Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

lol shoma vaghti ba mammy hasti bayad beri map monaseb, btw shoma vaghti tanke sangin dari to poly khodet nabad donbale gold beri bayad bebini tanka dige koja jam mishan bad harkat koni...

goftam paradox chon vik badtarin hull vase golde , ertefa kame hame miran root , bahash nemishe ro sar baghiye ham raf asoon chon chasbide be zamin

76k ?! lol man hamin alan roo 3 ta alte WO4  +100K daram...

اول اینکه رنک بالاها بعضیاشون دنبال گلد نمیرن!

دومن اینکه فقط حرفه ای ها میدونن چی میگم!

چون وقتی من شخصاً جایه گلد میبینم و کسی اونجا نیست اونجا واینمیستم تا بقیه باین بالاش...منم حرکت میکنم بقیه ی جاها..بقیه میفهمن چی میگم...البته ان گلد هایی که از زیر زمین در میان رو سریع روش وایمیسم...

سوم اینکه تو رنک من بیشتر وقتا با جنرال ها باید بازی کنم و این یعنی با  بزرگترین دراگ بازا در میفتم...

اینو هم بگم که من تا ظهر 54 کیلو بیشتر کریستال نداشتم....

چهارم اینکه بعضی گلدها باید بری رو سر بقیه تا بتونی بگیری که با ماموت امکانش نیست....

و در آخر اینکه من با وایک میرم چون اچ پی بیشتری داره و در حدود 40 تا بیشتر از هانتره..برا من که تاندر ام 3 دارم و انعکاس تیر به خودمم میخوره خیلی بهتر از هانتره..وگرنه میدونم که هانتر بهتر از وایک هست برا گلد گیری...فکر کنم الان داری فکر میکنی با یه نوب داری حرف میزنی؟

مرسی از همه که منو نوب فرض میکنن..

تنکس آل...وی لاو یو پی ام سی :ph34r:

Edited by jacktery_XXX
  • Like 1

حمید دیونه؟؟؟

حمید دیونه خودتی؟؟

آقا خیلی خوش اومدی

مرسی ممنون :)

شما منو میشناسی ؟

Edited by hamid.crazy

اول اینکه رنک بالاها بعضیاشون دنبال گلد نمیرن!

دومن اینکه فقط حرفه ای ها میدونن چی میگم!

چون وقتی من شخصاً جایه گلد میبینم و کسی اونجا نیست اونجا واینمیستم تا بقیه باین بالاش...منم حرکت میکنم بقیه ی جاها..بقیه میفهمن چی میگم...البته ان گلد هایی که از زیر زمین در میان رو سریع روش وایمیسم...

سوم اینکه تو رنک من بیشتر وقتا با جنرال ها باید بازی کنم و این یعنی با  بزرگترین دراگ بازا در میفتم...

اینو هم بگم که من تا ظهر 54 کیلو بیشتر کریستال نداشتم....

چهارم اینکه بعضی گلدها باید بری رو سر بقیه تا بتونی بگیری که با ماموت امکانش نیست....

و در آخر اینکه من با وایک میرم چون اچ پی بیشتری داره و در حدود 40 تا بیشتر از هانتره..برا من که تاندر ام 3 دارم و انعکاس تیر به خودمم میخوره خیلی بهتر از هانتره..وگرنه میدونم که هانتر بهتر از وایک هست برا گلد گیری...فکر کنم الان داری فکر میکنی با یه نوب داری حرف میزنی؟

مرسی از همه که منو نوب فرض میکنن..

تنکس آل...وی لاو یو پی ام سی :ph34r:

1. goftam to poly , to kole poly faghat 1 ja hast ke age jaye goldo didi mituni khodeto bezani be nafahmi , baghiyam unja ro check nakonan...

2. shoma khodet yepa generali , daste kam nagir

3. 1zcjvv8.jpg

vali na jedi thunder/smoky baza ro dus daram , faghat mikhastam begam gold age ziad dus dari dic ya titan biar bala  na vik mammoth

rasti to PM be ye ruse zade budi vsem privet ? rusie hasti dadash ?

جون من این سانسور کردنتون منو کشته...

