Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

اوسکول تر از من اره ولی اوسکول تر از تو فقط خودتی :lol:

میدونی چرا؟ چون چند صفحه ای نگاه کردم دیدم فقط تو اینجا عکس گلدباکس گرفتن میزاری :lol: :lol: :lol:

نگاه کن من 3 سال پیش اومدم اینجا بازی کردم واسه هک اکانتم بن شد دیگه نیومدم ولی تو ببین چه اوسکولی که تازه شروع کردی به بازی و عکس هم هی میگیری میزاری

نگاه اوسکول جون من یه روز بازی کردم تو لول من که گلد باکس نمیاد 2 تا گلد باکس گرفتم با واسپ پیزوری  بدون ساپلای

xvzxe8bsz7n9.jpg

حالا تو اسکول هی بیا عکس بزار انگار افتخار بزرگی کسب کردی در زندگی

:lol: :lol: :lol:

میدونی چرا؟ چون چند صفحه ای نگاه کردم دیدم فقط تو اینجا عکس گلدباکس گرفتن میزاری :lol: :lol: :lol:

نگاه کن من 3 سال پیش اومدم اینجا بازی کردم واسه هک اکانتم بن شد دیگه نیومدم ولی تو ببین چه اوسکولی که تازه شروع کردی به بازی و عکس هم هی میگیری میزاری

نگاه اوسکول جون من یه روز بازی کردم تو لول من که گلد باکس نمیاد 2 تا گلد باکس گرفتم با واسپ پیزوری  بدون ساپلای

xvzxe8bsz7n9.jpg

hehhehe 3 sal psh gold box khkhkkhkh

؟؟؟؟؟؟؟

؟؟؟؟؟  ؟

baw dare laf mizane 3 sal pish taze bax 10 tay mindakht gold nabod fk kharde ma oskolim

چی رو دارم لاف میزنم حالت خوب نیست ها

میگم امروز بازی کردم 2 تا گلد گرفتم با واسپ برو تو پروفایلم هم ثبت شده اون زمان که مابودیم پروفایل نبود ولی الان اینم اضافه کردن

فک نکردم یقین دارم :lol:

baw dare laf mizane 3 sal pish taze bax 10 tay mindakht gold nabod fk kharde ma oskolim

نه من عکس کاملو می خوام

Edited by hessam010

hehhehe 3 sal psh gold box khkhkkhkh

Aziz in yaroo part bashe to shooti :|

Az gold box to chi midooni aslan? 3 sal ghabl gold box nabud? Joke nagoo haji az avakhere 2009 taghriban taze dasht 2010 mishod gold box hast too bazi :mellow:

3 sal ghabl k mishe 2013 kojaye kari to :/

ها O_o

همه خودشون می باشن

و من هم خودم می باشم

دختر هم استم و اینکه شما هر چیزی غیر این فکر می کنی صحیح نمی باشد با عرض معذرت :rolleyes: :rolleyes:

Ettefaghan man khodam nistam

Man kollan yeki digam :|

• Like 1

xvzxe8bsz7n9.jpg

گذاشتن عکس از گلد باکس خیلی هم کار خوبیه

چون کار راحتی نیست

مثلا من اصن تا حالا گلد نگرفتم و خیلی های دیگه

به بقیه هم بی ادبی نکنید، دوست دارن از هر چیزی عکس بگیرن و بذارن شما چیکار دارین بهشون

eragon بسیار بسیار پسر خوب و مودبیه

:)

• Like 1

چون کار راحتی نیست

به بقیه هم بی ادبی نکنید، دوست دارن از هر چیزی عکس بگیرن و بذارن شما چیکار دارین بهشون

اتفاقا عکس گرفتن از گلد خیلیم کار باحالیه

eragon

هم خیلی باحاله درضمن گلد گرفتن تو پولی کار سختیه به شانس بستگی نداره ولی توی بیشتر مپا رو شانسه توی ارنا پولی ایلند هیل باید بلد باشی اما تو نویز سند مپایه بزرگ مدنس برلین مانت و اینا همش رو شانسه

Edited by hessam010

چون کار راحتی نیست

Valla gold box greftan baraye man rahat tar az ab khordan bood :lol:

نه من عکس کاملو می خوام

شره من ده

چون کار راحتی نیست

ببین الان من با کلی کلنجار رفتن با خودم فرض میکنم که تو دختری مثلا

جوابت اینه: هیسسسسس وقتی 4 تا مرد صحبت میکنن ضعیفه جماعت میره یه گوشه ظرفی چیزی مونده میشوره

اینقدر هم کتابی صحبت نکن که بقیه نفهمن واقعا کی هستی :)

اتفاقا عکس گرفتن از گلد خیلیم کار باحالیه

eragon

هم خیلی باحاله درضمن گلد گرفتن تو پولی کار سختیه به شانس بستگی نداره ولی توی بیشتر مپا رو شانسه توی ارنا پولی ایلند هیل باید بلد باشی اما تو نویز سند مپایه بزرگ مدنس برلین مانت و اینا همش رو شانسه

این نقل قول رو گرفتم که بگم

تو چرا همش پست هاتو ادیت میکنی؟ 

Ghalbam k sange oon hich

Vali ye maraze bahali daram bename ekhtelale hoviat k baes mishe man 1 nafar nabasham chan nafar basham too ye badan :lol:

Chize jalebie

خیلی ها این اختلالو دارن تو تنها نیستی

مثلا من یه مدت تو کلش اف کلنز خودمو جا دختر جا میزدم پسرارو سرکار میزاشتم  بدبختای بیچاره رو چه رنجی که نکشیدن از دست من

بگذریم ولی درکل میگم یعنی تنها نیستی تو این اختلال

بد اختلالیه لامصب

اسمت رو هم عوض کن داداش خیلی ضایس من سرچ کردم اسمتو عکس کارتون اومد چند سالته عمویی؟

میپرسم چن سالته آخه من سندم زیاده کارتونای زمان ما پینو کیو و پدر ژپتو و پسرشجاع بود

افشین فارمولکی ؟

نه بابا این اکانت افشین بود نمیدونم نیما بود کی بود هکش کردم بعد دیدم سکه داره یه راند هفته اول بازی کردم از قضا سپهر لی هم کنارم بود گفتم یه حالی بهش بدم بعد ریست بزنم بنده خدا اون راند زد بیکاری 

خیلی ها این اختلالو دارن تو تنها نیستی

مثلا من یه مدت تو کلش اف کلنز خودمو جا دختر جا میزدم پسرارو سرکار میزاشتم  بدبختای بیچاره رو چه رنجی که نکشیدن از دست من

بگذریم ولی درکل میگم یعنی تنها نیستی تو این اختلال

بد اختلالیه لامصب

اسمت رو هم عوض کن داداش خیلی ضایس من سرچ کردم اسمتو عکس کارتون اومد چند سالته عمویی؟

میپرسم چن سالته آخه من سندم زیاده کارتونای زمان ما پینو کیو و پدر ژپتو و پسرشجاع بود

Na man intori nistam ada dar biaram begam dokhtaram folanam ina, faghat beine halat haye mokhtalef k aksareshoon bad an avaz misham lol

Badesham ino begam k midoonam "karton" e, vali avvalan k mokhatabash bozorgsalan,

Dovoman ke aslan ham zaye nis bishtare mardom k mibinan ehteram mizaran be anime :lol:

Bazia ham albatte mesle u y search mizanan mibinan kartone maskhare mikonan lol

Na man intori nistam ada dar biaram begam dokhtaram folanam ina, faghat beine halat haye mokhtalef k aksareshoon bad an avaz misham lol

Badesham ino begam k midoonam "karton" e, vali avvalan k mokhatabash bozorgsalan,

Dovoman ke aslan ham zaye nis bishtare mardom k mibinan ehteram mizaran be anime :lol:

Bazia ham albatte mesle u y search mizanan mibinan kartone maskhare mikonan lol

من نگفتم که کارتونه بده

اصلا کارتونه رو من ندیدم که بگم بده یا خوبه

فقط دعا میکنم این ژاپنی های و کره ای ها به آرزوشون برسن و چشماشون درشت بشه اینقدر تو این کارتونونا چشماشونو درشت میکنن  نصف صورت کاراکتراشون چشمه

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...