Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

ولی به نزم کیت فایتر بگیر

سلام فانتوم ام

یکی اکانتمو ریپورت کرده از چت برای یک هفته بن شدم

اول بهتون بگم که اشتباه املایی داری

دوم بهتون بگم که فایتر برای این رنکی که محمد جواد داره دیگه بدرد نمیخوره

همون تورنادو هم بدرد نخوره

به نظر من فعلا اگه جمع کنه و

Boar kit

رو بخره خیلی خوبه

سلااااااام دوستان

خیلی وقت بود به این تاپیک سر نزده بودم

کلا سالی یه پست میدم میرم

خب تا سال دیگه اودافظ :D

Edited by esihellboy
  • Like 1

سلام فانتوم ام

یکی اکانتمو ریپورت کرده از چت برای یک هفته بن شدم

اول بهتون بگم که اشتباه املایی داری

دوم بهتون بگم که فایتر برای این رنکی که محمد جواد داره دیگه بدرد نمیخوره

همون تورنادو هم بدرد نخوره

به نظر من فعلا اگه جمع کنه و

Boar kit

رو بخره خیلی خوبه

من الان چیکار کنم واقعا بخوایی خودم میدونم گند زدم بگو چی جوری درست کنم می خوام کیت مینیاتورو بخرم ولی نمی دونم با تویینز و تایتان میتونم اینکارو بکنم یا نه

به زودی

دوستان مشتاق و علاقه مند به تانکی بالاخره میاد

لطفا این لینکو برای افرادی که به یو تیوب دسترسی ندارن تو آپارات بزارید.ممنون

من الان چیکار کنم واقعا بخوایی خودم میدونم گند زدم بگو چی جوری درست کنم می خوام کیت مینیاتورو بخرم ولی نمی دونم با تویینز و تایتان میتونم اینکارو بکنم یا نه

خب فکر کنم بتونی

اگه با همین وایکینگ و فایر داخل پلیگان بازی کنی و هر روز تمام مشن هاتو انجام بدی فکر کنم بتونی توی رنک

Major

بخریش

• Like 1

حسام جان اگه نگران کریستال در آووردن هستی با یکی از ترکیب های زیر توی پولیگون سی پی بازی کن،  مطمئن باش میتونی خوب کریستال جمع کنی

1-تیتان تویین

2-فایر هانتر 

3-ماموت تاندر

ضمنا از کریس جمع کردن مهمتر، کریس خرج کردن هست. هیچ وقت غیر از تخفیف ها و یا در کیت ها خرید نکن.

هیچ وقت هم ام1 ها رو آپگرید نکن، البته شاید 2-3 تای اولی که واقعا ارزون هستن مقرون به صرفه باشه

حسام جان اگه نگران کریستال در آووردن هستی با یکی از ترکیب های زیر توی پولیگون سی پی بازی کن،  مطمئن باش میتونی خوب کریستال جمع کنی

1-تیتان تویین

2-فایر هانتر 

3-ماموت تاندر

ضمنا از کریس جمع کردن مهمتر، کریس خرج کردن هست. هیچ وقت غیر از تخفیف ها و یا در کیت ها خرید نکن.

هیچ وقت هم ام1 ها رو آپگرید نکن، البته شاید 2-3 تای اولی که واقعا ارزون هستن مقرون به صرفه باشه

دستت درد نکنه امشب تویینز رو می خرم تا اخر  هفته هم تایتان فقط من اگه ی رنگ گرون بخرم مشکلی برام پیش نمی یاد 

درضمن تویینز دیکتاتور بهتره یا توینز تایتان

• Like 1

دستت درد نکنه امشب تویینز رو می خرم تا اخر  هفته هم تایتان فقط من اگه ی رنگ گرون بخرم مشکلی برام پیش نمی یاد 

توئینز تیتان

• Like 1

توئینز تیتان

توئینز تیتان

ا این که خیلی خوبه توینزم خریدم محشر ولی چرا بیشتر میندازن رو دیکتاتور

hessam010, on 18 Apr 2016 - 19:06, said:

;) خواهش میکنم

توئینز تیتان

Snipergirl_IR, on 18 Apr 2016 - 20:09, said:

میخوان گلد بگیرن

ارزششو نداره

Snipergirl_IR, on 18 Apr 2016 - 22:04, said:

منم کاملا با حرفای اسنایپرگرل موافقم

ضمن اینکه به نظرم توی رنک های پایین پینت نباید زیاد بخری...من خودم رنگ های زیادی خریدم چون به ی تخفیف خوردم که کافی بود فقط 40% قیمتشون رو بپردازی ولی بازم به نظرم خیلی هاشون به درد نخوردن

فقط دو تا رنگ رو من خریدم و از خریدشون اصلا پشیمون نیستم

رنگ استورم که ضد فایر هست

و رنگ راجر که ضد فایر و بخصوص ضد تویینز هست و هیچ رنگ دیگه ای حتی تا رنک جنرالیسیمو به این خوبی هر دوی این سلاح ها رو پوشش نمیده  

