خوردی

داداش همه ی حرفات درست / درسته من از اول تا اخر فقط با ریکو کار کردم الان هم فقط ریکو دارم اما دیدم دارم میگم

یه ریل کاره حرفه ی کمپ میکنه یه جای بعد میزنه اگر هم بخواد بره جلو به یارو بچسبه با یه تیر میزنتش باز هم میگم علی هم گفت هر سلاحی یه تاکنیک داره مثلا خوده شما اگر فریز داشته باشید میاین جلوی لوله ی تانک طرف فریز میکنید یا دورش میچرخید فریز میکنید؟؟؟ 

اتفاقا من عاشق زدن ریل ها هستم چون با ریکوم زومشون و خراب میکنم اما اگر طرف حرفه ای باشه جرات نمیکنم برم جلوش بدون دابل دمج باشه که هیچ میرم جلوش راحت میزنم اما دابل دمج داشته باشه فقط کافیه به تانکم بچسبه منو راحت میزنه بدون هیچ دردسری این یکی از اسون ترین کارهای زدن هست جلوی اسموکی و ریکو و توینز

• Like 1

داداش همه ی حرفات درست / درسته من از اول تا اخر فقط با ریکو کار کردم الان هم فقط ریکو دارم اما دیدم دارم میگم

یه ریل کاره حرفه ی کمپ میکنه یه جای بعد میزنه اگر هم بخواد بره جلو به یارو بچسبه با یه تیر میزنتش باز هم میگم علی هم گفت هر سلاحی یه تاکنیک داره مثلا خوده شما اگر فریز داشته باشید میاین جلوی لوله ی تانک طرف فریز میکنید یا دورش میچرخید فریز میکنید؟؟؟ 

اتفاقا من عاشق زدن ریل ها هستم چون با ریکوم زومشون و خراب میکنم اما اگر طرف حرفه ای باشه جرات نمیکنم برم جلوش بدون دابل دمج باشه که هیچ میرم جلوش راحت میزنم اما دابل دمج داشته باشه فقط کافیه به تانکم بچسبه منو راحت میزنه بدون هیچ دردسری این یکی از اسون ترین کارهای زدن هست جلوی اسموکی و ریکو و توینز

ریل کار از نظر من نباید قایم بشه

حتی یه نوب هم میتونه بره پشت اون خونه تو زمین سندباکس و تا یکی میاد فلگ ببره بزنتش و حتما امتیازش زیادی هم میگیره ولی نوبه و فقط ممکنه هدفگیریش خوب بشه و نه بازیش

و تازه هدف گیری در حین بازی هم که دیگه یه چیز دیگه س

واسه هر سلاحی معمولا هر کدوم از ما یه ترفند داریم

مثلا من با ریکو جلوی فریز میرم کنار یه دیوار و هیچ وقت مستقیم بهش نمیزنم  و سعی میکنم به دیوار شلیک کنم  چون کمتر نیاز پیدا میکنی به چرخوندن تورت تو اون حالت ( احمد دیده :دی )ا

ولی مثلا با ریل جبو تاندر میچسبم بهش تا سلف دمج هم به خودش آسیب بزنه

بعضی وقتا هم میزنم به خود تانک سرش که بره بالا میرم زیرش و گیج بازی در میارم :دی

بیشتر به سبک بازی خودمون بستگی داره این که چطور راجب بقیه سلاح ها فکر میکنیم

ولی خب راه حلمون هم جلوی تورت ها مختلف میتونه خلاقانه باشه

• Like 2

نه شما کیستی:دی

خوفی ارشیا کم پیدا شدی نامرد

ممنون تو خوبی؟

خوب معتاد کلش شدم 

مگه میشه یادمون نیاد

اره:D

سلام نه یادم نمیاد

منم همیینطوررر

خب تو این مدت چی تغییر کرده؟ تیرا؟رنگا کیتا کلن همچی

این هامرم تو تست سرور تستش کردی چه تیر اشغالیه

چرا رمز تانکیو نمیتونم عوض کنم؟

لینکش واسم میاد ولی دوباره میبرم تو تانکی

چی کارش کنم؟

باز خوبه تو نمیتونی عوض کنی!

مال من خود به خود سه بار عوض شده!

نمیدونم این بازی یه مدته چه مرگش زده همش قاطی داره...البته لگ ها خیلی اومده پایین تر...

