Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

اقا ول کن اصلا کلن نمی زنیم عجب غلطی کردیم هههههههههه دعوا شد  فرند باشینبا هم بازی کنیم بهتره ایرانیا رو چه به کلن

به کسی برنخوره ما والیبال بازی می کنیم فقط احساس اینو داریم که خودمون توپو بخوابونیم نمی دونم چرا ایرانیا اینجورین ما توانایی کار گروهی نداریم پسره تو بازی میگه من ایرانیم بعدبهش میگی میای فرند شیک لفت که میده هیچ از بازی میره بیرون اگه تونستیم الان باهم خوب بازی کنیم میتونیم کلن هم بزنیم پس بیاین باهم بازی کنیم

Edited by hessam010

بچه ها اسم

4892222_tanki

حسین امشب باهم سه تا مپ کنگر رفتیم بازی باهم نفوذ کریم 6تا پرچم زدیم حسین میبرد منم از پشت با ریل هواشو داسشتم راه بقیه رو میبستم میرفت جلو کار گروهی به این میگن حالا ما میایم دعوا میکنیم چرا تو فلگ ببری اگه ادم فداکاری هستین فردا بعد از ظهر بیان دوتا کنگر یک ربعه میزنیم بعد ساعت 2 تو بازی باشین هممون میریم تو ی تیم اگه نشد ی ارنا میزنیم همه میریم تو ی تیم توی چت اصلی و چت بازی هم هماهنگ باشین اگه می خواین کلن بزنیم باید خودمون رو امتحان کنیم به روش بازی هم هم عادت کنیم

• Like 2

بچه ها اسم

4892222_tanki

حسین امشب باهم سه تا مپ کنگر رفتیم بازی باهم نفوذ کریم 6تا پرچم زدیم حسین میبرد منم از پشت با ریل هواشو داسشتم راه بقیه رو میبستم میرفت جلو کار گروهی به این میگن حالا ما میایم دعوا میکنیم چرا تو فلگ ببری اگه ادم فداکاری هستین فردا بعد از ظهر بیان دوتا کنگر یک ربعه میزنیم بعد ساعت 2 تو بازی باشین هممون میریم تو ی تیم اگه نشد ی ارنا میزنیم همه میریم تو ی تیم توی چت اصلی و چت بازی هم هماهنگ باشین اگه می خواین کلن بزنیم باید خودمون رو امتحان کنیم به روش بازی هم هم عادت کنیم

اقا حسام من فردا از ساعت 1 انلاین هستم.میخواین هماهنگ کنیم ایرانیا بریم تو یه مپ بازی کنیم :)

• Like 1

اقا ول کن اصلا کلن نمی زنیم عجب غلطی کردیم هههههههههه دعوا شد  فرند باشینبا هم بازی کنیم بهتره ایرانیا رو چه به کلن

به کسی برنخوره ما والیبال بازی می کنیم فقط احساس اینو داریم که خودمون توپو بخوابونیم نمی دونم چرا ایرانیا اینجورین ما توانایی کار گروهی نداریم پسره تو بازی میگه من ایرانیم بعدبهش میگی میای فرند شیک لفت که میده هیچ از بازی میره بیرون اگه تونستیم الان باهم خوب بازی کنیم میتونیم کلن هم بزنیم پس بیاین باهم بازی کنیم

:D تو به اعصابت مسلط  باش  حاجی ... :mellow:

بچه ها اسم

4892222_tanki

خیلی حال داد حسام جان

ممنون

خودت چطوری xD

فدای تو

مخلصتم

کجایی بابا

هر چند وقت یه بار یه سری اینجا بزن

:D

Edited by chotakbalasi

نه اشتباهه

تا الان 11781 تا پست دادم :|

باید حداقل به خاطر اینقدر حرف زدن بهت یه مقامی می دادن

Edited by MAHDI797979

بچه ها اسم

4892222_tanki

مشکل اصلی ما اینه که استراتژی نداریم باید مشخص کنیم که کی دفاع کنه کی حمله کنه و کی از اونا پشتیبانی کنه اما وقتی ما باهم میریم تو یه نبرد هر کی کار خودش رو می کنه و هماهنگ نیستیم

من اف پی اس خیلی پایینی دارم و وقتی به یه مپ بزرگ مثل کونگور میرم اف پی اسم میاد زیر ده چیکار کنم که این مشکلم درست شه؟

من اف پی اس خیلی پایینی دارم و وقتی به یه مپ بزرگ مثل کونگور میرم اف پی اسم میاد زیر ده چیکار کنم که این مشکلم درست شه؟

