Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

سلام دوستان

چنتا سوال تخصصی :rolleyes:

تخفیف کی میخوان بدن ؟

چند درصده ؟

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

کدوم یکی از اینا ک مال سلاحن رو باید اپگرید کنم که وقتی یارو رو زدم بیشتر از جون کم شه ؟

(اگه میشه مال همشونو بگید که بفهمم کدومو اپگرید کنم  ) :wub:

با تشکر :lol:

avalan 13 september

dovoman 50 darsad

sevomanoon damage ro bayad up koni ke bazia migan be sarfe nis

• Like 6

این خرپولا دراگ میخرن اصن نمیشه باشون مقابله کرد

هرکی بیشتر کریستال بخره ، بیشتر تقلب کنه موفق تره

ی محدودیت خوشکل اگر بذارن تو استفاده از دراگ به شدت استقبال میکنم! این فایرم حتما باید ی اپدیت بخوره هم فریز هم فایر !فایر بیش از اندازه قویه اصن کله بازیه رو تحت شعاع قرار داده ، فریزم خیلی نابودش کردن

قبلا یکی فریز میخوره یکی با فایر ردیفش میکرد الان دیگه فریز تاثیری نداره ک بخواد فایر ردیفش کنه

ولی فایر انقدر مزخرف زدنش ک ی فریز یا ایسدا کنارت نباشن دهنت اسفالته مخصوصا طرف دراگر باشه

البته این صحبت شخصی منه ک کلا از فایرخوشم نمیاد! میدونم اونایی ک عشقه فایرن از خداشونه اینطور باشه و رو اسمونا هستن!

الان امین از اسمونا داره واسم دست تکون میده :| :دی

یک بیلیط پرو بتل بخر برو بازی کن هیچکس هم دراگ نمزنه

lmoria what the faz?

manfi gerefti az aval ta akhar dadi khondi chi neveshte

ولش منفی های اونو عادت کردم بشون :/

عین دکوره :lol:

از رو کینه منفی میده نه به خود پست =/

• Like 3

ی محدودیت خوشکل اگر بذارن تو استفاده از دراگ به شدت استقبال میکنم! این فایرم حتما باید ی اپدیت بخوره هم فریز هم فایر !فایر بیش از اندازه قویه اصن کله بازیه رو تحت شعاع قرار داده ، فریزم خیلی نابودش کردن

قبلا یکی فریز میخوره یکی با فایر ردیفش میکرد الان دیگه فریز تاثیری نداره ک بخواد فایر ردیفش کنه

ولی فایر انقدر مزخرف زدنش ک ی فریز یا ایسدا کنارت نباشن دهنت اسفالته مخصوصا طرف دراگر باشه

البته این صحبت شخصی منه ک کلا از فایرخوشم نمیاد! میدونم اونایی ک عشقه فایرن از خداشونه اینطور باشه و رو اسمونا هستن!

albate fire oonghadam ghavi nis ghabl az in 2 ta update freeze be nazaram behtarin selah bood amma badesh dg kheyli zaeef shod vali bazam fire natooneste jaye oon freezo begire

amma hameye in selah haye nazdik ye noghte zaf daran : age fasele begiri azeshoon hich kari nemitoonan bokonan

• Like 3

albate fire oonghadam ghavi nis ghabl az in 2 ta update freeze be nazaram behtarin selah bood amma badesh dg kheyli zaeef shod vali bazam fire natooneste jaye oon freezo begire

amma hameye in selah haye nazdik ye noghte zaf daran : age fasele begiri azeshoon hich kari nemitoonan bokonan

این نقطه ضعف فقط در مپ ها بزرگ هست و اگر عاقل باشید تو مپ بزرگ سلاح نزدیک برد نمیبرید

• Like 3

فریز ام دو و سه جلو فایر ام یک کم میاره :| تست کردم که میگم

درسته مخزن فریز بیشتره ، ولی رو در رو بخوان بزنن بهم فریز کم میاره بدجور ؛ تست سرور برین یکی ام سه بگیره یکی ام یک

رو در رو بزنین بهم ببینین فایر ام یک زودتر میترکونه یا فریز ام سه

البته اگر اثر بخشیه رو در جا کنن مشکل خیلی بهتر میشه! یعنی همون ک فریز زدی طرف خشک شه! نه اینکه بعد سه چهار ثانیه بخواد عمل کنه دیگه فایده نداره اونم تازه عمل میکنه همش یک ثانیه بعد تاثیرش میره!

