Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

ریل فقط بدرد اکس پی بی پی میخوره. ولی فایربرد ی چیزه دیگست. وقتی فایربرد ام 2  داشته باشی راحت میتونی با جنرالیسمو ها بازی کنی.با فایر سریعتر پیشرفت میکنی و کریستال بیشتری میتونی بگیری.

داداش چرا فایر خودت ام صفره؟

راستی کسی جواب سوال منو نداد تو تانکی میشه چند تا اکانت داشت ؟

داداش چرا فایر خودت ام صفره؟

راستی کسی جواب سوال منو نداد تو تانکی میشه چند تا اکانت داشت ؟

من ی اکانت دیگه دارم اونجا فایر استفاده میکنم. تو این اک فایر نگرفتم.

در مورد سوال شما. میتونی چند تا اک بسازی ولی همزمان نمیتونی ازشون استفاده کنی چون خلاف قوانین تانکیه.

من ی اکانت دیگه دارم اونجا فایر استفاده میکنم. تو این اک فایر نگرفتم.

در مورد سوال شما. میتونی چند تا اک بسازی ولی همزمان نمیتونی ازشون استفاده کنی چون خلاف قوانین تانکیه.

مرسی

پس میشه چند تا اکانت داشت و نوبتی رو هرکدوم بازی کرد با آیپی یکسان ؟

فقط نمیشه جفتشون تو یه بتل باشه درست فهمیدم ؟

اگه مثلا یه روز جفتشون تو یه بتل باشه با یکیش مثلا رفیقت بازی کنه با یکی دیگه خودت اون موقع چی میشه؟

راستی من 213000 کریستال دارم این کیت های زیر اومده :

3bIRb.jpg

خودم دلم میخواد جمع کنم کیت ام3 بخرم

میخوام ببینم الان مثلا این کیت ام 2 وایکینگ و ام2 تویینز رو بخرم پول خودشو درمیاره تا اون موقع یا نه

Edited by H030

من میخوام بعد از خریدن تویینز ام یک یه رنگ درست حسابی بخرم به نظر خودم راجر خوبه هم فایر و هم تویینز رو کم اثر می کنه ولی هم گرونه هم از قیافش اصلا خوشم نمیاد

چقد این موقع امتحانا بچه ها فعال شدن.هیجان شروع امتحانا بچه ها رو پای سیستم کشونده

:D

از ریپیر کیت متنفرم مخصوصا وقتی فایر برد داری  تک به تک میزنی وایییییییییییییییی 

سلام شما دوتا تازه وارد یکم قانون ها و اصطلاحات بازی رو نمیدونین اینچیزا رو بپرسین یا بگین براتون توضیح بدیم منو مهدی محمد جواد هم اد کنید باهم بازی کنیم البته محمد جواد فعلا مرخصه  ولی حالا ادش کنید بدنیست

آره فایر که ریپیر بزنه دوس داری  با مخ بری تو دیوار

من صفحه ایرانیان رو دنبال میکنم اگه سوالی باشه جواب میدم.ولی  تو خود بازی خیلی کم میام اونم واسه پارکور.پی ام بدین به اکانتی که بیشتر توش میرم ادد شین

سلام

این گزینه لاگین که تو ولی لاگ این هفته اومده چیه قضیه ش

میشه تو تانکی چند تا اکانت داشت؟

همونطور که  تو پست وی لاگ نود فیلم  کوتاه ازش گذاشتم،شما میتونید نام و رمز اکانتایی که دارین رو وارد نکنین و برین توشون

شما موقعی که تو اکانتتون تو بخش بتل ها هستین و چیز دیگه ای نیستین(مثل تنظیمات،دوستان،بنر کد و ...)نام اکانت خودتونو با یدونه دات به اول آدرس لینکی که بالای مرورگر خودتون قرار داره وارد میکنید و بعد جستجو(اینتر بزنید کلا لود کنه)بعد

صفحه ورود به اکانت باز میشه.رمزتونو وارد میکنید و وارد اکانتتون میشید

اونموقع میرید روی یه علامت ستاره که معمولا گوشه بالا سمت راست پنجره مرور گرتون قرار داره

(book mark)

از اون موقع به بعد نام اکانت شما گوشه سمت چپ مرورگر بالا قرار داره و با  انتخاب اون بدون وارد کردن رمز وارد اکانتتون میشید

میشه چند تا اکانتو این کارو کرد که دیگه واسه رفت و آمد انقد واسه کسایی مثل خودم سخت نباشه

اولا یک داستانی بگم الان توی سند باکس بازی میکردیم حریفهامون در رفتن من و یک هم تیمی موندیم بعد هم تیمی من مین کار گذاشت رو

وروردی و خروجی سند باکس ازش پرسیدم چرا مین میزاری وقتی دشمنی نیست یکهو یک دقیقه تایم شروع شد رفتم توی تیم حریف رفتم رو سه تا

مین که گذاشته بود تا بترکم حیفم اومد مین هاش هدر بره  به نظر شما جایزه بهم میده تانکی؟

و اما سلاح دوستان هامر خیلی خوبه همراه با وایکینگ معمولا اکثرا استفاده میکننن جنرالسیمها من تجربه چندین ساله دارم ایسدا نگیرن که مفت نمیارزه ام 3 شو دارم لای جرز نمیخوره البته اون اکانتما. برای کسب تجربه هم ریل و هامر یا واسپ برین اکس پی یا پی بی بازی کنین هم کریستال خوب میده م تجربه

