Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

حسام تو اون بازي توي مونت كارلو يه نفر از تيم شما پرچم مارو برداشته بود ولي پريد تو هوا همون جا هي بالا پايين مي رفت. بدنه ماموت داشت با سلاح شفت

اره من ی رب داشتم نگاش میکردم بسم الله الرحمن الرحیم بعدش اومد تو تیم شما با ماموت ام یک از رو اون سرسره میپرید کلا بالا پایین میرفت اصلا راه نمیرفت الله اکبر اههههههههههههههههههههههههههه نه اهههههههههههههه مگه داریم مگه میشه کاشکی ازش عکس میگرفتم

اره من ی رب داشتم نگاش میکردم بسم الله الرحمن الرحیم بعدش اومد تو تیم شما با ماموت ام یک از رو اون سرسره میپرید کلا بالا پایین میرفت اصلا راه نمیرفت الله اکبر اههههههههههههههههههههههههههه نه اهههههههههههههه مگه داریم مگه میشه کاشکی ازش عکس میگرفتم

آخه تو عكس معلوم نميشه كه ولي خيلي جالب بود

wkgb_untitled.png

(FPS & PING)یه راه برای کاهش تاخیر رسیدن اطلاعات و فرستادن آن

همونطور که میبینید تنظیمات بازی گزینه هایی برای بهبود یا کاهش کیفیت تصاویر قرار داده تا بازیکنا حالتی که باهاش راحت ترن بازی کنن

برخی از گزینه هایی که کیفیت تصویر و پس زمینه رو کاهش میده و باعث پایین اومدن پینگ میشه

mip maping

automatic grphic quility(fog,shadow under tank and....)

show sky box

show drop zone

به ترتیب کیفیت نقشه کیفیت تصویر(سایه ها گرد و غبار و مه)نمایش آسمان نمایش محل فرود بسته های کمکی(نیترو و آتیش دو برابر و...)و

adaptive FPS

که سرعت ارسال داده رو افزایش میده.بقیه گزینه ها رو هم میشه غیر فعال کرد ولی ممکنه که بهشون نیاز داشته باشید به نظرم بزاریدشون

میپ مپینگ برداری زمین خیلی مسخره میشه شطرنجی میشه راستی ویندوزت 10

آره خیلی راحت تر از 8 و8.1 هست.حال میکنم باهاش

با یه آپدیت ساده شما هم ویندوزت رو 10 کن.برو تو سایت ماکروسافت نصب کننده ویندوز ده رو دانلود کن بریز رو یه سی دی بعد سی دی رو اجرا کن.خودش نصب میشه

Edited by mj.2000

آره خیلی راحت تر از 8 و8.1 هست.حال میکنم باهاش

با یه آپدیت ساده شما هم ویندوزت رو 10 کن.برو تو سایت ماکروسافت نصب کننده ویندوز ده رو دانلود کن بریز رو یه سی دی بعد سی دی رو اجرا کن.خودش نصب میشه

خودش پیغام اپدیت داده میتنم بریزم فقط میدونی بعد نصب برنامه ها پاک میشه یا نمیشه

(FPS & PING)یه راه برای کاهش تاخیر رسیدن اطلاعات و فرستادن آن

همونطور که میبینید تنظیمات بازی گزینه هایی برای بهبود یا کاهش کیفیت تصاویر قرار داده تا بازیکنا حالتی که باهاش راحت ترن بازی کنن

برخی از گزینه هایی که کیفیت تصویر و پس زمینه رو کاهش میده و باعث پایین اومدن پینگ میشه

mip maping

automatic grphic quility(fog,shadow under tank and....)

show sky box

show drop zone

به ترتیب کیفیت نقشه کیفیت تصویر(سایه ها گرد و غبار و مه)نمایش آسمان نمایش محل فرود بسته های کمکی(نیترو و آتیش دو برابر و...)و

adaptive FPS

که سرعت ارسال داده رو افزایش میده.بقیه گزینه ها رو هم میشه غیر فعال کرد ولی ممکنه که بهشون نیاز داشته باشید به نظرم بزاریدشون

