Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

تو رو که همه می شناسن

یه مدت نبودی چرا؟

همه بچه اومدن بالا تو موندی همینجا

جدی میگی چون اصلا یادم نمیاد 

راستش کنکور داشتم پارسال و بعدش دانشگاه دیگه نرسیدم بازی کنم

جون من این سانسور کردنتون منو کشته...

اف پی استون تو حلقم...مگه گرافیکتون چنده اینقد اف پی اس پایین میزنه؟ :huh:

تا هفته ی پیش هم بودم ولی الان نه...برگشتم شیرازم...اگه کاری داشتی اونجا یه ماه دیگه برمیگردم..بگو رات میندازم...

اون قضیه ی سوم رو جدی گفتم..میتونی از ارشیا بپرسی چون اون میدونه اکثر مواقع با جنرالها بازی میکنم!

دو سه شب پیش هم با رحیم داشتم بازی میکردم...محدوده ی رنک جنرالیسمیو تا سه ستاره ی قرمز هست و از اونجایی ک رنک من 4 ستاره ی طلایی هست و چهار رنک تا جنرال فاصله دارم چیز زیادی نمونده...

اون باتلی که گلد رو گرفتم هم ببینی میفهمی تو تیم حریف چهارتا جنرال داشتن...

اون تیکه ای هم که گفتی واسه خودت یه پا جنرالی مگه جنرال نوب نداریم؟

جنرال ها بیان وسط چندتا نوب نام ببرن...

و اون قضیه ی نوب بودنمم هم جدی گفتم...از ارشیا بپرس...اگه یه نوب رو 8 در نظر بگیری من 9 هستم...با تشکر از همگی

B)  :P در جواب شما دوست عزیز دلیل اینکه نخواستم نشون بدم اینکه از هر کدوم اینا بیشتر از 1000تا دارم

و اونایی که سانسور نکردم مثل راپیرچون برام مهم نبودن

و یه سوال گرافیک چه ربطی به اف پی اس داره؟ :o

Edited by hamid.crazy

B)  :P در جواب شما دوست عزیز دلیل اینکه نخواستم نشون بدم اینکه از هر کدوم اینا بیشتر از 1000تا دارم

و اونایی که سانسور نکردم مثل راپیرچون برام مهم نبودن

و یه سوال گرافیک چه ربطی به اف پی اس داره؟ :o

اگه داری برا خودت داری نه برا من... :P ...پس فک نکنم نیازی به شطرنجی کردنش باشه

حتی فکر هم نکن ربط داشته باشه....آخه اف پی اس چه ربطی به کارت گرافیک داره؟

برادر من شما مازراتی رو با پیکان مقایسه کن میفهمی خودت.... :P ...چیزایه دیگه هم هستنا

ولی مهمترین چیزی ک رویه اف پی اس اثر داره کارت گرافیک و جی پی یو هست...

گرافیک دی دی آر 5 باشه اف پی اس پایین تر از 56 نمیاد...

میتونی سیستمت رو آورکلاک کنی تا بفهمی چقد اثر داره...البته ریسکش بالاس اگه سیستم خنک کنندت ضعیف باشه....

تو گوگل آموزش آورکلاک کردن هست اما بهت پیشنهاد میکنم بدون سیستم خنک کننده ی خوب اینکار رو نکنی چون سیستمت تو چهار ساعت میسوزه....

من حاضرم اف پی اس 60 مو بدم

پینگ200 بگیرم

یا حد اقل نپرم بیرون

خوب برو دوتا خط تلفن بگیر...

منم از وقتی دوتا خط تلفن دارم پینگم به 600 نرسیده همش زیر 400 هستش!

...مگر روزهایه خاص....که مخابرات گند میزنه

البته اشتباه نکن...بعضی وقت ها این لگ از خود بازیه!

من با پینگ 190 دیروز لگ میدادم که نه تنها من بلکه همه تو سرور روسیه 4 لگ میدادن....

Edited by jacktery_XXX

اگه داری برا خودت داری نه برا من... :P ...پس فک نکنم نیازی به شطرنجی کردنش باشه

حتی فکر هم نکن ربط داشته باشه....آخه اف پی اس چه ربطی به کارت گرافیک داره؟

برادر من شما مازراتی رو با پیکان مقایسه کن میفهمی خودت.... :P ...چیزایه دیگه هم هستنا

ولی مهمترین چیزی ک رویه اف پی اس اثر داره کارت گرافیک و جی پی یو هست...

