Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

دمیج همراه با سرعت میشه فایر برد؛اسموکی

اسموکی قدرتش به کسیه که ازش استفاده میکنه

شفت هم بلد باشی لازم نی 2 ساعت واستی

البته از یه ریل ر انتظاری نیس اینو درک کنه

بین دوستان گلدرو بگیری چی حالی میده هااا <_<

نه؟

تو که نیاز نداشتی میذاشتی اونا بگیرن......اینقد زدحاله برای اون بدبختا.... :( :(

خودم تجربشو داشتم...دلم براشون سوخت -_- -_-

بین جنرالسیم ها دی ال بگیری از همه بهتر چه حالی داره

xjmx2ns53eae.png

دی ال با وایکنیگ ام 1 دیده بودی اینطوری بین این ام 3 ها از همه بالاتر

بین جنرالسیم ها دی ال بگیری از همه بهتر چه حالی داره

xjmx2ns53eae.png

دی ال با وایکنیگ ام 1 دیده بودی اینطوری بین این ام 3 ها از همه بالاتر

خیلی راحت میشه دد

Drug+camp ;)

احمد هم شاخه ها ^_^

احمد شاخ بود و هست ولی اسکور نماد شاخ بودن نیست مثلا توی نووب بری 4میل اسکور بگیری شاخی ؟ :))

• Like 1

احمد شاخ بود و هست ولی اسکور نماد شاخ بودن نیست مثلا توی نووب بری 4میل اسکور بگیری شاخی ؟ :))

پس چی نماد شاخ بودنه به نظرت؟

یکی دی ال بالا بزنه میگید دراگ یکی کریس خیلی بگیره میگید چند ساعته داره بازی میکنه!!!

پس چی نماد شاخ بودنه به نظرت جنرالیسم بودن یا اینکه اسم طرف علی دارک لرد باشه؟؟!!

یکی دی ال بالا بزنه میگید دراگ یکی کریس خیلی بگیره میگید چند ساعته داره بازی میکنه!!!

پس چی نماد شاخ بودنه به نظرت جنرالیسم بودن یا اینکه اسم طرف علی دارک لرد باشه؟؟!!

نماد شاخ بودن اینه کارتو بلد باشی

اون عامو میره با ام 1 کمپ اینا میکنه دسی ال میگیره میاد پز میده

کریس گرفتن هم مورد داریم طرف تو  بتل با فاند زیاد رفته یهو همه لیو دادن

فاندو این با هیچ امتیاز گرفته

آدم بخواد بگه خیلی شاخه

از نظر من دی ام پرو بتل فقط.

همه میفتن به جون هم نه کمپ میشه کرد نه دراگ اونجا کامل برتری مشخص میشه چون همه چی به استراتژیه 

;)

دقیقا اون اسمت

وقتی چند نفر بازیت رو دیده باشن و بدونن پلیر خوبی هستی تائیدت میکنن مثل احمد که همه بازیش رو دیدیم

شاخ بودن نماد خاصی نداره باید بازی بلد باشی حرفه ای باشی نه بیای دی ال بذاری بگی اره من الم بلم ؛

jx1dypnx47oz398mx9b9.png

• Like 1

درسته نماد شاخ بودن نیست

ولی اگه بازیم رو نشون بدم شاخ میشم

:)

ولی علی جان توهین نباشه شما هم یکم بیشتر بازی کن

یکم امتیاز بگیر

قصدم توهین به شخص شما نیست

آخه شما از قدیمی ها هستید

Edited by The.Little-Prince

درسته نماد شاخ بودن نیست

ولی اگه بازیم رو نشون بدم شاخ میشم

:)

ولی علی جان توهین نباشه شما هم یکم بیشتر بازی کن

یکم امتیاز بگیر

قصدم توهین به شخص شما نیست

آخه شما از قدیمی ها هستید

خب بازیت رو نشون بده

من زیاد فرصت برای تانکی ندارم سلاح وبدنه هایی که میخواستم رو هم دارم ایشالا تخفیف بعدی کامل تر میکنم

امتیاز میخوام چکار من یه بازیکن معمولی هستم یکی میگه پرو یکی میگه نووب اهمیتی نمیدم مهم اینه که اونایی که باید بدونن میدونن

الان هم من اگه نبردی برم صرفا فان بازی میکنم بچه ها میدونن بیشتر دارم با شفت یا ایزیدا ام2 کارمیکنم درحالی که کلی ام3 دارم

باید از بازی لذت ببری امتیاز چیه ._.

