Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

7qanxtp3yh41.pngاینا کین دیگه؟؟؟؟من کیم؟؟؟اینجا کجاست؟؟؟؟ :o  :o  :o  :o ینی اون جه جه اسموکی داشت با دو تیر منو میترکوند  :o  :o .اصلا کاملا هنگیدم من با این لولا :o  :o  :o

کسی نیست نظری بده ؟؟

شما با این کیت میتونی  تو بنل های بی پی شرکت کنید(اگه پرو پس یا پرمیوم داشته باشید)و به نظرم خیلی خوبه ولی عالی نیست

شما باهاش میرید بتل های عادلانه تر و هیجانش هم بیشتره.ولی نیاز به تجربه و مهارت و استعداد داره و شاید اونقدر که انتظار دارید نتیجه خوبی ازش نگیرید

آره برای همین هم

اکثرا رنگ

Emerald  , Africa

استفاده می کنن

میترسم این کیت تندر و امرالد بره تخفیف هم ندن خیلی لازمه این رنگ امرالد

امروز تو ایسلند بودم 2 تا گلد همزمان اومد همه رفتن سر یکیش داشتن دعوا میکردن من به راحتی اونیکی رو گرفتم خخخ

m6z8_050-goldbox_island_2016_june_1.jpg

• Like 3

دوستان راجب کیتی توندر ام2 داره با ماموت ام 2 داره چی میدونید؟؟؟به نظرتون تو تخفیف ها بخرمش یا بازم پول ذخیره کنم؟؟؟الان 90 ک کریستال دارم

باهاش بری یه جا خوب کمین کنی دمیجت هم دراگ دو برابر بزنی خیلی خوبه.اگه معلوم نباشی طرف نمیفهمه از کجا خورده

ولی بیشتر کسایی که دارن دیدم میکروش میکنن(کریستالت رو میخوره)همچنین تو بتلا برات چت ستاره میزارن

:D

• Like 2

یه گلدباکس دیگه داشتم میگرفتم هرچی دکمه 1 رو زدم ریپیر کیت کار نکرد

جدیدا بعضی وقت ها اینجوری میشه

کسی میدونه چرا؟

من جک همر رو که خریدم این اپدیت ماژول بیاد

این  تندر فایر و توینس رو میبندم روش  

برای رنگ تایگر

فکر کنم خوب چیزی در بیاد

کسی میدونه چرا؟

احتمالا چون تازه ی دراگ زده بودی

دراگ بعدی یکم طول میکشه

اینم گلدیکه امروز گرفتم از قدیم گفتن برو با رنک پایین ها بازی کن راحت گلد بگیر احمق رفته ایستاده زیر گلد فکر می کنه زرنگه

Screenshot_2.png

اینم کشتن همزمان بیش از 5 نفر با جونی که خودتون میبینین همشون ایزیدا فریز فایر بودن همدیگه رو تعقیب می کردن و می اومدن طرف من همشونو کشتم خیلی حال داد

Screenshot_1.png

• Like 2

اگه بخوان

fairness

رعایت کنن باید

یه سری محدودیت بذارن

همون طور که گفتم اگه بخوان بی هیچ محدودیتی

ماژول درست کنن

افتضاح می شه

همه می رن آنتی توینز

آنتی فایر

آنتی ایسیدا

50

می کنن می رن پولیگون /ارینا /آیلند/هیل

کسی هم نمی تونه جلوشونو بگیره

dorost migi vali kareshun tojih dare , alan tedade kesai ke +10 mil score daran koliam cri kharidan ziade , taraf cri koja kharj kone ? asan chera dige bayad cri bekhare ? aval gift gozashtan ke melat alaki cri hadar bedan alanam ke hey gameplay avaz mikonan ke hata playera ghadimie full m4 majbor shan baz cri bekharan :lol:

albate ba un feedbackai ke man didam hala halaha jorat nemikonan in updato birun bedan , agaram bedan kheyly mohafeze karane amal mikonan :ph34r:

• Like 3

کسی میدونه چرا؟

chon to ziad bazi mikoni man migam kit xp m3 begir + paint emerald joda ke to rank bad yeki az cardinal/guardian begiri ke ye class bala tar az baghiye kita m3 hastan

un RK ham be khatere hamun lagete egtemalan

Edited by H3LL_HOUND

احتمالا چون تازه ی دراگ زده بودی

دراگ بعدی یکم طول میکشه

دراگ بعدی اگه دماج و ... باشه دوباره زدنش طول میکشه تو زدن ایمیل محدودیت زمانی وجود نداره ولی من میگم شاد تموم شده بوده چون فقط پنج تا از گلد قبلی برات مونده بود که شاید تا این یکی گلد اونا رو خرج کردی

ممنون

ن منظورم اینک الان میتونم اطلس رو بخرم ولی نخریدم هنوز، میگم الان اطلس رو بخرم یا صب کنم تو تخفیف ها نورترنر بخرم ؟

بنظرم رنگ لوم خیلی بهتر از وینتر تخفیفم بخوره به نطرم کارایی اطلس باید بیشتر از اون یکی باشه اسمش چیه ویل ترنر تازه اطلس ارزون و تایتانش خیلی بهتر از وایکینگ گلدم میشه باهاش زد

