Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

من خودم اصلا شانس ندارم می بی نی سه چار تا بتل نیم ساعته پشت سر هم بازی می کنم فاند هر کدوم بالای 10 ک ولی گلد نمیاد

توی مپ پولیگان گلد باکس زید تره از من میشنوی این مپا رو بازی نکن همیشه پولیگان سیپی بازی  کن

اتفاقا منم اکثرا پلیگون بازی میکنم اونم سی پی با اینک اونجا زیاد گلد باکس میده ولی چون مپش کوچیکه همه میریزن روهم، من تا بحال اونجا نتونستم گلد باکس بخورم :(

آره تو گوگل سرچ کنی میاد من که وای فایم سرعتش کمه بازی خیلی کند تو تبلتم 

داداش دانلود کردم ولی اصلا کار نکرد.هیچ سایتی رو بالا نمی اورد هی ارور میدم میداد که به سرور وصل نمیشه

محمد جواد تو پرو بتل پارکور چی کار می کردی نکنه پرو بتل پاس خریدی

منو از کجا دیدی؟

:ph34r:

داشتم با تیم پارکورم پارکور میکردم

لا مصب کانادا عجب سرعتی داره نتش.دوستام فوری  میپریدن من هی چپ می کردم

سلام قضیه این کوسشن اف د ویک چیه؟ چطور میشه سوالشو پیدا کرد ؟ چطور میشه جواب داد ؟

ممنون

تو یو تیوب لینک مسابقه پایین فیلم گذاشته شده

اینجا

http://s7.picofile.com/file/8249624076/3.png

بعد به یکی از سه روش کامنت در یوتیوب نظرتو میزاری

البته باید گفت که هر درگاه ارتباطی تانکی فقط یک برنده داره.در فیس بوک انگلیسی برزیلی آلمانی لهستانی و یوتیوب تانکی میشه نظر گذاشت.مثلا این برنده های مسابقه پرسش هفته 89 است

http://s6.picofile.com/file/8249624126/1.png

پرو بتل به چ دردی میخوره ؟من بلیطشو خریدم ولی تا بحال ندیدم توش گلد باکسی باشه، فقط پارکورش باحاله

بعد اینکه چطور میشه از این انجمن (فروم) افرادی رو ب دوستام اضافه کنم ؟

نه بابا گفتم به فرندای اکانتش اضافه کنه

در ضمن بازی های کلن ها و حرفه ای ها ی ریل تو پرو بتل انجام میشه خیلی امکانات برای بازی منصفانه تر داره

دروغ میگه منو اد کن 

:\

حسام؟

چطور میشه اد کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اسممو تو قسمت فرندا اد کن

شما تو کدوم مپ بیشتر گلد باکس میگیرین ؟

من کلا یکی تونستم بگیرم اونم تو کنگور مپ بود

لطفا تجربیاتتونو بگین ممنون

تو رنکای متوسط  بیشتر پالیگن ولی رنکای بالا دیگه مپ های دیگه هم زیاد میاد

من خودم اصلا شانس ندارم می بی نی سه چار تا بتل نیم ساعته پشت سر هم بازی می کنم فاند هر کدوم بالای 10 ک ولی گلد نمیاد

من دیروز رفتم 20 تا تو 1ساعتو نیم دیدم اونم تو سند باکس و آیلند و آرنا

اتفاقا منم اکثرا پلیگون بازی میکنم اونم سی پی با اینک اونجا زیاد گلد باکس میده ولی چون مپش کوچیکه همه میریزن روهم، من تا بحال اونجا نتونستم گلد باکس بخورم :(

خوره پالیگن جون زیادو خشاب  همیشه پر با بدنه قویه

البته همیشه هم اینطور نیست.تو اینور اونور من خیلی گلد گیری با واسپ دیدم.اتفاقا بعضی جاها خیلی بهتر از سنگینا کار کردن

