Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

100%har kodomo m2 mikoni Vulcan o nakon

ba har kudum rahat tari ono m2 bokon , vali hammer m2 ye chiz Dg s

30 min ba twins-viking m1

1464825288.png

ینی اگ ام 1 رو فول اپگرید کنیم، تبدیل ب ام 2 میشه ؟

اخه ی هینت هم تو شروع بازیا با همچین مضمونی نشون میده تانکی.

یه پیشنهاد بهت میکنم....هر کاری دوست داری بکن مشورت هم نگیر...باوا این بازی همه سلاح هاش تو یه سطحی هستن...بستگی به مپ و روش بازیت داره.

من آدم دیدم با یه چیزی که عمرا فکرشو بکنین مثه چیز بازی میکرد و میترکوند...کلا ببین با کدومش راحت تری....ام 2 هم نمیشه اما با قیمت کمتری ام 2 میشه.ولی شخصا عاشق ریلگانم

Edited by jacktery_XXX
  • Like 2

یه پیشنهاد بهت میکنم....هر کاری دوست داری بکن مشورت هم نگیر...باوا این بازی همه سلاح هاش تو یه سطحی هستن...بستگی به مپ و روش بازیت داره.

من آدم دیدم با یه چیزی که عمرا فکرشو بکنین مثه چیز بازی میکرد و میترکوند...کلا ببین با کدومش راحت تری....ام 2 هم نمیشه اما با قیمت کمتری ام 2 میشه.ولی شخصا عاشق ریلگانم

چرا میزنی خب؟؟؟؟ :huh: :huh: :huh: 1

بالاخره ام 2 میشه یا ن ؟

تو جوابت گفتی ک ام 2 هم نمیشه اما با قیمت کمتری ام 2 میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

بالاخره میشه یا نمیشه

:lol: :lol: :lol:

بالاخره ام 2 میشه یا ن ؟

تو جوابت گفتی ک ام 2 هم نمیشه اما با قیمت کمتری ام 2 میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

بالاخره میشه یا نمیشه

نباید از طریق مولتی اپ بگیری از ام 1 ام 2 کنی

چنتا دونه اپ کن فقط  قوی تر بشه گانت  ام 3 که کردی اونجا اپ میکینی ام 4 میکنیش حالشو میبری

• Like 1

بالاخره ام 2 میشه یا ن ؟

بالاخره میشه یا نمیشه

نه نمیشه...تا جایی که من یادمه مثلا اگه ام 1 فول آپگرید کنی به جایه اینکه ازت 100 هزارتا جم بگیره برایه ام 2 میاد 20 هزارتا میگیره.

فقط ام 3 آپگرید کن.ام 1 و ام 2 در حد دو الی سه بار آپگرید کن تا یکم فرق بندازه بین تو و بقیه اما زیاد آپگریدش نکن تا ام 3 بشن.

• Like 1

برای ام3 به ام 4 کردن هر تانک یا اسلحه بدون حساب کردن کریستال برای خرید زمان، چه قدر کریستال لازمه؟

Edited by The-End-X

دوستان میشه یه کیت خوب معرفی کنین تو تخفیف بخرم؟فقط ایسدا نداشته باشه :D  :)

stinger 

:D

• Like 3

برای ام3 به ام 4 کردن هر تانک یا اسلحه بدون حساب کردن کریستال برای خرید زمان، چه قدر کریستال لازمه؟

تو تانکی ویکی خیلی جامع و خلاصه توضیح داده

مثلا این مال میکرو های تندره(جدول رو نگاه کنید)م

http://en.tankiwiki.com/Micro-upgrades_Thunder#Micro-upgrades_Thunder_.D0.9C3

صفحه میکرو های اسلحه،بدنه و رنگ های تانکی

http://en.tankiwiki.com/Micro-upgrades

• Like 2

آره.ولی دقیقا دو برابر اون چیزی که برای خریدن ام بالاترش خرج میکنی باید خرج میکرو کنی.تازه این بدون نیترو زدن میشه این.زمانی هم که واسه میکرو زدن میکنی که خودش یه طه مشکل جداس.