• Like 2

دوستان راجب کیتی توندر ام2 داره با ماموت ام 2 داره چی میدونید؟؟؟به نظرتون تو تخفیف ها بخرمش یا بازم پول ذخیره کنم؟؟؟الان 90 ک کریستال دارم

دخیره کن

دوستان کیت موسکویتو چطوره ؟

واسپ ام 2، ریل ام 2، ساوانا

با این کیت تو بتل های ایکس پی و بی پی هم میتونم شرکت کنم

نه ریل نخر اولین که دیگه داره کیت ام دو میاد قدرتش کم شده دوم اینکه شاید نتونی باهاش بازی کنی سومین که من ریلمو ام یک کردم اصلا ولی پول در اوردن چیز خوبی نبود

باهاش بری یه جا خوب کمین کنی دمیجت هم دراگ دو برابر بزنی خیلی خوبه.اگه معلوم نباشی طرف نمیفهمه از کجا خورده

ولی بیشتر کسایی که دارن دیدم میکروش میکنن(کریستالت رو میخوره)همچنین تو بتلا برات چت ستاره میزارن

هههههههه راس میگه ملت خیلی ستاره دوس دارن مخصوصا ****اینو عاشق اینن نمیدونم چرا وقتی پنج شیش نفرو با دراگ میزنم هی ستاره میده خخخخ کلا ستاره خورش زیاده تندر 

• Like 3

میترسم این کیت تندر و امرالد بره تخفیف هم ندن خیلی لازمه این رنگ امرالد

امروز تو ایسلند بودم 2 تا گلد همزمان اومد همه رفتن سر یکیش داشتن دعوا میکردن من به راحتی اونیکی رو گرفتم خخخ

m6z8_050-goldbox_island_2016_june_1.jpg

داداش تو که کیت مینیاتو داری ازش راضی هستی بدون دراگ هم خوب بوده البته تو رنک خودمو دارم میگم الان بخرمش

بنظرم رنگ لوم خیلی بهتر از وینتر تخفیفم بخوره به نطرم کارایی اطلس باید بیشتر از اون یکی باشه اسمش چیه ویل ترنر تازه اطلس ارزون و تایتانش خیلی بهتر از وایکینگ گلدم میشه باهاش زد

این کیت ها ک دیگ تخفیف نمیخورن، چون از فردا کیت های جدید میاد

داداش تو که کیت مینیاتو داری ازش راضی هستی بدون دراگ هم خوب بوده البته تو رنک خودمو دارم میگم الان بخرمش

مینیاتور عالیه، ی بار من باهاش رو در رو بازی کردم، خ راحت گوجه میشدم فقط وقتایی ک باکس میخوردم میتونستم مقاومت کنم جلوش

ولی من موندم تو چطوری میخوای الان بخریش؟ تا اونجایی ک من میدونم کریستالای تو الان ب 50 ک هم نمیرسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دراگ بعدی اگه دماج و ... باشه دوباره زدنش طول میکشه تو زدن ایمیل محدودیت زمانی وجود نداره ولی من میگم شاد تموم شده بوده چون فقط پنج تا از گلد قبلی برات مونده بود که شاید تا این یکی گلد اونا رو خرج کردی

البته تو بعضی مپ ها هم نمیشه از ریپیر استفاده کرد

مینیاتور عالیه، ی بار من باهاش رو در رو بازی کردم، خ راحت گوجه میشدم فقط وقتایی ک باکس میخوردم میتونستم مقاومت کنم جلوش

ولی من موندم تو چطوری میخوای الان بخریش؟ تا اونجایی ک من میدونم کریستالای تو الان ب 50 ک هم نمیرسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چه ربطی داره من الان به رنک مینیاتور نرسیدم باید تا اون موقع جمع کنم نهایت نشد رنک 4 میزنمش پولش مهم نیست باید ببینم خوبه یانه تو با توینز و دیکتاتور ام دو رفتی باهاش جنگیدی خوب معلومه میخوری می خوام ببینم با کیتای مثل پیت بول بلدوزر اطلس و...چه جوری می میجنگه

چه ربطی داره من الان به رنک مینیاتور نرسیدم باید تا اون موقع جمع کنم نهایت نشد رنک 4 میزنمش پولش مهم نیست باید ببینم خوبه یانه تو با توینز و دیکتاتور ام دو رفتی باهاش جنگیدی خوب معلومه میخوری می خوام ببینم با کیتای مثل پیت بول بلدوزر اطلس و...چه جوری می میجنگه

خخخخخخخ اخه هی میگی الان میخوام بخرم

ن واسه من هم تویینزم و هم دیکتاتورم ام یکه

;) :D :D :D

دوستان ی سوال ولکان ام2 کنم یا همر یا ریکو ؟

ی اک 4 لوزی دارم برای اون

بدنه هم دیکتاتور ام2 30 تا اپ خورده برا ام3

اگه پیشنهاد بهتری هم دارین بدین

دوستان ی سوال ولکان ام2 کنم یا همر یا ریکو ؟

ی اک 4 لوزی دارم برای اون

بدنه هم دیکتاتور ام2 30 تا اپ خورده برا ام3

اگه پیشنهاد بهتری هم دارین بدین

100%har kodomo m2 mikoni Vulcan o nakon

ba har kudum rahat tari ono m2 bokon , vali hammer m2 ye chiz Dg s

30 min ba twins-viking m1

1464825288.png

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share