قدمت یوزر و این چیزاش هم باز به امتیاز نیست خیلی از من قدیمی تر ها هنوز جنرالیسیمو نیستن مثل سپهر

و دیگران 

خیلی راحت میشه دد

Drug+camp ;)

گلم دقت کن اینجا پرو هست دراگ نمیشه کرد تازه میشدم من ندارم باز به حرفهام فکر نکردی عکس العمل نشون دادین

من امرزو پرو خریدم که فقط جایی برم که نشه دراگ کرد تا حداقل حرصم در نیاد از اینایی که به دراگشون مینازن

:D

واما شماها که میگین فلانه فلانه من نمیدونم خودتون چند چندین؟ من هر عکسی میزارم شماها یک داستانی در میارین اخر مغز فندقی این عکس پرو هست دارگ سیخی چنده شما نمیتونین پیشرفت یکی رو ببینین؟ یا چشمتون از کاسه در میاد؟ من خودمو نمیگم و واسه من مهم نیست که شما چی فکری میکنین بازی منو ممد دیده . ولی هر کی میاد حرف میزنه یا عکس میزاره شما نظر میدین و ایراد. بیرون گود نشستی میگی لنگش کن بیا توی میدون عکس بزار با عمل حرفتو ثابت کن ما همه ایرانی هستیم ولی مثل غریبه ها بجون هم میفتیم  خوب چرا؟ میدونین چرا مملکت پیشرفت نمیکنه علت همینه چشم ندارین  پیشرفت همه ببینین خسته نمیشین مثل این پیر زنها .... ما گفتیم شما خواه پند بگیر خواه ملال

من خودمم میگم ولی حداقلش من به دیگران گیر نمیدم از خودم حرف میزنم ولی شما به همه گیر میدین

واما شماها که میگین فلانه فلانه من نمیدونم خودتون چند چندین؟ من هر عکسی میزارم شماها یک داستانی در میارین اخر مغز فندقی این عکس پرو هست دارگ سیخی چنده شما نمیتونین پیشرفت یکی رو ببینین؟ یا چشمتون از کاسه در میاد؟ من خودمو نمیگم و واسه من مهم نیست که شما چی فکری میکنین بازی منو ممد دیده . ولی هر کی میاد حرف میزنه یا عکس میزاره شما نظر میدین و ایراد. بیرون گود نشستی میگی لنگش کن بیا توی میدون عکس بزار با عمل حرفتو ثابت کن ما همه ایرانی هستیم ولی مثل غریبه ها بجون هم میفتیم  خوب چرا؟ میدونین چرا مملکت پیشرفت نمیکنه علت همینه چشم ندارین  پیشرفت همه ببینین خسته نمیشین مثل این پیر زنها .... ما گفتیم شما خواه پند بگیر خواه ملال

من خودمم میگم ولی حداقلش من به دیگران گیر نمیدم از خودم حرف میزنم ولی شما به همه گیر میدین

گلم دقت کن اینجا پرو هست دراگ نمیشه کرد تازه میشدم من ندارم باز به حرفهام فکر نکردی عکس العمل نشون دادین

من امرزو پرو خریدم که فقط جایی برم که نشه دراگ کرد تا حداقل حرصم در نیاد از اینایی که به دراگشون مینازن

:D

خب بگیریم دراگ نبود

(عکسو کامل وسم لود نکرده بود)

چطوری میتونی بگی کمپ نکرده بودی؟

یا اینکه اصلا وایکینگ ام 1 داشتی؟ :)

تو عکس که تانکی دیده نمیشه پس در نتیجه پرت و پلا نگو

خب بگیریم دراگ نبود

(عکسو کامل وسم لود نکرده بود)

چطوری میتونی بگی کمپ نکرده بودی؟

یا اینکه اصلا وایکینگ ام 1 داشتی؟ :)

تو عکس که تانکی دیده نمیشه پس در نتیجه پرت و پلا نگو

من از کمپ نکردن حرفی نزدم زدم؟ پس ببند گالتو

دوما وایکنیگ ام 1 داشتم در عکسهای قبلی گذاشتم و همینطور هورنت ام 2 دارم و تو هم دیدی چون باهات توی بازی بودم باهاشون

سوما نه فکر کردی من واسه یک بازی دروغ بگم؟ اونم به کی به تو؟ تو کی هستی؟ یک ضرب المثل هست میگه کافر همه را به کیش خود میبیند  شماها کارتون دروغ گفتنه فک میکنین همه دروغ میگن

