Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

خو نوشتم 6 و نیم دیگه :|

میگم برا مپ ریو چی بهتره

هورنت ام 0 دارم ببرم خوب نیس ؟

اها ببخشید

:) :) :)

هورنت خوبه ولی خب ام 1 وایکینگ و واسپ داری با خمونا برو

جه خبره ائنهمه ام 1 خریدی؟

پولتو جمع کن فقط کیت بخر اونطوری بعدا ب مشکل میخوری

• Like 1

اها ببخشید

:) :) :)

هورنت خوبه ولی خب ام 1 وایکینگ و واسپ داری با خمونا برو

جه خبره ائنهمه ام 1 خریدی؟

پولتو جمع کن فقط کیت بخر اونطوری بعدا ب مشکل میخوری

همینجوری تفریحی :D

اخه کیت ها همه گرونن 50000 تا میخواد توی 50%اف ها بود 20%هم خود بازی میداد :|

خیلی خوب میشه اینجوری 70 %اف میشه حدودا

• Like 1

گلدمونم گرفتیمممممممممم

:D :D :D

qq1v_screenshot_2.png

اینم جایزه ش

ffzt_screenshot_3.png

باا وایکینگ خ سخت میشه بری رو تانکای دیگ بخاطر همین تو سطح صاف نمیشه گلد گرفت ولی برا پریدن بد نیست مخصوصا اگ اسپید هم داشته باشی

• Like 1

bade 1 mah omadim tankionline

Tanki X kasi has ?

koli rank bala avordim rest kardan servero :)

vaghean aliye vas man ba vey high bazi mikonam na lag na chizi

gerafiki o soraat aliye buggiam nemibinam to bazi ,,, ba har update haste asli bazio ok mikonan

haste asli bazi ok beshe dige ezafe kardan map ha baghiye chiza vasashon kari nadare

mimone noskhe smartphone ...

behtarin bazi online donya ...

گلدمونم گرفتیمممممممممم

:D :D :D

qq1v_screenshot_2.png

اینم جایزه ش

ffzt_screenshot_3.png

باا وایکینگ خ سخت میشه بری رو تانکای دیگ بخاطر همین تو سطح صاف نمیشه گلد گرفت ولی برا پریدن بد نیست مخصوصا اگ اسپید هم داشته باشی

پول کیت شما چقدر بود؟؟؟146 هزار سگه دارین با وجود خریدن کیت ؟؟؟؟؟  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o

• Like 1

پول کیت شما چقدر بود؟؟؟146 هزار سگه دارین با وجود خریدن کیت ؟؟؟؟؟ :o :o :o :o :o :o :o :o

راستی پیشاپیش رنک آپ شدن تونم مبارک باشه

اره 167 کیلو دادم ب کیت، تازه 17.5 تاهم دادم ب کیت دراگ، کلا بعد اینک کیت میخری سرعت کریس گرفتنتون بالا میره منم ک دیگ زیاد دراگ میزنم بیشتر گیرم میاد

Edited by 4892222_tanki

پول کیت شما چقدر بود؟؟؟146 هزار سگه دارین با وجود خریدن کیت ؟؟؟؟؟ :o :o :o :o :o :o :o :o

اکانت که لولش میره بالا توی بتل ها امار هم میره بالا در نتیجه بتل فوند رقمش خیلی زیاد میشه حسین هم بازیش خوبه دو رنک هم هست کیت خرید و دراگ هم زیاد میزنه درنتیجه خیلی تند جم میکنه تو الان روزی با سه ساعت بازی پنج کیلو درمیاری ولی اگه بری جنرالیسیمو میبینی با همین ساعت چند برابر درمیاری

• Like 1

بعد سه روز اومدم تو بازی رفتم تو بتل خوب چون مدتی بازی نکردم یکم هنگ داشت یه دفع گلد اومد من از پایین داشم هل میدادم گلد بگیرم یه دفع هنگ کرد وقتی درس شد دیدم بالا ی همه هستم گلد هم گرفتم  :lol:  :lol:  :lol: بعدش که به ما کلی حرف های خوب زدن  :D  :Dخخ

