Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

اهان تازه گرفتم سپهر منظورش اینه که گلد زیادی زود افتاده یعنی تو زمان عادیش باید اونقد طول میکشیده که اون پیام که میگه گلد داره میاد پاک شهولی فک کنم زمان افتادن گلدا تو مپا فرق داشته باشه مثلا چون اونجا ارتفاعش زیاد بوده سری گلد افتاده :D

مثل madness

که یهو گلد ظاهر میشه :D

ا:

باو اون عکس نشون میده وقتی اون گلد اومده بعد چند ثانیه دوباره یه گلد دیگه میاد  بعضی وقتا تا سه تا گلد پشت سر هم هم من دیدم که دوتاش همزمان یجا اومده و یکی گرفته بعدهشم از بازی زده بیرون و خودشو خونوادشو مورد عنایت همه ی بازیکنای اون زمین قرار داده دیدم که میگما خخخخخخخخ

Edited by xmoytayx
  • Like 1

ا:

باو اون عکس نشون میده وقتی اون گلد اومده بعد چند ثانیه دوباره یه گلد دیگه میاد  بعضی وقتا تا سه تا گلد پشت سر هم هم من دیدم که دوتاش همزمان یجا اومده و یکی گرفته بعدهشم از بازی زده بیرون و خودشو خونوادشو مورد عنایت همه ی بازیکنای اون زمین قرار داده دیدم که میگما خخخخخخخخ

چه باحال منم یه بار دیدم دو تا گلد اومد ولی جاهاش فرق داشت که همه دنبال اون گلده که وسط زمین بود رفتن منم تکو تنها اون یکی را گرفتم خیلی حال داد :D

• Like 1

اقا دیگه اصابم خورد شده هر موقه تلفن خونمون زنگ میخوره یا زنگ میزنیم جایی نتم قطع میشه درضمن ای دی اس ال مخابراته هر چی تو نت هم سرچ کردم راه حل نهایی واسم پیدا نشد دیگه خسته شدم خواهشا هر کی این مشکلو داره و تونسته حل کنه به من هم یاد بده 

این گلده را نزدیک بود بگیرمش ولی یکی منو زد و خدا را شکر که زد چون نتم همون موقه قطع شد به دیلیل زنگ خوردن تلفن

g9zbhiah1fsav0nhymyg.png

مگه نویز گیر نداری؟

• Like 1

چرا داداش اتفاقا دو تا هم خریدم و تست کردم بازم همین مشکلو دارم به مخابرات هم خیلی زنگ زدن همشون هیچی حالیشون نیست و چیزهای تکراری میگن که اخرش هم درست نمیشه

چرا داداش اتفاقا دو تا هم خریدم و تست کردم بازم همین مشکلو دارم به مخابرات هم خیلی زنگ زدن همشون هیچی حالیشون نیست و چیزهای تکراری میگن که اخرش هم درست نمیشه

بگو یه کارشناس بفرستن شاید بتونه حلش کنه

بگو یه کارشناس بفرستن شاید بتونه حلش کنه

ممنون گفتم همین الان

یه شماره موبایل ازم گرفت  و گفت واسه پیگیری لازمه اگه درست بشه خیلی توپ میشه اخه همیشه نبردهام نصف کاره رها میشه و اینطوری کریس کم جمع میشه  :ph34r:

منم میاممم داداش ادد کن

اقا بدترین بازی که تا حالا رفتم خیلی تلاش کردم ولی نتیجه را ببینین از وسطها بازی اومدم کلی عقب بودیم ولی اخرش یه ایزیدای عوضی با ماموت اومد و کارو خراب کرد

0jnj61to7z7svo0gwgsg.png

• Like 1

عزیز دیر شد نیومدی خیلی دیر شد

ببخشید داداش وسط نبرد حساسی بودم خیلی دراگ زدم ولی اخرش باختم اه :D

ُسلام به ایرانیاااای عزیییییز . خوشحال میشم یه دوست باحال اد کنه و همیشه بریم جنگ .  ای دی یاهو منم

kie_in

ایدیمه

دمتون گرم عشق است بچه های خودمون .

تو بازی هم که

online_0098

هستم

باشد که رستگار شوید

درود دوستان

یه سوال داشتم لطفا با تجربه ها جواب بدن

من میخوام ویکینگ با تاندر رو ام1 کنم

کدوم رنگ رو بگیرم؟

corrosion یا cedar

ببین؛

دارم میگم که

دقیق زیر

gold box will be dropped soon

نمینویسه 

X has taken the gold box

یکی دو تا نمونه دم دستش

http://ximg.co.uk/im...i2rul0gnhyk.png

و

http://ximg.co.uk/im...4lml9bzj3x3.jpg

حالا اینکه میگی عکس جدید نباشه

اگه فیلتر شکن داشتی برو اینجا ببین

http://en.tankiforum.com/index.php?showtopic=204702&page=290

مردم زرت زرت عکس گلد پرفتن میزارن

و در کل میگم که یه گلد باکسو اصلا ندیدی اونجا

:lol:

میدونی مشکل تو چیه؟

بدبینی

نسبت به هر چیز جدیدی + مشکوکی به همه چیز

این خصلت تو یه سری جاها خوبه ولی نه همه جا

این عکس هایی هم که گزاشتی بعضی هاش مال خیلی وقت پیشه یعنی از اون موقع تا الان همه چیز فرق کرده

یه عکس دیگه دارم که فرمت پی ان جی از برنامه پینت گرفتم که واسه خودم نگه دارم

9yl5g7vfkg5c85cfzi8l.png

این عکس کیفیتش بیشتره البته یه ذره .

