Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

داش فردا جمعس منم تا 6رب مدرسم بعد شما جمعه میرین مدرسه خخخخخخخ فردا جمعه ساعت یک به بعد دونفر پارکو ر میکنن ی نفرم می خواییم تیم مقابل پر کنه که دونفر پارکو کننده بتونن تو ی تیم باشن ی نویز میزنیم تو سرور خلووت که هم لول ما نباشم بیان اذیت کنند مثل اریو 4

من بتلو میزنم تو هرسروری بودم بیاین توچت بازی مشخص کنیم یکی فیلم برداری میکنی اون دوتا پار کور سری بعد اون پارکو میکنه یکی دیگه فیلم برداری هرجوری هست می خوایم مهدیو با شفت بفرستیم بالا حالا محمد جواد من باس فیلم بگیرم یاتو می خوایین یبا اون بره بالا ی بار اونی که فیلم میگیره ولش با و تمرین میکنیم یاد گرفتیم 3 تاییمون میریم بالا عکس میگیریم

:huh: حواس منو باش

باشه فردا ساعت 1

بچه ها دو تا سوال درباره ساپلی ها و ماموریت های روزانه داشتم

وقتی ساپلی آتیش دو برابر رو برمی داری به قدرت ضربه هم اضافه میشه(منظورم همونیه که تانکتو چپ میکنه)؟درباره نیترو که میشه رو برجکت هم تاثیر داره سریعتر میچرخه

و اینکه اگه تو این به روز رسانی جدید ماموریت ها که زنجیره ای شدن یکی رو انجام بدی ولی جایزه اش رو نگیری تو زنجیره این هفته ات حساب میشه یا نه؟

ممنون

بعد اگه همه ماموریت های روزانت رو انجام ندی رو جایزه های ماموریت های روز بعدت تاثیر داره؟

لطفا جواب بدین.ممنون

وافعا شعار این آرشیومنت

get wasp m3

به دلم نشسته

Armor Is For Kids

واقعا لایک داره

واسپ - اسموکی خودمو عشقه

اسموکی ام 1 فول میکرو و واسپ ام 1 خالی

:D

قدرت نمایی ریکو در مپ فیوچر.انگار هزار تا شلیک کرده

zj7v_untitled.png

Edited by mj.2000

سلام به همه دوستان

این اولین پستی هست که میزارم 

کسانی که منو تو لیست دوستان ندارند اد کنن

به زودی عکس های جالب هم میزارم  ^_^

• Like 2

قدرت نمایی ریکو در مپ فیوچر.انگار هزار تا شلیک کرده

zj7v_untitled.png

وچیزی جز این زیبا نیست چقدر قشنگه کاشکی منم از اول با ریکو بازی میکردم بهتر جواب میداد

یبار یه گروهی رو تو آپارات پیدا کردم که کارشون رفتن به بالای هر چیزی تو تانکی بود.مثلا یبار تو مپ اسکای اسکراپرز

Sky scrapers

رفته بودن.چهار تا واسپ و تویینز که به صورت دوتایی روبروی هم رو به بالا بوسیله دو تا وایکینگ و هامر نگهداشته شده بودن.روی تویینز ها یک ماموت و ریکو بود(همگی ام۴بودن)که در کنار برجی که از همه بلندتر و کوچیکتره و راهی برای بالا رفتن نداره بودن.

تویینز ها شلیک می کردن و ماموت بالا می رفت.خود ماموت هم با ریکو شلیک میکرد و به برج نزدیک میشد.تا اینکه به بالای برج رسید

اره دهنشون سرویس تانکی هم یه زمانی برای مپای جدیدش مسابقه فتح برجشو میزاشت فیلماشو دیدم خیلی باحاله

ماشا الله تو هر رنك يه جا رو فتح كردي ولي من كه هورنت ام3 ندارم تا حالا هم گروهي پاركور كار نكردم