Edited by mj.2000

باید زرنگ باشی با دیکتاتور بهتر میشه گلد گرفت 

باید هر بار که گلد میاد دراگ بزنی و ی جای خوب جاگیری کنی بعد در یک زمان بندی مناسب (نه اینقدر زود که همه بریزن روت نه اینقدر دیر که نتونی به گلد نزدیک شی)به گلد باکس حمله کنی درضمن هربار که نتونستی گلد بگیری یا اشتباهی کردی فکر کن ببین اشتباهت چی بوده دفعه بعد تکرارش نکن 

• Like 1

دوستان دراگ ینی چی؟همون اسپیت رو میگید؟امروز  داشتم مپ پولیگان بازی میکردم گلد باکس اومد همه رفتن پیدا کنن کجا بود.قسمت چب  مپ یه جا داره یکم بالاتره بعد پشتش اگه بیفتی سلف دیستراکت میشی من اونجا بودم هیشکی اونجا نیومد بدون چک و چک کاری راحت گلد باکسو گرفتم خیلی بهم چسبید با این که 15 نفر دیگه تو مپ بودن.خیلی فاز داد بهم.ولی به نظرم الماسام 1000 تا نشد.به نظرتون گلد باکس غیر 1000 الماس چسز دیگه هم میده؟

Edited by mindfreak0142

دوستان دراگ ینی چی؟همون اسپیت رو میگید؟امروز  داشتم مپ پولیگان بازی میکردم گلد باکس اومد همه رفتن پیدا کنن کجا بود.قسمت چب  مپ یه جا داره یکم بالاتره بعد پشتش اگه بیفتی سلف دیستراکت میشی من اونجا بودم هیشکی اونجا نیومد بدون چک و چک کاری راحت گلد باکسو گرفتم خیلی بهم چسبید با این که 15 نفر دیگه تو مپ بودن.خیلی فاز داد بهم.ولی به نظرم الماسام 1000 تا نشد.به نظرتون گلد باکس غیر 1000 الماس چسز دیگه هم میده؟

به فعال کردن بسته های نیترو،دابل دمیج،ریپایر کیت،دابل آرمور که با زدن عددای 1 تا 4 فعال میشه اصطلاحا میگیم دراگ

drug

به زبون خودمون دوپینگ خیلی راحت تره

معمولا گلدا 1000 الماس دارن مگه اینکه جشنی باشه بیشترش کنن ولی کمتر نمیشه

البته تو جشن احمق ها باکسای گلد و گاد مود و اینا یه شکل بودن نمیدونستی چی میاد

اونقد بارنکای بالا تر از خودم تو پلیگان بازی کردم یه طوری زدنم که به جز جون و شارژ فیرم چیز دیگه ایم دیده نمیشهUntitled.png

• Like 1

حالم از هرچی دراگ زنه بهم میخوره تا ده دقیقه آخر ما 200 به50 جلو بودیم ولی یهو دو سا تا رنک لوزی اومدن به تیم حریف و هی ریپیر کیت زدن اما خیلی کمم کریستال نداد تقریبا 600 تا داد

Untitled.png

حالم از هرچی دراگ زنه بهم میخوره تا ده دقیقه آخر ما 200 به50 جلو بودیم ولی یهو دو سا تا رنک لوزی اومدن به تیم حریف و هی ریپیر کیت زدن اما خیلی کمم کریستال نداد تقریبا 600 تا داد

Untitled.png

از ریپیر کیت متنفرم مخصوصا وقتی فایر برد داری  تک به تک میزنی وایییییییییییییییی 

سلام شما دوتا تازه وارد یکم قانون ها و اصطلاحات بازی رو نمیدونین اینچیزا رو بپرسین یا بگین براتون توضیح بدیم منو مهدی محمد جواد هم اد کنید باهم بازی کنیم البته محمد جواد فعلا مرخصه  ولی حالا ادش کنید بدنیست

