Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

اینم سزایی جنگ با کسی که ریل پان تو خونش شانس اوردی لگ داشتم دراگم نزدم ههههههههههه

هیچ قت ی ایرانیو تهدید نکن چون ته دیگت میکنه ههههههههههههههههه

قصدم شوخی بود محمد جواد ناراحت نشی ی وقت

با من دوئل میکنی؟

:huh: :huh:

انگار موقعی که پست میکردی هم لگ داشتی.شه تا زدی رو سند

خخخخخخخخخ.راستش من از ریل هیچی بلد نبودم به تمام دوستایی که داشتم گفتم دوئل کنیم.اونا هم که خونشون جوش اومده بود هر چی فوتو فن داشتن رو کردن.شما هم همینطور

خخخخ.ممنونم از چیزایی که یادم دادین.خیلی قویم کردین

:D  :D  :D  B)

تو که اینقد میگی ریل ریل تا حالا چقد با ریل تو پولیگون سی پی باهاش امتیاز گرفتی من تو همون عکسی که گذاشته بودم 500 ایکس پی مو با شفت گرفتم ولی از افراد حریف یکی مامور شده بود فقط منو بزنه و من دیدم اوضاع بده رفتم فایر برداشتم. تنها بدی شفت اینه که هنگام نشانه گیری لیزر میندازه و دیگران جاتو میفهمن وگرنه مثلا اگه با شفت از اینجا شلیک کنی هیچکی نمی فهمه و یه عالمه هم پوینت می گیری

Untitled.pngقدرت نمایی با شف: بعد از چندین هفته بازی با فایر

Untitled1.png

تو که اینقد میگی ریل ریل تا حالا چقد با ریل تو پولیگون سی پی باهاش امتیاز گرفتی من تو همون عکسی که گذاشته بودم 500 ایکس پی مو با شفت گرفتم ولی از افراد حریف یکی مامور شده بود فقط منو بزنه و من دیدم اوضاع بده رفتم فایر برداشتم. تنها بدی شفت اینه که هنگام نشانه گیری لیزر میندازه و دیگران جاتو میفهمن وگرنه مثلا اگه با شفت از اینجا شلیک کنی هیچکی نمی فهمه و یه عالمه هم پوینت می گیری

Untitled1.png

من که ادعایی نکردم.گفتم از ریل هیچی بلد نیستم بچه ها یادم دادن

آقا مهدی کارت با شافت درسته.ولی اینم بدون من ریکو بازم.صبحونه شافتو ماموت میخورم ناهار ام دوش با تایتان

همین دیروز یه شافتو وایکینگ تو ریو رفته بود رو اعصابم از بالا پریدم رو یه تاندر خودی شلیک کرد پشتک زنان تو هوا کارشو ساختم

خخخخخخخخ.شوخی میکنم  به دل نگیرید

در ضمن مپ خوب برای ریل بازا سند باکس یا جایی که بتونن از دور بزننه.برا این گفتم مپ دوئل چون زیاد راه دوری نمیتونی بری .وگرنه برا اونجا اسموکی خیلی بهتر جواب میده

عکس زیاد نگه نمیدارم وگرنه هنر نمایی هامو با ریل تو ریو و پالیگن میزاشتم

Edited by mj.2000

این دیگه تو دارگ زدن نوبره

http://ratings.tankionline.com/en/user/Boris4311/

خخخخخخ.پریروز تو سند باکس ریکو و هورنت بودم یه ایزیدا و هورنت میخواست کلیپ ضعیف کشی پر کنه بگه هیچ چیز جلودار من نیست

آقا منم تازه میژن تموم کرده ریوارد هفتگی هم گرفته صد تا مین داشتم.میومدم پرچم بر میداشتم پشت سرم مین میزدم.تو ۱۵دقه بازی ۳۲تا پرچم زدم ۷۶ تا مین گزاشتم.از بلندی بالا میرفت میرفت رو مین،از گوشه میومد میرفت رو مین.زیر ساپلی ها مین بود میرفت بگیرشون میرفت رو مین.سر جاش وایساده بود میرفت رو مین.از بالا روش میپریدم میرفت رو مین. از روم رد میشد میرفت رو مین میخواست پرچم بزاره یه دایره مین دور پرچمش بود میومدم نمیزدمش از روش میپریدم بره رو مین

آخرش دیگه هیچی نزاشته بودم منم زد داشت میرفت پرچم بزنه نمیدونم از کجا یه مین اومد رفت رو هوا

آخرش بهم گفت

Noob miner.u can't kill me fair.