گرافیک دی دی آر 5 باشه اف پی اس پایین تر از 56 نمیاد...

میتونی سیستمت رو آورکلاک کنی تا بفهمی چقد اثر داره...البته ریسکش بالاس اگه سیستم خنک کنندت ضعیف باشه....

تو گوگل آموزش آورکلاک کردن هست اما بهت پیشنهاد میکنم بدون سیستم خنک کننده ی خوب اینکار رو نکنی چون سیستمت تو چهار ساعت میسوزه....

شما خودت میگی کارت گرافیک چه ربطی داره به اف پی اس داره بعد دوباره داری میگی کارت گرافیک.شما حرص گرافیک من رو نخور چون به راحتی اخرین سری اساسین رو اجرا کردم ولی به هست وموقع بازی اورکلاک میکنم iceblade pro v2 خاطر باگ بازی نشد ادامه بدم والا بخدا ما هم یه پا کیمریم و از اور کلا کم سردر میارم و اینم بدون رو فن سی پی 

راستی والا بین پیکان و مازراتی هیچ فرقی نیست هر دو دیفرانسیل عقب هستن هر دوشون 4تا چرخ دارن  یه موتور دارن تازه هر دوتاشون هم پشت ترافیک گیر میکنن قبول داری؟

Edited by hamid.crazy

جدی میگی چون اصلا یادم نمیاد 

راستش کنکور داشتم پارسال و بعدش دانشگاه دیگه نرسیدم بازی کنم

ایشالا که موفق باشی :)

تو منو یادت نمیاد؟

عجب

پس این چیه؟

Parkour2.jpg

• Like 2

شما خودت میگی کارت گرافیک چه ربطی داره به اف پی اس داره بعد دوباره داری میگی کارت گرافیک.شما حرص گرافیک من رو نخور چون به راحتی اخرین سری اساسین رو اجرا کردم ولی به هست وموقع بازی اورکلاک میکنم iceblade pro v2 خاطر باگ بازی نشد ادامه بدم والا بخدا ما هم یه پا کیمریم و از اور کلا کم سردر میارم و اینم بدون رو فن سی پی 

راستی والا بین پیکان و مازراتی هیچ فرقی نیست هر دو دیفرانسیل عقب هستن هر دوشون 4تا چرخ دارن  یه موتور دارن تازه هر دوتاشون هم پشت ترافیک گیر میکنن قبول داری؟

یکیشون وقتی تصادف میکنی جون سالم به در میبری و ایمنیش بیشتره یکیش وقتی تصادف میکنی تبدیل به جنازه ی تمیز میشی....فرق زیادی هست...تو با پیکان میتونی مخ بزنی؟ :D ..انتخاب با خودت!

در ضمن من حرض نزدم پیشنهاد دادم بهت...سیستم رفیقمم کارت گرافیک جی فورس داره و بهترین بازیا رو بازی میکنه ولی به بازیهای فلش که میرسه سیستمش نمیکشه...

معمولاً این مشکل رو سیستم هایه جی فورس هست...و البته لپ تاپ ها....ای تی آی این مشکلو نداره

میخوای سیستمم رو سایت چک آپ کنم برات بفرستم؟ :D

یادم رفت بگم تو شیراز کورس میذارن!

ورودی حداقل 3 میلیون...مسابقه با هر ماشینی داشته باشی..سر هر چیزی ک بخوای..میتونی با پیکان هم بری...خخخ

راستی ربتش خیلی زیاده...اونو الکی داشتم میگفتم ربط نداره چون اف پی اس به معنی تعداد تصویر در هر ثانیه هست!

هر چه قدرت کارت گرافیکت بالاتر باشه میتونه با سرعت بیشتری تصاویر رو پشت هم بچینه و بازی دل چسب تر میشه...

البته وقتی  رو سیستمت فشار باشه اف پی اس پایین میاد!

الانه ک فرق مازاراتی و پیکان معلوم میشه..

مثلاً من میتونم سیستمم رو 8 روز روشن بذارم بدون کاهش قدرت ولی سیستم رفیقم اگه بیشتر از 5 ساعت روشن باشه ریپ میزنه و داغ میکنه..

تفاوت زیاده...طرز تفکر فرق داره...