اف پی استون تو حلقم...مگه گرافیکتون چنده اینقد اف پی اس پایین میزنه؟ :huh:

rasti to PM be ye ruse zade budi vsem privet ? rusie hasti dadash ?

تا هفته ی پیش هم بودم ولی الان نه...برگشتم شیرازم...اگه کاری داشتی اونجا یه ماه دیگه برمیگردم..بگو رات میندازم...

اون قضیه ی سوم رو جدی گفتم..میتونی از ارشیا بپرسی چون اون میدونه اکثر مواقع با جنرالها بازی میکنم!
دو سه شب پیش هم با رحیم داشتم بازی میکردم...محدوده ی رنک جنرالیسمیو تا سه ستاره ی قرمز هست و از اونجایی ک رنک من 4 ستاره ی طلایی هست و چهار رنک تا جنرال فاصله دارم چیز زیادی نمونده...

اون باتلی که گلد رو گرفتم هم ببینی میفهمی تو تیم حریف چهارتا جنرال داشتن...

اون تیکه ای هم که گفتی واسه خودت یه پا جنرالی مگه جنرال نوب نداریم؟

جنرال ها بیان وسط چندتا نوب نام ببرن...

و اون قضیه ی نوب بودنمم هم جدی گفتم...از ارشیا بپرس...اگه یه نوب رو 8 در نظر بگیری من 9 هستم...با تشکر از همگی

Edited by jacktery_XXX

hala taraf ba zogh omade ax gozashte.. ine raftar doros aya ?

vali lol tanha chize mohem ke bayad censor beshe repair kit ha hast , ke nakarde :lol:

تا هفته ی پیش هم بودم ولی الان نه...برگشتم شیرازم...اگه کاری داشتی اونجا یه ماه دیگه برمیگردم..بگو رات میندازم...

اون قضیه ی سوم رو جدی گفتم..میتونی از ارشیا بپرسی چون اون میدونه اکثر مواقع با جنرالها بازی میکنم!

دو سه شب پیش هم با رحیم داشتم بازی میکردم...محدوده ی رنک جنرالیسمیو تا سه ستاره ی قرمز هست و از اونجایی ک رنک من 4 ستاره ی طلایی هست و چهار رنک تا جنرال فاصله دارم چیز زیادی نمونده...

اون باتلی که گلد رو گرفتم هم ببینی میفهمی تو تیم حریف چهارتا جنرال داشتن...

اون تیکه ای هم که گفتی واسه خودت یه پا جنرالی مگه جنرال نوب نداریم؟

جنرال ها بیان وسط چندتا نوب نام ببرن...

و اون قضیه ی نوب بودنمم هم جدی گفتم...از ارشیا بپرس...اگه یه نوب رو 8 در نظر بگیری من 9 هستم...با تشکر از همگی

bah be salamati , hatman koli khosh gozashte ... madar man esalatan ruse vase in porsidam , vsem privet vali mishe salam be hame chera to PM zade budi ? test ham be har kesi nemidan, vali ta rusie budi mirafti dafteshun shayad midadan behet

dar zemn kare khubi mikoni ba gen ha play midi , fund bishtar migiri maharatat ham bishtar mishe, vali pro battle boro xp boro ke taraf ba m4 1ton drug nayad bazito kharab kone

Kit thunder m2 bezoodi miad hala khod dani ^_^

166620  taze age 50% takhfifa ham ba takhfife kite jam she mishe 83000  albate  baide :ph34r:

I wonder what kits are coming.

i think thunder vulc or maybe isida m2 kit :)

be pish binihaye man Eman biarid !

11i2wl5.png

یه گیم با سپهر که من چون لگ داشتم امدم بیرون 

:angry:  :(

اشتب محض کردی هورنتو الان ام2 کردی

وایمیسادی واسه تخفیف

منم مثل تو عجله داشتم 

واسه همین هم ام2 و هم ام3 رو تو 25 درصد خریدم

بیشترین پولی هم که واسه یه بدنه دادم همین هورنته

خخخخخ

ولی باید مشورت میکردی عزیز

Please sign in to comment