Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه وجود نداره

هر ده تا که سپهر میگیره یدونه من میگیرم :D gold4.PNG

:LOL:

آقا میکر آپ گرید رنج توینز ام 0 0 کریسه :lol:

3pehr ino yadete?

ux550kvedn500ap2ynh.png

آره؛دستت درد نکنه مد کیتمو نذاشتی مصرف کنم xD

• Like 1

بستگی داره کجا بازی میکنی با اسموکی

ام2 جلو جنرالیسمو هم کم نمیاری

ولی بستگی به مپ هم داره بلاخره باید دید کجا میخوای بازی کنی هر تورتی توی یه مپ بهتر جواب میده یه جا اصلا سلاح خوبی محسوب نمیشه

در حال حاضر نقشه های کوچیک بازی میکنم چون فایر 2 دارم مثل

polygon

چون خوب تجربه و کریستال میده. نمیدونم برای اسموکی خوب یا نه

کدوم مرحله برای اسموکی خوبه ؟

ممنون

نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه وجود نداره

mitoni tariqe crystall kharidan ro bem yad bedi man viza kart nadaram :( qeyre un nemishe hich kari kard ?

polygon

ممنون

پولیگان بازی میکنی از نظر من ترکیب فایر و وایکینگ بهتره تا اسموکی و وایکینگ

اسموکی به نظر من با اومدن سلاح هایی مثل ولکان و همر دیگه یکی از بهترین ها نیست گرچه اونم جای خودش هنوز کاربرد داره ولی خیلی وقته کلا کم داره ازش استفاده میشه

نظر منو میخوای فایر رو ببر بالا بهتره

• Like 1

HELOO TANKERS

The forum is intended for friendly discussions and isn't meant to include serious debate/argument/discussion(s) which are partially inappropriate for young users.

فکر میکنم اخرین بار من ریپورت یکی رو دادم که تایپ بسته شد پس کاری نکنین دوباره بسته شه چون واسه من فرقی نداره این شمایین خوره اینجا

:D ;)

Edited by j.depp.tanker

HELOO TAKERS

The forum is intended for friendly discussions and isn't meant to include serious debate/argument/discussion(s) which are partially inappropriate for young users.

فکر میکنم اخرین بار من ریپورت یکی رو دادم که تایپ بسته شد پس کاری نکنین دوباره بسته شه چون واسه من فرقی نداره این شمایین خوره اینجا

وقتی در مورد چیزی کوچیک ترین اطلاعاتی نداری حرفی نزن ;)

• Like 1

polygon

ممنون

فایر درجت رسیده فایر فقط

وقتی در مورد چیزی کوچیک ترین اطلاعاتی نداری حرفی نزن ;)

انچه عیان هست چه حاجت به بیان خود تو امروز گفتی تایپ باز شده وگرنه من نمیومدم ماشالاه از زمانه باز شدن چند تا پست دادی پس لطفا ببند

انچه عیان هست چه حاجت به بیان خود تو امروز گفتی تایپ باز شده وگرنه من نمیومدم ماشالاه از زمانه باز شدن چند تا پست دادی پس لطفا ببند

تا الان دوبار در رفتی

بار سومی دیگه در کار نیس

-------

حوصله ندارم اون ۳ تا پستت که قبل از بسته شدن تاپیک دادی رو جواب بدم ولی اگر خواستی هم جوابشونو بهت بدم

-------

HELOO TANKERS

مهارت به اینه که ریپورت کنی و طرف رو بن کنی

بستن تاپیک که هنری نیس

چون خودت میدونی چند بار کم آوردی و جیم شدی

-----

اگر واست مهم نیس برو ما و خودتو هم راحت کن

• Like 1

تا الان دوبار در رفتی

بار سومی دیگه در کار نیس

-------

حوصله ندارم اون ۳ تا پستت که قبل از بسته شدن تاپیک دادی رو جواب بدم ولی اگر خواستی هم جوابشونو بهت بدم