این نسخه رو واسه خودم نگه داشتم و اون یکی رو گزاشتم چون حجمش کمتر بود واسه صفحه وب

شما یه جوری رو حرفت پافشاری میکنی انگار یه اصل ثابته که این اتفاق که میگی باید بیفته وقتی گلد باکس رو یکی میگیره

حالا که من گرفتم و شده

حالا علتش هرچی بوده

ولی اگه واقعا فکر میکنی من حوصله این رو دارم که بیشینم با فوتوشاپ این رو درست کنم واسه اینکه بگم خیلی تو گلدباکس گرفتن مهارت دارم تنها راهی که میتونی مطمئن بشی اینه که از رو عکس اسم بازیکنا رو برداری تو پروفایلشون یا تو بازی پیام بدی و یا عکس رو نشونشون بدی و بپرسی که آیا من دارم دروغ میگم یا تو اشتباه میکنی

نه اینکه بخوای با یه دستی زدن یا ترفند های دیگه کار رو پیش ببری

من چند روز پیش میخواستم با نرم افزار باندیکم فیلمبرداری کنم از بازی هام دیدم فقظ ده دقیقه بیشتر نمیگیره تو حالت تریال بعد که نرم افزار رو تست کردم و دیدم چه باحال ساخته شده حقیقتش دلم نیومد کرکش کنم و استفاده کنم درحالی که همون موقع میخواستم پول بدم کریستال بخرم (البته پشیمون شدم)

با خودم گفتم آدم باید چقدر نامرد باشه بره کلی پول بده کریستال بخره ولی پول حق استفاده از نرم افزاری رو که خیلی هم خوب ساخته شده رو وقتی میتونه بخره نده

فقط خواهشا نیا باز بگو حرفای قبلیت رو مگر اینکه رفته باشی وکاری که گفتم رو کرده باشی

اینقدر از تهمت بدم میاد حاضرم یه پولی بدم به ادمین بازی که بیاد بهت مدرک اینکه اون گلد رو گرفتم دیروز بهت نشون بده  اگه بشه

:lol:

سپهر ولش ون این بنده خدا رو

شاید حواسش نبوده

تبلت جدید مبارک

حواسم به چی نبوده؟

:o

اهان تازه گرفتم سپهر منظورش اینه که گلد زیادی زود افتاده یعنی تو زمان عادیش باید اونقد طول میکشیده که اون پیام که میگه گلد داره میاد پاک شهولی فک کنم زمان افتادن گلدا تو مپا فرق داشته باشه مثلا چون اونجا ارتفاعش زیاد بوده سری گلد افتاده :D

مثل madness

که یهو گلد ظاهر میشه :D

شایدم علتش این باشه

ارتفاع

به نظر من 3 چیز تاثیر داره یکی همین ارتفاع دومی آپدیت بازی و سومی حالت فول اسکرین

اقا دیگه اصابم خورد شده هر موقه تلفن خونمون زنگ میخوره یا زنگ میزنیم جایی نتم قطع میشه درضمن ای دی اس ال مخابراته هر چی تو نت هم سرچ کردم راه حل نهایی واسم پیدا نشد دیگه خسته شدم خواهشا هر کی این مشکلو داره و تونسته حل کنه به من هم یاد بده 

این گلده را نزدیک بود بگیرمش ولی یکی منو زد و خدا را شکر که زد چون نتم همون موقه قطع شد به دیلیل زنگ خوردن تلفن

داداش تا جایی که من تو یکی از مقالات در مورد نویز خوندم ،نویزگیر ها خودشون نویز ایجاد میکنن و برای رهایی از نویز باید حتی از پریز هایی که نویز گیر داره استافاده نشه

یه راه حل واسه شما اینه که از پریزی که تلفن بهش وصله واسه اینترنت استفاده نکنی و یه پریز دیگه در صورت امکان استفاده کنی

ا:

چه باحال منم یه بار دیدم دو تا گلد اومد ولی جاهاش فرق داشت که همه دنبال اون گلده که وسط زمین بود رفتن منم تکو تنها اون یکی را گرفتم خیلی حال داد :D

سه تا گلد همزمان که سهله ،2 تا همزمانش رو هم من ندیدم تا به حال ولی  شما قدیمی هستید حتما بوده

یه بار تو یه بتل رفتم که 3 تا گلد باکس اومد ولی نه همزمان.

در مورد قضیه مورد عنایت قرار دادن ، بازیکنای بی جنبه بالاخره هستن تو بازی . یارو نمیتونه گلد رو بگیره هرکی میگیره فش میده

ولی این گلد که دیروز گرفتم ، چیزی که از خود گلد برام باحال تر بود این بود که بعد از گرفتن 2 نفر از بازیکنا بهم تبریک گفتن

خیلی حال کردم باهاشون

هم بازیشون خوب بود ، هم دراگ نزدن طول بازی هم خودشون باحال بودن

بعد از گلد هم نرفتم بیرون و موندم با اینکه 2 دست باختیم 

تنها چیزی هم که پیام میدادن آخر بازی دو تا حرف جی بود

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...