دیدم خورد به دیوار چپه شد رفتم روش مین گزاشتم

:{D

Edited by mj.2000

Untitled1.png

نه بابا شوخی کردم اینقدرم دست به ریلم خوب نیست لی نمیدونم چرا باهاش حال میکنم همه تیرام می خوره به هدف ولی عجب جایی انتخاب کردی اصلا به فکرم نرسید

خاک تو سر کامپیتر من واینترنت ایران با این اف پی اس افتضاحم

اینم احوالات پریشان کامپیوترم موقع وارد شدن به تانکی

Untitled1.png

بنا به در خواست طرف دارانم من تصمیم گرفتم با فانتوم دوئل کونم ولی با شرایط مساوی  واسپ و ریل و رنگ فورستر ریلم باید ام یک باشه منو اد کن

بنا به در خواست طرف دارانم من تصمیم گرفتم با فانتوم دوئل کونم ولی با شرایط مساوی  واسپ و ریل و رنگ فورستر ریلم باید ام یک باشه منو اد کن

دوئل کنم

بچه ها وی لاگ این هفته رسید

ینی آخر هر چی وی لاگه

اپدیتای جدید برای فیلم برداری و عکاسی اومده که حرف نداره

مسابقه ای کرافت که تانک میساختن  ولکانشو دوس داشتم ولی فایرش عالی بود

چالش پارکور برای برج ریو هم تیم پارکور 

TPF

تونستن و هر بازیکن 

100000

crystall

گرفت.(منم میخواستم عضوشون شم ولی رنکم اجازه نداد)اه

درباره نحوه شرکت در مسابقه هفتگی

question of the week 

رو توضیح داده که به برنده های فیس بوک آلمان،انگلیس،روسیه و یوتیوب بین المللی تانکی نفری 20000

کریستال میدن

یه چالش جدید از طراحان برای پارکور در مپ سایلنس جایزه 50000 تا کریستال

ینی چشام دارن رو زمین کشیده میشن یکی بیاد کمکم جمشون کنم خاک نره توشون

ساپلی ها هم.......خودتون ببینید

سلام جمیعا

یکی از این دو تا رو انتخاب کنید لدفا بگید کدوم گزینه بهتر و باحال تره برای من

Thunder XT M3

یا

Ant + Bulldozer Kit

نمیدونم تندر اکس تی بگیرم یا اینکه همون کریستالارو انت و بولدوزرو بگیرم با یه کیت 900 تا دراگ

ممنون نظرتونو میگین

فکر کنم تاندر اکس تی خیلی قشنگ باشه

اولین ایرانی میشم که توی رنک جنرال برای خودش تندر اکس تی خریده

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

البته ترکیب انت + بولدوزر + اطلس + مینوتاور + تورنادو هم خیلی معرکه میشه چون تمام بدنه های ام 2 برام باز میشن و 3 تا تیر ام 2 و 2 تا تیر ام 3 دارم اون موقع با 5 تا رنگ شآخ که صرفا دهن هرچی تانکیه سرویس میشه

البته اینم بگم که اگه انت + بولدوزرو بگیرم وفتی جنرال شدن صد در صد بدون شک جک همرو میگیرم

Edited by phantoooom

بچه ها کسی تا به حال اینجا رفته؟

69kp_untitled.png

از اینجا عکس بزارید.ببینم کی میتونه بره

مپ ریو سمت تیم آبی سمت چپ تو ساحل

هههه اسیف محمود هم تو چت هست

بچه ها کسی تا به حال اینجا رفته؟

69kp_untitled.png

از اینجا عکس بزارید.ببینم کی میتونه بره

مپ ریو سمت تیم آبی سمت چپ تو ساحل

هههه اسیف محمود هم تو چت هست

فک کنم تا دو بلوک اول بشه رفت جلوتر میترکی