البته چون قیمتش بالاست ترجیحا بعد از خرید بدنه و اسلحه ام2 و فقط در حالتی که خواستی پولیگون زیاد بازی کنی بگیرش

********************                                                                                           

ضمنا بازم میگم من تا حالا خارج از تخفیف خرید نداشتم....کاش تو هم صبر کنی تا تخفیف ها، اگه احساس میکنی تانکت ضعیفه و از بازی ممکنه زده بشی، فعلا به بتل هایی جوین شو که رنکشون  پایین تره و تا موقع تخفیف ها صبر کن

کریستال رو درست خرج کردن از کریستال بدست آووردن مهم تر هست

Edited by x-sword-of-justice
  • Like 2

;) خواهش میکنم

ضمن اینکه به نظرم توی رنک های پایین پینت نباید زیاد بخری...من خودم رنگ های زیادی خریدم چون به ی تخفیف خوردم که کافی بود فقط 40% قیمتشون رو بپردازی ولی بازم به نظرم خیلی هاشون به درد نخوردن

و رنگ راجر که ضد فایر و بخصوص ضد تویینز هست و هیچ رنگ دیگه ای حتی تا رنک جنرالیسیمو به این خوبی هر دوی این سلاح ها رو پوشش نمیده  

البته چون قیمتش بالاست ترجیحا بعد از خرید بدنه و اسلحه ام2 و فقط در حالتی که خواستی پولیگون زیاد بازی کنی بگیرش

********************                                                                                           

ضمنا بازم میگم من تا حالا خارج از تخفیف خرید نداشتم....کاش تو هم صبر کنی تا تخفیف ها، اگه احساس میکنی تانکت ضعیفه و از بازی ممکنه زده بشی، فعلا به بتل هایی جوین شو که رنکشون  پایین تره و تا موقع تخفیف ها صبر کن

اگه اشتباه نکنم تولد تانکی در راهه

11\June

که میشه 22 خرداد

تخفیف تو میکرو ها گلدای سنگین تر و گیفت و از این چیزا

اگه اشتباه نکنم تولد تانکی در راهه

11\June

که میشه 22 خرداد

تخفیف تو میکرو ها گلدای سنگین تر و گیفت و از این چیزا

از شانس بد ما افتاده تو امتحانات

• Like 1

;) خواهش میکنم

********************                                                                                           

دمت گرم با این راهنمایات ببخشیدا اینم سوال اخر الان رنگ استورم رو بخرم بهتر یا دزرت  

از شانس بد ما افتاده تو امتحانات

امتحانات تا 20 یا خیلی ط.ول بکشه تا 25 ولی فک کنم تا 20 خرداد تموم شه 

اینم از ما سه تفنگدار

البته فقط مال من یکم شبیه تفنگه

کامبیز و علیرضا و خودم

27fi_untitled.png

اینم از ما سه تفنگدار

البته فقط مال من یکم شبیه تفنگه

کامبیز و علیرضا و خودم

27fi_untitled.png

ایرانی های تو رنک مربع و لوزی زیادن احتمالا تا تابستون بشیم  سه یا چهار لوزی 

اگه تابستون عمری بود و در خدمت بچه ها بودیم،بچه ها رو هماهنگ میکنیم بازیای عالی رو بزاریم

اگه زیاد بودیم و همکاری دوستان باشه کلن هم میزنیم

دمت گرم با این راهنمایات ببخشیدا اینم سوال اخر الان رنگ استورم رو بخرم بهتر یا دزرت  

;) خوشحال میشم اگه بتونم کمکی کنم

اختلاف قیمتشون زیاد هست. استورم 9 ک میخواد و دیزرت 23ک! بنابراین نمیشه راحت مقایسه اشون کرد. ولی به نظرم فایر الان اسلحه قوی تری هست و توی مپ های مختلف همیشه بازیکن هایی  هستن که ازش استفاده میکنن به خاطر همین پروتکشن ضد فایر بهتر از پروتکشن ضد هامره

به نظرم تا قبل از خریدن کیت ام2 رنگ نگیر. توی کیت همیشه یک رنگ هم وجود داره. میتونی با توجه به اون رنگی که کیتت بهت میده انتخاب بهتری داشته باشی. مثلا اگه کیتی بخری که رنگ لوم داره دیگه نیازی به استورم نداری یا ممکنه کیت بخری با رنگ اتم که خب دیگه هم خرید دیزرت منتفی میشه و شاید حتی راجر هم دیگه مقرون به صرفه نباشه

ضمنا الان به پروفایلت نگاه کردم. با این همه ام1 نیازی به تیتان ام1 هم نداری. تویینز ام1 با وایکینگ ام1 هم ترکیب نسبتا خوبیه

:ph34r: اول کیت ام2 خوب بخر بعد هرچی خواستی بگیر

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...