Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

رنک اپم  مبارک هوری هوری هوریااااااااااااااااااا

خخخخخخ بچه شدم اخه رنک اپ باحالی بود تو نویز از تو نل امودم بالا یارو پرچم دستش بود دوبل دمیج تو هوا فعال کردم در حال پرواز زدم وسط  تانکش چپم نکردم سوراخ کردمش هههههههه

مبارکه ایشالا عروسیت !!!!!!!!!!!!!!1

:D :D :D :D

حسام جان خودت فهمیدی چی گفتی؟

من فقط فهمیدم ک متخصص ریلگان خودتی

اخه نمیشه واضح گفت این تو فکرمه نمیدونم ی استعداد دارم تو ریل گان خود به خود

از اول میگم خخخخخخخخ

اقا با هورنت نمی تو نی با زاویه نود درجه این کارو بکنی مگه این که سرو ته باشه که باز زمان بندی دقیق می خواد ی کار دیگه هم میشه کردشما وقتی می خوای از روی پل بری بالا بزنی حریفو  نباید تورنتتو روی ی زاویه قفل کنی باید روی هوا هدف گیری کنی البته سروته بری بالا در ضمن ی جوریم نزنی که چپ کنی ولی کلا این کارا با واسپ راحت تره

البته تو ضیحات اون دقیق تر بود ولی این قابل فهم

بعد ها هم ی سری نکته در مورد شلیک با ریل گان میگم اگه می خواین بگم موافقت کنین

نکته ها باحالی مثلا جوری بزنی کهتیرت از این وراونور نره یا طوری بزنی که اسموکی یا ریکوچت بلندت نکنن یا کلک های باحال یا مخفی کاری

• Like 1

چقدر زود ماه می تموم شد  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(

چقدر زود ماه می تموم شد  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(

تموم نشد

تعطیلاتش تموم شد

فکر کنم ما بتونیم با دوتا تویینز ام یک و یه نفر با واسپ ام یک به منطقه سبز بریم بعدش میتونیم به قسمت بالا ترش هم صعود کنیم فقط سه نفر لازمه البته بهتره تویینز ها دیکتاتور داشته باشن

Untitled.png

• Like 1

فکر کنم ما بتونیم با دوتا تویینز ام یک و یه نفر با واسپ ام یک به منطقه سبز بریم بعدش میتونیم به قسمت بالا ترش هم صعود کنیم فقط سه نفر لازمه البته بهتره تویینز ها دیکتاتور داشته باشن

Untitled.png

من توینز ام 1 و دیکتاتور ام 1 دارم

• Like 1

اقا برین تو ریتینگ نفر اول گلد باکسو ببینین، تو این 3 روز 40 تا گلد گرفته با وسپ!!!!!!!! بعد جالب اینجاس ک اکپرینسش 2000 و خورده ایه، مگ میشه مگ داریمممممممم

اینا چطوری بازی میکنن مگ؟

اقا برین تو ریتینگ نفر اول گلد باکسو ببینین، تو این 3 روز 40 تا گلد گرفته با وسپ!!!!!!!! بعد جالب اینجاس ک اکپرینسش 2000 و خورده ایه، مگ میشه مگ داریمممممممم

به نظر من نفر دوم عجیب تره چون با ایزیدا بازی میکنه که من فکر می کنم برا گرفتن گلد باکس بد باشه تازه بدنه هاش هم ام2 هستن نه ام3 ولی احتمالا تا حد ام3 آپ کردشون

من توینز ام 1 و دیکتاتور ام 1 دارم

طرح من برای رفتن به قسمت سبز اینه البته اگه دقت کنید بعد از اینکه فایر از قسمت سبز رد میشه این تویینز هان که اونو هل میدن و خودش کاری نمیکنه ولی ما چون تویینز ام 1 داریم میتونیم تا قسمت سبز بالا بریم البته خودش تو سطح ما خوبه کی برای نفر سوم شدن داوطلب میشه؟

لینک فیلم در آپارات:http://www.aparat.com/v/8z2cu

Edited by MAHDI797979
  • Like 1

به نظرتون برا من کدوم بهتره خریدن:  شفت ام1    یا   ایزیدا ام1      یا    واسپ ام1     یا       هیچ کدوم پولامو جمع کنم کیت

Fighter

رو بخرم؟؟؟؟؟

به نظرتون برا من کدوم بهتره خریدن:  شفت ام1    یا   ایزیدا ام1      یا    واسپ ام1     یا       هیچ کدوم پولامو جمع کنم کیت

Fighter

رو بخرم؟؟؟؟؟

کیت فاینر عالیه بقیه ی چیزایی ک گفتی ب درد نمیخوره، با کیت فایتر تو مپ پلی گان سی پی خ خوب میتونی کریستال جمع کنی، فقط برا گلد باکس ی دیکتاتور هم داشته باشی خوبه، من از وقتی فایتر رو گرفت سرعت گرفتن کریستالم خ بالا رفته البته الان با دیکتاتور بازی میکنم ک گلد هم بگیرم

