Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

من نمیدونم چرا یک بار نمیاین منو بزنین بترکونیم دل ال 1 حداقل بگیرین ازم (اخه دی ال یک گرفتن از من  هنر جنگ میخواد که شما هنرتون توی یک چیز دیگست)اونوقت بیاین عکس شو بزارین اینچا کلی بخندین  یک بار هم که شده منو شرمنده بازی تون بکنین چرا تا من میام توی زمین حریفتون در میرین با اینکه جلو بودین ولی خوب میدونستین که من تنهایی 3 نفر با هم میترکونم پس فرار رو به قرار ترجیح میدین و در میرن

آره آره

من نمیدونم چرا یک بار نمیاین منو بزنین بترکونیم دل ال 1 حداقل بگیرین ازم (اخه دی ال یک گرفتن از من  هنر جنگ میخواد که شما هنرتون توی یک چیز دیگست)اونوقت بیاین عکس شو بزارین اینچا کلی بخندین  یک بار هم که شده منو شرمنده بازی تون بکنین چرا تا من میام توی زمین حریفتون در میرین با اینکه جلو بودین ولی خوب میدونستین که من تنهایی 3 نفر با هم میترکونم پس فرار رو به قرار ترجیح میدین و در میرن

همیشه جلوت میام در حال بردیم دلم میسوزه به حالت میام پیشت اونقد نووبی

هربار هم که اومدم دستی که بودی پیشت و اوایلش بود سریع ازت جلو زدم

مث

massacre 

دیروز

نمیدونم اینهمه ادعا از کجات میاد

• Like 1

همیشه جلوت میام در حال بردیم دلم میسوزه به حالت میام پیشت اونقد نووبی

هربار هم که اومدم دستی که بودی پیشت و اوایلش بود سریع ازت جلو زدم

مث

massacre 

دیروز

نمیدونم اینهمه ادعا از کجات میاد

من نمیدونم هواس پرتی دارین یا حافظتون ضعیفه دیروز اگه یادت باشه من یک دست بیشتر نبودم توی بازی اونم دقت کنی هنگ بودم با این حال سوم بودم تو با دراگ باز ی میکردی  یادتون نیست گفته بودم جمعه ها بازی نمیکنم اکثر مواقع  چون سیستم خونه مشکل داره نمیتونم عقب بیام تانکمو عقب ببرم نمیدونم اشکال از چیه کیبردم سالمه ولی چند وقت پیش یکهو اینجوری شد دیگه هم درست نشد اگه کسی میتونه کمک کنه بهم تنظمیاتشو به حالت اول برگردونم البته تنظیمات دست نزدم یکهو اینجوری شد عقب عقب میرم میچرخه به جای عقب رفتن

اما در مورد بردن چرا یک بردتو نمیای بزاری اینجا؟ تو میدونی به همه ثابت شده من دروغ نمیگم بگو کدوم زمین تو ما رو برنده کردی؟ خوبه توی چت روم بازی بهت میگم دراگ نکن بازی باختین و تو جواب میدی نمیخوایم ببریم مثالشم همون عکسی که گذاشتی و چت توی بازی رو سانسور کردی

Edited by j.depp.tanker

من نمیدونم هواس پرتی دارین یا حافظتون ضعیفه دیروز اگه یادت باشه من یک دست بیشتر نبودم توی بازی اونم دقت کنی هنگ بودم با این حال سوم بودم تو با دراگ باز ی میکردی  یادتون نیست گفته بودم جمعه ها بازی نمیکنم اکثر مواقع  چون سیستم خونه مشکل داره نمیتونم عقب بیام تانکمو عقب ببرم نمیدونم اشکال از چیه کیبردم سالمه ولی چند وقت پیش یکهو اینجوری شد دیگه هم درست نشد اگه کسی میتونه کمک کنه بهم تنظمیاتشو به حالت اول برگردونم البته تنظیمات دست نزدم یکهو اینجوری شد عقب عقب میرم میچرخه به جای عقب رفتن

اما در مورد بردن چرا یک بردتو نمیای بزاری اینجا؟ تو میدونی به همه ثابت شده من دروغ نمیگم بگو کدوم زمین تو ما رو برنده کردی؟ خوبه توی چت روم بازی بهت میگم دراگ نکن بازی باختین و تو جواب میدی نمیخوایم ببریم مثالشم همون عکسی که گذاشتی و چت توی بازی رو سانسور کردی

