Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

دست اون دوست عزیزی که ریپورت مارو میده درد نکنه 

رخست پهلوون  ادامه بده :wub: :wub: :wub: 

--------------------------------

دیگه کم کم گلد گرفتن با وایکینگ داره دستم میاد 

امروز 2 تا گلد گرفتم حتی دراگ هم نداشتم  

کریستال رو هم به 300ک رسوندم 

فکر کنم دو سه روز دیگه رنک اپ بشم 39 ک ایکس پی لازم دارم 

اگه فردا رنک اپ میکردم به طرز وحشتنانکی صود میکردم  

تاچ کیت رو با کمتر از نصف قیمت میگرفتم 85% تخفیف روی واسپ برام میومد تا 1 بعد از ظهر

• Like 1

دست اون دوست عزیزی که ریپورت مارو میده درد نکنه 

رخست پهلوون  ادامه بده :wub: :wub: :wub:

--------------------------------

دیگه کم کم گلد گرفتن با وایکینگ داره دستم میاد 

امروز 2 تا گلد گرفتم حتی دراگ هم نداشتم  

کریستال رو هم به 300ک رسوندم 

فکر کنم دو سه روز دیگه رنک اپ بشم 39 ک ایکس پی لازم دارم 

اگه فردا رنک اپ میکردم به طرز وحشتنانکی صود میکردم  

تاچ کیت رو با کمتر از نصف قیمت میگرفتم 85% تخفیف روی واسپ برام میومد تا 1 بعد از ظهر

به ماهم یاد بده گلد گرفتن با وایکینگو

:wub: :wub: :wub: :blink: :blink: :blink:

ماجرا های امروز

بتلی که آقای حسام به خاطر این همه کریستال که خیلی هم زیاد نیست هی دراگ میزدن

Screenshot_3.png

کشتن سه نفر با این جون کم (همه شونو با جون صفر کشتم قبل از اون جونم کم شده بود و تو کشتن اونا جونم کم نشد

Screenshot_5.png

بازی با یه نفر به خاطر رنک آپ

Screenshot_6.png

من که زیاد دراگ نزدم دوتا ریپیر زدم که لازم بود بعدشم وقتی ارمور یا دمیج میگیرم باید دراگ بزنم

تازه دراگ زدن که خیلی حال میده وایسم بقیه دراگ بزنن نگاشوت کنم منم میزنم حالا پولشو بیخی امروز دایلی هام پر دراگ بود تازه می خوام بعد خرید ی کیت ام دو کیت دراگ بگیرم مشکلی نی شما هم بزن تازه باید یکم میزدمت تنبیه بشی ههههه

بکس شما بیشتر تو کدوم سرور ها بازی میکنین

الان 181000 تاس فک کنم فردا با 50% اف هونت بتونم بخرم

Edited by eragoon2000

duste man emerald dari thunder m3 dari bad mikhay kiti begiri ke smoky m2 urban dare ?! nakon in karo ba khodet , sab kon bebin kita che taghiri mikonan , ye kit ke vik m3 dare bekhar

age tunesti 235K jam koni ta farda medic begir har chnd ke unam cherysh be karet nemiad

Edited by H3LL_HOUND

بکس شما بیشتر تو کدوم سرور ها بازی میکنین

با 50% اف میتونی هانتسمن رو بخری  با توجه به این که کیت بولدوزر داری خیلی خوب در میاد برات

هورنت ام 3 میشه میتونی روش  تندر هم بزاری  

برای گلد گیری با ایمپکت (شتاب حمله ) ای که اسموکی داره میتونی بری روی تانک های دیگه راحت گلد بگیری 

بعدن هم  ریل گان ام 3 میکنی ایکس پی بی پی هم میتونی بازی کنی :wub: B)