من سر این اکانت میکرو زدم کریسم رفت الان دیگه نه آیتم خوبی توش دارم که بتونم پول درارم.نه کریس کافی دارم که آیتم بخرم.تنها کاری که میتونم کنم اینه که کریس بخرم واسش

تو تخفیف ها اگه میبینی میصرفه میکرو کن ولی در کل کار خوبی نیس

• Like 1

خخخخخخخ اخه هی میگی الان میخوام بخرم

ن واسه من هم تویینزم و هم دیکتاتورم ام یکه

;) :D :D :D

من کی گفتم تازه من با این رنک میتونم بخرم باید دورنک بره بالا می خوام از مین حالا تصمیم بگیریم تصمیم راجبش قاطع تر شد

• Like 1

دوستان میشه یه کیت خوب معرفی کنین تو تخفیف بخرم؟فقط ایسدا نداشته باشه :D  :)

تو با 90 تا نمی تونی چیزی تو تخفیف بخری اگه ی چیز ماس مالیم بخری بد تر میشه به نظرم مثل منو حسین تا 4 لوزی ادمامه بده ی کیت ام دو دوربرر 200هزارتا کریس بخر

مثلا تو الان استینگر میونی تو تخفیفا بخری اما باید برای کیت ام دو وقت بیشتری بزاری اونوقت که کیتای قوی میگیرن بقیه دخل ادمو در میارن فایر وال چنده اگه بتونی بخریش بد نیست ولی فک کنم تخفیف نخوره  تواین سریه

نگهدار ویل ترنری اطلسی مینیاتوری ی چی بخر

• Like 2

راس میگی یارو با شفت ام یک میکرو زده با دراگ جوری تو پولیگان بازی میکرد 4 دست اول شد لامصب داغونمون کرد البته چند رنگ پیش وارنت 4یا 5 بود

stinger 

اگ بتونی صب کنی تا 200 ک کریس ک خیلی خوب میشه ولی تخفیفای تولد تانکی از دستت میپره

اگ بتونی با ایسیدا بازی کنی بنظرم استینگر خ خوبه، اگ روش بازیشو بلد باشی ایسیدا بد نیست و خوبم هست

ولی خب علاقه ت خ مهمه، اینطور ک معلومه خوشتون نمیاد ازش

اگ بتونی صب کنی تا 200 ک کریس ک خیلی خوب میشه ولی تخفیفای تولد تانکی از دستت میپره

اگ بتونی با ایسیدا بازی کنی بنظرم استینگر خ خوبه، اگ روش بازیشو بلد باشی ایسیدا بد نیست و خوبم هست

نه بابا شوخی میکنم

ایزیدا خودش مهارت میخواد (کاملا با فریز و فایر فرق میکنه)من با ام صفرش کار کردم.بلد باشی باهاش کار کنی چسبیدی به بالای لیست.ولی یه مشکل که داره زود ضعیف میشه

ازش خوشم میاد.هم بخاطر خودش هم بخاطر اینکه یکیش پشت سرم باشه صاف میکنم میرم جلو

stinger 

شنیدم اوساکا هم خوبه

ولی فک کنم برای گاراژت نیاد

:D  :D

تو با 90 تا نمی تونی چیزی تو تخفیف بخری اگه ی چیز ماس مالیم بخری بد تر میشه به نظرم مثل منو حسین تا 4 لوزی ادمامه بده ی کیت ام دو دوربرر 200هزارتا کریس بخر

مثلا تو الان استینگر میونی تو تخفیفا بخری اما باید برای کیت ام دو وقت بیشتری بزاری اونوقت که کیتای قوی میگیرن بقیه دخل ادمو در میارن فایر وال چنده اگه بتونی بخریش بد نیست ولی فک کنم تخفیف نخوره  تواین سریه

نگهدار ویل ترنری اطلسی مینیاتوری ی چی بخر

نه بابا شوخی میکنم

ایزیدا خودش مهارت میخواد (کاملا با فریز و فایر فرق میکنه)من با ام صفرش کار کردم.بلد باشی باهاش کار کنی چسبیدی به بالای لیست.ولی یه مشکل که داره زود ضعیف میشه

ازش خوشم میاد.هم بخاطر خودش هم بخاطر اینکه یکیش پشت سرم باشه صاف میکنم میرم جلو

ممنون از راهنماییتون.تصویب شد.ذخیره میکنم برای 4 لوزی که برم اطلسو بخرم. :) به نظرم ایسدا چون خیلی نزدیک زنه خوشم نمیاد درضمن فقط به یه نفر دمج میزنه ولی بقیه تفنگا میشه به چن نفر هم زمان دمج زد.میخواستم کیت اوساکارو بخرم دیگه راضی شده بودم که یهو پرید :(

تو تانکی ویکی خیلی جامع و خلاصه توضیح داده

مثلا این مال میکرو های تندره(جدول رو نگاه کنید)م

http://en.tankiwiki.com/Micro-upgrades_Thunder#Micro-upgrades_Thunder_.D0.9C3

صفحه میکرو های اسلحه،بدنه و رنگ های تانکی

http://en.tankiwiki.com/Micro-upgrades

ممنون داداش

چه خبره بابا. برای ام 3 به ام 4 کردن حدود 900هزارتا کریستال میخواد تازه بدون حساب زمان.