به یک ثانیه راضی هستیم ولی تاثیرش افتضاحه

یاد گذشته فریز بخیر ک دهن همرو سرویس میکردیم

این عکسو ببینید دهن طرف سرویس شده میگه از فریز متنفره

فریز گذشته ابهت داشت!  فقط انقدر خشک نگه میداشت ک طرف اعصابش بهم میریخت! حق میدم زیاد از حد بود

الان این تاثیره درجا بشه با مخزن زیادش خیلی حال میکنم قشنگ دو سه نفرو میشه راحت زد کم نمیاره ازین نظر

2015_06_30_032102.png

• Like 2

یک بیلیط پرو بتل بخر برو بازی کن هیچکس هم دراگ نمزنه

اونجا حال نمیده بازی

کلا از پروها خوشم نمیاد

تو معمولی هم هرجا ببینم دراگ زیاد میزنن میزنم بیرون چون حس امریکایی بودن بم دست میده هیچ غلطی نمیتونم بکنم :|

محدودیت گذاشتن توو دراگ حالا نبودی شما قبلا : همه ی دراگ ها رو با هم میزدیم میگفتیم یا علی میرفتیم توو دل دشمن خییییلییی حال میداد چقدر هم فحش میدادن :))))

اما الان تایمی شده :(

در کل دراگ حالا خوبه اما این فریز خیلی توو مخی شده بود که حالا اپ خرد اما به نظر من خیلی ضیف ش کردن ولی بحرحال همه چی رو دارن بالانس میکنن

• Like 4

محدودیت گذاشتن توو دراگ حالا نبودی شما قبلا : همه ی دراگ ها رو با هم میزدیم میگفتیم یا علی میرفتیم توو دل دشمن خییییلییی حال میداد چقدر هم فحش میدادن :))))

اما الان تایمی شده :(

در کل دراگ حالا خوبه اما این فریز خیلی توو مخی شده بود که حالا اپ خرد اما به نظر من خیلی ضیف ش کردن ولی بحرحال همه چی رو دارن بالانس میکنن

یادش بخیر

ایزیدا با هر 3 دراگ؛ هر چن وقت یبارم دراگ جون

علنا شکست ناپذیر بود :lol:

• Like 5

یادش بخیر

ایزیدا با هر 3 دراگ؛ هر چن وقت یبارم دراگ جون

علنا شکست ناپذیر بود :lol:

ارههههه وایی ایزدا رو دراگ میزدی حریف نداشت من سره این ماجرا مجبور شدم رنگ تیگا بگیرم از ترس همین ایزدا :)) کلی فیلم دارم از قدیما که دراگ میزدم میرفتم توو دل دشمن چقدر فحش میخوردم :)))) 

• Like 1

فریز ام دو و سه جلو فایر ام یک کم میاره :| تست کردم که میگم

درسته مخزن فریز بیشتره ، ولی رو در رو بخوان بزنن بهم فریز کم میاره بدجور ؛ تست سرور برین یکی ام سه بگیره یکی ام یک

رو در رو بزنین بهم ببینین فایر ام یک زودتر میترکونه یا فریز ام سه

البته اگر اثر بخشیه رو در جا کنن مشکل خیلی بهتر میشه! یعنی همون ک فریز زدی طرف خشک شه! نه اینکه بعد سه چهار ثانیه بخواد عمل کنه دیگه فایده نداره اونم تازه عمل میکنه همش یک ثانیه بعد تاثیرش میره!

به یک ثانیه راضی هستیم ولی تاثیرش افتضاحه

یاد گذشته فریز بخیر ک دهن همرو سرویس میکردیم

این عکسو ببینید دهن طرف سرویس شده میگه از فریز متنفره

فریز گذشته ابهت داشت!  فقط انقدر خشک نگه میداشت ک طرف اعصابش بهم میریخت! حق میدم زیاد از حد بود

الان این تاثیره درجا بشه با مخزن زیادش خیلی حال میکنم قشنگ دو سه نفرو میشه راحت زد کم نمیاره ازین نظر

2015_06_30_032102.png

تو با فریز میای جلوی لوله ی تانک یارو فریز میکنی  :blink:  :mellow:  :mellow:

بعد میگی فریز چقدر ضعیفه از فایر  :mellow:  :mellow:

• Like 4

فریز هم قدرتش خوبه هم مقدار فریز کردنش تنها مشکلی که الان داره محدوده بُردش یا همون رِینجش هست واقعا افتضاحه

فکر کنم 24 به اندازه فایر بشه بالانس میشه

• Like 1

ببخشید تست سرور چجوریه میشه آدرسش رو بدین ^_^

اولا کی از تو نظر خواست ؟ میای فحش ناموس میدی حالا واس ما تحلیل گر شدی؟ تریپ دانشمندی برداشتی؟

ثانیا دانشمند گفتتم رو در رو باشن کم میارن یعنی فایر قوی تره ، تست سرور انجام دادیم!