سرور en3 

Edited by The-Littel-Prince

1.atlas

آخه اطلس گرونه بعد از خریدش میتونه تو این سه رنک ۳۶۰۰۰۰ تا کریستال جمع کنم برای جک هامر؟ من خودم از فایر وال خوشم نمیاد با فایرم زیاد بازی کردم البته با اسموکی خوب بازی می کنم برام فرقی نداره ولی از این نظر که قیمت فایروال کمتر به نظرتون کدوم رو بخرم

راهنمایی کنید نظر بدین

174000

کریستال دارم

میخوام هامر ام 3 کنم و دیکتاتور ام 2 که شماها میگید خوبه واسه گلد گرفتن

حالا میتونم ام 3 کنم هامر ولی از بدنه ام 2 واسپ که دارم استفاده کنم خودم سرعتی زیاد دوست دارم ولی جون واسپ ام 2 خیلی کمه به نظرتون ذیکتاتور نخرم صبر کنم واسه تخفیف بعدی واسپ ام سه کنم البته الان با وایکنیگ ام یکم خوب بازی میکنم ولی اینا همه دراگ میکنن چکار کنم کسی میدونه چند وقت دیگه تخفیف 50 درصد یا 40 داریم

راهنمایی کنید نظر بدین

174000

کریستال دارم

میخوام هامر ام 3 کنم و دیکتاتور ام 2 که شماها میگید خوبه واسه گلد گرفتن

حالا میتونم ام 3 کنم هامر ولی از بدنه ام 2 واسپ که دارم استفاده کنم خودم سرعتی زیاد دوست دارم ولی جون واسپ ام 2 خیلی کمه به نظرتون ذیکتاتور نخرم صبر کنم واسه تخفیف بعدی واسپ ام سه کنم البته الان با وایکنیگ ام یکم خوب بازی میکنم ولی اینا همه دراگ میکنن چکار کنم کسی میدونه چند وقت دیگه تخفیف 50 درصد یا 40 داریم

فکر کنم فقط برای تولد تانکی تخفیف 50% باشه 

باقی تخفیف ها زیر 30% هستش حتی برای کریسمس هم 30% دادن فکر کنم یادم نیست دقیق

الان فکر کنم با این رنک شما واسپ و دیکتاتور ام 2 خیلی دیگه دیر باشه  

فکر کنم جمع کنی کاردینال بخری یا جک همر بهتر باشه  

ولی پروفایلت رو چک کردم الان بدنه ام 2 هم نداری  

با همینا بازی کن فعلان وایسا حتمان یه چیز ام 3 بگیر حالا تو تخفیف هم نگیر هر وقت کریستالت رسید یه کیت ام 3 خوب بگیر سریع 

بچه ها لطفان اگه پست های من مفید هستش یه چنتا لایک بزنید زیرش  من الان این   پست اخطار رو گرفتم وضعم یکم خطریه مرسی :wub: :wub:

Edited by The-Littel-Prince
  • Like 7

فکر کنم فقط برای تولد تانکی تخفیف 50% باشه 

باقی تخفیف ها زیر 30% هستش حتی برای کریسمس هم 30% دادن فکر کنم یادم نیست دقیق

الان فکر کنم با این رنک شما واسپ و دیکتاتور ام 2 خیلی دیگه دیر باشه  

فکر کنم جمع کنی کاردینال بخری یا جک همر بهتر باشه  

ولی پروفایلت رو چک کردم الان بدنه ام 2 هم نداری  

با همینا بازی کن فعلان وایسا حتمان یه چیز ام 3 بگیر حالا تو تخفیف هم نگیر هر وقت کریستالت رسید یه کیت ام 3 خوب بگیر سریع 

کاردینال و جک هامر چه قیمتی هستن ام 2 فقط واسپ دارم بدنه ولی فریز ام 3 دارم با ریل و تویینز ام 2 میدونم تخفیفها زیر 30 درصده ولی بعضی مواقعه خودش تخفیف یک سلاح رو میده کیتهای هامر وایکنیگ همون جک هامره؟ چقدره ؟ ا