نمی دونم من مپ های کوچیک پینگ ندارم گرافیک بازیو بیار پایین

مشکل اصلی ما اینه که استراتژی نداریم باید مشخص کنیم که کی دفاع کنه کی حمله کنه و کی از اونا پشتیبانی کنه اما وقتی ما باهم میریم تو یه نبرد هر کی کار خودش رو می کنه و هماهنگ نیستیم

این بستگی به اسلحه هرکس داره مثلا من که ریل دارم تو کونگر باید هم دفاع کنم هم پشتیبانی ولی نباید حمله کنم کسی که ایزی داره باید پشتیبانی کنه کسی که ریکو داره حمله کنهکسی که توینز داره پشتیبانی از دفاع و حمله برای فلگ

البته پشت ی توینز اگه ریل باشه خیلی خوب میشه یا ایزی باشه منو حسین دیشب همین کار رو کردیم

دوستان من یه مشکل دارم.میخوام وارد بازی بشم روی لودینگ مونده نمیره پر نمیشه؟نمیدونین دلیل چیه؟چی کار کنم؟؟؟ :(  :(  :(  ب

معمولا وقتی میای تو صفحه گاراژ یا بتل پیغام میده که اف پی اس پایین شناسایی شده

بعد شما بزن روش تا صفحه پشتیبانی باز بشه

یه سری نکات گفته مثلا فلش پلیر مرورگرت رو تغیر بدی و از اینا.کاراشو که انجام بدی میاد بالای 30

من خودم اینطوری اف پی اسمو بردم بالا

دوستان من یه مشکل دارم.میخوام وارد بازی بشم روی لودینگ مونده نمیره پر نمیشه؟نمیدونین دلیل چیه؟چی کار کنم؟؟؟ :(  :(  :(  ب

شاید اونموقع نت ضعیف بوده بعدا دوباره امتحان کنید

شاید اونموقع نت ضعیف بوده بعدا دوباره امتحان کنید

الان امتحان کردم میره تو بازی و مپ ولی هی میگه رفرش کن پیجو

الان امتحان کردم میره تو بازی و مپ ولی هی میگه رفرش کن پیجو

کلا امروز اینجوریه

چسبید ولی بازی نکردیم مسخره بازی کردیم از این به بعد بازی میکنیم البته بعد امتحان ها

پولیگان چسبید خیلی

کلا امروز اینجوریه

چسبید ولی بازی نکردیم مسخره بازی کردیم از این به بعد بازی میکنیم البته بعد امتحان ها

پولیگان چسبید خیلی

پولیگان خوب بود  ولی من اصلا نفهمیدم برای چی هی میرفتیم پارکوذ؟؟؟  :huh:  :huh:  :mellow:  :mellow:  :wacko:  :wacko:

پولیگان خوب بود  ولی من اصلا نفهمیدم برای چی هی میرفتیم پارکوذ؟؟؟  :huh:  :huh:  :mellow:  :mellow:  :wacko:  :wacko:

پارکور یکی از مدل های بازیه که بیشتر برای تفریحه و معمولا کریستالی به همراه نداره.(به جز مسابقه ویدئوی هفته).تو اون ما به بالای ساختمونا می پریم.حرکتای جالب میزنیم و به جا های دور از دسترس میریم.مثلا این یکی از فیلم های پارکوری هست که قبلا هم فرستاده بودم که چند تا روش برای پارکور  با مین و ریل و تاندر و تویینز  تو مپ های پالیگان و باردا نشون داده

کلا امروز اینجوریه

پولیگان چسبید خیلی

بازی ریو هم که با هم کردیم خوب بود.همکاری خوبی بچه ها تیم با هم داشتن

شیر - خط که دو نفرس

پالام پولوم (هر کی تک بیاره) لازم داره

:D

dash masrur aslan niaz be shir khat o in harfa nist. khodet capitani dada.

بچه ها وی لاگ 91 رسید

تورنومنت 

DM

که  هر رنکی میتونه توش شرکت کنه

آپدیت جدید که اینوایت  دوستان تا آخر بازی میمونه

چالش

thinking challenge

و چند نکته اساسی در مپ سرفانو

و به علاوه اضافه شدن زبان اسپانیایی(با علامت پرچم مکزیک)به زبان های تانکی

بچه ها وی لاگ 91 رسید

تورنومنت 

DM

که  هر رنکی میتونه توش شرکت کنه

آپدیت جدید که اینوایت  دوستان تا آخر بازی میمونه

چالش

thinking challenge

و چند نکته اساسی در مپ سرفانو

و به علاوه اضافه شدن زبان اسپانیایی(با علامت پرچم مکزیک)به زبان های تانکی

وی لاک چیه؟این عکسایی که گذاشتی هیچکدوم باز نشده یکی پیگیری کنه :angry:  :angry:  :angry:  :D  :D  :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...