ریل کار از نظر من نباید قایم بشه

حتی یه نوب هم میتونه بره پشت اون خونه تو زمین سندباکس و تا یکی میاد فلگ ببره بزنتش و حتما امتیازش زیادی هم میگیره ولی نوبه و فقط ممکنه هدفگیریش خوب بشه و نه بازیش

و تازه هدف گیری در حین بازی هم که دیگه یه چیز دیگه س

واسه هر سلاحی معمولا هر کدوم از ما یه ترفند داریم

مثلا من با ریکو جلوی فریز میرم کنار یه دیوار و هیچ وقت مستقیم بهش نمیزنم  و سعی میکنم به دیوار شلیک کنم  چون کمتر نیاز پیدا میکنی به چرخوندن تورت تو اون حالت ( احمد دیده :دی )ا

ولی مثلا با ریل جبو تاندر میچسبم بهش تا سلف دمج هم به خودش آسیب بزنه

بعضی وقتا هم میزنم به خود تانک سرش که بره بالا میرم زیرش و گیج بازی در میارم :دی

بیشتر به سبک بازی خودمون بستگی داره این که چطور راجب بقیه سلاح ها فکر میکنیم

ولی خب راه حلمون هم جلوی تورت ها مختلف میتونه خلاقانه باشه

این بازی فقط و فقط به تاکنیک بستگی داره این عکس و ببین یارای من همه اسموکی داشتن بازی گرگ با اسموکی از بقیه خیلی بهتر بود دست قبل همه لفت دادن اما هیچ پرچمی ما نبردیم تا بازیکن های جدید بیان بازیکن تیم حریف و ببین رنگ ابی رنک مارشال یارو ریل گان داشت با دراگ دبل دمج هر 4 تا پرچم و اون پسره برداشت 4 هیچ عقب بودیم اگر یکی از بازیکن های ما ماموت ام3 نمیکشد نمیرفت روی پرچم ما دفاع نمیکرد باز هم پرچم میزد میباختیم

این و میخوام بگم طرف بازی بلد باشه با ریل هرکسی که جلوش باشه ریکو و اسموکی رو میزنه راحت براش فرقی نمیکنه 

و اینکه چه ربطی داره هرکی کمپ میکنه یعنی نوبه !! کمپ کردن هم یه سبکی از بازیه برو ویدیوهای مسابقاتو نگاه کن حداقل یه بازیکنشون کمپ میکنه بقیه میرن جلو اون اینا رو پوشش میده

49831253451745530946.png

• Like 1

و اینکه چه ربطی داره هرکی کمپ میکنه یعنی نوبه !! کمپ کردن هم یه سبکی از بازیه برو ویدیوهای مسابقاتو نگاه کن حداقل یه بازیکنشون کمپ میکنه بقیه میرن جلو اون اینا رو پوشش میده

من منظورم این طور نبود که هر کسی بره یه جا قایم بشه و ازونجا بزنه نوبه

بعد از اون هم بازی توی مسابقات کاملن بحثش جداس

اون کسی هم که کمپ میکنه ساپورت میکنه در واقع و حرفی که میزنی صحیح

ولی توی سرور های خودمون

چن نفر از کسایی که میرن قایم میشن واقعا بازیشون خوبه ؟!ا

یه بخشی از بازی چه بخوایم و چه نخوایم این قایم شدن هست ولی نه اینکه بازیکن بره تمام مدت همونجا وایسه و یه دبل دمج بگیره و بقیه رو بزنه

منظور من این بود

-----

هممون یه تعریف نسبا دقیق و کامل از بازیکن خوب داریم

کسی که در زمان مناسب بتونه سلاح مناسب رو انتخاب کنه و مانع باخت تیم بشه

Edited by masoud_b

این بازی فقط و فقط به تاکنیک بستگی داره این عکس و ببین یارای من همه اسموکی داشتن بازی گرگ با اسموکی از بقیه خیلی بهتر بود دست قبل همه لفت دادن اما هیچ پرچمی ما نبردیم تا بازیکن های جدید بیان بازیکن تیم حریف و ببین رنگ ابی رنک مارشال یارو ریل گان داشت با دراگ دبل دمج هر 4 تا پرچم و اون پسره برداشت 4 هیچ عقب بودیم اگر یکی از بازیکن های ما ماموت ام3 نمیکشد نمیرفت روی پرچم ما دفاع نمیکرد باز هم پرچم میزد میباختیم

این و میخوام بگم طرف بازی بلد باشه با ریل هرکسی که جلوش باشه ریکو و اسموکی رو میزنه راحت براش فرقی نمیکنه 

49831253451745530946.png

ina ro bikhi raid callet to halqam 

arman0o98@raidcall.com ad kon:)