الان نگاه کردم جک که واسه چند درجه پایینتر منه به من دیگه نمیده در ضمن این کیتها دو برابر کریستال منه کی حوصله داره جمع کنه اینهمه رو همون هامر ام سه میکنم بدنه بهدا میگیرم

Edited by sasan_tanker_EN

tavjjoh konin vaghti ye kit masaln 30% takhfif dare baad ye turrert 50% takhfif mikhore shoma oono ba 80% takhfif nemikharin :l

faghat gheimate oon selah toye kit kam mishe baad majomee gheimate kit ke hala kamtar shode takhfif mikhore ke khob gheimat kam mishe amma motmaenan 80% nemishe  -_-

به ماهم یاد بده گلد گرفتن با وایکینگو

:wub: :wub: :wub: :blink: :blink: :blink:

وایکیننگ که راحته من با واسپ هم گلد گرفتم دو تا دیروز و امروز البته با وایکینگم گرفتم اونم جایی که همه دراگ زدن من فریز ام سه داشتم  توی پلایگن هم با واسپ گرفتم خیلی شانسی  یک اسمموکی نامرد منو با دراگ زد بعد درست نزدییک گلد که افتادم منم رفتم زیر تانکها تا وارد بازی نشم  بعد بدون دراگ گلد رو گرفتم با وایکینگم همین کار کردم وقتی گلد صداش میاد من خودمو میکشم حتی اگه جونم کامل باشه سعی میکنم اول جاشو پیدا کنم بعد میکشم خودمو بعد بدون دراگ وقتی همه رفتن میرم روشون شانس داشته باشم میگیرم زیاد بازی نمیکنم اگه بازی کنم روزی یکی دو تا رو میگیرم

وایکیننگ که راحته من با واسپ هم گلد گرفتم دو تا دیروز و امروز البته با وایکینگم گرفتم اونم جایی که همه دراگ زدن من فریز ام سه داشتم  توی پلایگن هم با واسپ گرفتم خیلی شانسی  یک اسمموکی نامرد منو با دراگ زد بعد درست نزدییک گلد که افتادم منم رفتم زیر تانکها تا وارد بازی نشم  بعد بدون دراگ گلد رو گرفتم با وایکینگم همین کار کردم وقتی گلد صداش میاد من خودمو میکشم حتی اگه جونم کامل باشه سعی میکنم اول جاشو پیدا کنم بعد میکشم خودمو بعد بدون دراگ وقتی همه رفتن میرم روشون شانس داشته باشم میگیرم زیاد بازی نمیکنم اگه بازی کنم روزی یکی دو تا رو میگیرم

دادا مسله همون رفتن روی تانک اون سخته گلد گرفتنش که اسونه 

مخصوصان وایکینگ  انقدر تخته  یکی باید بوست کند  تا بتونی بری  روی تانک مگرنه همینجوری بری به یه تانک فشار بیاری میری زیرش

• Like 1

حالا ببینم چی میشه ولی اسموکی خیلی  قدرت حملش بالاست و سرعت پر کردن تیرش هم عالیه

man khodam roye 5ta alt kit atlas kharidam @xX_S.T.R.I.K.E.R_Xx , @U.N.R.A.T.E.D , @Future_Tank_X-1 , va ye acc dige ke esm nemibaram , kit bulldozer ham toye @xX_M.O.R.G.A.N_Xx daram , hala man ba in tajrobe be to migam beyne smoky m2 va thunder m3 yekish barat base , pooli ke mikhay babat un kit hornet ashghal bedi MU bezani ro thunder badam ye vik m3 begiri 100 martabe benafete

آخه اطلس گرونه بعد از خریدش میتونه تو این سه رنک ۳۶۰۰۰۰ تا کریستال جمع کنم برای جک هامر؟ من خودم از فایر وال خوشم نمیاد با فایرم زیاد بازی کردم البته با اسموکی خوب بازی می کنم برام فرقی نداره ولی از این نظر که قیمت فایروال کمتر به نظرتون کدوم رو بخرم

