Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

امروز باید برم تو بازیش ببینم این فایر فایر که میکنه چقدر داغ هست

تو ایسلند همه چی به غیر از شافت میشه استفاده کرد

به نظرم استفاده از فریز هم اشتباست

برو تا بازی که منم بیتونم بیام

ok

درسته بابک جان

لگ دارم در حد تیم ملی

راهنمای کنید لطفا

پینگم خیلی بالاست

راه حل زیاد داره!

اشتراک اینترنت از کجا گرفتی؟

اگه از آسیاتک یا بیست نت باشه که باید بری ای پی ثابت بخری تا پورت یکسان بهت بدن!

البته میتونی با دیسکانکت کردن و کانکت شدن دوباره پورتت رو به صورت اتوماتیک تغییر بدی...البته شاید بدتر بشه که بهتر نشه اما بازم احتمال خوب شدنش هست!

اگه از شرکت خصوصی میخری باید بهشون پول بیشتر بدی تا کیفیت بهت بدن...همون قضیه ی دسلمه....حالا یکم بیشتر توضیح بدی بد نیست... ;)

Edited by jacktery_XXX
  • Like 1

سلام بر اجمعین :)

چند روز پیش به مناسبت تولد حضرت مسیح یک سری تخفیفات مثل اپگرید کردن تانک داده شد.

ایا باز این تخفیفات در روز کریسمس هم داده میشه؟

و بهترین تانک برای اسموکی چه تانکی هست؟

ممنون

Edited by MR-X-grey

درسته بابک جان

امروز با فایر رفتم توی یک زمین بزرگ یک ساعته البته نصفشو بودم 1700 کریس گرفتم لامسب یک اتیش میگرفتی طرف دو نفر یک چرخ میزدی میمیردن تازه ژنرالم بودن چی حالی داد این زمینش خیلی بزرگ بود امروز با فابیر همه کار کردم پرچم سوزوندم پرچم بردم اره میخوای بگی پرچم سوزوندی اره سوزوندم لامصب چند بار  توی همین زمین بزرگ چند نفرو زدم خودم مردم بعد یکشون مرد  دوباره چند لحظه بعد مردم دیدم بعد 10 ثتانیه یکی دیگه مرد میشه؟ 

امروز با فایر رفتم توی یک زمین بزرگ یک ساعته البته نصفشو بودم 1700 کریس گرفتم لامسب یک اتیش میگرفتی طرف دو نفر یک چرخ میزدی میمیردن تازه ژنرالم بودن چی حالی داد این زمینش خیلی بزرگ بود امروز با فابیر همه کار کردم پرچم سوزوندم پرچم بردم اره میخوای بگی پرچم سوزوندی اره سوزوندم لامصب چند بار  توی همین زمین بزرگ چند نفرو زدم خودم مردم بعد یکشون مرد  دوباره چند لحظه بعد مردم دیدم بعد 10 ثتانیه یکی دیگه مرد میشه؟

افرین به تو

• Like 2

سلام بر اجمعین :)

چند روز پیش به مناسبت تولد حضرت مسیح یک سری تخفیفات مثل اپگرید کردن تانک داده شد.

ایا باز این تخفیفات در روز کریسمس هم داده میشه؟

و بهترین تانک برای اسموکی چه تانکی هست؟

ممنون

هر ساله کریسمیس تخفیف هست

و در مناسبت های دیگه هم هست و حتی بعضی روزای عادی میبینی 70 درصد تخفیف دادن معلوم نیست دیگه باید اماده باشی

برای اسموکی ویکینگ و هورنت

• Like 1

من هم فایر ام3+ دارم هم ایزیدای ام 3+ دارم پس میدونم بازی با هر کدومش چه خوبی و بدیایی داره

داخل حالت مساوی یعنی هم فایر و هم ایزیدا برابر باشن و رنگ داخالتی نداشته باشه فایر فقط زمانی ایزیدا رو میزنه که خودش بمیره ایزیدا نتونه از کسه دیگه ای خون بگیره یا سرد بشه بعد 7 تا 10 ثانیه بمیره

با الزیدا حاظرم هم زمان با دو تا فایر در بیفتم و هر دوتاش رو بزنم

حریف ایزیدا فقط و فقط فریز هست و خود ایزیدا البته به شرط اینکه به حریفت برسی

داخل اسلحه های دور برد هم فقط اسموکی ممکنه حریفش بشه

من هم فایر ام3+ دارم هم ایزیدای ام 3+ دارم پس میدونم بازی با هر کدومش چه خوبی و بدیایی داره

داخل حالت مساوی یعنی هم فایر و هم ایزیدا برابر باشن و رنگ داخالتی نداشته باشه فایر فقط زمانی ایزیدا رو میزنه که خودش بمیره ایزیدا نتونه از کسه دیگه ای خون بگیره یا سرد بشه بعد 7 تا 10 ثانیه بمیره

با الزیدا حاظرم هم زمان با دو تا فایر در بیفتم و هر دوتاش رو بزنم

حریف ایزیدا فقط و فقط فریز هست و خود ایزیدا البته به شرط اینکه به حریفت برسی

داخل اسلحه های دور برد هم فقط اسموکی ممکنه حریفش بشه

اسموکی یک درصد حریفش نمیشه

با ازیدا ام3 و هورنت ام2 رفتم جدال اسموکی وایکینگ ام3 هر تیری که میزد من بلا فاصله جبران میکردم خیلی راحت شکستش دادم جونم از نصف بیشتر بود

ازیدا توی دور برد ها حریف نداره چون شکلیکاشون با فاصله است و کمترینش که ماله اسموکی هست شکست میخوره

ولی توی نزدیک برد ها فریز همونطور که گفتی چون گیرش میندازه

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...