تا حدی قوی تره که اصن نیاز به اثر بعدش نیست

نگفتم رفتم جلو یکی نیگاش کردم که اونم بزنه!

وگرنه نقطه قوت فریز رو خوب بلدم چطور ازش استفاده کنم طرف نتونه ضربه بزنه البته اینم بستگی به طرف داره

و راه دفاع جلو فریزم سادس! جلو فریز کافیه عقب بری هیچ کاری نمیتونه انجام بده ! ی سری هست جلو فریز صبر میکنن ک طرف دورشون بچرخه جا اینکه به عقب برن نذارن بیاد جفتش بشه

شمام یکم ادبت رو ردیف کن ، تحلیلات دانشمندانتم بذار جلو کوزه ابشو بخور

دیگه چند روز از اون موضوع گذشت من درمورد اون جریان اینجا حرف نزدم اما خودت کشوندی وسط وایستا همه بدونن جریان چیه

دوستان توو یه بتل بهم لطف کردن که گلد اولی اومد من بخورمش اما این اقا رفت گلد و برداشت من گفتم گلد مال من بود 

این امیره کیه ندیده بودمش تا بحال بحرحال اومد توو اسکایپ با حالت تهاجمی و توهین امیز گفت برداشت که برداشت 

این قبلا اینگاری برای شایان پاور کرکری خونده بود منم منتظر یه حرکت بودم که ببینم حرف حسابش چیه

این امیر گفت تانکم فلان و اینا اخه بچه جون شایان سر اکانتش تمام سلاح هاش m3 

هست تا دلت بخواد رنگ هم داره تازه اخراش بود که رنک اخری رو بگیره حالا سره یه جریانی که داشت اسم اکانتشو عوض میکرد تانکی اکانتشو برای همیشه بن کرد الان یکسال هست که بن اکانته

بعد اومد گفت من گنده ی Raidcall 

هستم ایدی ریدکال من : marshalnavid 

هست بزن ببین تاج من چیه :)))))

خب برسیم سره اون موضوع من گفتم هووش اروم باش چرا داد میزنی که اومد فحش داد منم فحش دادم که بنده ی خدا لفت میده از اسکایپ خخخخخخ

پسره خوب اون گلد که 1000 تا کریستال بهم میده اصلا باهاش نمیتونم چیزی اپ کنم در کل دردی از من با اون 1000 تا دوا نمیکرد

اما بچه ها بهم لطف کردن که اولی من بردارم که برام خیلی ارزش داشت داشتم عکس هم میگرفتم از این لطف دوستان که تو دست پاچه شدی اومدی گلد و برداشتی که حرکتت خیلی تابلو و توهین امیز بود و اینکه پسره خوب یادبگیر چیزی که تجربه نداری بپرس اینجا اساطید زیاد هستن تخصص دارن اشتباه منو که من قبلا خرید کردن بلد نبودم و شما نکن

کلی پول خرج دراگ و رنگ های مزخرف کردم حتی نمیدونستم که تانکی تخفیف یا دابل خرید کریستال میده من 2 بار همینطوری پک 100 دلاری گرفتم که همشو دراگ خریدم بعدش با این فروم اشنا شدم که دیگه درست خرج میکردم 

و در مورد حرفت نگاه باز متوجه نشدی هیچکس با فریز رو در روی حریفش واینمیسته که بخواد بزنتش یکی از قابلیت فریز اینه که بچرخه دور تانک حریف فریزش کنه نه رو در روو بزنه حکم اینو داره که توو با اسموکی بیای بچسبی به ایزدا بعد بگی ااا اسموکه چقدر ضعیفه نتونست ایزدا رو بزنه 

هر سلاحی سبک خودش و داره

عیبی نداره گلد و گرفتی چون رنکت پایینه بدردت میخوره میتونی یه چیزی رو اپ کنی و بقیه حرفات هم انشالله رنکت رفت بالا خودت تجربه میکنی 

• Like 4

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...