• Like 2

چرا رمز تانکیو نمیتونم عوض کنم؟

لینکش واسم میاد ولی دوباره میبرم تو تانکی

چی کارش کنم؟

از مینی کلیپ عضو شدی؟

• Like 1

من منظورم این طور نبود که هر کسی بره یه جا قایم بشه و ازونجا بزنه نوبه

بعد از اون هم بازی توی مسابقات کاملن بحثش جداس

اون کسی هم که کمپ میکنه ساپورت میکنه در واقع و حرفی که میزنی صحیح

ولی توی سرور های خودمون

چن نفر از کسایی که میرن قایم میشن واقعا بازیشون خوبه ؟!ا

یه بخشی از بازی چه بخوایم و چه نخوایم این قایم شدن هست ولی نه اینکه بازیکن بره تمام مدت همونجا وایسه و یه دبل دمج بگیره و بقیه رو بزنه

منظور من این بود

-----

هممون یه تعریف نسبا دقیق و کامل از بازیکن خوب داریم

کسی که در زمان مناسب بتونه سلاح مناسب رو انتخاب کنه و مانع باخت تیم بشه

به جرات میتونم بگم شاید 20 درصد کسایی که کمپ میکنن با ریل بازیشون خوبه و 80 درصد هم که با ریل حمله میکنن بهتر هستن حرف شما کاملا درسته

این عکس و ببین البته این سبک بازی که کنترل رنک هست و این مپ فرق میکنه بیشتره ریل کارها اینجا کمپ میکنن تیم قرمز رنک دو رو نگاه کن بازی هم پرو بود و هیچ دراگی هم نمیومد اون رنک دو با ریل میزد میرفت کمپ میکرد جالب این عکس اینجاست که دراگ نبود اگر با ریل میزد یکی رو دمج طرف نصف میشد اما ببین چقدر خوب بازی کرد که رنک دو تیمشون یه ریل زن بود واقعا توو این مپ و بدون دراگ یه ریل زن این امتیاز و بیاره سخته من توو مپ که این بود هم رفتم بازی پرچم توو سندباکس واقعا کمپی که این میکرد فوق العاده بود 

95119204824115322089.png

سلام بچه ها من به شدت نیاز به کیریستال دارم 10 کیلو!

کی میاد باهاش یه دست 1 ساعته دو نفره بزنم که کیرییس جم شه؟

:( خواهش میکنم یکی بیاد

ریل نمیتونه اسموکی رو بزنه اگه اسموکی زن کارشو بلد باشه من دیروز توی جنرالها اریل ام 3 رو میزدم اینا که فنچن ریل حداقل 6 ثانیه لود داره بعد که میخواد شلیک کنه زمانی رو باید بزنییش که تیرش منحرف بشه دیروز نه ریل منو تونست بزنه نه ایسدا ام 3  فقط فریز اگه نزدیک بیاد کاری نمیتونم بکنماونی که تو زدیشون بازیکن نبودن وگر نه حریف

اونای که تو زدیشون بازیکن نبودن وگر نه فایر ام 2 مثل شوخی میمونه برا یه ژنرال سیمون

البته اسموکی ام دو از اونم جک تره

aree

vali ta alan 10bar avaz kardeb odam

آخرین لینکی که بت ایمیل  داده را برام خصوصی بفرست بت بگم

ایشالله که درست میشه

-----

نفرست، خصوصی دادم بت

کار کرد بم اطلاع بده

--

مهدی، گریت ایران

Edited by GreatIraan

ریل کار حرفه ای باشه میزنه دادش وگرنه اگر بخواد رو در رو بزنه اسموکی و ریکو و توینز زومشو خراب میکنن 

هیچ ریل کار اینفدر ناشی نیست که بخواد رو در رو این اسلحه ها وایسته اما اگر حرفه ای باشه میزنه شک نکن

اخرین قدرت اتش ریل 199 تا میزنه اخرین جون هورنت 210 تا  اخرین تیر قدرتی اسموکی 120 تا میزنه

ریلود اسموکی 1.3 ریلود ریل 5.8

حالا شما به من بگو این چجوری میزنه؟

میگیم هر دو طرف حرفه ای  ریل اول 199 تا میزنه مستقیم تیر اسموکی هم منحرف میشه بعد اسموکی میزنه 3 تا تیر حداقل تا 4 تا هم میشه زد تا لودش تیر اسموکی معمولیش 44 تا ما میگیم 45 تا 2 تا میزنه میشه 90 یکی هم خلاصی میزنه دیگه برو واسه خودت ریل این در حالی هست که اول ریل اسموکی رو بزنه با خرین زورش خودتون میدونید که به ریل اعتمادی نیست

