Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

b.s.iranداداش میگم تانکم بنظرت خوبه یا نه؟

فایر هورنت تیوینز و شافت ام یک

درسته؟

فایر و ایزیدا رو اگه داری ام 2 کن

وایکینگم ام 2 کن

رنگ نگیر تا برسی به مارشال

بعد از این خریدت هم فقط ام 3 بگیر

زمینای هم که میری برا بازی کوچیکتر کن و فقط پرچم و پوینت بازی کن چو کریستال بهتری گیرت میاد

با توجه به نظرات دوستان تصمیم گرفتم دیکتاتور ام دو بگیرم و حدود هشتاد کیلو میمونه که باش وولکانم رو اپ میکنم اینجوری هم یه بدنه مناسب خریدم هم کرستالمو خرج ام سه میکنم که تو رنکای بالاتر کم ندارم و هم تا چندتا رنک دیگه میتونم با وولکان ام سه بازی کنم که تو رنک کماندر باز میشه

کسایی که موافقم لایک کنن یا نظر بدن بی زحمت

باور کن دیکتاتور اصلا ارزش خرج نداره

ی اک دارم با دیکتاتور ام2  اصلا نمیشه باهاش حتی جلوی ام1 بازی کرد

دراگ میزنم به زور میرسم بالا

سلاح های نزدیک برد رو که اصلا نمیشه روش گزاشت چون ارتفاعش بالاست

خیلی گندس و راحت میخوره از بقیه

ارتفاعش بالاست

فقط به درد گلد گیری میخوره

اگه ام2 کردی واقعا ضرر میکنی

• Like 1

فایر هورنت تیوینز و شافت ام یک

درسته؟

فایر و ایزیدا رو اگه داری ام 2 کن

وایکینگم ام 2 کن

رنگ نگیر تا برسی به مارشال

بعد از این خریدت هم فقط ام 3 بگیر

زمینای هم که میری برا بازی کوچیکتر کن و فقط پرچم و پوینت بازی کن چو کریستال بهتری گیرت میاد

بابک

من با ترکیب توینس تیتانم تا کدوم رنک میتونم برم؟

dostan bebakhshid chera ie clan nemizanin

mitonin jaie skype az team speak stefade konin ia hata agaram nemikhain clan bezanin ie ts begirim jaie inja onja hame online bashim be nazaram injori kheili aali mishe ha.. mitonim plan moshtarak sherkat konim mach shim vase bazi behtaro team worke herfee ia age ts razi nistin ie server raid call bezanin in to hameie bazi haie online raieje ..

• Like 1

dostan bebakhshid chera ie clan nemizanin

mitonin jaie skype az team speak stefade konin ia hata agaram nemikhain clan bezanin ie ts begirim jaie inja onja hame online bashim be nazaram injori kheili aali mishe ha.. mitonim plan moshtarak sherkat konim mach shim vase bazi behtaro team worke herfee ia age ts razi nistin ie server raid call bezanin in to hameie bazi haie online raieje ..

hame in chizay ke gofti mojode ama bayesti cheshm basirat dashte bashi ta bebinishon 

darmored server ye sever raygan darim bazi  shaba tosh chanel  crate mikonim mishinim ba bazi az dostan

clan hame  hast http://tanki.starladder.tv/en/teams/29651

flane faqad mosabeghat 3style run hastesh :) montazer lig hastim

• Like 1

:lol: سلام به تانکر های عزیز؛ 

.تا حدودا یک هفته ی دیگه رنک آپ میشم. به نظرتون تاندر رو تو تخفیف ها ام3 بکنم!؟ البته الان هم 256 کیلو دارم

.تایتان ام2 و فایر ام2 هم تو برنامه ام هست

:mellow: !یکسری ها میگن رنگ ضد تاندر زیاده

:D !راستی کیت مورچه (ایسیدا ام3 با واسپ) الان برام فعاله! ایسیدا هم خوبه ها

http://ratings.tankionline.com/en/user/m0a0y/

Edited by m0a0y

:lol: سلام به تانکر های عزیز؛ 

.تا حدودا یک هفته ی دیگه رنک آپ میشم. به نظرتون تاندر رو تو تخفیف ها ام3 بکنم!؟ البته الان هم 256 کیلو دارم

