Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

كاراي مارو نيگا سه نفري رفتيم روهم تابريم روي اون خونه هه البته روي سقف اصليش نشد بريم ولي من روي اون قسمت كوچيك رفتم

untitled.JPG

این بنفشه کدوم مایه داریه که رنگ 5 هزار کریستالیه بدون پروتکشن میخره

بچه ها یه سوال

پولی که برای ارتقای اسلحه یا بدنت میدی که یه ام میره بالا با پول میکرو کردنش یکسانه؟

و یکی دیگه هم اینه که مادریتور ها برای برسی هاشون کریستال دریافت میکنن؟

بچه ها من اول عید نیستم پیشاپیش عید نوروز رو به تمامی ایرانیان تبریک میگم.اینم عیدی از طرف من به تمام بازیکنا

ol8d_iran3.jpg

• Like 2

بچه ها یه سوال

پولی که برای ارتقای اسلحه یا بدنت میدی که یه ام میره بالا با پول میکرو کردنش یکسانه؟

صفحه ها قبل فرم رو که میخوندم، بازیکنهای رنک بالا اصلا میکرو  رو توصیه نمیکردن و وقتی به یک تانک یا اسلحه ام 3 گرفتی، اونوقت میکرو کن چون چندین برابر کریستال باید برای میکرو  مثلا ام 2 به ام 3 شدن باید بدی که ارزششو نداره.

تا اونجایی که فهمیدم باید سریع رنک آپ کرد تا به اسلحه، تانک یا کیت مورد نظر رسیدو خرید نه میکرو کردن. باز حرفه ای های این بازی  نظر بدن.

Edited by grey-8
  • Like 4

بچه ها یه سوال

چندین برابره

مثلا برای ارتقای ریکو ام 2 به ام 3 فقط 10 تا آپگرید آخرش 150 هزار کریستال قیمت داره

دیگه بقیشو خودت در نظر بگیر

9ydnw0w2up5nq76xjcrn.jpg

کسی تا به حال اینجا بالا رفته؟

هر کار کردم نشد

پسره اومد فلای هک زد نتونست بره

همون طور كه تو عكسي كه گذاشتم معلومه ما روي اون قسمتي كه فلش قرمز زدم ميريم و بعد سعي مي كنيم از سقف شيرواني بالا بريم اما اگه تا حالا به فيلم هاي پاركور دقت كرده باشين يا روي سقف يه خونه رفته باشين ميفهمين كه مكانيزم بازي طوريه كه قسمت شيبدار رو شيبدار حساب نميكنه و به صورت مستطيل حساب ميكنه(قسمت سبز) براي همون نميشه از سطح شيبدار بالا رفت ب اگه ميخواي بري رو سقف بايد تا اونجا بپري

untitled.JPG 

همون طور كه تو عكسي كه گذاشتم معلومه ما روي اون قسمتي كه فلش قرمز زدم ميريم و بعد سعي مي كنيم از سقف شيرواني بالا بريم اما اگه تا حالا به فيلم هاي پاركور دقت كرده باشين يا روي سقف يه خونه رفته باشين ميفهمين كه مكانيزم بازي طوريه كه قسمت شيبدار رو شيبدار حساب نميكنه و به صورت مستطيل حساب ميكنه(قسمت سبز) براي همون نميشه از سطح شيبدار بالا رفت ب اگه ميخواي بري رو سقف بايد تا اونجا بپري

untitled.JPG

زحمت شد واقعاً

به خدا راضی به کشیدن تصویر

اون هم با این جزییات گرافیکی نبودیم

!

• Like 1

زحمت شد واقعاً

!

:lol: :lol: :lol: :lol:

زحمت شد واقعاً

!

ويندوز من ايكس پيه و برنامه پينت مربوط به اين ويندوز گرافيك بسيار پاييني داره و مشكل از طرف من نيست

اولين و آخرين بازي يه ساعتي كه من توش از اول تا آخر شركت كردم فقط 700 تا كريستال كاسب شدم درحالي كه ميتونستيم تيممونو اول كنيم

untitled.JPG

تو اين بتل نفر تا بيست دقيقه مانده ما 150 به  100 جلو بوديم ولي يهويي نفر اول ما رفت و نفر اول حريف شروع كرد به هي دراگ زدن ولي تا 5 دقيقه مونده 150 به 150 بوديم ولي اون آخراش داغونمون كردن

اولين و آخرين بازي يه ساعتي كه من توش از اول تا آخر شركت كردم فقط 700 تا كريستال كاسب شدم درحالي كه ميتونستيم تيممونو اول كنيم

untitled.JPG

دو بار عکس از بازیت گذاشتی

هر دو بار از مقدار کریستال واقعی که دریافت کردی 200 تا بیشتر نوشتی توی متن

و 542 تا کریستال دریافت کردی نه 700 تا

:mellow: :mellow: :mellow:

شفت فوق العادس اما هر كسي نميتونه باهاش خوب بازي كنه تو اين لينك يه بازي خوب با شفت هست حتما نگاه كنيد

http://www.aparat.com/v/8uRHw

like

اراستش من بار اولی که اومده بودم تانکی خودم از اون شافت بازای حرفه ای بودم.شاید هیشکی باورش نشه ولی شافتو مینداختم سر واسپ اونقد اسکور جمع میکردم که  همه میموندن.ولی الان دیگه خوراکم شده ریکو.وقتی شافت میبینم انگار دیوار کوتاه تر از خودم پیدا کردم

Edited by mj.2000

دو بار عکس از بازیت گذاشتی

هر دو بار از مقدار کریستال واقعی که دریافت کردی 200 تا بیشتر نوشتی توی متن

و 542 تا کریستال دریافت کردی نه 700 تا

:mellow: :mellow: :mellow:

طبق گفته خودت 158 تا بيشتر گفتم نه 200 تا دوما من به تغيير كريستالا قبل و بعد از بتل دقت كردم ولي ديگه زياد دقيق حساب نكردم

راستي سيستم تانكي چطور فاند بتل رو بين افراد پخش مي كنه آخه بازي تو دقايق آخر عوض شد و گرنه من بايد كريستال بيشتري ميگرفتم

like

اراستش من بار اولی که اومده بودم تانکی خودم از اون شافت بازای حرفه ای بودم.شاید هیشکی باورش نشه ولی شافتو مینداختم سر واسپ اونقد اسکور جمع میکردم که  همه میموندن.ولی الان دیگه خوراکم شده ریکو.وقتی شافت میبینم انگار دیوار کوتاه تر از خودم پیدا کردم

اون قسمت كه تو مدنس يه ريل و يه ريكو رو ناكار كرد باحال بود

ويندوز من ايكس پيه و برنامه پينت مربوط به اين ويندوز گرافيك بسيار پاييني داره و مشكل از طرف من نيست

ناراحت نشو عزیز جان

صرفاً جهت مزاح این صحبتو کردم

خواستم کمی جو اینجارو تلطیف کنم

راستي سيستم تانكي چطور فاند بتل رو بين افراد پخش مي كنه آخه بازي تو دقايق آخر عوض شد و گرنه من بايد كريستال بيشتري ميگرفتم

اگر نتایج نزدیک باشه

67%

برای تیم برنده

33%

برای تیم بازنده

در صورتی که اختلاف زیاد باشه و شکست سنگین باشه

80%

تیم برنده

20%

تیم بازنده

(البته ممکنه 75 به 25 باشه)

بین نفرات هر تیم هم متناسب با امتیازشون

کریستال تقسیم می شود.

• Like 1

اگر نتایج نزدیک باشه

67%

برای تیم برنده

33%

برای تیم بازنده

در صورتی که اختلاف زیاد باشه و شکست سنگین باشه

80%

تیم برنده

20%

تیم بازنده

(البته ممکنه 75 به 25 باشه)

بین نفرات هر تیم هم متناسب با امتیازشون

کریستال تقسیم می شود.

همون متناسبه خیلی رو مخه.من  یبار با یکی مساوی بودم فقط اون پوینت بیشتر مال مپ گرفته بود من تعداد کشتار بیشتر مال اون شد235 مال من شد 193 هر دوتا به یه اندازه هم مردیم

اینم  یه پارکور از منو دیوید تو مپ آرنا.قضیه هه مال خونه که هرمی نیستن مکعبین رو با چشا خودم دیدم

od5t_untitled.png

Edited by mj.2000

بد شانس تر از من هم کسی هست؟بیاد خودشو معرفی کنه یک کارت هدیه به وجه بوووووق تومن دریافت میکنه

wb5f_1.png

چون تصویر گویا نیست میگم من وایسادم تا گلد نزدیک شه تیم دشمنن اول وایساده بودن آخراش  خسته شدن وایسادن روی علامت.منم پریدم روشون که بگیرم که ناگهان..............یه لگ سنگین بهم اصابت کرد.بعد منو اسکل کرده بود داشت همینطوری پایین میومد از منم رد شد ولی نشست بعد منم فکر کردم گرفتمش.من هنوز رو حرفم هستم به بد شانس تر از خودم اون مبلغه رو میدم

راستی این دیکتاتور چه باحاله جون میده واسه پالیگن سی پی

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...