چهارما توی پلایگن با اینهمه جمعیت کمپ زدن هنر میخواد  چون من اگه بدنه قوی داشتما 10 بار هم نمیخوردم

نکنه شما مثل این لاتهای توی خیابون میرن وسط وایمیستن ؟ میگم مغز فندقین دیگه جنگ بلد نیستین

به نظرت من با وایکنیگ ام 1 چند ثانیه دوام میاوردم اصلا به وسط نمیرسیدم

یک ریل ام 3 حدود 90%جونمو کم میکرد

من از کمپ نکردن حرفی نزدم زدم؟ پس ببند گالتو

دوما وایکنیگ ام 1 داشتم در عکسهای قبلی گذاشتم و همینطور هورنت ام 2 دارم و تو هم دیدی چون باهات توی بازی بودم باهاشون

سوما نه فکر کردی من واسه یک بازی دروغ بگم؟ اونم به کی به تو؟ تو کی هستی؟ یک ضرب المثل هست میگه کافر همه را به کیش خود میبیند  شماها کارتون دروغ گفتنه فک میکنین همه دروغ میگن

چهارما توی پلایگن با اینهمه جمعیت کمپ زدن هنر میخواد  چون من اگه بدنه قوی داشتما 10 بار هم نمیخوردم

نکنه شما مثل این لاتهای توی خیابون میرن وسط وایمیستن ؟ میگم مغز فندقین دیگه جنگ بلد نیستین

به نظرت من با وایکنیگ ام 1 چند ثانیه دوام میاوردم اصلا به وسط نمیرسیدم

یک ریل ام 3 حدود 90%جونمو کم میکرد

همین که یه چیز میگم درجا قاط میزنی یعنی خودت بهتر از من میدونی بازیت وضعش بدجور خرابه

جدیدا توی بازی ریل ام 3 از من با تندر ام 2 فرار میکنه  اونایی که خوردمم از یا ریل بود یا تونیس که جایی بدی ریست میشدم

رنگ که بگیرم اونم درست میشه منتظر تخفیفم فعلا

همین که یه چیز میگم درجا قاط میزنی یعنی خودت بهتر از من میدونی بازیت وضعش بدجور خرابه

من قاط میزنم؟ اخه کدوم حرفت منطقی بوده که من  قبول نکردم و به قول تو قاط زدم؟ این حرف الانت که خودت اشتباه حرف زدی اول که گفتی دراگ کردی بعد گفتی  عکس لود نشده بود کامل مشکل همینجاست عکس لود نشده کامل چرا نظر میدی؟ من که ضایع نشدم خودت شدی . پس فکر کن حرف بزن دقت کن حرف بزن 

طرف ماموت ام 3 و ریکو ام 3 داره من برم اون وسط بگم چی؟ اونوقت نمیگن نوبی؟ تازه مگه یک نفر بود وسط ده نفر میریزن وسط من با تندر میزنم وسطشون عکس دقت میکردی سی پی بود

جدیدا توی بازی ریل ام 3 از من با تندر ام 2 فرار میکنه  اونایی که خوردمم از یا ریل بود یا تونیس که جایی بدی ریست میشدم

رنگ که بگیرم اونم درست میشه منتظر تخفیفم فعلا

مجبوری که همش ثابت کنی که نووبی؟

:rolleyes:

• Like 2

خب بازیت رو نشون بده

من زیاد فرصت برای تانکی ندارم سلاح وبدنه هایی که میخواستم رو هم دارم ایشالا تخفیف بعدی کامل تر میکنم

امتیاز میخوام چکار من یه بازیکن معمولی هستم یکی میگه پرو یکی میگه نووب اهمیتی نمیدم مهم اینه که اونایی که باید بدونن میدونن

الان هم من اگه نبردی برم صرفا فان بازی میکنم بچه ها میدونن بیشتر دارم با شفت یا ایزیدا ام2 کارمیکنم درحالی که کلی ام3 دارم

باید از بازی لذت ببری امتیاز چیه ._.

قدمت یوزر و این چیزاش هم باز به امتیاز نیست خیلی از من قدیمی تر ها هنوز جنرالیسیمو نیستن مثل سپهر

و دیگران

شما درست میگید

نیازی نیست بازیم رو نشون بدم

اون هایی که بخوام بازیم رو ببینن دیدن

به قول خودت فقط محض فان میزنیم

موفق باشی;)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...