یادم رفت بگم که به نسخه ی فلش پلیر و مرورگر و اینجور چیزا هم ربط داره..خودت بررسیش کن درست میشه

Edited by jacktery_XXX

ایشالا که موفق باشی :)

تو منو یادت نمیاد؟

عجب

پس این چیه؟

Parkour2.jpgomg 

حالا یادم اومد

:o بابا ایول خیلی سریع لول اپ کریدی

Edited by hamid.crazy
  • Like 1

یکیشون وقتی تصادف میکنی جون سالم به در میبری و ایمنیش بیشتره یکیش وقتی تصادف میکنی تبدیل به جنازه ی تمیز میشی....فرق زیادی هست...تو با پیکان میتونی مخ بزنی؟ :D ..انتخاب با خودت!

در ضمن من حرض نزدم پیشنهاد دادم بهت...سیستم رفیقمم کارت گرافیک جی فورس داره و بهترین بازیا رو بازی میکنه ولی به بازیهای فلش که میرسه سیستمش نمیکشه...

معمولاً این مشکل رو سیستم هایه جی فورس هست...و البته لپ تاپ ها....ای تی آی این مشکلو نداره

میخوای سیستمم رو سایت چک آپ کنم برات بفرستم؟ :D

یادم رفت بگم تو شیراز کورس میذارن!

ورودی حداقل 3 میلیون...مسابقه با هر ماشینی داشته باشی..سر هر چیزی ک بخوای..میتونی با پیکان هم بری...خخخ

راستی ربتش خیلی زیاده...اونو الکی داشتم میگفتم ربط نداره چون اف پی اس به معنی تعداد تصویر در هر ثانیه هست!

هر چه قدرت کارت گرافیکت بالاتر باشه میتونه با سرعت بیشتری تصاویر رو پشت هم بچینه و بازی دل چسب تر میشه...

البته وقتی  رو سیستمت فشار باشه اف پی اس پایین میاد!

الانه ک فرق مازاراتی و پیکان معلوم میشه..

مثلاً من میتونم سیستمم رو 8 روز روشن بذارم بدون کاهش قدرت ولی سیستم رفیقم اگه بیشتر از 5 ساعت روشن باشه ریپ میزنه و داغ میکنه..

تفاوت زیاده...طرز تفکر فرق داره...

یادم رفت بگم که به نسخه ی فلش پلیر و مرورگر و اینجور چیزا هم ربط داره..خودت بررسیش کن درست میشه

نه باریک خوشم اومد همین که اطلاعات داری باید گفت باریک

نه باریک الله

نننهههه باریک الله 

ننننننننهههههههه ببببباااااااریییییککککک االلللههههه

سپهر بازم بیا بزن تو ذوقم:

8k0ss46fxpfdi14iohko.jpg

چهارمین گلد امروزم بود...

داداش تو یه نگاه به اف پی اسم بنداز!
مال اینه که کلش بوت و بلواستیک بازه و موزیکم روشنه و از اون مهم تر اینترنت دانلود منیجر دانلود میکرد و نرمافزاری که عکس گرفته...

ولی بازم پینگم خوبه....با کیفیت هم مشکلی نداشتم...یه مسائلی هست که توضیحش سخته چون استثنا زیاد داره..خیلی زیاد...بیخیالش

سپهر بازم بیا بزن تو ذوقم:

8k0ss46fxpfdi14iohko.jpg

چهارمین گلد امروزم بود...

داداش تو یه نگاه به اف پی اسم بنداز!

مال اینه که کلش بوت و بلواستیک بازه و موزیکم روشنه و از اون مهم تر اینترنت دانلود منیجر دانلود میکرد و نرمافزاری که عکس گرفته...

ولی بازم پینگم خوبه....با کیفیت هم مشکلی نداشتم...یه مسائلی هست که توضیحش سخته چون استثنا زیاد داره..خیلی زیاد...بیخیالش

ویندوز خودش و اپدیت نمیکرد؟؟؟ انتی ویروس چطور؟؟؟  :mellow:

ویندوز خودش و اپدیت نمیکرد؟؟؟ انتی ویروس چطور؟؟؟  :mellow:

میخوای بگی دروغ میگم؟

آره تو راس میگی سیستمم ضعیفه ...یه کارت گرافیک دارم که آنبرده رو مادربورد وصله...