فعلا فقط پول جمع کن

متحصص در این کار خودممم خخخخخ اگه با هورنت میری که اصلا امکان نداره باید دیر تر روشن کنی که در این صورت تو هوا چپ میشی این کارم با هورنت خیلی سخته با واسپ هم اگه میره باید مراقب باشی که چپ نکنی به نطورم دوتاشون خوبن

راهنمایی این کار خیلی عملی میدونی که دست به ریلم خوبه تو نباید روی هدف قفل کنی مخصوصا وقتی هورنت داری تو باید روی هوا این کار رو انجام بدی منظورم اینه که رو هوا هدف بگیریو بزنی که باید تمرکز کنی در ضمن اگه با واسپ می خواستی بری  و مخصوصا یارو اسموکی داشت و طرف راستت بوب خودتو بچسبون به لبه سمت چپ که حرکت نکنی و اگه خیلی دقیقی با ی زمان بندی دقیق بزن اگه نه واسپ رو سر ته کن این بهترین راه بازاویه 90 درجه هم میزنه البته میتونی اینکاررو با هورنت انجام بدی ولی اگه زمان بندیت خرابه رویهوا بزن ولی طوری تو هوا بزن که هم بخوره هم چپ نکنی ;) متخصص ریل گان خودممممممم

ممنونم از راهنماییت.ولی منطورم این نبود که از بالا بپری سرش تو اون استادم با هورنت  هم میزنم.منظورم این بود که خودت پایین باشی و دشمن روی سکو هست ولی هم تو داری  به کنار نگاه میکنی هم اون فاصله اش اونقد نزدیک نیست که همینجوری بخوره

درضمن زیادی به خودت مطمئنی.باید یه بازی با هم کنیم

:D  :D  :D

الکی مثلا من استاد ریلم

اخه نمیشه واضح گفت این تو فکرمه نمیدونم ی استعداد دارم تو ریل گان خود به خود

از اول میگم خخخخخخخخ

اقا با هورنت نمی تو نی با زاویه نود درجه این کارو بکنی مگه این که سرو ته باشه که باز زمان بندی دقیق می خواد ی کار دیگه هم میشه کردشما وقتی می خوای از روی پل بری بالا بزنی حریفو  نباید تورنتتو روی ی زاویه قفل کنی باید روی هوا هدف گیری کنی البته سروته بری بالا در ضمن ی جوریم نزنی که چپ کنی ولی کلا این کارا با واسپ راحت تره

البته تو ضیحات اون دقیق تر بود ولی این قابل فهم

بعد ها هم ی سری نکته در مورد شلیک با ریل گان میگم اگه می خواین بگم موافقت کنین

نکته ها باحالی مثلا جوری بزنی کهتیرت از این وراونور نره یا طوری بزنی که اسموکی یا ریکوچت بلندت نکنن یا کلک های باحال یا مخفی کاری

آقا اینا درست ولی خدایی فریزی بدتر از همه ی ایناست

ینی راه رفتنشو رو مخت حس می کنی

اتفاقا به نظرم بعد دیکتاتور و تایتان واسپ بهترین بدنه برای گلد گیریه ولی تکنیکای خاص خودشو داره که هر کسی نمیتونه باهاش گلد بگیره

Untitled.png

بهش میگن 

elevatoring

با تویینز ام یک به بالا میشه.فقط باید واسپه روش یه اسلحه با لگد بالا  و مداوم مثل ریکو باشه و یه کمکی  شافت

چون شلیکای پلاسمای تویینز قوین واسپو از اون محدوده ی بالابرنده شون خارج میکنن و جهتشم بستگی به نحوه شروع کردن شلیک تویینز ها داره

همین کارو تو ریو سر برجه بزرگه  چند هفته پیش یه گروه انجام دادن نفری 100000 کریستال گیرشون اومد

بهش میگن 

elevatoring

با تویینز ام یک به بالا میشه.فقط باید واسپه روش یه اسلحه با لگد بالا  و مداوم مثل ریکو باشه و یه کمکی  شافت

چون شلیکای پلاسمای تویینز قوین واسپو از اون محدوده ی بالابرنده شون خارج میکنن و جهتشم بستگی به نحوه شروع کردن شلیک تویینز ها داره

همین کارو تو ریو سر برجه بزرگه  چند هفته پیش یه گروه انجام دادن نفری 100000 کریستال گیرشون اومد

ا100000 کریستال؟؟؟؟؟ بریم اقا من خودم  با بیل و کلنگم ک شده میرم بالا :D :D :D :D 1

ا100000 کریستال؟؟؟؟؟ بریم اقا من خودم  با بیل و کلنگم ک شده میرم بالا :D :D :D :D 1

مال قبلا بود الان دیگه جایزه نمیده

وی لاگ 85 اگه اشتباه نکنم بود

irania mano add konan :D

rasti age clan ham darin mano inv konin man pro hastam ;)

در حال حاضر متاسفانه کلن ایرانی نداریم.ولی بچه ها اونقد زیادن که اگه جم بشن یه کلن 50 نفری  میشه باهاشون ساخت

فقط یه همت میخواد واسه درست کردن کلن

بهش میگن 

elevatoring

ما از اون روش استفاده نمی کنیم فیلمشو گذاشتم تویینز ها فقط سرعت حرکت رو زیاد می کنن تانک اصلی رو اونا بالا نمی برن

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...