.تایتان ام2 و فایر ام2 هم تو برنامه ام هست

:mellow: !یکسری ها میگن رنگ ضد تاندر زیاده

:D !راستی کیت مورچه (ایسیدا ام3 با واسپ) الان برام فعاله! ایسیدا هم خوبه ها

http://ratings.tankionline.com/en/user/m0a0y/

ایسدا بهتر از تاندره...تاندر مال بچه پولداراس که ام4 میکنن...البته منم ام4 کردم ولی ضرر خالصه..خخخ

• Like 1

ایسدا بهتر از تاندره...تاندر مال بچه پولداراس که ام4 میکنن...البته منم ام4 کردم ولی ضرر خالصه..خخخ

بستگی به  مپت داره  و بازی کردنت اره  تاندر زیاد شده و پینتش ::| اصلا بدرد نمیخوره بنظرم اسموک  ام3 کن  البته بازم بستگی به خودت داره ولی  تیتان  رو ام3 کن یه پینت اینفرنو هم بگیر خیلی عالی میشه اکت  همر هم خوبه البته ام4   بازم بستگی به خودت مپت و  پلیرایی که میان جلوت بازی میکنه داره ولی ...  و بنظرم اسموک بگیری ام4 کنی خیلی عالیه :lol:  میترکونی :huh:

dostan bebakhshid ie soal dashtam alan kit ha hamashon takhfif daran mikhastam bebinm vaghti takhfife kirismas miad kit ha alave bar takhfifi k daran on takhfifam roshon emal mishe ??

:( :( eshtebah kardam be amiruzpalang(sharike accountam) etminan kardam acc ro be email sync nakardam oonam raf pass ro avaz kard account snipergirl_ir ro dozdid :(  :unsure:

khoda hafez doostan be khatere rahnamaeehatoon mamnoon :(

Edited by tahavori

dostan bebakhshid ie soal dashtam alan kit ha hamashon takhfif daran mikhastam bebinm vaghti takhfife kirismas miad kit ha alave bar takhfifi k daran on takhfifam roshon emal mishe ??

دفعه قبل من وقتی کیت رو خریدم فرداش 25 درصد تخفیف اومد و اتفاقا روی کیت هم تاثیر داشت.

Edited by ramintm
  • Like 1

Umm.. lemme get out my translater

سلام من با استفاده از یک مترجم و ام من نمی دانم این زبان LOL من واقعا نمی دانم چه به انجام این کار من انجام برخی از چیزهای تصادفی به انجمن و لذت داشتن و این چیزی آمد به طوری که من بر روی آن رفت و با استفاده از مترجم گوگل تا .. من انش هستم و من کمی غمگین من نمی دانم این زبان هستم، اما من کمی شاد به لحاظ آن را از آن گیج کننده هستم .. نیست. هر کس می داند درک هر کس نمی نیاز به در این موضوع باشد. خب خداحافظ !
Edited by Ansh2005
  • Like 1

بستگی به  مپت داره  و بازی کردنت اره  تاندر زیاد شده و پینتش ::| اصلا بدرد نمیخوره بنظرم اسموک  ام3 کن  البته بازم بستگی به خودت داره ولی  تیتان  رو ام3 کن یه پینت اینفرنو هم بگیر خیلی عالی میشه اکت  همر هم خوبه البته ام4   بازم بستگی به خودت مپت و  پلیرایی که میان جلوت بازی میکنه داره ولی ...  و بنظرم اسموک بگیری ام4 کنی خیلی عالیه :lol:  میترکونی :huh:

اسموکی با دابل دمج = شاخ خان هفتم

به هر حالتاً عمو جان خود دانی...نظر بچه ها رو بسنج ببین کدوم بهتره...همه ی سلاح ها خوبن ولی تو رنک تو تاندر خوبه..

به جنرالیسمیو که برسی دلت میخواد فقط بری اکس پی بی پی...البته جنرال های تازه وارد...