سلام

این گزینه لاگین که تو ولی لاگ این هفته اومده چیه قضیه ش

میشه تو تانکی چند تا اکانت داشت؟

دوستان ممنون که راهنماییم میکنید.من تقریبا 15 هزار الماس دارم.به نظرتون جم کنم برم تویینز ام وان بخرم خوبه یا نه؟؟؟اصلا به پروفایلم نگاه کنین وسایلمو ببینین پیشنهاد بدین چی کار کنم وقتی پولم جم شد.ممنون

دوستان ممنون که راهنماییم میکنید.من تقریبا 15 هزار الماس دارم.به نظرتون جم کنم برم تویینز ام وان بخرم خوبه یا نه؟؟؟اصلا به پروفایلم نگاه کنین وسایلمو ببینین پیشنهاد بدین چی کار کنم وقتی پولم جم شد.ممنون

سلام. توینز ام یک بهترین سلاح تو سطح پایینه ، پولیگان سی پی عالیه. بهتره با تایتان استفاده کنیش که بتونی راحت گلد هم بگیری. شافت  ریکو و اسموکی ام یک داری که به نظر من اشتباهه

اوایل بازی اصلا به کارت نمیاد. توینز بهترینه . بعدشم فایربرد ام دو

Edited by alirezas73
  • Like 2

سلام. توینز ام یک بهترین سلاح تو سطح پایینه ، پولیگان سی پی عالیه. بهتره با تایتان استفاده کنیش که بتونی راحت گلد هم بگیری. شافت  ریکو و اسموکی ام یک داری که به نظر من اشتباهه

اوایل بازی اصلا به کارت نمیاد. توینز بهترینه . بعدشم فایربرد ام دو

درمورد اسموک وریکو چت اینا باهات موافق.هیچی از بازی نمیدونستم الکی خرج میکردم کریستالمو.دودل بودم بین ریل گان و تویینز کدوممو ام 1 بخرم که معلوم شد.ممنون.راستی به نظرت بعدش  ریل گان ام 1 بگیرم بهتر از فایر برد ام 2 نیست؟؟؟

اولا یک داستانی بگم الان توی سند باکس بازی میکردیم حریفهامون در رفتن من و یک هم تیمی موندیم بعد هم تیمی من مین کار گذاشت رو

وروردی و خروجی سند باکس ازش پرسیدم چرا مین میزاری وقتی دشمنی نیست یکهو یک دقیقه تایم شروع شد رفتم توی تیم حریف رفتم رو سه تا

مین که گذاشته بود تا بترکم حیفم اومد مین هاش هدر بره  به نظر شما جایزه بهم میده تانکی؟

و اما سلاح دوستان هامر خیلی خوبه همراه با وایکینگ معمولا اکثرا استفاده میکننن جنرالسیمها من تجربه چندین ساله دارم ایسدا نگیرن که مفت نمیارزه ام 3 شو دارم لای جرز نمیخوره البته اون اکانتما. برای کسب تجربه هم ریل و هامر یا واسپ برین اکس پی یا پی بی بازی کنین هم کریستال خوب میده م تجربه

درمورد اسموک وریکو چت اینا باهات موافق.هیچی از بازی نمیدونستم الکی خرج میکردم کریستالمو.دودل بودم بین ریل گان و تویینز کدوممو ام 1 بخرم که معلوم شد.ممنون.راستی به نظرت بعدش  ریل گان ام 1 بگیرم بهتر از فایر برد ام 2 نیست؟؟؟

فایر ام دو عالیه البته خیلی مونده بهش برسی البته ریل هم خوبه باز بستگی داره کدوم زمینها بازی میکنی من سند باکس الان تویینز ام 1 دارم با هورنت ام 1 خیلی خوبه ریل نمیتونه بزنه منو چون توینیز تکون میده با ضربه هاش بردشم واسه سند باکس عالیه

• Like 1

من که کلا سعی میکنم کیت بخرم، چون حسابی تخیف داره ولی با این 25 درصد تخفیفی ک قراره بدن، فک کنم زیاد خرید کنم

ولی توینز خ خوبه چون بازی باهاش راح تره نسبت ب بقیه، فایر بیرد هم اگ بلد باشی دور حریف بچرخی و اتیش بزنی برای مپای کوچیک عالیه

