Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

:D خخخخ بامزه بود

من خودم سن عموی عمو ادمینتون رو دارم :D

ولی من اصلا منظورم شما ها نبودید من منظورم یه فرد خاصی بود که نمیشناسیدش

بعد هم این حرفی که من زدم مگه توهین بود منو بن کردن؟

فکر کنم این که منو بن کرده اصلا ایرانی نیست چون قشنگ معلوم بود که حرفم توهین به کسی نیست

قصدم این بود که دیدم دارید دعوا میکنید فقط متحدتون کنم

نه اینکه مثل بعضی ها تفرقه بندازم بین ایرانی ها

میخوام ببینم چجوری میشه از کسی که منو بن کرده شکایت کنم به مافوقش؟

امکانش هست؟ :angry:

حق با توست

چون من هم علت بن شدن تو و حسن

نفهمیدم

چو نیک بنگریم

پیام من هم داره همین حرف می زنه

احتمالا چون پای ایمیل مدیر تانکی کشیدید وسط

بن شدید

:D

Edited by chotakbalasi
  • Like 3

irani ha ta vaghti khoban ke ehsase amniat nemikonan va hes mikonan tanha hasta, ta chandta dore ham jam mishan o gang dorost mikonan yeho hame khode vagheishuno neshun midan, vaghtiam ye nafar peyda mishe mese sasha nasiri hame mikobanesh hata age harf hagh bezane

dar morede shekayat ham bale mituni be Admin ha PM bedi ke eshtebahi ya be na hagh bann shodi, ya

آقا چراحاشیه سازی می کنی؟

اینجا همه چی امن و امان بود

همه راضی بودن

شما هم اگه مشکلتون ماهان و حسن بودن که

این دو تا هم که از اینجا رفته بودن

خودتون دارید حاشیه سازی می کنین

ساشا رفیق منه خیلی هم براش احترام قایل هستم

اما اگه برگردید می بینید

که ساشا اول پیام تحریک کننده گذاشت

یه چیزی یادتون باشه حتی اگه با کسی مشکل دارین

طرف حق بگیرید

و جانب دارانه صحبت نکنید

ارادتمند

Edited by chotakbalasi
  • Like 4

بچه ها با بندی کم میشه تعداد فریم ها رو کمو زیاد کرد؟بعضی جاها میخوام حرکت آهسته باشه یا کلی روش زدن یه حرکتو سریع نشون بده نیاز میشه

LOL har che ghadr dus darid post pak konid... oni ke bayad offend shod raft peye karesh =)

... azizani ke jadidan age mikhain kit ya chizi bekharin 2-3 hafte sabr konid ye takhfif 40-50% dar rahe

LOL har che ghadr dus darid post pak konid... oni ke bayad offend shod raft peye karesh =)

... azizani ke jadidan age mikhain kit ya chizi bekharin 2-3 hafte sabr konid ye takhfif 40-50% dar rahe

خب کیت ها همیشه 40-50 درصد تخفیف دارن؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!1

به چه مناسبتی قراره تخفیف بدن ؟

خب کیت ها همیشه 40-50 درصد تخفیف دارن؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!1

به چه مناسبتی قراره تخفیف بدن ؟

tavalod tanki

takhfif kit ha ke hamishe hast vali vaghti takhfif mizaran shoma mituni ro ye item kit ye takhfif ezafe begiri , masalan jackhammer ro mishe dar sharayete monaseb 70K arzon tar kharid )

بچه ها با بندی کم میشه تعداد فریم ها رو کمو زیاد کرد؟بعضی جاها میخوام حرکت آهسته باشه یا کلی روش زدن یه حرکتو سریع نشون بده نیاز میشه

بندیکم رو وللش بهتره از یه نرم افزار ویرایش فیلم استفاده کنی البته آ]سته کردن فیلم موقعی خوب در میاد که بیش از 60 فریم در ثانیه باشه ولی کامپیوتر من 20 فریم در ثانیه هست و اگه اینو آهسته کنم کیفیتش میاد پایین

سومین گلد باکس تمام عمرم و اولین گلد باکسی که درست حسابی گرفتم قبلی ها واقعا شانسی بودن این یکی رو خوب گرفتم