من تاندر رو از رو کیت بلدزر خریدم که همون موقعی که خریدم 50% اف خرید بود که کلا تاندر رو با 90 درصد تخفیف خریدم و در واقع فقط پول تاندر  رو دادم!

کلاً 180 کیلو پام در اومد ماموت ام2 با تاندر ام3.

رنگ دراگونم روش بود!.... :D

ولی تا اینجا 600 کیلو خرج ام4 شدنش کردم.

سلام من با استفاده از یک مترجم و ام من نمی دانم این زبان LOL من واقعا نمی دانم چه به انجام این کار من انجام برخی از چیزهای تصادفی به انجمن و لذت داشتن و این چیزی آمد به طوری که من بر روی آن رفت و با استفاده از مترجم گوگل تا .. من انش هستم و من کمی غمگین من نمی دانم این زبان هستم، اما من کمی شاد به لحاظ آن را از آن گیج کننده هستم .. نیست. هر کس می داند درک هر کس نمی نیاز به در این موضوع باشد. خب خداحافظ !

فکر کنم گوگل ترنسلیت زده 

چه گندی هم زده ترنسلیترش...انگلیسی مینوشت خیلی سنگین تر بود بنده خدا :)))

• Like 1

Please Speak English !!!

We don't understand this weird essay.

And remember that Google translate doesn't work properly specially when use it in order to translate the essays.

Regards,

Chota

Edited by chotakbalasi

Please Speak English !!!

We don't understand this weird essay.

And remember that Google translate doesn't work properly specially when use it in order to translate the essays.

Regards,

~Masroor

Behtar shod alan :D

9a1wZjC.jpg

:lol:

• Like 2

اسموکی با دابل دمج = شاخ خان هفتم

به هر حالتاً عمو جان خود دانی...نظر بچه ها رو بسنج ببین کدوم بهتره...همه ی سلاح ها خوبن ولی تو رنک تو تاندر خوبه..

به جنرالیسمیو که برسی دلت میخواد فقط بری اکس پی بی پی...البته جنرال های تازه وارد...

من تاندر رو از رو کیت بلدزر خریدم که همون موقعی که خریدم 50% اف خرید بود که کلا تاندر رو با 90 درصد تخفیف خریدم و در واقع فقط پول تاندر  رو دادم!

کلاً 180 کیلو پام در اومد ماموت ام2 با تاندر ام3.

رنگ دراگونم روش بود!.... :D

ولی تا اینجا 600 کیلو خرج ام4 شدنش کردم.

:P پسرم من کلا خوشم  نمیاد...  من توینز اسموکو که فول کردم بدون تخفیف  فول کردم که   اسموکی تقریبا 1 میل شد  ... کلا بدون تخفیف حالش بیشتر توینز  تیتان فایر و غیره  رو هم بدون تخفیف میکرو زدم  :lol: 

Behtar shod alan :D

9a1wZjC.jpg

:lol:

برداشتی تو نقل قول من تو بخش

Signature

جای

chota

رو با

Masroor

عوض کردی

آورین آورین :D

البته

به این میگن سرقت ادبی و عوض کردن محتوا بدون اجازه از مولف

:D

مسرور یه  400 کی کریس بده من  نیاز فوری دارم :D :D

قابلتو نداشت می شد

کارت به کارت می کردم

:D :D

البته من دیروز  جوونی کردم یه کار اشتباهی کردم که الانم خیلی پشیمونم پشیمونم

:mellow:

و بعدا گندش در میاد

Edited by chotakbalasi

برداشتی تو نقل قول من تو بخش

Signature

جای

chota

رو با

Masroor

عوض کردی

آورین آورین :D

البته

به این میگن سرقت ادبی و عوض کردن محتوا بدون اجازه از مولف

:D

bishin sare jat amoo ;p

esmeto gozashtam serghat chie ^-^

• Like 1

سلام من سوالی داشتم من به هر مقامی رسیدم ام سه را که در ان مقام هست بخرم بهتر هست و یا یک چیز را اول ام سه کنم و بعد میکرو اپگرید هایش را انجام بدهم و بهد بروم اسلحه ی بعدی؟ کدام درست تر است؟ خیلی ممنون میشوم راهنمایی ام کنید

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...