Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

اگه قضیه درست پیش بره چون نقلت کردم به زودی بن میشی :P

:|

bazam what the Noob? chizi nadaram ke ban sham :-p bazam ino goftam :-j

صادق چن کیلو زدی خرج این چرخ خیاطی کردی معتاد

خخ

سلام گل پسر کجایی نیستی

260 تا خرج این شد

یه 60-70 تا هم برای زئوس و ماموت زدم

سلام گل پسر کجایی نیستی

260 تا خرج این شد

یه 60-70 تا هم برای زئوس و ماموت زدم

نه قبلا اصلا نمیومدم الان کم میام ولی میام...با حسین رفتیم یجا حال چنتارو بگیریم خخخ

• Like 1

نه قبلا اصلا نمیومدم الان کم میام ولی میام...با حسین رفتیم یجا حال چنتارو بگیریم خخخ

مریضم افتادم خونه ولی آنلاین بودی رفتی بتل دعوت بده دلم برای بتل ها با خودت تنگ شده :D

مریضم افتادم خونه ولی آنلاین بودی رفتی بتل دعوت بده دلم برای بتل ها با خودت تنگ شده :D

اوووووووووووخی چرا :(

هییییییییییی

منم باز شدن فرومو تبریک میگم

آقا شروع کنیم به دعواااااااا؟؟؟؟؟؟

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :lol:

• Like 3

بچه ها پایه هستید واسه چهارشنبه بریم پارکور فیلم بگیریم بفرستیم واسه تانکی؟  هرکی که میخواد بیاد لدفا همینجا بگه 

فعلا 3 یا 4 نفر هستیم

باز شدن تاپیک را منم تبریک میگم. این خارجی ها حالیشون نیست که ما ایرانی هستیمو روزی صدبار تو سرو کله هم میزنیم.

سوالی در مورد اسموکی داشتم. اویل بازی که مبتدی بودم بازی رو با فایر شروع کردم و لی تو چت بازی دیدم که  یک جنرال اسلیمو ادعا کرد که اسموکی بهترین اسلحه هست و منم به خاطر همین حرفش با اسموکی ادامه دادم تا بهش عادت کردم  و کارکردنو باهاش خوب یاد گرفتم البته با وایکینگ. تا اینکه رنک اپ کردمو دیدم بازیکنها لوزی به بعد رو دیگه  نمیتونم بزنم و کم میارم چون تانکها شون ام یک و 2 بود و دوباره فایر شدم و دوباره قدرتمو بدست اوردم.

الان میخوام بدونم اگه اسموکی رو بعد ام 2 کنم جلو بازیکنهای هم رنک خودم کم نیمیارم؟

ایا قدرت خوبی توی حمله پیدا میکنه؟

ممنون

باز شدن تاپیک را منم تبریک میگم. این خارجی ها حالیشون نیست که ما ایرانی هستیمو روزی صدبار تو سرو کله هم میزنیم.

سوالی در مورد اسموکی داشتم. اویل بازی که مبتدی بودم بازی رو با فایر شروع کردم و لی تو چت بازی دیدم که  یک جنرال اسلیمو ادعا کرد که اسموکی بهترین اسلحه هست و منم به خاطر همین حرفش با اسموکی ادامه دادم تا بهش عادت کردم  و کارکردنو باهاش خوب یاد گرفتم البته با وایکینگ. تا اینکه رنک اپ کردمو دیدم بازیکنها لوزی به بعد رو دیگه  نمیتونم بزنم و کم میارم چون تانکها شون ام یک و 2 بود و دوباره فایر شدم و دوباره قدرتمو بدست اوردم.

الان میخوام بدونم اگه اسموکی رو بعد ام 2 کنم جلو بازیکنهای هم رنک خودم کم نیمیارم؟

ایا قدرت خوبی توی حمله پیدا میکنه؟

ممنون

بستگی داره کجا بازی میکنی با اسموکی

ام2 جلو جنرالیسمو هم کم نمیاری

ولی بستگی به مپ هم داره بلاخره باید دید کجا میخوای بازی کنی هر تورتی توی یه مپ بهتر جواب میده یه جا اصلا سلاح خوبی محسوب نمیشه

• Like 3

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...