Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

فرندم هست

همیشه هم فول دارگه

فول دارگم که باشی زیاد مهم نیست چه اسلحه ای بر داری

ولی بازم شفت تو اون رنک ی جوریه ی چیز دیگه تا با این رنکت مگه باهاش بازی کردی که میگی فول دراگه

این یارو چقدر شفت استفاده کرده مگه تو این رنک شفت بدرد میخوره اخه تو این رنک کسی زمین بزرگ بازی نمیکنه

حرف شما تا قسمتی صحیحه

اما اگر با هر سلاحی بلد باشید بازی کنید تو هر زمینی میشه استفاده کرد.

حتی تو

hill

حرف شما تا قسمتی صحیحه

اما اگر با هر سلاحی بلد باشید بازی کنید تو هر زمینی میشه استفاده کرد.

حتی تو

hill

میشه بازی کرد ولی نمیشه رتبه اور د

dadash man vaghean nemifahmam chera screenshot bakhtato mizari =/

mizari dars ebrat she ?! lol

ولی بازم شفت تو اون رنک ی جوریه ی چیز دیگه تا با این رنکت مگه باهاش بازی کردی که میگی فول دراگه

etefaghan vaghti taraf be andaze kafi m4 dashte bashe dige niazi be cri o score nadare ke faghat mapa kochik o poly bazi kone, B.S.IRAN ham ke acc alt hastesh inam khodet tashkhis nemidi ? :mellow:

etefaghan vaghti taraf be andaze kafi m4 dashte bashe dige niazi be cri o score nadare ke faghat mapa kochik o poly bazi kone, B.S.IRAN ham ke acc alt hastesh inam khodet tashkhis nemidi ? :mellow:

دعوا داری :mellow: من فقط ی سوال پرسیدم چیه حالا انگار من باید همه چیوبدونم خب نفهمیدم  :mellow: شما دعوا داری حالا اون اسکرین شات میزاره به تو چی کار داره میزنی تو حالش اعصاب معصاب نداری میای سرما خالی میکنی حالا ی اسکرین شات گذاشته 

جواب دادی دستتم درد نکنه ولی این گیر های بی موردو نده که دعوا شه فروم به هم بریزه مهدی از گذاشتن بیشتر اسکرین شاتش انگیزه ای داشته مثلا سوال در مورد قوانین بعضی موقع ها همین جوری الکی یکی گذاشته از بازی های جالبش تو این رنکا رو گذروندی ولی برای بچه هایی که تو رنک های پایین تر هستن یا کساییکه فروم میبینن و رنکشون پایین تره جذابیت داره

قصد دعوا هم ندارم ;) ولی نزن تو حال کسی چون چون یکی از بد ترین درد هاست  :D بای

nqz0_z.png

اینم  5 تا از بزرگای   پولی و تانکی  زارت زدن :D :D  جالبه که 3 مین اخر  وسپ ریل کشیدیم :D  و جالبیش اینه 7 مین اخر  مولت دادن نفر اخر :D  و نکته قابله  توجهش اینه 4 جنبرال لیسمو :D  run run

• Like 4

دعوا داری :mellow: من فقط ی سوال پرسیدم چیه حالا انگار من باید همه چیوبدونم خب نفهمیدم  :mellow: شما دعوا داری حالا اون اسکرین شات میزاره به تو چی کار داره میزنی تو حالش اعصاب معصاب نداری میای سرما خالی میکنی حالا ی اسکرین شات گذاشته 

جواب دادی دستتم درد نکنه ولی این گیر های بی موردو نده که دعوا شه فروم به هم بریزه مهدی از گذاشتن بیشتر اسکرین شاتش انگیزه ای داشته مثلا سوال در مورد قوانین بعضی موقع ها همین جوری الکی یکی گذاشته از بازی های جالبش تو این رنکا رو گذروندی ولی برای بچه هایی که تو رنک های پایین تر هستن یا کساییکه فروم میبینن و رنکشون پایین تره جذابیت داره

lol shoma bad bardasht kardi , man be shokhi goftam , akhe ajib nis az bakht ax gozashtan ?

man ba in karam baes misham shomaha khodetono kochik nakonid, badan azam tashakor mikonid ke nazashtam daste adama sarcastic bahane bedin

مهدی اسم اکانت داداشت چیه

lol shoma bad bardasht kardi , man be shokhi goftam , akhe ajib nis az bakht ax gozashtan ?

man ba in karam baes misham shomaha khodetono kochik nakonid, badan azam tashakor mikonid ke nazashtam daste adama sarcastic bahane bedin

سلام به همه

جا داره از راهنمایی های دوستمون

unrated

تشکر کنیم که ما رنک پایین ترا رو راهنمایی های ارزنده ای میده

ولی مهدی،خودمونیم چطور انقد امتیاز گرفتی؟

من با وایکینگ کار نمیکنم ولی با فایر و اون همیشه مورد هدف چند تا اسموکی و شافتو تویینز از دور هستی

کارت ایول داره

Edited by mj.2000

امروز یه گلد گرفتم  شانس همینه همه اونجا جمع شده بودن ولی همدیگه رو زدن و هیچکی نتونست گلدو برداره و گلد افتاد روی زمین من فکر کردم لگ دارم چون فکر می کردم حتما گلدو می گیرن ولی رفتم جلو به راحتی گلد رو برداشتم

untitled.png

یه سوال به نظرتون من کریستالمو جمع کنم رنک بعدی تویینز ام یک بگیرم بهتره یا جمع کنم دو تا رنک بعد تورنادو کیت رو بگیرم

یه سوال به نظرتون من کریستالمو جمع کنم رنک بعدی تویینز ام یک بگیرم بهتره یا جمع کنم دو تا رنک بعد تورنادو کیت رو بگیرم

دو رنک بعد تورنادو

دو رنک بعد تورنادو

من از الان زور بزنم تا بزور صد وچهل هزار تا رو جمع می کنم   

Edited by MAHDI797979

تو مپ سایلنس وقتی میپریدم رو این خونه درجا منفجرم می کرد

Untitled.png

تو بعضی مپ ها بعضی از سقفا اینطورین

مثل ساختمون کنار پل الکساندروویچ 

ولی اگه بری تو مپ های مخصوص 

pro battle 

و نوع

parkour