نمي دونستيم كه ممنون گفتي

خودش پیغام اپدیت داده میتنم بریزم فقط میدونی بعد نصب برنامه ها پاک میشه یا نمیشه

از جمله دسکتاپ به کلی پاک میشه.ولی بقیه چیزات تو درایو دی میمونن.اگر برنامه ای رو که نصب کننده اش رو داری که تو درایو دی باشه اونم میمونهcبعد از آپدیت کلیه برنامه های روی درایو 

از جمله دسکتاپ به کلی پاک میشه.ولی بقیه چیزات تو درایو دی میمونن.اگر برنامه ای رو که نصب کننده اش رو داری که تو درایو دی باشه اونم میمونهcبعد از آپدیت کلیه برنامه های روی درایو 

دمت گرم 3 ماه بود از هرکی می پرسیدم می گفت نمی دونم حالا که پاک میشه نمی خوام نصب کنم منم به ویندوز 8.1 عادت کردم

چه قدر ریل ام یک حال میده خیلی باحاله جونمیده واسه مدنس تو مانت کارول هم راحت میشه باهاش پرچم زد تو نویز هم اعصاب خورد میکنه تو ریو هم بازی باهاش لذت بخش من مپ ریو رو دوست دارم شما چی

چه قدر ریل ام یک حال میده خیلی باحاله جونمیده واسه مدنس تو مانت کارول هم راحت میشه باهاش پرچم زد تو نویز هم اعصاب خورد میکنه تو ریو هم بازی باهاش لذت بخش من مپ ریو رو دوست دارم شما چی

فقط نویز

خوره این مپم

به غیر این مپ بازی نمیکنم مگه اینکه مشن بیفته

اونم فقط سی تی اف

خیلییییییییییی باحاله

خلاصه تو این مپ حریف میطلبم

البته دراگ نزنین که تو این مپ دراگ ها خیلی رو اعصابن

فقط نویز

خوره این مپم

اونم فقط سی تی اف

خیلییییییییییی باحاله

فقط نویز

خوره این مپم

اونم فقط سی تی اف

خیلییییییییییی باحاله

راس میگه دراگ تو نویزمیره رو مخ ادم مخصوصا اگه دف دمیج بوست باهم باشن ی تایتان بافایر یا فریز داشته باشی ریپیر هم بزنی که حریفته نمی دونم

درود

امروز یک بازی نیم ساعته گروهی  تو پلی گان میکردم. اول بودمو حدودا 5 دقیقه مونه بود که بازی تموم شه که دیدم یکی از بازیکنهای تیم حریف اسمم رو نوشت و یکی دیگه هم گفت اوکی

بعدش دیدم تانکم شروع کرد به قرو قنبیل دادن. اصلا کنترلی روش نداشتم و هر کجا که خودش دوست داشت میرفت.

چی شده بود دقیقاً ؟

هکم کردن یا نه؟

چیکار کنم که باز این جوری نشه؟

ممنون

درود

امروز یک بازی نیم ساعته گروهی  تو پلی گان میکردم. اول بودمو حدودا 5 دقیقه مونه بود که بازی تموم شه که دیدم یکی از بازیکنهای تیم حریف اسمم رو نوشت و یکی دیگه هم گفت اوکی

بعدش دیدم تانکم شروع کرد به قرو قنبیل دادن. اصلا کنترلی روش نداشتم و هر کجا که خودش دوست داشت میرفت.

چی شده بود دقیقاً ؟

هکم کردن یا نه؟

چیکار کنم که باز این جوری نشه؟

ممنون

نمونه این اتفاق تو این یک سال و سه ماه که این بازی می کنم ندیدم

احتمالا  مشکل  مهمی نیست ولی اگهدیدی داره تکرار می شه

bandicam

دانلود کن

ویدیو بگیر بفرست برای

tanki help and support

احتمالا اونا  مشکل  متوجه می شن

موفق باشی