فحشتو سانسور کردم خوشگله :)

دیروز هم دراگ نکردم

تو که نتت مشکل داره نمیتونی ببینی چطوری میگی من دراگ کردم؟:lol:

تو میدونی به همه ثابت شده من دروغ نمیگم

هنو 13 فروردین نشده ها :)

• Like 1

من یک بار از اول بازی کردم به رنک تو دارم میرسم فردا میشم 2 ستاره سرخ و احتمالا تا آخر هفته میشم 3 ستاره سرخ  . کسانی نمیتون رنک آپ بشن که دل ال پایینی دارن یا کمتر بازی میکنن . خوب شما بیشتر اینجا هستی تا توی بازی من روزی 20 کیلو تجربه میگیرم در بازی شما روزی 20 تا پست میزاری در انجمن فرق من و شما اینه

:D ;)

فحشتو سانسور کردم خوشگله :)

دیروز هم دراگ نکردم

تو که نتت مشکل داره نمیتونی ببینی چطوری میگی من دراگ کردم؟ :lol:

هنو 13 فروردین نشده ها :)

فارسی بلدی بخونی؟ یا کلا نمی فهمی ؟ سیستم مشکل داره یعنی سیتم خونه مشکل داره  اگه باور نداری شب بیام توی بازی ببین چجوری میره من ایام هفته از شنبه تا 5 شنبه توی مغازه بازی میکنم   و شب و جمعه توی خونه البته خیلی کم چون مشکل داره . در ضمن اینو من چندین ماه پیش گفته بودم که جمعه ها نمیتونم بازی کنم همون زمانی که دوستان میخواستن بیان با من بازی کنن با اون اکانتم

من یک بار از اول بازی کردم به رنک تو دارم میرسم فردا میشم 2 ستاره سرخ و احتمالا تا آخر هفته میشم 3 ستاره سرخ  . کسانی نمیتون رنک آپ بشن که دل ال پایینی دارن یا کمتر بازی میکنن . خوب شما بیشتر اینجا هستی تا توی بازی من روزی 20 کیلو تجربه میگیرم در بازی شما روزی 20 تا پست میزاری در انجمن فرق من و شما اینه

:D ;)

من از بازی لذتمو میبرم ولی تو نه :)

یدونه دوبل اکس پی داری

بالا میری هیچی هم نمیفهمی

ولی من کلی بازی میکنم با دوستام از بازی لذت میبرم

همون چیزی که براش اومدم به بازی

لذت بردن :)

• Like 1

فارسی بلدی بخونی؟ یا کلا نمی فهمی ؟ سیستم مشکل داره یعنی سیتم خونه مشکل داره  اگه باور نداری شب بیام توی بازی ببین چجوری میره من ایام هفته از شنبه تا 5 شنبه توی مغازه بازی میکنم   و شب و جمعه توی خونه البته خیلی کم چون مشکل داره . در ضمن اینو من چندین ماه پیش گفته بودم که جمعه ها نمیتونم بازی کنم همون زمانی که دوستان میخواستن بیان با من بازی کنن با اون اکانتم

تو میفهمی؟ داری میگی نتت مشکل داره

میگم باشه

بعد میگی دراگ زدم

:mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:

خو تو که سیستمت مشکل داره نمیبینی چطوری میگی

:mellow:  :mellow:  :mellow:

من از بازی لذتمو میبرم ولی تو نه :)

یدونه دوبل اکس پی داری

بالا میری هیچی هم نمیفهمی

ولی من کلی بازی میکنم با دوستام از بازی لذت میبرم

همون چیزی که براش اومدم به بازی

لذت بردن :)

تو بیشتر از چت کردن لذت میبری اگه از بازی لذت میبردی که مثل من روزی بالای 8 ساعت توی بازی بودی نه اینجا بعدشم من بیام با شماها نوبها بازی کنم که چی بشه میرم با کسی بازی میکنم که چیزی ازش یاد بگیرم

