Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

hamintori yehoei salam :-p

yadame in map ziad ax andakhtim vali khodam nadarameshon :D hata man ba on titan raftam bala divara :))

yadesh bekheyr vaghean rozaye khobi bod :-p ta bad bye :))

jahate shadie rohe mamad :D :

GAAAAV :D

هههه بچه هارو جم کنید یروز دورهمی بزنیم یا حداقل تو یه گروهی چیزی تو تلگرام جم شیم

:( :lol:

نیستین اعتبار بازی اومده پایین

آقا بیاین بازی کنین

ما دلمون تنگ شده براتون

:wub:

Edited by chotakbalasi
  • Like 2

سلام خدمت ادامین محترم 

باید به استحضار شما برسانم که من یک تعداد از افراد را می شناسم که یوزر و پاسورد خودشون را دادن به بقیه بازی می کنند و به صورت   مولتی جوین میدن تو تیم حریف تا برنده بشن و بایک تانک ضعیف و معمولا" با ایسیدا جوین می دن تا با گرفتن امتیاز مانع از بلاک شدن بشن . لطفا " پی گیری کنید.

I have to inform you that I know some people Share own user name and Password to the rest of the player and joined helping the opposing team, against your own team and tanks with a weak and usually with (ISIDA) to get points prevented from blocking. Please pursue.

Persian.Gulf   >> ایشون مهدی نیست ایشون شایان هست که آی دی مهدی دستشه 

Mohjjj

Amir1343

Edited by Bezaubernd

اشتباه کردی زیاد به کار نمی یاد چندتا تانک رو که دوس داری انتخاب کن اون هارو ببر بالا با چند تا هال خوب به نطرم تو که فایر برد نداری بهتر بود اونو می خریدی راستی چرا نمی یایی باهم بازی کنیم تو که منو اد کردی من معمولا ساعت 7تا 9 هستم غیر از جمعه ها که ساعت های بعد از طهر میام امید وارم بیای باهم بازی کنیم میتونیم باهمم پارکور کنیم

آخه من با سلاح هاي دور برد بهتر بازي ميكنم و با نزديك بردا نمي تونم خوب بازي كنم تازه پاركور هم كار هر كسي نيست اونايي كه كليپ ميسازن يه عالمه تمرين مي كنن و بدنه هاشون m3 هست

داداش ما تو حد خودمون پارکور میکنیم اسمون خراش ریو رو که نمیریم بالا پارکور های سبک :D :D :D  باشه داش وقتی سلاح مرد علاقت اونه همونو بردار ولی  یدونه سلاح برد نزدیکم ببر بالا واسه نبردایی که سلاح کم برد جواب میده مثلا شفت تو نویز اصلا بدرد نمی خورهچون منطقه مشخصی ندارین دوتا تیم توی یک زمین تقریبا مشترک بازی میکنن  غیز از محدوده پرچم

آخه من با سلاح هاي دور برد بهتر بازي ميكنم و با نزديك بردا نمي تونم خوب بازي كنم تازه پاركور هم كار هر كسي نيست اونايي كه كليپ ميسازن يه عالمه تمرين مي كنن و بدنه هاشون m3 هست

راست میگی من خودم دیواری بازم.وقتی که یه تک تیر انداز ام صفر گیر میووردم انگار دیوار کوتاه تر از خودمو گیر انداخته باشم میزنمش.ولی وقتی تک تیر انداز ام یک میشن یه دفعه سرعت چرخش برجکشون خیلی زیاد میشه دیگه نمیشه به آسونی منحرفشون کنی نزننت.طبق رای گیری ای که اوایل سال 2015 تو تانکی انجام شد 10% کسایی که رای دادن تک تیر انداز رو کارآمد ترین سلاح تانکی دونستن.ولی به نظرم تو که دور برد دوس داری برو سراغ ریل گان.توی استار لدر هم حرف اولو میزنه.میدان دیدت رو هم محدود نمیکنه

Edited by mj.2000

اره ریل گان یکی از بهترین سلاح ها ست تو همه نبردا هم میتونهبازی کنه حتی نبرد کوتاه مثل ایلند یا هیل البته تو نبرد ایلند ضعیف تو همون نبرد که زیاد به کار نمی یاد من الان دارم برای ریلگان ام یک زور میزنم همه رو میزنه لامصب جون میده واسه اینکه بندازی رو واسپ بری نبرد مانت کارول دهن همه رو اسفالت میکنه البته از نگاه پرچم زنی ها از نظر کشتن فقط شفب با ماموت یا تایتان البته چون ماموت دفش بیشتره من ماموت رو ترجیح میدم

Edited by hessam010

البته هر اسلحه ای در جای خودش عالیه مثلا دوقلو با ماموت میره رو اعصاب حسابی.یا پرستار مدافع کابوس پرچم دزدای تانکی هست (به جز ریل گان)خیلی عالیه

برای ریل گان یه معادل پیدا کنیم ایرانیزه شه.خوش ندارم زبان خودم یه لحظه از زبونم بیوفته (لاتی شد هه)خخخ

تفنگ ریلی اینجا کتاب ادبیات فارسی

ریل که یعنی ریل گان هم که یعنی تفنگ پس تفنگ ریلی

ریلگان

تبدیل میشه به

تفنگ ریلی

یاد کارتون دی جی مونا افتادم خخخخخخخخخخخخخخ

میگن هر بار که یک کریسال به بتل فاند اضافه میشه احتمال یک به 70هزار هست که یک گلد بیاد
در این صورت بعد از هر 50 کیلو کریستالی که توی یک بتل فاند ایجاد شده تقریبا 50% احتمال هست که یک گلد اومده باشه
هر بازی یک ربعی تو سطح من تا تموم بشه نهایت 2ک کریستال درست کرده
یعنی باید حدود 6 ساعت بازی کنم تا به احتمال 50% بتونم ی گلد ببینم
:|