-------

مهارت به اینه که ریپورت کنی و طرف رو بن کنی

بستن تاپیک که هنری نیس

چون خودت میدونی چند بار کم آوردی و جیم شدی

-----

اگر واست مهم نیس برو ما و خودتو هم راحت کن

من بالای 2 سال دارم تانکی بازی میکنم اصلا اینجا نمیومدم الانم میام که بعضی مواقع اطلاعات مفید میدن بهره ببرم یکیش خودت بعضی مواقع اطلاعت مفیدی میدی و اما از کم اوردن ببخشید من کی و کجا کم اوردم امروز عصری با دراک شادو بازی میکردم ازش بپرس بازیم چجوریه من ام 1 داشتم اونا ام 2 تازه من هنگ بودم دقایقی واسم بازیکن غیب بود چت هم با شادو میکردم اونو که قبول دارین دیگه هر چند واسه من مهم نیست دونستن اینکه بازی من خوبه یا بد جرعت ندارین بیاین باهام بازی کنین

گفتن نداره تا حالا توی 2 تا زمینی که من باهاش بازی کردم بهش گفتن نوب بازم دوست داری از خودش بپرس چند روز پیش توی یک زمین بهش چند بار گفتن نوب اخر حرصش در اومد دراک کرد و همه رو میزد

Edited by j.depp.tanker

باز شدن تاپیک را منم تبریک میگم. این خارجی ها حالیشون نیست که ما ایرانی هستیمو روزی صدبار تو سرو کله هم میزنیم.

سوالی در مورد اسموکی داشتم. اویل بازی که مبتدی بودم بازی رو با فایر شروع کردم و لی تو چت بازی دیدم که  یک جنرال اسلیمو ادعا کرد که اسموکی بهترین اسلحه هست و منم به خاطر همین حرفش با اسموکی ادامه دادم تا بهش عادت کردم  و کارکردنو باهاش خوب یاد گرفتم البته با وایکینگ. تا اینکه رنک اپ کردمو دیدم بازیکنها لوزی به بعد رو دیگه  نمیتونم بزنم و کم میارم چون تانکها شون ام یک و 2 بود و دوباره فایر شدم و دوباره قدرتمو بدست اوردم.

الان میخوام بدونم اگه اسموکی رو بعد ام 2 کنم جلو بازیکنهای هم رنک خودم کم نیمیارم؟

ایا قدرت خوبی توی حمله پیدا میکنه؟

ممنون

اسموکی و توینز خیلی دیر ام۲ش قابل خرید میشه

همین یه ذره آدمو سست میکنه

حرفای صادق هم کاملا درست هس 

اسموکی ام۲ واقعا جلوی حنرالیسیمو ها هم کم نمیاری

اسموکی ام۲ خیلی با ام۱ فرق داره ( در واقع همه ی ام۲ ها تفاوت خیلی واضحی با ام۳ دارن )ا

بازیکنی که اسموکی داشته باشه و هدف گیری و زمان بندی درستی داشته باشه خیلی موفق هست توی بازی ها

چون به راحتی میتونی شلیک حریفت رو منحرف کنی حتی اگه انک حریفت یه تانک سنگین باشه

توی بازی معمولا به دو تا تورت نیاز داری و البته کریستال هاش رو هم میگیری

واسه همین تک بعدی نمیتونی چندان پیشرفتی کنی

درباره حرف این ترانوا که میگه فقط فایر نمیخوام بگم چرت و پرت میگه ولی خب حقیقا چرت و پرت میگه

به جز یه مپ فوق کوچیک مثل هیل و یا پینگ پنگ کسی که واقعا با اسموکی مهارت داشته باشه به راحتی از پس فایر بر میاد

حتی اگر فایر دنبالت باشه میتونی با یه شلیک منحرفش کنی و تا بخواد باز تانکش رو راه بندازه زمان میخری

-------

بهترین اسلحه :دی

بحثی که هیچ وقت تموم نمشه

• Like 3

من بالای 2 سال دارم تانکی بازی میکنم اصلا اینجا نمیومدم الانم میام که بعضی مواقع اطلاعات مفید میدن بهره ببرم یکیش خودت بعضی مواقع اطلاعت مفیدی میدی و اما از کم اوردن ببخشید من کی و کجا کم اوردم امروز عصری با دراک شادو بازی میکردم ازش بپرس بازیم چجوریه من ام 1 داشتم اونا ام 2 تازه من هنگ بودم دقایقی واسم بازیکن غیب بود چت هم با شادو میکردم اونو که قبول دارین دیگه هر چند واسه من مهم نیست دونستن اینکه بازی من خوبه یا بد جرعت ندارین بیاین باهام بازی کنین

باید بهت ثابت شده باشه من واقعا کم بازی میکنم پس انتظاری نداشته باش که بگم باشه بیا بریم مسابقه بدیم