یه رم دارم که 128 دی دی ار 2 هست مال سال 1999 هست و یه سی پی یو تک هسته ای 1.2 دارم ک فک کنم از جنگ هیتلر سالم در رفته...

هاردمم کلاً 28 گیگ جا میگیره فک کنم از جدم بهم رسیده....اون پاور رو هم برق مستقیم ولتاژ میکنه....

یه مانیتور هم دارم از این چوبیا...خو زرشک دارم مورتال کامبت ایکس رو دانلود میکنم!

خود بلو استیک میدونی چ فشاری میاری؟

کلش بوت چی؟

نمیدونی؟

برنامه ی وی ال سی برایه پخش موزیک رو بگیر تا ببینی میره تو بخش هاید آیکونز...

آنتی ویروس هم ندارم...چون مادر بوردم خودش پشه کش ورداشته با اسپری همه رو میکشه...ویندوزمم هفته ی پیش آپدیت کردم هنوز نسخه ی جدیدش نیومده...اومد خبرم کن

بازم میگم تنکس آل ک فک میکنن نوبم.... :wub:

میخوای بگی دروغ میگم؟

آره تو راس میگی سیستمم ضعیفه ...یه کارت گرافیک دارم که آنبرده رو مادربورد وصله...

یه رم دارم که 128 دی دی ار 2 هست مال سال 1999 هست و یه سی پی یو تک هسته ای 1.2 دارم ک فک کنم از جنگ هیتلر سالم در رفته...

هاردمم کلاً 28 گیگ جا میگیره فک کنم از جدم بهم رسیده....اون پاور رو هم برق مستقیم ولتاژ میکنه....

یه مانیتور هم دارم از این چوبیا...خو زرشک دارم مورتال کامبت ایکس رو دانلود میکنم!

خود بلو استیک میدونی چ فشاری میاری؟

کلش بوت چی؟

نمیدونی؟

برنامه ی وی ال سی برایه پخش موزیک رو بگیر تا ببینی میره تو بخش هاید آیکونز...

آنتی ویروس هم ندارم...چون مادر بوردم خودش پشه کش ورداشته با اسپری همه رو میکشه...ویندوزمم هفته ی پیش آپدیت کردم هنوز نسخه ی جدیدش نیومده...اومد خبرم کن

بازم میگم تنکس آل ک فک میکنن نوبم.... :wub:

یا خدا نیم خط نوشتما :|

ما همه نوب هستیم بعد نوب هم چیز بدی نیست نوب بودن به رنک و اینا نیست خیلی هامون چه توو دنیای مجازی و چی توو دنیای ریل نوب بازی در اوردیم

گفتی نسخه جدید ویندوز یاد یه چیز افتادم 

پسره میگه اخ جون ویندوز 10 اومده دختره میگه اوه خیلی قدیمی هست که پسره میگه مگه ویندوز توو چند هست؟؟!! دختره میگه ویندوز98 

راستی ویندوز 10 خوبه؟؟؟

i1km_snapshot_2015-09-03_184825.png

دلم نمیاد 7 رو اپدیت کنم به 10 :(((

• Like 1

امروز به طور خیلی عجیبی 2 تا گلد گرفتم فک کنم قراره بمیرم:|

یه عکس موجود نیس:دی

دیدم یکی بتل یک به یک پلی ساخته منم رفتم

دیدم داره میگه میس دارم منم موندم کمکش کردم

اولین کپ رو که کرد گلد اومد منم ساده ترین گلدمو گرفتم :D :D :D

nslyyqwwvnd80rqyndde.png

• Like 4

یا خدا نیم خط نوشتما :|

ما همه نوب هستیم بعد نوب هم چیز بدی نیست نوب بودن به رنک و اینا نیست خیلی هامون چه توو دنیای مجازی و چی توو دنیای ریل نوب بازی در اوردیم

گفتی نسخه جدید ویندوز یاد یه چیز افتادم 

پسره میگه اخ جون ویندوز 10 اومده دختره میگه اوه خیلی قدیمی هست که پسره میگه مگه ویندوز توو چند هست؟؟!! دختره میگه ویندوز98 

راستی ویندوز 10 خوبه؟؟؟

i1km_snapshot_2015-09-03_184825.png

دلم نمیاد 7 رو اپدیت کنم به 10 :(((

ویندوز 10 خوب نیست...