پس اسموکی برنده است

اینم اضافه کنم اسموکی و ریل هر دو بد میتکونن پس مطئنا کسی که  با یک تیر بخواد بزنه طرفو واسش سخته چون  ممکنه لغزش  داشته باشه ولی اسموکی یک تیرش خطا بره 3 تا تیر دیگه میتونه بزنه من شده واسم توی 4تا تیرم 2تاش تیر خلاصی بوده که پشت سر هم زدم 2تا رو پودر کردم  ولی با ریل ازین شانسها ندارین واسه همین میگم ریل اگه تیر اولش نخورد باید در بره

Edited by teranova007

اونای که تو زدیشون بازیکن نبودن وگر نه فایر ام 2 مثل شوخی میمونه برا یه ژنرال سیمون

البته اسموکی ام دو از اونم جک تره

شما با هر اسلحه ای دوست داری بیا من  میزنمت عزیزم اسموکی هم دور خوب میزنه هم نزدیک بعد هم زمینی که من بودم 12 به 12 بودیم سگ صاحبشو نمیشناخت من قبلا این زمنو رفته بودم و میدونستم چی کجاست  و دشمن از کجا میداد واسه همین میزدمشون مخصوصا کسانی که واسپ داشتن با 2 تا تیر اسموکی میترکیدن یا چپ میشدن تازه اونا حتی نمیدونستن جای پرچم ما کجاست من وقتی پرچمشونو بردم فهمیدن چون یک 5 دقیقه ای پرچم دستشون بود میچرخیدن در حالی که 2 بار از جای پرچم ما رد شدن و نفهمیدن

بعد میگی ریل قویه ؟!ا

اسموکی باز نیستی

هر کسی میبینی یه نوبه

درجه رو که دیگه اصن هیچی

بعد خلاصش کن

توینز که دیگه هیچی

بری نزدیکش نزده خوردی

شما که خودت مثل موش در میری از زمین چی میگی دیدی توی ایسلند که تو در رفتی من چکار کردم تنهایی 2تا ماموت بودن 1 تیتیان منم  هورنت ام 2 با فایر دیدی چجوری ترکوندمشون پس از جنگ نگو تو که شبیه رو....

به امتیاز توجهه کنید 3 نفر به یک نفر 10 دقیق کامل بودیم اخرشاش این 2 اضافه شدن  که نوب بودن از تعداد دی ال مشخصه سرور نیم ساعته که 10 دقیقه اول 3 نفر بودیم بعد رفتن تنها موندم 10 دقیقه بعد یکی اومد اخرشم اون یکی امد که نوب بودن حساب بکن اگه ام 3 داشتم چی میشد

pv9w9xb6ub2c.png

اینجاست که 2تا ماموت رو با فایر ام 2 میکشتم شما کجا بودین هم سجاد دعوت کردم هم علی هم مسعود ولی نیومدین

Edited by teranova007
  • Like 1

شما که خودت مثل موش در میری از زمین چی میگی دیدی توی ایسلند که تو در رفتی من چکار کردم تنهایی 2تا ماموت بودن 1 تیتیان منم  هورنت ام 2 با فایر دیدی چجوری ترکوندمشون پس از جنگ نگو تو که شبیه رو....

به امتیاز توجهه کنید 3 نفر به یک نفر 10 دقیق کامل بودیم اخرشاش این 2 اضافه شدن  که نوب بودن از تعداد دی ال مشخصه سرور نیم ساعته که 10 دقیقه اول 3 نفر بودیم بعد رفتن تنها موندم 10 دقیقه بعد یکی اومد اخرشم اون یکی امد که نوب بودن حساب بکن اگه ام 3 داشتم چی میشد

pv9w9xb6ub2c.png

اینجاست که 2تا ماموت رو با فایر ام 2 میکشتم شما کجا بودین هم سجاد دعوت کردم هم علی هم مسعود ولی نیومدین

دادا تورو خدا کمتر خالی ببند  خستم کردی تا کی بیام چاخانای تو رو بخونم من موندم چرا هرکس با تو یار میشه نوبه خودته وری گودی

حتما الان میخوای بگی این 2تا ماموتم ام3 بودن هان

اگه این علی منظورت منم بهتره توجه کنی که من امروز از ساعت 7به بعد توی تست بودم و قبلشم لالااگه منظورت من نبودم که هیچ 

• Like 4

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...