از کم آوردن هم زیاد :)) هر دفعه تقریبا که اکانت عوض کردی تو فروم بحث قبلی رو پیچوندی و یه اسکرین شات یا حرف جدیدی زدی

خودت حساب کار اکانتات دستته میتونی چک کنی

------------

من کی باشم که جلوی کسی که دو سال بازی میکنه حرفی بزنم و واسه اون شخص جدید باشه

• Like 1

میدونم دلتون تنگ شده بود :P

یکی دوتاشون نمیدنم کجا گم شدن :/

vjaw0nnt5howmae8afc.png

atdrziit6qeffym0twwp.png

ux550kvedn500ap2ynh.png

ordts7eccwxec1ey0o7f.png

oia8qlcfqdflxy7u7ki8.pngpgxx3vjgslq6w9jnhb24.png

معلومه خیلی منتظر بودی تاپیک باز بشه  ها  نه؟

:D

یه روز این تانک هانتر رو هم ارتقا میدم ببینم چی میشه

فعلا که جو گیر شدیم هرچی کریس جمع کرده بودیم زدیم به میکرو آپگرید

:lol:

اقا بیاید یه درخواست بیدم که واسه نوروز هم تخفیف 50 درصد بزارن مثل کریسمس

تازه نوروز مال خیلی کشورها ست فقط ایران نیست

خداوکیلی بیاید درخواست بدیم

درسته کریستال ندارم ولی حالا جمع میکنیم تا 15 روز

اسموکی و توینز خیلی دیر ام۲ش قابل خرید میشه

همین یه ذره آدمو سست میکنه

حرفای صادق هم کاملا درست هس 

اسموکی ام۲ واقعا جلوی حنرالیسیمو ها هم کم نمیاری

اسموکی ام۲ خیلی با ام۱ فرق داره ( در واقع همه ی ام۲ ها تفاوت خیلی واضحی با ام۳ دارن )ا

بازیکنی که اسموکی داشته باشه و هدف گیری و زمان بندی درستی داشته باشه خیلی موفق هست توی بازی ها

چون به راحتی میتونی شلیک حریفت رو منحرف کنی حتی اگه انک حریفت یه تانک سنگین باشه

توی بازی معمولا به دو تا تورت نیاز داری و البته کریستال هاش رو هم میگیری

واسه همین تک بعدی نمیتونی چندان پیشرفتی کنی

درباره حرف این ترانوا که میگه فقط فایر نمیخوام بگم چرت و پرت میگه ولی خب حقیقا چرت و پرت میگه

به جز یه مپ فوق کوچیک مثل هیل و یا پینگ پنگ کسی که واقعا با اسموکی مهارت داشته باشه به راحتی از پس فایر بر میاد

حتی اگر فایر دنبالت باشه میتونی با یه شلیک منحرفش کنی و تا بخواد باز تانکش رو راه بندازه زمان میخری

-------

بهترین اسلحه :دی

بحثی که هیچ وقت تموم نمشه

باز خودتون دارین شروع میکنین من داشتم متنتو میخوندم میخواستم تشکر کنم ازت واسه اطلاعاتت ولی اخرشو خراب کردی من چرت و پرت میگم؟ درجه دوستمونو دیدی؟ 1 ستاره سرخ میتونه فار ام 2 کنه یا اسموکی؟ دو توی اون زمینی که گفت اسموکی کاربرد بیشتر داری یا فایر؟ 3 توی زمینی که باید شارژ کنی  مثلا سند باکس وسط باید جمع بشن اسموکی کابرد داره یا فایر یا همون زمین خودش که گفت بابا یا گالتو ببند یا فکر کن پس تفت بده

هر چی میخوای موادبانه باهاشو حرف بزنی باز کرم میریزن شماها ذاتتون اینطوری که با فحش خر فحمتون کنن

چرا شما نمیتونید بدون دعوا بحث کنید با هم

:angry:

اینا رو ول کنید بابا رنک آپ رو نگاه کنید حال کنید خخخخخخخخخ

yz9v5wyhj6xsh7l49mqb.png

• Like 3

آره من بهت گفتم چون تو بتل اصلا مدل حرف زدنت اینطوری نیست

تو بتل ازت خوشم میاد :)

