Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

همر اولا که هنوز رنگ ضدش نیس

دوما به زودی ضعیفش میکنن 99%

ریسکش زیاده

بنظره من هر چقدرم ضعیفش کنن عمرا قدرتشو زیر تاندر نمیارن چون اونوقت هم تیراش پخش و پلاس و هم دور و باهاش نمیتونی بزنی هم قدرتش زیر همره پس دیگه هیچ دیونه ای نمیره سمت همر

و اینکه شما میاید هی میگید رنگ باید بگم بله همه تفنگا جلو رنگ مثلا 50 درصدشون ضعیفن ولی الان بنظرم مشکل شما اینه که شما دارید همرو جلو رنگش با اسلحه های دیگه مقایسه میکنید و واس همین بهش میگید بد ولی اگه بیاید همرم بدون رنگش با اسلحه های دیگه که رنگشون جلوشون نیس مقایسه کنید دیگه بهش نمیگید بد

ولی در کل باید راجب همرو تاندر بگم که هرکدومشون تو یه مپ بیشتر کارایی دارن و همر تو مپ بزرگ عمرا به تاندرنمیرسه و تو مپ کوچیک همر از تاندر سر تره

thunder hunter shaft M2 & corrosion  too 50% sale= 190k :/

بخورهoff مگه قراره

اینا تخفیف نمی ذارن به این راحتیا به زور اونم تو کریسمس 50 تا تخفیف خورد میخوان حتما مجبور شی ازشون کریستال بخری سیاستشونه

اکه خبر داری به مام بگو

Edited by robocop96

بنظره من هر چقدرم ضعیفش کنن عمرا قدرتشو زیر تاندر نمیارن چون اونوقت هم تیراش پخش و پلاس و هم دور و باهاش نمیتونی بزنی هم قدرتش زیر همره پس دیگه هیچ دیونه ای نمیره سمت همر

و اینکه شما میاید هی میگید رنگ باید بگم بله همه تفنگا جلو رنگ مثلا 50 درصدشون ضعیفن ولی الان بنظرم مشکل شما اینه که شما دارید همرو جلو رنگش با اسلحه های دیگه مقایسه میکنید و واس همین بهش میگید بد ولی اگه بیاید همرم بدون رنگش با اسلحه های دیگه که رنگشون جلوشون نیس مقایسه کنید دیگه بهش نمیگید بد

ولی در کل باید راجب همرو تاندر بگم که هرکدومشون تو یه مپ بیشتر کارایی دارن و همر تو مپ بزرگ عمرا به تاندرنمیرسه و تو مپ کوچیک همر از تاندر سر تره

کلا تاندرم تو نقشه بزرگ خیلی قوی نیست ولی تو نقشه های متوسط مثل ریو و سایلنس همر و تاندر یه پا میرن تویه نقشه کوچیک همر خیلی سرتره

ولی تاندر تو همه جا کاربرد داره چه نقشه بزرگ باشه چه کوچیک

اون حسی که وقتی یو هو سه نفر با هم دود میشن میرن رو هوارو هیچ اسلحه دیگه ای به جز تاندر نداره

در ضمن حدود یه ماهه پیش که همر اومد گفتن رنگشم به زودی میاد دیگه نمیدونم کی

Edited by robocop96

کلا تاندرم تو نقشه بزرگ خیلی قوی نیست ولی تو نقشه های متوسط مثل ریو و سایلنس همر و تاندر یه پا میرن تویه نقشه کوچیک همر خیلی سرتره

اون حسی که وقتی یو هو سه نفر با هم دود میشن میرن رو هوارو هیچ اسلحه دیگه ای به جز تاندر نداره

بله تاندر تو مپ کوچیک هم کاربرد داره ولی بشرطی که حریف نوب باشه ولی اگه دوزار بازی بلد باشه میاد میچسبه بهتو و میزنه که زدیش از خودتم کم شه 

و اونیم که میگی یوهو 3 نفر باهم دود شن باهم برن هوا بنظره خودت از هر چند تا بازی ممکنه یه بار این اتفاق بیوفته؟؟ :blink:

تو جمله اخرتم باز میگی رنگ تو بیا همر و تاندر بدون رنگشون مقایسه کن بعد نظر بده

ye nooshabe am vase khodet baz kon :mellow:

باز کردم :mellow:

بخورهoff مگه قراره

اینا تخفیف نمی ذارن به این راحتیا به زور اونم تو کریسمس 50 تا تخفیف خورد میخوان حتما مجبور شی ازشون کریستال بخری سیاستشونه