همون 8.1 اینترپروس رو بگیر آپدیتش کن..از 10 هم سر تره..خیلی بهتره..

فقط تو نصب نت هوم فریم ورک 3.5 به مشکل میخوره که اگه هکر نیستی مشکلی نیس...اگه هم از نرمافزارهای هک استفاده میکنی یا کی لاگر یکم باید حدود 1 گیگ شارژ خرج کنی تا آنلاین فعالش کنه...نسخه های ام ار تی و از اینجور چیزاشم نگیر...دانلودش کن با ای او اس برنر بریز رو دی وی دی خیلی بهتره

بعضی وقتا یک کلمه باعث میشه زندگی آدم عوض بشه...این که نصف خط بود...خخخ

گلد اون یکی رو از رو سر من قاپیدی...رد کن بیاد

Edited by jacktery_XXX

ویندوز 10 خوب نیست...

همون 8.1 اینترپروس رو بگیر آپدیتش کن..از 10 هم سر تره..خیلی بهتره..

فقط تو نصب نت هوم فریم ورک 3.5 به مشکل میخوره که اگه هکر نیستی مشکلی نیس...اگه هم از نرمافزارهای هک استفاده میکنی یا کی لاگر یکم باید حدود 1 گیگ شارژ خرج کنی تا آنلاین فعالش کنه...نسخه های ام ار تی و از اینجور چیزاشم نگیر...دانلودش کن با ای او اس برنر بریز رو دی وی دی خیلی بهتره

بعضی وقتا یک کلمه باعث میشه زندگی آدم عوض بشه...این که نصف خط بود...خخخ

گلد اون یکی رو از رو سر من قاپیدی...رد کن بیاد

خیلی 10 رو بهینه کردن بیشتر به درد لمسی ها میخوره این ویندوز 

پس همین 7 رو نگه میدارم اخه ویندوزم اورجینال البته به 10 اپدیت کنم اونم واسم اورجینال میشه 

باو یه انتی ویروس دارم کی لاگر که هیچ به خودمم گیر میده لعنتی رو از کار میندازم باز هم گیر میده !!! :)))))

دیشب داشتیم انلاین 4 نفری جنرال بازی میکردیم 5 ساعت بازی طول کشید تک به تک شدم با دوستم یعنی برد 100 در 100 من بود یهوو انتی ویروسم گیر داد به گیم رنجر کلا بلاکش کرد 

از بازی هم افتادم بیرون :|||||

اسم کی لاگرت چیه؟؟ خریدیش یا دانلود کردی؟؟؟

اسم کی لاگرت چیه؟؟ خریدیش یا دانلود کردی؟؟؟

بلک استیلر...اما نسخه ی رایگان داره و خریدنیش...نسخه ی رایگانش یکم ضعیفه چون قدیمیه!

نسخه های جدیدش فقط باید بخری...

چون راهی برا دانلود نذاشتن....ولی چرا دنبال راتس نمیری؟

م بهتره هم بهینه تره...یه کرپتر هم بگیر مخفیش کن تو فایل هایه سیستمی راحت میتونی به تمام اطلاعات طرف دسترسی پیدا کنی...

حتی میتونی تمام سیستمش رو کنترل کنی..هم بهتره هم جذاب تر!

ولی برو دنبال چیزای بهتر...اینا دیگه به درد نمیخوره

اقا این تخفیفا چند درضده ؟ :wacko:  

چند درصد احتمال داره 50 درضد باشه ؟

با تشکر :lol:

رنکت کجا رفته؟

هنوز حتی معلوم نیست تخفیف بدن... :D

اگه به منه که میگم نمیدن اگه هم بدن برایه خریداران کریستال تخفیف میدن!

پارسال ک دادن خیلی وقت بود نداده بودن...

صبر کن تا هالوین!

همین یه ماه پیش تخفیف دادن چ خبره مگه هر روز هر روز....خخخ

رنکت کجا رفته؟

هنوز حتی معلوم نیست تخفیف بدن... :D

اگه به منه که میگم نمیدن اگه هم بدن برایه خریداران کریستال تخفیف میدن!

پارسال ک دادن خیلی وقت بود نداده بودن...

صبر کن تا هالوین!

همین یه ماه پیش تخفیف دادن چ خبره مگه هر روز هر روز....خخخ

حالا هالوین 50درصد تخفیف میدن ؟ :wacko:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...