یک داستانم تعریف میکنم میتونین مسخره کنین ولی به هر حال من از برد هام تعریف میکنم از شکستهام چیزی نمیگم ولی یک بار وقتی اکانت جدید ساخته بودم یکی با ریل و واسپ از من دی ال بالا گرفت فک میکنم 4 . یعنی 4 بار منو میزد 1 بار من اونو میزدم من هورنت و ریل ام 0 داشتم اون واسپ و ریل داشت البته واسپ ام 1 ولی توی یک زمینی بود که  قدرت مانور داشت و سرعت واسپ بیشتر بهرحال خیلی حرفه ای بود واسه همین منم شروع کردم کار با ریل رو تمرین کردم الان خیلی خوب با ریل دی ال میگیرم قبلا زیاد باهاش خوب نبودم و خوشم نمیومد

اینم واسه شماها که میگید همش از بردهاش میگه نه من  بعضی مواقع بد جوری میخورم البته خیلی کم ولی شدنیه  چون حقیقته

Edited by j.depp.tanker

تو میفهمی؟ داری میگی نتت مشکل داره

میگم باشه

بعد میگی دراگ زدم

:mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:

خو تو که سیستمت مشکل داره نمیبینی چطوری میگی

:mellow:  :mellow:  :mellow:

عزیزم سیستم مشکل داره تانکم عقب نمیره وقتی عقب میخوام برم میچرخه  این مشکل منه که میگم  چه ربطی به دیدن دراگ تو داره بازی که مشکل نداره

تو بیشتر از چت کردن لذت میبری اگه از بازی لذت میبردی که مثل من روزی بالای 8 ساعت توی بازی بودی نه اینجا بعدشم من بیام با شماها نوبها بازی کنم که چی بشه میرم با کسی بازی میکنم که چیزی ازش یاد بگیرم

یک داستانم تعریف میکنم میتونین مسخره کنین ولی به هر حال من از برد هام تعریف میکنم از شکستهام چیزی نمیگم ولی یک بار وقتی اکانت جدید ساخته بودم یکی با ریل و واسپ از من دی ال بالا گرفت فک میکنم 4 . یعنی 4 بار منو میزد 1 بار من اونو میزدم من هورنت و ریل ام 0 داشتم اون واسپ و ریل داشت البته واسپ ام 1 ولی توی یک زمینی بود که  قدرت مانور داشت و سرعت واسپ بیشتر بهرحال خیلی حرفه ای بود واسه همین منم شروع کردم کار با ریل رو تمرین کردم الان خیلی خوب با ریل دی ال میگیرم قبلا زیاد باهاش خوب نبودم و خوشم نمیومد

اشتباهت همینجاس

من همزمان هم بازی میکنم هم تو فروم میگردم و بازی رو هم خراب نمیکنم :)

عزیزم سیستم مشکل داره تانکم عقب نمیره وقتی عقب میخوام برم میچرخه  این مشکل منه که میگم  چه ربطی به دیدن دراگ تو داره بازی که مشکل نداره

من که ترو فقط اون پشت میدیدم و جایی نبود که از طریقش بتونی منو ببینی

دراگ هم اگه دیدی دارم از ر زمین برداشته بودم :)

اشتباهت همینجاس

من همزمان هم بازی میکنم هم تو فروم میگردم و بازی رو هم خراب نمیکنم :)

من که ترو فقط اون پشت میدیدم و جایی نبود که از طریقش بتونی منو ببینی

دراگ هم اگه دیدی دارم از ر زمین برداشته بودم :)

اگه یادت باشه من اول با ویکی بودم وسط دشمن یادت نیست؟ بعد  رفتم با ماموت ام 2 و تندر ام 2 اومدم که از دور میزدم تا دی الم بره بالا چون اولاش خیلی بدجور خوردم با ماموت همونجا وایمستادم دیگه نیاز به عقب رفتن نداشتم واسه همین ماموت برداشتم و از دور زدم  این ماموت ام 2 چه خوبه امروز توی هر زمینی میرفتم توی 15 دقیقه ای 600 تا کریس میگرفتم الا ن روزی 8000 کریس میگیرم البته یکی هم گلد گرفتم

