Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

راس میگه مسرور جان خودت کاپیتانی شیر یا خط نمی خواد

فک نکنم کسی اینجا باشه که قبولت نداشته یاشه همه مطمئنن کارت درسته

مگه نه تانکرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به تعداد نفرات علامت گذاشتم که جواب بدین

• Like 2

اره فانتوم گم و گور شده بیاد اینو بزاره من حوصله ندارم برم تو یوتیوب ی برنامه دانلود کردم بای کلک توی کروم میره تو یوتیوب مفته فقط باید نتت سرعت خیلی کمی نداشته باشه

کسی خواست بگه بهش بدم

شش هزارو ششصد تاست تورنادو اشغاله بدرد پولی نمی خوه ولی در نوع خودش خوبه ولی فکر نکن تو بتونی با ریل گان خوب بازی کنی به نزرم جمع کن سه رنک بعد کیت مینیاتور رو بخر که یکی از بهترین کیت هاست بعدشکم جمع کن کیت بلدوزر رو بخر

فعلا ک  دارم کریستال جمع میکنم تا ببینم چی پیش میاد؟ :(

سلام فانتوم وی لاگ ر.و گذاشت کسایی که دست رسی ندارن به یوتیوب میتونن وی لاگ 91 رو توی این صفحه ببینید پیداش کنید ببینید ولی نفهمیدم داستان تورنمنت دی ام چی بود و چلنگ این هفته همه چی بود اینم لینک

http://www.aparat.com/TankiOnline_Fa

• Like 1

سلام فانتوم وی لاگ ر.و گذاشت کسایی که دست رسی ندارن به یوتیوب میتونن وی لاگ 91 رو توی این صفحه ببینید پیداش کنید ببینید ولی نفهمیدم داستان تورنمنت دی ام چی بود و چلنگ این هفته همه چی بود اینم لینک

http://www.aparat.com/TankiOnlا

اصلا ماجرای این وی لاگ چیه؟؟؟؟

شش هزارو ششصد تاست تورنادو اشغاله بدرد پولی نمی خوه ولی در نوع خودش خوبه ولی فکر نکن تو بتونی با ریل گان خوب بازی کنی به نزرم جمع کن سه رنک بعد کیت مینیاتور رو بخر که یکی از بهترین کیت هاست بعدشکم جمع کن کیت بلدوزر رو بخر

من ک با این رنکم اصلا مینیاتور رو نمیبینم، ینی برای من فعال نیست،

تورنادو هم بنظرم خوبه ولی کلا بازی با ریلگان خ سخته ولی اگ یاد بگیری خ خوبه، ک البته با تمرین میضشه یاد گرفت

ممنون

من ک با این رنکم اصلا مینیاتور رو نمیبینم، ینی برای من فعال نیست،

تورنادو هم بنظرم خوبه ولی کلا بازی با ریلگان خ سخته ولی اگ یاد بگیری خ خوبه، ک البته با تمرین میضشه یاد گرفت

مینیاتور برات هست سری بعد کیت ها میاد کار کردن ریلگان استعداد میخواد با تمرین نمی شه اگه از اول بازی بازی کنیباهاش میتونی ولی ریل گانم تعریفی نداره تو مپای کوچیک تو مپ بزرگ خوبه

بعد ریل گان ی شناخت می خواد که کجا کمین کنی

اصلا ماجرای این وی لاگ چیه؟؟؟؟

وی لاگ فیلم هایی هست که شرکت سازنده بازی اونا رو تو یوتیوبش میزاره در مورد بازی چیز هایی که به بازی اضافه میشه اموزش کار با اسلحه ها است اموزش بازی تو مپ هایی رو میزارن مسابقه میزارن اینجور چیزا هر یکشنبه میاد چون یوتیوب تو ایران فیلتر وباید فیلتر شکن و برنامه های خاص داشتخ باشی تا بتونی بازش کنی و وی لاگ ببینی درد سر داره بعضی از بچه برای راحتی کار ما اونو توی سایت اپارات میزارن تا ما ببینیم

توی اون لینک فیلم های خوبی است وی لاگ قسمت 91 هم هست میتونی ببینی و وی لاگ های قبلی اون فیلم هارم دوست خوبمون فانتوم میزاره بازیکن محشریه ی نگا به پروفایلش بکن کیت مینیاتور هم داره تورنادو رو هم داره و چیزای دیگه اگه تو رنک ما بخوام بگم بهترین بازیکن کیه میگم فانتوم

شما ها خیلی قوانین و چیز های زیادی از بازی نمی دونین بگین جواب بدیم

مینیاتور برات هست سری بعد کیت ها میاد کار کردن ریلگان استعداد میخواد با تمرین نمی شه اگه از اول بازی بازی کنیباهاش میتونی ولی ریل گانم تعریفی نداره تو مپای کوچیک تو مپ بزرگ خوبه

بعد ریل گان ی شناخت می خواد که کجا کمین کنی

چرا با تمرین میشه یاد گرفت

تو مپای کوچیک هم ب قول خودت اگ جای خوبی پیدا کنی خوب جواب میده

تو مپای بزرگ هم عالیه

مینیاتور چه ترکیبیه ؟ چنده ؟

راس میگه مسرور جان خودت کاپیتانی شیر یا خط نمی خواد

فک نکنم کسی اینجا باشه که قبولت نداشته یاشه همه مطمئنن کارت درسته

مگه نه تانکرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به تعداد نفرات علامت گذاشتم که جواب بدین

کار دوستمون که درسته تو اون شکی نیست.ولی اول باید ببینیم که تو این کلن چه رنکایی می خوایم بزاریم.بعد بگیم کی تجربه خوبی تو بازی داره بعد کی کارای کلن وار و تمرینو اینا رو باید سرو سامون بده

