Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

سلام خدمت استادهای عزیز ...محمد هستم از شاهین شهر اصفهان و در خدمتتونم..خدمت بعضی از دوستان رسیدیم و ادای احترام کردیم/یه 5-6سالی هست اینطرفا میپلکم ولی مداوم نبوده بعضیاتون بودین و میدونید اون روزای اول اپدیت و اینچیزا وجود نداشت وبیشترمون واسه رنک اپ فقط بازی میکردیم ومثل الان نبود که امروز طرف میاد توی بازی و 3روز بعد 15تا رنک اپ کرده اونم با دغل بازی   :) یکی از دوستان جدید ازش در مورد پارکور سوال کردم و تنها جوابش این بود : خیلی نوب هستی  :blink: .البته از تشخیصش استادانش ممنونم  :D  ولی تعجبم از اینه وقتی بازی تموم میشد  توی رنک تیممون چرا خودش از آخر اول بود :rolleyes:  //این حرف ثابت شدست که ما ایرانیا هرکدوم از بازیا جز بهتریناییم چون نه گلد نه جم نه الماس یاقوت مس برنز و حتی حلبی  و نون خشکی  :D هم نخریدیم و هرچی هستیم استعداد و پشتکار خودمونه و مثل اون خارجیا ی ک.گشاد :lol: نیستیم که پول میدن و از هرچیزی بهترینشو دارن ولی خودشون بوق هم نیستن...در هر صورت: همیشه باعث افتخامونید / امیدوارم همیشه و همه جا موفق باشید / به امید دیدار

منم باعث افتخارتون استم؟ خخخخ :D :D

• Like 1

Rank up kheyli etefaghi shod mikhastam hame basan vali kheyli etefaghi ye tir zadam khord be amir va rank up shodam

gmbo_screenshot_(57).png

به به خیلی مبارکه  :D

• Like 1

منم باعث افتخارتون استم؟ خخخخ :D :D

Shoma baese eftekhare hameman Astid.

سلام خدمت استادهای عزیز ...محمد هستم از شاهین شهر اصفهان و در خدمتتونم..خدمت بعضی از دوستان رسیدیم و ادای احترام کردیم/یه 5-6سالی هست اینطرفا میپلکم ولی مداوم نبوده بعضیاتون بودین و میدونید اون روزای اول اپدیت و اینچیزا وجود نداشت وبیشترمون واسه رنک اپ فقط بازی میکردیم ومثل الان نبود که امروز طرف میاد توی بازی و 3روز بعد 15تا رنک اپ کرده اونم با دغل بازی  :) یکی از دوستان جدید ازش در مورد پارکور سوال کردم و تنها جوابش این بود : خیلی نوب هستی  :blink: .البته از تشخیصش استادانش ممنونم  :D  ولی تعجبم از اینه وقتی بازی تموم میشد  توی رنک تیممون چرا خودش از آخر اول بود :rolleyes:  //این حرف ثابت شدست که ما ایرانیا هرکدوم از بازیا جز بهتریناییم چون نه گلد نه جم نه الماس یاقوت مس برنز و حتی حلبی  و نون خشکی  :D هم نخریدیم و هرچی هستیم استعداد و پشتکار خودمونه و مثل اون خارجیا ی ک.گشاد :lol: نیستیم که پول میدن و از هرچیزی بهترینشو دارن ولی خودشون بوق هم نیستن...در هر صورت: همیشه باعث افتخامونید / امیدوارم همیشه و همه جا موفق باشید / به امید دیدار

Yejaye post gofti ma irania hamejaye bazi avvalim chon hichi nakharidim etc, man too irania kolli adam mishnasam az moohaye sare man bishtar kharid kardan :lol: yani hame ina goshadan? ;/

Man khodam ye acc full m4 daram rastesho bekhay 2 zare ham ghable inke hame itema m4 beshan roosh bazi nakarde budam, vali az vaghti neshastam pash hamash sadre jadval budam :lol: be ma ham migr goshad -_-

• Like 1

Shoma baese eftekhare hameman Astid.