تفنگ ریلی اینجا کتاب ادبیات فارسی

ریل که یعنی ریل گان هم که یعنی تفنگ پس تفنگ ریلی

ریلگان

تبدیل میشه به

تفنگ ریلی

یاد کارتون دی جی مونا افتادم خخخخخخخخخخخخخخ

اسم درست این اسلحه

تفنگ ریل الکترومغناطیسی

که توانایی پرتاب گلوله با سرعت های فوق العاده بالا رو داره

در صورتی که جریان عبوری از هر ریل این تفنگ

به اندازه کافی بالا باشه

سرعت پرتابه می تونه حتی به

1km/s

هم برسه که معادل

3600km/h

که چیزی نزدیک به سه برابر سرعت صوت

این شکل یکی از تفنگ های ریل الکترومغناطیسی

نیروی دریایی آمریکا رو نشون می ده

Railgun-2.jpg

Edited by chotakbalasi
  • Like 6

میگن هر بار که یک کریسال به بتل فاند اضافه میشه احتمال یک به 70هزار هست که یک گلد بیاد

در این صورت بعد از هر 50 کیلو کریستالی که توی یک بتل فاند ایجاد شده تقریبا 50% احتمال هست که یک گلد اومده باشه

هر بازی یک ربعی تو سطح من تا تموم بشه نهایت 2ک کریستال درست کرده

یعنی باید حدود 6 ساعت بازی کنم تا به احتمال 50% بتونم ی گلد ببینم

:|

mohasebatet ba farz 1 be 70k doroste vali fekr mikonam 1 be 10k bashe va albate 2 ta nokte digam has yeki inke man baid midunam vaghean oftadan gold on jori ke migan markov bashe va inke oftadan gold be  zarb majmoo damage 2ta team ham ye jorai rabt dare, age har kasi bazihai ke mire gold ke miofte har bar zahmat bekeshe fund bazi yeja zakhire kone man badan mitunam ye bar ovord nesbatan daghigh az ehtemale vaghei gold bedam

• Like 1

اسم درست این اسلحه

تفنگ ریل الکترومغناطیسی

به اندازه کافی بالا باشه

1km/s

هم برسه که معادل

3600km/h

Railgun-2.jpg

چه جالب!لایک داری مهندس این هوا

• Like 1

mohasebatet ba farz 1 be 70k doroste vali fekr mikonam 1 be 10k bashe va albate 2 ta nokte digam has yeki inke man baid midunam vaghean oftadan gold on jori ke migan markov bashe va inke oftadan gold be  zarb majmoo damage 2ta team ham ye jorai rabt dare, age har kasi bazihai ke mire gold ke miofte har bar zahmat bekeshe fund bazi yeja zakhire kone man badan mitunam ye bar ovord nesbatan daghigh az ehtemale vaghei gold bedam

من تو ی سری قسمت های فروم به زبان انگلیسی 1 به 70ک دیدم....ولی راستش مطمئن نیستم

ضمنا بعضی موقع ها گلدها با فاصله خیلی کم میان

مثلا من توی ی بازی به فاصه 6دقیقه (که بتل فاند از 970 به 1925رسیده) 2تا گلد دیدم

به نظر میاد تصادفی این اتفاق میفته....حالا از چه الگوریتمی استفاده میکنه برای این اتفاق نمیدونم....شاید ی چیزی مثل الگوریتم شلیک کریتیکال اسموکی

اگه هم میخوای ببینی توی چه بتل فاندی گلدها میاد میتونی توی همین جا عکس هایی که بچه ها از گلد گرفتناشون گذاشتن ببینی
یا توی یوتیوب
gold box tanki
رو سرچ کن، کلی فیلم از لحظه اومدن گلد هست که توشون میزان بتل فاند هم مشخصه

اسم درست این اسلحه

تفنگ ریل الکترومغناطیسی

به اندازه کافی بالا باشه

1km/s

هم برسه که معادل

3600km/h

Railgun-2.jpg

البته از نظر تئوري اين تفنگ مي تونه سرعتي نزديك به نصف سرعت نور رو هم بگيره و در اين سورت لازم نيست حتي با مواد منفجره مسلحش كنن حتي اگه يه وزنه 5 كيلويي هم توش بزارن بدليل انرژي جنبشي زياد هنگام برخورد نيروي زيادي توليد مي كنه

راست میگی من خودم دیواری بازم.وقتی که یه تک تیر انداز ام صفر گیر میووردم انگار دیوار کوتاه تر از خودمو گیر انداخته باشم میزنمش.ولی وقتی تک تیر انداز ام یک میشن یه دفعه سرعت چرخش برجکشون خیلی زیاد میشه دیگه نمیشه به آسونی منحرفشون کنی نزننت.طبق رای گیری ای که اوایل سال 2015 تو تانکی انجام شد 10% کسایی که رای دادن تک تیر انداز رو کارآمد ترین سلاح تانکی دونستن.ولی به نظرم تو که دور برد دوس داری برو سراغ ریل گان.توی استار لدر هم حرف اولو میزنه.میدان دیدت رو هم محدود نمیکنه

من خودم دو سه سطح قبل هميشه ميرفتم تو دي ام مپ كراس و با ريلگان نفر اول ميشدم اما از وقتي به نشانه گيري راحت با شافت عادت كردم شليكام با ريلگان و تندر اكثرا به خطا مي رن

اسم درست این اسلحه

تفنگ ریل الکترومغناطیسی

به اندازه کافی بالا باشه

1km/s

هم برسه که معادل

3600km/h