من تو این مپ های پارکور میرم همینجوری خر تو خره 

تو رنکای پایین خر تو خر تره

دروغ تا چه حد؟

من اکانتم دو سال پیش بلاک شد تا الان روی کلی اکانت بازی کردم اینا هم عکساشه انشالله گفتن انبلاک میشم

وچیزی جز این زیبا نیست چقدر قشنگه کاشکی منم از اول با ریکو بازی میکردم بهتر جواب میداد

ریکو تا

M2

خوب جواب می ده

M3

افتضاحه

M4

فوق العاده عالیه

درکل اگه با

twins

شروع کنی بهتره

تمام ورژن هاش خوبه

Edited by chotakbalasi
  • Like 3

ریکو تا

M2

خوب جواب می ده

M3

افتضاحه

M4

فوق العاده عالیه

درکل اگه با

twins

شروع کنی بهتره

تمام ورژن هاش خوبه

من دیونه می خواستم توینزو بردارم ولی عقلم نرسید ریلو برداشتم بافایر کاشکی توینز برمی داشتم الان دیگه دیر شده باید پولامو جمع کنم واسه کیت تورنادو

ساعت یک به ووقت هرجایی روز جمعه بریم پارکو نباشین فقط یا نتم  مسخره بازی دربیاره :angry: :angry: :angry: :angry: میکشمششششش نتو

ساعت یک به ووقت هرجایی روز جمعه بریم پارکو نباشین فقط یا نتم  مسخره بازی دربیاره :angry: :angry: :angry: :angry: میکشمششششش نتو

سلام

بچه ها معذرت میخوام که نیومدم.مدرسه بودم :D  :D  :D نه واقعا مدرسه بودم داشتم آزمون می دادم بعدشم که رسیدم خونه منو دستگیر کردن تبعیدم کردن به حیاط برای بیگاری کشیدن از من بوسیله قالی شویی

...الان این روح منه که داره باهاتون صحبت می کنه.حسام جان من خودم یه بار مردم دیگه نیاز به تکرار نیست

Edited by mj.2000

انگار تو هم مث من ریکو بازی

آره از اون معتاداشم.خیلی حال میده به خودت خیلی حال میگیره از دشمنات

• Like 1

سلام

بچه ها معذرت میخوام که نیومدم.مدرسه بودم :D  :D  :D نه واقعا مدرسه بودم داشتم آزمون می دادم بعدشم که رسیدم خونه منو دستگیر کردن تبعیدم کردن به حیات برای بیگاری کشیدن از من بوسیله قالی شویی

...الان این روح منه که داره باهاتون صحبت می کنه.حسام جان من خودم یه بار مردم دیگه نیاز به تکرار نیست

حیات = زندگی

حیاط = محوطه‌ی باز بیرون خانه

دوستان لطفا به زبان مادری خود اهمیت بیشتری بدهید

البته من مطمئن هستم که شما اهمیت زیادی به زبان مادریتان می‌دهید و این اشتباه از جانب روحتان بوده است

Edited by chotakbalasi
  • Like 4

دوتايي خوب پاركور كار كردين؟

اينم اولين جايي كه من فتح كردم كه ماشاالله ارتفاع خيلي زيادي داره!!!:دي

untitled.JPG

دوتايي خوب پاركور كار كردين؟

اينم اولين جايي كه من فتح كردم كه ماشاالله ارتفاع خيلي زيادي داره!!!:دي

untitled.JPG

ااااااااااا چه ارتفاعیییی مشاالله برج خلیفست خخخخخخخخ شوخی کردم

نه بابا ما دو تا ریکو برداشتیم رفتیم از این هزار گلوله ای ها خلق کردیم ی بارم رفتیم اون ور بلوکا فهمیدیم اون ور منفجر میشیم محمد جواد رفت اونور پکید سلف دستکر کات شد بعد تا من می خواستم بگم من دارم بتل نویز میزنیم همتون لفت ددین در عجب موندم

سلامی با سوال

شماهای که آخرین درجه رو دارید، تعداد کریستالهای که خرج کردید از 2 میلیون بیشتر شده؟

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...