Yejaye post gofti ma irania hamejaye bazi avvalim chon hichi nakharidim etc, man too irania kolli adam mishnasam az moohaye sare man bishtar kharid kardan :lol: yani hame ina goshadan? ;/

Man khodam ye acc full m4 daram rastesho bekhay 2 zare ham ghable inke hame itema m4 beshan roosh bazi nakarde budam, vali az vaghti neshastam pash hamash sadre jadval budam :lol: be ma ham migr goshad -_-

:wacko:  :blink:  سکوووتی میکنم باااالاتر از فریاااااد  :blink:  :wacko:   

:rolleyes: خدا رو شکر میکنم که خواسته یا ناخواسته یه راه فرار (هرچند جاده خاکی) گذاشتم توی حرفام :rolleyes:

دوست یا دشمن عزیزم ..همونطور که قبلا" ذکر شده اون ک.گ های نازنیمنون :)  با وجود خرید الماس و باقی زیورآلات خودشون بوق هم نیستن ولی بنده ی حقیر در همین نامه عاشقانه اعلام میدارم که شما هستید :wub:  ...مثلا" طرف اسموکی یا تویینز داره روی تانکش و  فقط به سبک یکی از حیوان های  عزیزمون گراز مستقیم حرکت میکنه  :D و هرچی دورش بچرخی  فقط تانکش رو میچرخونه و به در و دیوار شلیک میکنه و شک دارم حتی بدونه لول تانکش هم میتونه بچرخه  :mellow:  با تمام وجود امیدوارم اینبار نگی که من هم هیچوقت لول تانکم رو  نمیچرخونم یا بگی اصلا" مگه لول تانک هم میچرخه :o .. وگرنه شک دارم اینبار بتونم راه فراری پیدا کنم وسرم رو میندازم پایین و قدم زنان میرم سمت افق و آروم آروم محو میشم :rolleyes: دلت میاد؟

شرمنده هرچی گشتم شکلک بوووس عاشقونه  :D رو پیدا نکردم  وگرنه یه 70-80 تایی تقدیمت میکردم  ;)  موفق باشی

• Like 2

:wacko: :blink: سکوووتی میکنم باااالاتر از فریاااااد :blink: :wacko:

:rolleyes: خدا رو شکر میکنم که خواسته یا ناخواسته یه راه فرار (هرچند جاده خاکی) گذاشتم توی حرفام :rolleyes:

دوست یا دشمن عزیزم ..همونطور که قبلا" ذکر شده اون ک.گ های نازنیمنون :) با وجود خرید الماس و باقی زیورآلات خودشون بوق هم نیستن ولی بنده ی حقیر در همین نامه عاشقانه اعلام میدارم که شما هستید :wub: ...مثلا" طرف اسموکی یا تویینز داره روی تانکش و فقط به سبک یکی از حیوان های عزیزمون گراز مستقیم حرکت میکنه :D و هرچی دورش بچرخی فقط تانکش رو میچرخونه و به در و دیوار شلیک میکنه و شک دارم حتی بدونه لول تانکش هم میتونه بچرخه :mellow: با تمام وجود امیدوارم اینبار نگی که من هم هیچوقت لول تانکم رو نمیچرخونم یا بگی اصلا" مگه لول تانک هم میچرخه :o .. وگرنه شک دارم اینبار بتونم راه فراری پیدا کنم وسرم رو میندازم پایین و قدم زنان میرم سمت افق و آروم آروم محو میشم :rolleyes: دلت میاد؟

شرمنده هرچی گشتم شکلک بوووس عاشقونه :Dرو پیدا نکردم وگرنه یه 70-80 تایی تقدیمت میکردم ;) موفق باشی

Lol, Mano b cheshme doost ya doshman nabin k be vaghtesh mitunam behtarin doostet basham ya badtarin doshmanet :lol:

Rasti ina ro velesh, loole tank micharkhe? Ba che dokme haii? :d

Age midunestam micharkhe fek konam sadre jadvalo ham rad mikardam :p

Rasti gofti name asheghane,

Felan ghasde edame tahsil daram :lol:

Edited by LeIouch_Vi_Britannia
  • Like 1

Lol, Mano b cheshme doost ya doshman nabin k be vaghtesh mitunam behtarin doostet basham ya badtarin doshmanet :lol:

Rasti ina ro velesh, loole tank micharkhe? Ba che dokme haii? :D

Age midunestam micharkhe fek konam sadre jadvalo ham rad mikardam :P

Rasti gofti name asheghane,

Felan ghasde edame tahsil daram  :lol: vali age montazeram bemooni hatman javabet bale hast eshghe nafarjame man :wub:

kheyli chakeriiim ... :)  migam  esmet yetorayi ajibe :unsure:  o mitarsam yevaght maanie esmet in bashe ke be zaboone.. khalije boorkina fasoyi ..behemoon fohshi chizi dade bashi :D dar zemn micharkhe khoobam micharkhe mesle man ke shabo rooz mesle parvane doret mikharkham :rolleyes: be ghole dadasham too animeye code GILAS B)  ye sahne bood hanooz bal nadashtan o rafte boodan balaye safineyi ke parvaz mikard vase khahare lelouch o guard shahanshayi  ham oomade boodan... dokhtare ba robot ghermeze balaye  safine  bozorge zarbe khord oftad payin tarafe darya...o dare robotesh zarbe khorde bood nemitoonest reject kone :( too rah dasht migof baradar mano bebakhsh bye.. madar bebakhsh bye. eshgham mamad1221 :wub: mano bebakhsh bye.. yeho monitoresh  roshan shod  o vasash bal ferestadan o too hava nasb shod O raft hamashoon ro halim kard :D  man be khodam omadam didam az khoshhali chasbidam be saghf daram ashke shogh mirizam :) yadesh bekheyr

• Like 1

سلام به همه ی عزیزلن

از اونجایی که دوستان فعالیتشون بالا رفته تو فروم، من فعلا فعالیتمو کمتر کردم و دارم استراحت میکنم

شما هر وقت خسته شدین من دوباره میامو در جهت تعالی فروم زحمت میشکم

فقط اومد بگم ک

تولد تولد تولدم ممممباااااارک

بیام شمعارو فوت کنم ک صد سال زنده باااشم

• Like 3

سلام به همه ی عزیزلن

از اونجایی که دوستان فعالیتشون بالا رفته تو فروم، من فعلا فعالیتمو کمتر کردم و دارم استراحت میکنم

فقط اومد بگم ک

شیرینی

• Like 2

kheyli chakeriiim ... :)  migam  esmet yetorayi ajibe :unsure:  o mitarsam yevaght maanie esmet in bashe ke be zaboone.. khalije boorkina fasoyi ..behemoon fohshi chizi dade bashi :D dar zemn micharkhe khoobam micharkhe mesle man ke shabo rooz mesle parvane doret mikharkham :rolleyes: be ghole dadasham too animeye code GILAS B)  ye sahne bood hanooz bal nadashtan o rafte boodan balaye safineyi ke parvaz mikard vase khahare lelouch o guard shahanshayi  ham oomade boodan... dokhtare ba robot ghermeze balaye  safine  bozorge zarbe khord oftad payin tarafe darya...o dare robotesh zarbe khorde bood nemitoonest reject kone :( too rah dasht migof baradar mano bebakhsh bye.. madar bebakhsh bye. eshgham mamad1221 :wub: mano bebakhsh bye.. yeho monitoresh  roshan shod  o vasash bal ferestadan o too hava nasb shod O raft hamashoon ro halim kard :D  man be khodam omadam didam az khoshhali chasbidam be saghf daram ashke shogh mirizam :) yadesh bekheyr

In zamune hamr code gilas bin shodan :lol:

• Like 1

سلام به همه ی عزیزلن

فقط اومد بگم ک

به به به به

تولدتون خیلی خیلی مبارک

ان شاءالله به همه ی آرزوهاتان برسید

-_- :rolleyes:

• Like 1

سلام به همه ی عزیزلن

فقط اومد بگم ک

tavalodet mobarak hossin jon :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :D :D :P :P ;) ;)

• Like 1

شیرینی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چیه

گیف بده بیاد باب

:D :D :D

گیفت تبریک تولد

اولین کیکو فوت میکنن بعد کادو وا میکنن پس شیرینی بده

Na dadash ax ro ham mahan gerefte

Dg che berese be film :D

این همع دنگ فنگ مینو اعصاب خوردی تهش ی فیلم نگرفتین اصن واسه چی رفتین

درود سروران :>

خوب هستید؟ :>

من بعد 4-5 ماه اومدم بازی دیدم خیلی خلوته... چی شده؟ بازی جدید اومده؟ :D

t9h85xm9cqh7y1nb2f32.png

بتل پیدا نکردم  اولین دی ام تورمنتم رو رفتم 3 چیر رو متوجه شدم  

1 فقط با هم رنکت میندازه

2 اون کریستالی که اول میدی میره روی فوند 

3 لگ وحشتناکی داره

با این حال رفتیم و ترکوندیم حال کنید

تازه دراگ هم ازاد نبود پس واقعان با اسکیل خودم زدم  هیچ ضرری هم نکردم بگم کلی دراگ خرجش کردم   ارزش نداشت 

واقعان عالی بود اگه بتل اینطوری بدون دراگ پیدا کردین برین

• Like 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...