راستی امروز دومین گلد باکسمم گرفتم :P

با هانتر ام یک تو پلی گان

سلام ببخشید سوالی دارم

اسلحه ی اسموکی خوب هست؟ ممنون میشوم کسانی که تجربه ی بازی با این اسلحه را دارند کمکم کنند خیلی ممنون

سلام ببخشید سوالی دارم

اسلحه ی اسموکی خوب هست؟ ممنون میشوم کسانی که تجربه ی بازی با این اسلحه را دارند کمکم کنند خیلی ممنون

سلام

من که چیزی ازش ندیدم، فک نکنم خ خوب باشه، من ک با توینز حالشونو میگیرم فقط ی بار یکی رنکش خ بالا بود با اسموکی تن تن منو میزد فک کنم اسموکی ام دو بود

• Like 2

سلام ببخشید سوالی دارم

دوست عزیز اسموکی یکی از سلاحهای نصبتا خوب بازیه البته اگه بتونی باهاش خوب بازی کنی و تیرت خطا نره مثلا ریل در مقابل اسموکی در فاصله نزدیک شانسی نداره اما اسموکی کوتاه برد هست و در زمینهای بزرگ  اگه شلیک کنی به هدف فاصله دور دمجی خیلی کم میده شاید ده تا بزنی بترکه ولی در فاصله نزدیک خوبه ولی از نظر من هامر بهتره از اسموکیه  و همینطور هامر از تندر خیلی بهتره  بازم سوالی بود در خدمتم

گفتم نسبتا خوب بازی چون در اپدیت های جدید تانکی کریستال دمج اسموکی رو کم کردن یک زمانی اسموکی کریستال دمجش 120 تا میزد اونم ام 1

Edited by king.tanki007
  • Like 2

دوستان میدونید دیگه تخفیف تویینز ام 1 کی شرو میشه؟من الان 16 هزار الماس دارم امیدوارم تا تخفیفش بهش برسم بتونم بخرمش

تو رنک شما ک دراگ زن کمه

البته نمیشه بهشون خورده ایی گرفت ، دارندگی و برازندگی

ما اگر مشکلی داریم بریم پرو باتل جایی ک دراگ غیرفعاله وقتی فعاله پس زدنش مشکلی نداره

دیگه مشکل اونا نیست ک ما دراگ نداریم

و حالا شما بیا تو دو سه تا رنک اخر ، اگر دراگ نداشته باشی تقریبا هیچکاری نمیتونی بکنی

نود درصد دراگ حرف اول و میزنه

کلاس بازی تو رنک اخر خیلی متفاوت تر از بقیست اونجا بحث مدیریت دراگه تایم بندی و زمان بندی دراگه ، زدن نزدنش پیشکش خیلی چیزا حرفه اییه

و من ترجیح میدادم ابزارم ضعیفه تو رنک یکی ب اخر میموندم از سر اجباره هستیم و جلو خیلیا ک ب هر طریق از پول تا تبانی خودشو کشیده بالا هیچ حرفی واس گفتن نداریم

خلاصه تا میتونین دراگاتونو جمع کنین واس رنک بالاتر ب فناش ندین

الان این سیستم ماموریت های روزانه فرصت خوبیه واس جمع کردنش قبلا نبود سخت بود کار

• Like 1

ریل فقط بدرد اکس پی بی پی میخوره. ولی فایربرد ی چیزه دیگست. وقتی فایربرد ام 2  داشته باشی راحت میتونی با جنرالیسمو ها بازی کنی.با فایر سریعتر پیشرفت میکنی و کریستال بیشتری میتونی بگیری.

Edited by alirezas73

ریل فقط بدرد اکس پی بی پی میخوره. ولی فایربرد ی چیزه دیگست. وقتی فایربرد ام 2  داشته باشی راحت میتونی با جنرالیسمو ها بازی کنی.با فایر سریعتر پیشرفت میکنی و کریستال بیشتری میتونی بگیری.

باشه ممنون

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...