خرگوش می‌ره تو جنگل روباه رو می‌بینه که داره تریاک می کشه، می‌گه آقا روباهه این چه کاریه؟! پاشو بدوییم... شاد باشیم! می رن تا می رسن به گرگه. می بینن داره حشیش می کشه، خرگوش می گه آقا گرگه این چه کاریه؟! پاشو شاد باشیم! بدوییم! گرگم پا می شه می رن 3 تایی می رسن به شیره، می بینن داره تزریق می کنه. خرگوش می گه آقا شیره این چه کاریه؟! پاشو بدوییم... ورزش کنیم... شاد باشیم! شیره می پره می‌خورش! گرگ و روباه می گن چرا خوردیش؟! این که حرف بدی نزد! شیره می گه: نه بابا! این پدرسگ شیشه میکشه فاز میگیره میاد مارو دور جنگل میدوونه!

:lol:

• Like 6

احمد اینوایت دادم نیومدی ولی با اینکه اون موقع 50 تا عقب بودیم ولی با اختلاف بردیم :D

30412b04vvwqm57ez57.jpg

مردک اگه نت خراب میشد پرت میکردت بیرون چه میکردی؟

:d

این بابی که توی تیم اوناست ایرانی نیست؟

:d

چرا هر دو ایرانین با متال باز فقط اون نفر اولی رو نمیشناسم

ناز شصتت خوب بازی کردی

ولی خودت بهتر میدونی چرا منو متال ازت باختیم

ولی هر فرندی که بره تو تیم مقابل بازی کنه  رو از فرندام  خط میزنم شما هم شامل همین قانونم شدی

کسی میدونه این کپل 132  ایرانی هست یا نه؟؟؟

k-o-p-o-l- عدد روبروش رو دقیق یادم نیست ولی فکر کنم 132 بود 

K-O-P-O-L-130

Edited by B.S.IRAN

ناز شصتت خوب بازی کردی

ولی خودت بهتر میدونی چرا منو متال ازت باختیم

ولی هر فرندی که بره تو تیم مقابل بازی کنه  رو از فرندام  خط میزنم شما هم شامل همین قانونم شدی

کسی میدونه این کپل 132  ایرانی هست یا نه؟؟؟

k-o-p-o-l- عدد روبروش رو دقیق یادم نیست ولی فکر کنم 132 بود 

موردی نداره دادا فرندا زیاده فدا سرت :wub:

کپل یارا هست اگه اشتباه نکنم

• Like 1

وات دِ فاز

من تو مپی بودم تو امدی من رفتم خخخخخخخ

نکنه نقل اون خرگوشه شدی خخخخخخ

چی میزنی  بگو نترس

منو رفیقام وقتی میریم تو یه بتل باید نیم ساعت بشینیم یه گوشه تا گروه مقابل پر بشه بیاند  اسکور بگیرند بعدش یکم بازی کنیم تا در نرند اونوقت تو .......خخخخخخخخ

بیخیلی خوش باش

موردی نداره دادا فرندا زیاده فدا سرت :wub:

کپل یارا هست اگه اشتباه نکنم

کپل چی؟؟؟؟

هر کی اسم دقیق اکانتش رو داره برام بفرسته

ممنون

Edited by B.S.IRAN

خخخخخخخخخ

خوشم میاد کسی زنک آپمو متوجه نشد اصا

بابا وقت از کجا میاری صبح تا شب بازی میکنی . کاش منم وقت داشتم این هفته تموم بشه شاید شروع کنم به رنک آپ

خرگوش می‌ره تو جنگل روباه رو می‌بینه که داره تریاک می کشه، می‌گه آقا روباهه این چه کاریه؟! پاشو بدوییم... شاد باشیم! می رن تا می رسن به گرگه. می بینن داره حشیش می کشه، خرگوش می گه آقا گرگه این چه کاریه؟! پاشو شاد باشیم! بدوییم! گرگم پا می شه می رن 3 تایی می رسن به شیره، می بینن داره تزریق می کنه. خرگوش می گه آقا شیره این چه کاریه؟! پاشو بدوییم... ورزش کنیم... شاد باشیم! شیره می پره می‌خورش! گرگ و روباه می گن چرا خوردیش؟! این که حرف بدی نزد! شیره می گه: نه بابا! این پدرسگ شیشه میکشه فاز میگیره میاد مارو دور جنگل میدوونه!

خیلی باحال بود

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...