Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

به جناب محمد جواد بالاخره درست شد اومدی تو نه چیکار کردی

این مهدی هروقت با من بازی میکنی چت نمی کنه با مو مشکل داری یو مو دیونم جواب بده برادر این چه کاریه

معلومه یارو خیلی حلیم دوستاشته افتاده تو دیگ کی بوده

یه چیزی خیلی باحاله تانک مهدیو نگا کنین انگاری نصفش رو هواست درصورتی که کج وایساده اینم خطای دید ههه

اتفاقا حالم از حليم به هم مي خوره اصلا دوسش ندارم

فردا 8/مارس/2016 به مناسبت روز زن(برای اونا روز زنه) تانکی برنامه های باحالی داره

فردا ساعت 20:30 (به منطقه زمانی ایران) قراره یک مسابقه برگزار بشه بین افاردی که توی سرور 

EN/DE

بازی می کنن درمقابل سرور

RU

که قراره تو مپ آرنا باشه.این بازی مثل مپ هایی که باید پرمیوم باشی یا کارت خصوصی داشته باشی یه شرط برای ورود داره.اونم اینه که باید رنگ مخصوص اون تیمی که میخوای بری توش رو  از گاراژ بخری که 5 هزار کریستاله و از 17:30 تا19:30 (به ساعت ایران)قابل خریداری است و بعد از اون یا قبلش نمیشه.فقط میتونید یدونه رو بخرید و اون رنگ براتون برای همیشه میمونه

بعد از اتمام بازی تیم برنده علاوه بر کریستالی که خودشون جمع کردن پولی رو که صرف خریداری رنگشون هم بهشون برگردونده میشه .اما تیم بازنده فقط فاندشونو میگیرن

تخفیف 50% همه بدنه ها و اسلحه ها

:D تمامی میکرو آپگرید ها چه بدنه چه اسلحه قیمتشون به نصف کاهش پیدا می کنه

گلد باکسای 3 کیلویی

از 5:30 صبح امروز تا 5:30 صبح چهارشنبه(برای میکرو ها هم همین زمان)گلد باکسای 3000 تایی مسباره

جشنواره اینستاگرام تانکی

اینطوریه که شما از یک دختر در حال بازی با تانکی عکسی میگیری و میفرتی به صفحه اینستاگرام تانکی.به برنده ها 50000 کریستال!!!!جایزه داده میشه

اینم لینک

https://www.instagram.com/p/BCkaSCoScca/

اصلن وقت تلف نکنید واسه این سه روز که داره بارون کریستال میباره

• Like 2

فردا 8/مارس/2016 به مناسبت روز زن(برای اونا روز زنه) تانکی برنامه های باحالی داره

فردا ساعت 20:30 (به منطقه زمانی ایران) قراره یک مسابقه برگزار بشه بین افاردی که توی سرور 

EN/DE

بازی می کنن درمقابل سرور

RU

که قراره تو مپ آرنا باشه.این بازی مثل مپ هایی که باید پرمیوم باشی یا کارت خصوصی داشته باشی یه شرط برای ورود داره.اونم اینه که باید رنگ مخصوص اون تیمی که میخوای بری توش رو  از گاراژ بخری که 5 هزار کریستاله و از 17:30 تا19:30 (به ساعت ایران)قابل خریداری است و بعد از اون یا قبلش نمیشه.فقط میتونید یدونه رو بخرید و اون رنگ براتون برای همیشه میمونه

بعد از اتمام بازی تیم برنده علاوه بر کریستالی که خودشون جمع کردن پولی رو که صرف خریداری رنگشون هم بهشون برگردونده میشه .اما تیم بازنده فقط فاندشونو میگیرن

تخفیف 50% همه بدنه ها و اسلحه ها

:D تمامی میکرو آپگرید ها چه بدنه چه اسلحه قیمتشون به نصف کاهش پیدا می کنه

گلد باکسای 3 کیلویی

از 5:30 صبح امروز تا 5:30 صبح چهارشنبه(برای میکرو ها هم همین زمان)گلد باکسای 3000 تایی مسباره

جشنواره اینستاگرام تانکی

اینطوریه که شما از یک دختر در حال بازی با تانکی عکسی میگیری و میفرتی به صفحه اینستاگرام تانکی.به برنده ها 50000 کریستال!!!!جایزه داده میشه

اینم لینک

https://www.instagram.com/p/BCkaSCoScca/

اصلن وقت تلف نکنید واسه این سه روز که داره بارون کریستال میباره

تو توو اینجا تخفیف 50 درصده بدنه و اسلحه میبینی؟؟؟؟؟؟؟

50% Discount on MUs + Golds Worth 3000 Crystals + 3 In-Game Gifts

Edited by FaKe.NooB

به جناب محمد جواد بالاخره درست شد اومدی تو نه چیکار کردی

این مهدی هروقت با من بازی میکنی چت نمی کنه با مو مشکل داری یو مو دیونم جواب بده برادر این چه کاریه

معلومه یارو خیلی حلیم دوستاشته افتاده تو دیگ کی بوده

یه چیزی خیلی باحاله تانک مهدیو نگا کنین انگاری نصفش رو هواست درصورتی که کج وایساده اینم خطای دید ههه

خود ام جي بود من و يكي ديگه از هم تيمي هام دنبالش كرديم عقب عقبكي رفت افتاد

تو توو اینجا تخفیف 50 درصده بدنه و اسلحه میبینی؟؟؟؟؟؟؟

50% Discount on MUs + Golds Worth 3000 Crystals + 3 In-Game Gifts

منظورش از

MU

همون

Micro Upgrade

بوده.اینم از همون جا کپی پیست کردم

From 02:00 UTC on March 7, to 02:00 UTC on March 10, you’ll be able to micro-upgrade your tank at half price

Edited by mj.2000

خود ام جي بود من و يكي ديگه از هم تيمي هام دنبالش كرديم عقب عقبكي رفت افتاد

این یه تاکتیکه که وقتی جون کمی واست مونده و دارن دشمنا میان سمتت خودتو بندازی یا خود کشی کنی.اینطوری امتیازی برای کشتنت نمی گیرن.فقط تو امتیاز خودت تاثیر داره که در کل تاثیرش نصف میشه

من و محمد جواد يهويي

untitled.JPG

ساپلی هارووو...!!!!من شاید از هر کدوم ده تا بیشتر نداشته باشم.مصرف مین و جون برا من خیلی بالاست

راستی این عددایی که زیر هر ساپلی گوشه پایین سمت راستشون نوشته چی هستن؟

Edited by mj.2000

ساپلی هارووو...!!!!من شاید از هر کدوم ده تا بیشتر نداشته باشم.مصرف مین و جون برا من خیلی بالاست

راستی این عددایی که زیر هر ساپلی گوشه پایین سمت راستشون نوشته چی هستن؟

کلید داین که باهاشون فعال میکونیشون1و2و3و4و5

کلید داین که باهاشون فعال میکونیشون1و2و3و4و5

آها.هه منو باش سه ساعته ظل زدم به اینا :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...