Untitled.png

مشکل من تو گلد گرفتن اینه که خیلی طول میکشه محل فرود گلدو پیدا کنم و جایگیری کنم

مشکل من اینه که همیشه یه آدم مریضی پیدا میشه که از دور منو نشون کرده که چوب بندازه  لا  شنی هام  :D

مثلا یبار من رفته بودم سر اون لوله هه سمت راست عکس بعد یه شافت گیر داده بود به من  تا آخرین لحظات  خودمو نگه داشتم لحظ آخر که می خواستم بپرم اون با یه ریل زد منو از اون طرف انداخت.گلد درست جلوم بوددقیقا جلو صورتم

un Like This unja gozashtan ke shoma vase ye tashakor spamm nakoni. ok

البته شما راست می گی

لایک هم کردم

ولی خوب خواستم تاکید هم بکنم

حالا چرا عصبانی می شی

Edited by chotakbalasi

چجوری میشه تو بازی عکس گرفت؟؟؟؟؟ :(  :wub:

توی کیبورد دکمه ی پرینت اسکرین رو میزنی و بعد بازی میری تو برنامه ی پینت و اونجا کپی میکنی

برای عکس گذاشتن تو انجمن هم باید همون عکسی ک گرفتی رو تو یکی از سایت های اپلود عکس ، اپلود کنی و اینجا تو گزینه ی ایمیج ادرسش رو وارد کنی

• Like 1

توی کیبورد دکمه ی پرینت اسکرین رو میزنی و بعد بازی میری تو برنامه ی پینت و اونجا کپی میکنی

برای عکس گذاشتن تو انجمن هم باید همون عکسی ک گرفتی رو تو یکی از سایت های اپلود عکس ، اپلود کنی و اینجا تو گزینه ی ایمیج ادرسش رو وارد کنی

نرم افزار زیرو دانلود کن وقتی پرینت اسکرین بزنی خیلی امکانات بیشتری در همون لحظه بهت میده

LightShot

برای فیلم برداری از صفحه بهتره نرم افزار زیرو استفاده کنی کن مقدار فضای سیستمی کمتری میگیره و تقریبا امکانات بندی کم رو داره تازه تبلیغ هم نمیزنه

Ocam

خب برای آهسته و کند کردن هم قیلمتو بگیر بعد با نرم افزار های خاص خودش صحفه آهسته و تند کن مثلا

http://www.p30world.com/8877/prodad-respeedr-time-lapse/

اسم نرم افزارش

ProDAD ReSpeeder

Edited by phantoooom
  • Like 2

نرم افزار زیرو دانلود کن وقتی پرینت اسکرین بزنی خیلی امکانات بیشتری در همون لحظه بهت میده

LightShot

برای فیلم برداری از صفحه بهتره نرم افزار زیرو استفاده کنی کن مقدار فضای سیستمی کمتری میگیره و تقریبا امکانات بندی کم رو داره تازه تبلیغ هم نمیزنه

Ocam

خب برای آهسته و کند کردن هم قیلمتو بگیر بعد با نرم افزار های خاص خودش صحفه آهسته و تند کن مثلا

http://www.p30world.com/8877/prodad-respeedr-time-lapse/

اسم نرم افزارش

ProDAD ReSpeeder

دلیل اصلی رو آوردن اکثر افراد به باندیکم اینه که امکان فیلم برداری اختصاصی از بازی رو داره یعنی از گرافیک های دایرکت ایکس و اوپن جی ال با کیفیت خیلی بهتری نصبت به سایر نرم افزار ها فیلمبرداری می کنه(کارش همینه ) اما یه نکته جالب هست که تانکی آنلاین هیچ کدوم از این فرمت های گرافیکی رو نداره و کاملا فلشه پس باید به شکل معمولی ازش فیلمبرداری کنیم که این دیگه نیازی به باندیکم نداره

ایول دومین گلدمو هم الان گرفتم خیلی شانس آوردم البته با تشکر از آقای@4892222_tanki

اینم نبرد خوبی بود دوتایی چرخوندیمش

Untitled.png

خواهش میکنم، منم امروز ی گلد باکس هلو بپر تو گلو گرفتم تو سندباکس، البته ب کمک ی هیلر، خدا خیرش بده اصلا خودش نیومد سمت گلد باکس

کلا بازی با دوستان میچسبه!!!!!1

تقریبا همه بازیامونو بردیم وقتی با هم بودیم.ن ؟

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...