چالش تفکر تو فوریم هستش میتونی از اونجا بری

http://en.tankiforum.com/index.php?showtopic=317810

,و تورنومنت فعلا همینو میدونم که دی ام هستش و تو زمان مشخصیه و هر رنکی میتونه واردش بشه

وی لاگ فیلم هایی هست که شرکت سازنده بازی اونا رو تو یوتیوبش میزاره در مورد بازی چیز هایی که به بازی اضافه میشه اموزش کار با اسلحه ها است اموزش بازی تو مپ هایی رو میزارن مسابقه میزارن اینجور چیزا هر یکشنبه میاد چون یوتیوب تو ایران فیلتر وباید فیلتر شکن و برنامه های خاص داشتخ باشی تا بتونی بازش کنی و وی لاگ ببینی درد سر داره بعضی از بچه برای راحتی کار ما اونو توی سایت اپارات میزارن تا ما ببینیم

توی اون لینک فیلم های خوبی است وی لاگ قسمت 91 هم هست میتونی ببینی و وی لاگ های قبلی اون فیلم هارم دوست خوبمون فانتوم میزاره بازیکن محشریه ی نگا به پروفایلش بکن کیت مینیاتور هم داره تورنادو رو هم داره و چیزای دیگه اگه تو رنک ما بخوام بگم بهترین بازیکن کیه میگم فانتوم

شما ها خیلی قوانین و چیز های زیادی از بازی نمی دونین بگین جواب بدیم

Alterna Plattform

معمولا آخر هفته ها میاد.شماره 91 جمعه ساعت 6:13 اومد

کاش آپارات با کیفیت بیشتر از اچ دی هم داشت.اف پی اسش هم خیلی پایینه و نسبت به یو تیوب در سطح جهانی طرفدارای خیلی کمی داره.اگه این مشکلاتو نداشت همیشه از اون استفاده می کردم

از همین جا هم تشکر کنیم از آپاراتی عزیزمون 

@phantoooom

که زحمت میکشه فیلمای تانکی تو یو تیوب رو در آپارات به اشتراک میزاره.دمش گرم

دوستان ماجرای این چالش تفکر چیه؟

چالش تفکر

tanki online thinking challenge

یک مسابقه جدید تانکیه که تو اون شرکت کننده ها باید در حداقل زمان ممکن(حدودا بین 30 ٍثانیه تا 3 دقیقه)به سوالات جواب بدن و تیکه های پازل رو کنار هم بچین

به 50 نفر اولی که به همه سوالات پاسخ درست بدن،بسته به سطح دشواری معما بین 5000 تا 10000 به هر نفر جایزه داده میشه و لیست اسامی بردگان در فیس بوک و فوریم اعلام میشه

سوالات هر سه شنبه ساعت 20:30 به قت تهران رو سایت فیس بوک تانکی آنلاین گذاشته میشه و تا جمعه ساعت 20:30 باقی میمونه

برای شرکت در مسابقه  نیازی به داشتن اکانت فیس بوک نیست.سوالات به وسیله گوگل فورم ارائه میشن.شما فقط باید یه  اکانت گوگل(جیمیل) داشته باشید

به لینک گوگل فورم دسترسی داشتهباشید دیگه نیازی به فیس بوک هم نیست

معمای بعدی فردا 17 می میاد

http://en.tankiforum.com/index.php?showtopic=317810&page=1

سه پست اول این پستو بخونید اطلاعات خوبی درباره چالش گفته

بچه ها تولد تانکی که تو راهه تخفیف ها چین؟شایعات خیلی زیاده

Edited by mj.2000

میشه از کیت مینیاتور ی عکس بذارین ؟ با مشخصاتش البته

90uv_untitled.png

Twins M2

Viking M2

Rhino

Edited by mj.2000
  • Like 1

چالش تفکر

tanki online thinking challenge

یک مسابقه جدید تانکیه که تو اون شرکت کننده ها باید در حداقل زمان ممکن(حدودا بین 30 ٍثانیه تا 3 دقیقه)به سوالات جواب بدن و تیکه های پازل رو کنار هم بچین

به 50 نفر اولی که به همه سوالات پاسخ درست بدن،بسته به سطح دشواری معما بین 5000 تا 10000 به هر نفر جایزه داده میشه و لیست اسامی بردگان در فیس بوک و فوریم اعلام میشه

سوالات هر سه شنبه ساعت 20:30 به قت تهران رو سایت فیس بوک تانکی آنلاین گذاشته میشه و تا جمعه ساعت 20:30 باقی میمونه

برای شرکت در مسابقه  نیازی به داشتن اکانت فیس بوک نیست.سوالات به وسیله گوگل فورم ارائه میشن.شما فقط باید یه  اکانت گوگل(جیمیل) داشته باشید

به لینک گوگل فورم دسترسی داشتهباشید دیگه نیازی به فیس بوک هم نیست

معمای بعدی فردا 17 می میاد

http://en.tankiforum.com/index.php?showtopic=317810&page=1

سه پست اول این پستو بخونید اطلاعات خوبی درباره چالخ

من جیمیل دارم ولی چطور به این سوالات دسترسی پیدا کنم و پاسخ بدم؟؟؟

• Like 2

من جیمیل دارم ولی چطور به این سوالات دسترسی پیدا کنم و پاسخ بدم؟؟؟

منم همینطور

خب میتونید از یه نفر کمک بگیرید که لینک  مسابقه رو براتون بفرسته

تو مپای بزرگ هم عالیه

تو مپای بزرگ هم عالیه

توینز وایکینگ ام2 200000تا بای رنگ گرون قیمت

محمد جواد اون کانتتو بیار دوروز مونده به امتحانا بزنیم ی بتل باهم فردا بعد از ظهر هستم باشی

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...