Edited by lvar_The_Boneless

راستی پیشاپیش رنک آپ شدن تونم مبارک باشه

اره 167 کیلو دادم ب کیت، تازه 17.5 تاهم دادم ب کیت دراگ، کلا بعد اینک کیت میخری سرعت کریس گرفتنتون بالا میره منم ک دیگ زیاد دراگ میزنم بیشتر گیرم میاد

ممنونم.اگه اینطوری باشه که عالیه.من تصمیمو گرفتم .میخوام  مینیاتور بخرم.نظرتون؟؟؟مر30 :)  :)  :)

بعد سه روز اومدم تو بازی رفتم تو بتل خوب چون مدتی بازی نکردم یکم هنگ داشت یه دفع گلد اومد من از پایین داشم هل میدادم گلد بگیرم یه دفع هنگ کرد وقتی درس شد دیدم بالا ی همه هستم گلد هم گرفتم  :lol:  :lol:  :lol: بعدش که به ما کلی حرف های خوب زدن  :D  :Dخخ

والا من فقط موقع سحر گلد میبینم هرچی بعدظهرا میام از گلد خبری نیست :(  :(  :( .

اقا تانکی ایکس من هرچی تلاش میکنم نمیتونم برم داخلش اصلا ثبت نام نمیشه ایمیل میدی میگه برات ارسال میکنیم ولی چیزی نمیاد :angry:  :(  <_<

ممنونم.اگه اینطوری باشه که عالیه.من تصمیمو گرفتم .میخوام  مینیاتور بخرم.نظرتون؟؟؟مر30 :)  :)  :)

والا من فقط موقع سحر گلد میبینم هرچی بعدظهرا میام از گلد خبری نیست :(  :(  :( .

مینوتور خ خوبه، من خودم رودررو ازش شکست میخورم مگ اینک با هزارتا اینور اونور رفتن و پشت دیوار رفتن بتونم بزنمش، ولی اگ زیاد پلی بازی میکنین بنظرم برا پلی اطلس بهتره ولی مینوتور رو هر مپ میشه بازی کرد، شما الان جم رو چرا نمیخرین؟

من خودم مینوتور رو ب کیت خودم و اطلس ترجیح میدم ولی بنظرم جم بهتره از همشون

من اصلا نمیدونم چه کیت هایی هست ؟نیست هیچ هدفی هم ندارم فقط بازی میکنم از تانکم هم راضی ام  :D

• Like 1

اقا تانکی ایکس من هرچی تلاش میکنم نمیتونم برم داخلش اصلا ثبت نام نمیشه ایمیل میدی میگه برات ارسال میکنیم ولی چیزی نمیاد :angry:  :(  <_<

برا هرکسی ارسال نمیکنن، من خودم چن بار ثبت نام کردم ولی کد نفرستادن، منم بیخیال شدم

مینوتور خ خوبه، من خودم رودررو ازش شکست میخورم مگ اینک با هزارتا اینور اونور رفتن و پشت دیوار رفتن بتونم بزنمش، ولی اگ زیاد پلی بازی میکنین بنظرم برا پلی اطلس بهتره ولی مینوتور رو هر مپ میشه بازی کرد، شما الان جم رو چرا نمیخرین؟

من خودم مینوتور رو ب کیت خودم و اطلس ترجیح میدم ولی بنظرم جم بهتره از همشون

جم؟؟؟تا حالا نشنیدم

الان جم دیدم به نظرم که خیلی خوبه ولی به دو دلیل فک نکنم بتونم بخرمش:1 209کریستاله من الان فقط 169 هزار دارم و این کیت 4 روز دیگه بیشتر نیست2 از رنگ البالویی خوشم نمیاد :mellow:  :D  :D  :D  :D

الان جم دیدم به نظرم که خیلی خوبه ولی به دو دلیل فک نکنم بتونم بخرمش:1 209کریستاله من الان فقط 169 هزار دارم و این کیت 4 روز دیگه بیشتر نیست2 از رنگ البالویی خوشم نمیاد :mellow:  :D  :D  :D  :D

حالا پولشو خدا میرسونه ولی دلیل دومتون واقعا کمرمو شکست، اونو نمیشه کاریش کرد!

حالا پولشو خدا میرسونه ولی دلیل دومتون واقعا کمرمو شکست، اونو نمیشه کاریش کرد!

:D  :D  :D  :D .راستی کیتی که مهلتش تموم بشه از دوباره میاد؟؟؟؟

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...