گفتن نداره تا حالا توی 2 تا زمینی که من باهاش بازی کردم بهش گفتن نوب بازم دوست داری از خودش بپرس چند روز پیش توی یک زمین بهش چند بار گفتن نوب اخر حرصش در اومد دراک کرد و همه رو میزد

تو این دست که با هم بودیم

q1xfckrulv3ln0theae7.png

اولش من تو تیم حریفت بودم و دیدم خیلی قوی هستیم اونوری

اومدم سمت تو

آخرای بازی هم یه مقدار دراگ کردم که نبازیم

من ترسی از دراگ زدن یا اینکه بهم بگن چون دراگ میزنی نووبی ندارم

چون دراگای خودمه هرکاری بخوام میتونم باهاشون بکنم :)

خدایی چند بار فلگو آوردم دادمت بت رفتم فلگ خودمونو برگردونم؟

باز خودتون دارین شروع میکنین من داشتم متنتو میخوندم میخواستم تشکر کنم ازت واسه اطلاعاتت ولی اخرشو خراب کردی من چرت و پرت میگم؟ درجه دوستمونو دیدی؟ 1 ستاره سرخ میتونه فار ام 2 کنه یا اسموکی؟ دو توی اون زمینی که گفت اسموکی کاربرد بیشتر داری یا فایر؟ 3 توی زمینی که باید شارژ کنی  مثلا سند باکس وسط باید جمع بشن اسموکی کابرد داره یا فایر یا همون زمین خودش که گفت بابا یا گالتو ببند یا فکر کن پس تفت بده

هر چی میخوای موادبانه باهاشو حرف بزنی باز کرم میریزن شماها ذاتتون اینطوری که با فحش خر فحمتون کنن

هه هه

من اصلن حرفی از درجه زدم ؟ من بحثم مقایسه فایر و اسموکی و اونم فقط یه مقدار کوچیک بود

بعد از اون تو چرا شرایط خاص رو بیان میکنی ؟ این که همه جمع باشن وسط زمین فقط تو بعضی از شرایط هست

تو تا الان باید دیده باشی که اگر بخوام توضیح کامل بدم این کارو انجام میدم و یه جواب درست هم به کسی که سوال کاملی داره میدم

بعد از اون فرض میذارم که این دوستمون اسم مپ گفته باشه

مگه تمام ۲۴ ساعت میره توی همون یه مپ ؟

من حرف خاصی نزدم که شما یکم به ادبت بر خوردا :)

-----

edit : جای انتخاب رنگ و وقت هدر دادن و بزرگ کردن فونت سعی کن یکم سریع تر جواب پیدا کنی

Edited by masoud_b

تبریک دادا ایشاالله همیشه موفق و پیروز باشی وبه رنک های بالاتر برسی(البته بدون تبانی:دی)1

زیاد تبانی نمیکنم فقط یه کوچولو

یه بار حتی با داداشم بازی میکردم یکی اومد بنده خدا دلمون سوخت آخر بازی جفتمون رفتیم بیرون همه کریس ها به اون رسید

فردین بازی هم در میاریم

وقت بازیم زیاد بود اصلا با داداشم بازی نمیکردم چون تورت رو هم نمیتونه بچرخونه اعصاب آدمو خورد میکنه

تنهایی بازی کنم کریس بیشتری گیرم میاد

آره من بهت گفتم چون تو بتل اصلا مدل حرف زدنت اینطوری نیست

تو بتل ازت خوشم میاد :)

تو این دست که با هم بودیم

q1xfckrulv3ln0theae7.png

اولش من تو تیم حریفت بودم و دیدم خیلی قوی هستیم اونوری

اومدم سمت تو

آخرای بازی هم یه مقدار دراگ کردم که نبازیم

من ترسی از دراگ زدن یا اینکه بهم بگن چون دراگ میزنی نووبی ندارم

چون دراگای خودمه هرکاری بخوام میتونم باهاشون بکنم :)

خدایی چند بار فلگو آوردم دادمت بت رفتم فلگ خودمونو برگردونم؟

اگه کسی با من برخورد توهین امیز نداشته باشه منم با کسی ندارم دوما اونجا که تو اومدی توی زمین ما چون دیدی دارین میبازین دوما زمانی که همش میخوردی  دی الت پایین 0.3 شده بود شایدم بیشتر بهت گفتن نوب چون داشتی کاری میکردی که ببازیم بعد دراگ کردی به هدی که به منی که اول بودم رسیدی در مورد فلگ یک بار بهم دادی که من بهت پس دادم چون اون زمین من اصلا فلگ نمیگیرم چون با ریکو میزدم اونوریا رو و جلو نمیرفتم به هدی که توی اون زمین 3 نفره به طرف من حمله میکردن زیاد اون زمین میرم چون ریکو فعلا اسلحه خوبیه البته ریل هم بازی میکنم ولی اون زمین نه

فرهنگ فارسی معین

ا(حَ دّ) [ ع . ] (اِ.) 1 - حایل میان دو چیز. 2 - انتها، کرانه . 3 - تیزی . 4 - اندازه . 5 - کیفر و مجازات شرعی .