باید بتونی تازه سه رنک رو بکن چهار رنک عیب نداره منم می خوام جک همر بردارم واینیسیم ی افی چیزی بیاد بعد می خریم

کاردینال و جک هامر چه قیمتی هستن ام 2 فقط واسپ دارم بدنه ولی فریز ام 3 دارم با ریل و تویینز ام 2 میدونم تخفیفها زیر 30 درصده ولی بعضی مواقعه خودش تخفیف یک سلاح رو میده کیتهای هامر وایکنیگ همون جک هامره؟ چقدره ؟ ا

الان نگاه کردم جک که واسه چند درجه پایینتر منه به من دیگه نمیده در ضمن این کیتها دو برابر کریستال منه کی حوصله داره جمع کنه اینهمه رو همون هامر ام سه میکنم بدنه بهدا میگیرم

نگاه که این کارو بکنی باید فردا صبح بلند شی

بری از اول شروع کنی گوش کن هههههه ی بدنه قوی می الان هم رنگش هم. خوای ام سه یا نهابت ام دو قوی مثل تایتان

ی چیزی که هست به نطر میاد شما اصلا در کیت خرید نکردین توینز رو خالی ام دو کردین خوب چرا

اینکارو میکنی برادر کیت مینیاتورو میخردی الان رنگم وایکینگ توینز داشتی تو این رنکا دیگه هر کی بیرون. کیت خرید کنه فاتحش خوندس اگه اینکارو بکنی بای بای

Edited by hessam010

دادا مسله همون رفتن روی تانک اون سخته گلد گرفتنش که اسونه 

مخصوصان وایکینگ  انقدر تخته  یکی باید بوست کند  تا بتونی بری  روی تانک مگرنه همینجوری بری به یه تانک فشار بیاری میری زیرش

یه چیز دیگه هم هست

هکر ها

همیشه هم میاد کنار وایکینگ اینکارو میکنن میرن که کسی شک نکنه

چون نمیتونن برن نزدیک دیکتاتور و زرتی پرواز کنن اول میرن کنار یه وایکینگ بدبخت میرن بالا ازش هرکی هم ببینه میگه خب وایکینگه دیگه بخوری بهش میری بالاش

در صورتی که من بتل هایی که هکر نبوده زیاد دیدم که کسی از کسی بالا نرفته اونیکه وسط بوده با ریپیر کیت گرفته بالاخره

یه چیز دیگه هم هست

هکر ها

همیشه هم میاد کنار وایکینگ اینکارو میکنن میرن که کسی شک نکنه

چون نمیتونن برن نزدیک دیکتاتور و زرتی پرواز کنن اول میرن کنار یه وایکینگ بدبخت میرن بالا ازش هرکی هم ببینه میگه خب وایکینگه دیگه بخوری بهش میری بالاش

در صورتی که من بتل هایی که هکر نبوده زیاد دیدم که کسی از کسی بالا نرفته اونیکه وسط بوده با ریپیر کیت گرفته بالاخره

هکر معمولان خیلی کم هستش 

اونایی هم که هک پرواز یا جامپ استفاده کنن ملت سریع میفهممن یکی بگه این هک زده  درجا ووتش رو میگیرن 

==============

مدیک کیت رو گرفتم :D :D 

خیلی خفنه ولی بدرد مپ بزرگ نمیخوره  برای من که فرقی نداره چون فقط پلیگن بازی میکنم =

یکم سرعت چرخشش ایزدا زیاده اذیت میکنه ولی یکم دیگه بازی کنم قلقش دستم میاد 

چند ساعت دیگه هم چنتا عکس از بتل ها میگیرم میزارم

man accountam ro sale 2012 sakhtam baad ye chand sal bazi nakardam amma oon moghe rahat har battle ee mirafti makhsosan to ye mape khasi mididi hame daran parvaz mikonan kheili ajib bood :l

alan kheili behtar shode

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...