اکه خبر داری به مام بگو

:mellow:

• Like 1

ye rangi daram age bezaram attack thunder mese smoky mishe in ke bishtar hal mide :lol:

Edited by BraveHearT_4

و اونیم که میگی یوهو 3 نفر باهم دود شن باهم برن هوا بنظره خودت از هر چند تا بازی ممکنه یه بار این اتفاق بیوفته؟؟ :blink:

تو جمله اخرتم باز میگی رنگ تو بیا همر و تاندر بدون رنگشون مقایسه کن بعد نظر بده

آره قبول دارم سه تایی هر هزار بار یه بار اتفاق میفته ولی دوتایی که خیلی زیاده همون دوتاییشم با زور با اصلحه هایه دیگه میشه

تو جمله اخرتم باز میگی رنگ تو بیا همر و تاندر بدون رنگشون مقایسه کن بعد نظر بده یعنی چی؟ :huh:

من گفتم قراره یه رنگ بیاد براش :) 

Edited by robocop96

آره قبول دارم سه تایی هر هزار بار یه بار اتفاق میفته ولی دوتایی که خیلی زیاده همون دوتاییشم با زور با اصلحه هایه دیگه میشه

تو جمله اخرتم باز میگی رنگ تو بیا همر و تاندر بدون رنگشون مقایسه کن بعد نظر بده یعنی چی؟ :huh:

من گفتم قراره یه رنگ بیاد براش :)

با فایر و فیریز و ریل گان هم میشه 2 تا یا 3 تا تانک رو با هم ترکوند  مهارت میخواد و حریف نوب :دی

با فایر و فیریز و ریل گان هم میشه 2 تا یا 3 تا تانک رو با هم ترکوند  مهارت میخواد و حریف نوب :دی

لازم نیست که لگم

با شفت هم میشه ترکوند

یبار 3 نفرو با هم زدم

:lol:

لازم نیست که لگم

با شفت هم میشه ترکوند

یبار 3 نفرو با هم زدم

:lol:

اره شفت رو یادم رفت بگم فقط با سلاح هایی که متمرکز یه جا رو میزنه نمیشه این کارو کرد مثل ایزیدا و اسموکی

من فقط میگم احتمالش بیشتره همین چیزه دیگه ای نمیگم 

سال سوم دبیرستان رشته ریاضی کتاب جبر واحتمال البته اگر دیپلم ریاضی داشته باشین :lol: B) )(

Edited by robocop96

والا اینجور مقایسه ها ازت بعیده :دی

تاندر کجا و همر کجا

هر دو تاشون تو دو سبک متفاوت هستن و نباید اصلن با هم مقایسه بشن

ریو مپ متوسط هست از نظر شما دیگه ؟

تاندر همه جا کاربرد نداره

حتی اونایی که میان سندباکس توی بتل تیمی ( چه سی تی اف و چه تی دی ام ) دارن ریسک بزرگی میکنن

هم از لحاظ پروتکشن و هم اینکه بازیکنا بچسبن بهشون

البته معمولا این ریسک باعث بردن تیمی میشه که توش تاندر دارن

تانکی حرف زیاد میزنه

اینکه فلان سلاح میاد و پروتکشن و این چیزا فقط در حد خبره

وگرنه فعلن خبری از پروتکشن ها نیس هرچند رنگا آماده هستن ! البته هنوز طرح گرافیکیشون احتمالا تموم نشده که چه شکلی باشن

ولی پروتکشن ها مشخص هستن

چه رنگای جدید و چه رنگایی که تغییر کردن و پروتکشن همر آوردن

در رابطه با چند نفر رو هم زمان زدن

تاندر اصولن به لاشخوری معروفه

وگرنه با شفت هم همین سپهر دیدم دوتایی با هم بزنه !ا

• Like 2

در رابطه با چند نفر رو هم زمان زدن

تاندر اصولن به لاشخوری معروفه

وگرنه با شفت هم همین سپهر دیدم دوتایی با هم بزنه !ا

بدجور هم دیدی

xD

ولی تاندر در کل از لحاظ اکس پی گرفتن خوب بود

با این آپدیت دمیج شدن بهتر هم شده:D

من که میخوام بخرمش؛

در آینده های دور هم که فایر 2 و اسموکی 2:/

برای تلاش بی پایان شما در تبانی تبریک میگووییم

(جمله بندیم تو حلق ممد ترنس) :mellow: :D

تبانی کجا بود

اگه هرکی در روز بین 5 ساعت تا 12 ساعت بازی کنه به نظرت رنک آپ نشه زود زود عجیب نیست

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...