یعنی برای داشتن یک بدنه و اسلحه و رنگ خوب باید حدود 2.5 میلیون کریستال خرج کرد.

شما جنرال اسلیموها تونستین اسلحه یا بدنه ام 4 یا نزدیکشو بگیرین؟

چقدر طول کشید؟

احتمالا چون تازه ی دراگ زده بودی

دراگ بعدی یکم طول میکشه

دراگ ریپیر کیت اینجوری نیست بلافاصله میشه زد بعد بقیه دراگ ها

chon to ziad bazi mikoni man migam kit xp m3 begir + paint emerald joda ke to rank bad yeki az cardinal/guardian begiri ke ye class bala tar az baghiye kita m3 hastan

un RK ham be khatere hamun lagete egtemalan

آره اگه تخفیف بخوره همین لگند و کاردینال رو میگیرم

درباره مشکل کیبرد هم دقیقا همینه الان که گفتی لگ یادم افتاد خودمم همین فکر ر و میکنم به خاطر همین لگ هست

ه ولی من میگم شاد تموم شده بوده چون فقط پنج تا از گلد قبلی برات مونده بود که شاید تا این یکی گلد اونا رو خرج کردی

نه همیشه تا تموم میشه 2 تا از هرکدوم میخرم که یوقت گلد از دست ندم به خاطر 2 تا دراگ :D

داداش تو که کیت مینیاتو داری ازش راضی هستی بدون دراگ هم خوب بوده البته تو رنک خودمو دارم میگم الان بخرمش

من از این کیت راضیم درسته الان هر تانکی میبینی حد اقل 30 درصد رنگ ضد تویینز داره ولی بازم بد نیست ولی اگه برگردم به گذشته کیت اسموکی ام2 و تایتان ام2 رو میگرم چون حد اقل رنگش به درد بخوره

خودش هم تو مپ های کوچیک و پولیگان کارآمده منم بیشتر تو همین مپ ها بازی میکنم فعلا

البته تو بعضی مپ ها هم نمیشه از ریپیر استفاده کرد

اینو نفهمیدم

ولی اگه منظورت نوع بتل هست آره چون بتل پرو میشه غیر فعلا کرد دراگ رو

امروز کلا داداشم رو اکانت بازی میکرد موقع اومدن گلد باکس فقط صدام میکرد همش هم دیر خبر میداد خخخ

ولی جالبش اینجاست که بیشتر از 100 تا گلد اومد شانشس خوبه حالا اگه خودم بازی میکردم 20 تا گلد زوری میدیدم خخ

Edited by H030
  • Like 1

دراگ ریپیر کیت اینجوری نیست بلافاصله میشه زد بعد بقیه دراگ ها

آره اگه تخفیف بخوره همین لگند و کاردینال رو میگیرم

درباره مشکل کیبرد هم دقیقا همینه الان که گفتی لگ یادم افتاد خودمم همین فکر ر و میکنم به خاطر همین لگ هست

نه همیشه تا تموم میشه 2 تا از هرکدوم میخرم که یوقت گلد از دست ندم به خاطر 2 تا دراگ :D

من از این کیت راضیم درسته الان هر تانکی میبینی حد اقل 30 درصد رنگ ضد تویینز داره ولی بازم بد نیست ولی اگه برگردم به گذشته کیت اسموکی ام2 و تایتان ام2 رو میگرم چون حد اقل رنگش به درد بخوره

خودش هم تو مپ های کوچیک و پولیگان کارآمده منم بیشتر تو همین مپ ها بازی میکنم فعلا

اینو نفهمیدم

ولی اگه منظورت نوع بتل هست آره چون بتل پرو میشه غیر فعلا کرد دراگ رو

امروز کلا داداشم رو اکانت بازی میکرد موقع اومدن گلد باکس فقط صدام میکرد همش هم دیر خبر میداد خخخ

ولی جالبش اینجاست که بیشتر از 100 تا گلد اومد شانشس خوبه حالا اگه خودم بازی میکردم 20 تا گلد زوری میدیدم خخ

منظورم از اینک تو بعضی مپا نمیشه بعضی دراگ هارو استفاده کرد فقط پروبتل نبست

مثلا تو پینگ پونگ نمیتونی ریپیر بزنی

• Like 1

kheyly ham khoob , faghat age cardinal mikhay bayad ta 1-2 shanbe hafte bad rank up konia , age mikhay to ruze takhfif turret jofteshono begiri ke bishtar az 150K be nafet mishe

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...