اگه کسی با من برخورد توهین امیز نداشته باشه منم با کسی ندارم دوما اونجا که تو اومدی توی زمین ما چون دیدی دارین میبازین دوما زمانی که همش میخوردی  دی الت پایین 0.3 شده بود شایدم بیشتر بهت گفتن نوب چون داشتی کاری میکردی که ببازیم بعد دراگ کردی به هدی که به منی که اول بودم رسیدی در مورد فلگ یک بار بهم دادی که من بهت پس دادم چون اون زمین من اصلا فلگ نمیگیرم چون با ریکو میزدم اونوریا رو و جلو نمیرفتم به هدی که توی اون زمین 3 نفره به طرف من حمله میکردن زیاد اون زمین میرم چون ریکو فعلا اسلحه خوبیه البته ریل هم بازی میکنم ولی اون زمین نه

اِه؛نه؛ حرف از خودت در نیار دیگه لطفا

ما کلی فلگ از شما جلوتر بودیم

خودشم 4 تا بودیم شما دو تا

و باز هم میگم که کسی بهم نووب نگفت

بعدشم یکی دو تا جا مث آخر دست من فلگو دادم بت رفتم زدمشون فلگو برگردوندم که تو کپچر کردی ;)

در ضمن با دراگ هم بهت نرسیدم؛با فلگ گرفتن رسیدم بت و ازت جلو زدم

آخرا که اونازدن تو خط دراگ برا اینکه نبرن دراگ زدم

میتونستم از همون اول تو تیم خودمون بمونم و راحت ببریم

• Like 1

هه هه

من اصلن حرفی از درجه زدم ؟ من بحثم مقایسه فایر و اسموکی و اونم فقط یه مقدار کوچیک بود

بعد از اون تو چرا شرایط خاص رو بیان میکنی ؟ این که همه جمع باشن وسط زمین فقط تو بعضی از شرایط هست

تو تا الان باید دیده باشی که اگر بخوام توضیح کامل بدم این کارو انجام میدم و یه جواب درست هم به کسی که سوال کاملی داره میدم

بعد از اون فرض میذارم که این دوستمون اسم مپ گفته باشه

مگه تمام ۲۴ ساعت میره توی همون یه مپ ؟

من حرف خاصی نزدم که شما یکم به ادبت بر خوردا :)

-----

edit : جای انتخاب رنگ و وقت هدر دادن و بزرگ کردن فونت سعی کن یکم سریع تر جواب پیدا کنی

ادیت رو واسه نوشته اخرش کردم نه حرفم . ببخشید شما داشتی در جواب سوال دوستمون و پاسخ اون یکی بهش جواب میدادی پس حرفت با اون بازیکن بود نه دیگران. اما در مورد اسموکی بله در زمینهای بزرگ اسموکی خوب هست ولی زمین بزرگ داریم تا بزرگ که اکثر زمینهای بزرگ پیچ در پیچن و باز اگه  شما مثلا توی این زمینها بخوای جایی ثابت وایس با اسموکی بزنی نمیشه چون بازکنا پخش هستن  تعداد زیاد بازیکن در این زمینها باعث میشه ادم مجبور بشه سلاحی برداره که در کمترین زمان بیشترین ضربه رو بزنه و اینجاست که فایر بیشتر تاثیر میزاره تا اسموکی من بارها با فایر ام2 که داشتم در جنرالها 3 نفر هم زدم ولی با اسموکی نمیشه وقتی شلوغ باشه البته فایر یک بدنه سرعتی هم میطلبه ولی اسموکی رو با تیتتان هم میشه استفاده کرد توی زمین ایسلند من فایر ام 2 و هورنت ام 2 بازی میکردم در مقابل تیتان و ماموتها کم نمیاوردم

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...