خوب اول میرفتی میکشتیش  همه مین ها میسوختن بعد میرفتی بالا

سلام ببخشید سوالی دارم

اسلحه ی اسموکی خوب هست؟ ممنون میشوم کسانی که تجربه ی بازی با این اسلحه را دارند کمکم کنند خیلی ممنون

سلام

من که چیزی ازش ندیدم، فک نکنم خ خوب باشه، من ک با توینز حالشونو میگیرم فقط ی بار یکی رنکش خ بالا بود با اسموکی تن تن منو میزد فک کنم اسموکی ام دو بود

دوست عزیز اسموکی یکی از سلاحهای نصبتا خوب بازیه البته اگه بتونی باهاش خوب بازی کنی و تیرت خطا نره مثلا ریل در مقابل اسموکی در فاصله نزدیک شانسی نداره اما اسموکی کوتاه برد هست و در زمینهای بزرگ  اگه شلیک کنی به هدف فاصله دور دمجی خیلی کم میده شاید ده تا بزنی بترکه ولی در فاصله نزدیک خوبه ولی از نظر من هامر بهتره از اسموکیه  و همینطور هامر از تندر خیلی بهتره  بازم سوالی بود در خدمتم

گفتم نسبتا خوب بازی چون در اپدیت های جدید تانکی کریستال دمج اسموکی رو کم کردن یک زمانی اسموکی کریستال دمجش 120 تا میزد اونم ام 1

با دوستمون موافقم.ولی هامر بردش کمتر از اسموکیه و همچنین اسموکی تو یه جای نسبتا نزدیک میتونه کمین کنه مثل پشت درختا بعد شلیک کنه اونموقع  خیلی سخته که بفهمی از کجا داری میخوری

من خودم اسموکیو با واسپ بیشتر ترجیح میدم.برای پرچم ربایی و حال گرفتن از بقیه خیلی خوبه

دوستان میدونید دیگه تخفیف تویینز ام 1 کی شرو میشه؟من الان 16 هزار الماس دارم امیدوارم تا تخفیفش بهش برسم بتونم بخرمش

از ساعت 5:30 صبح چهارشنبه تا 5:30 صبح پنجشنبه 25 درصد تخفیف در ارتقای اسلحه هاست(به زمان خودمون)ب

ریل فقط بدرد اکس پی بی پی میخوره. ولی فایربرد ی چیزه دیگست. وقتی فایربرد ام 2  داشته باشی راحت میتونی با جنرالیسمو ها بازی کنی.با فایر سریعتر پیشرفت میکنی و کریستال بیشتری میتونی بگیری.

بچه های رنک پایین بیشترشون نمیدونن نون تو مپ کوچیکه تو مپ بزرگ میرن.اونجا اگه خوب استفاده بشه از شافت هم تو اونجا بهتره

هیچم طولانی نشد

:D

Edited by mj.2000
  • Like 1

مرسی

اگه مثلا یه روز جفتشون تو یه بتل باشه با یکیش مثلا رفیقت بازی کنه با یکی دیگه خودت اون موقع چی میشه؟

3bIRb.jpg

میخوام ببینم الان مثلا این کیت ام 2 وایکینگ و ام2 تویینز رو بخرم پول خودشو درمیاره تا اون موقع یا نه

میشه چند تا اکانت داشت ولی آی پی هاشون متفاوت باید باشه

با اینکه آپدیت جدید 

nick names

میتونی از اسمای اکانتا استفاده کنی ولی اون قبلیه  برای استفاده دوباره دو تا حرف آر با خز تیره اولو آخرش میاد(اینو بیخیال)ب

شما میتونید چند تا اکانت بسازید و پس از درومدن از یکی برید اونیکی اکانت.همزمان استفاده از دو اکانت تو یک مرور گر نمیشه.سیستم به طور خودکار اونی که داره شروع به باز شدن میکنه یا سریع تر از اونیکی باز میشه رو نگه میداره و اونیکی رو از سرور خارج میکنه و پیام میده که شما باید دوباره وارد بازی شید

بعضی از تبانی کننده ها از همین ویژگی برای بردن تیمی که میخوان استفاده میکنن

مرسی

3bIRb.jpg

این کیتی که شما مورد نظرتونه

minotador

یکی از بهترین کیت های تانکیه.توی مپ های متوسط  خوب و تو مپ های کوچیک عالیه.کار کردن باهاش هم راحته.راحت میتونی باهاش کریستال جمع کنی

برو مپ پالیگن باهاش فقط دستتو نگه دار رو ماشه همینطوری برو جلو.همه رو آسفالت میکنه

Edited by mj.2000

دوستان تخفیف ام 1 تویینز چقده؟من خیلی زور زدم فعلا 18 هزار تا جمع کردم.وای میترسم نرسه پولم بخرمش اگه فردا پس فردا باشه

دوستان تخفیف ام 1 تویینز چقده؟من خیلی زور زدم فعلا 18 هزار تا جمع کردم.وای میترسم نرسه پولم بخرمش اگه فردا پس فردا باشه

بیستو پنج درصد میشه یک چهارم پول واقعیش که اگه تویینز فرض کنیم 23 کیلو بخواد تو روز تخفیف میشه چیزی حدود 17 هزار کریستال

بیستو پنج درصد میشه یک چهارم پول واقعیش که اگه تویینز فرض کنیم 23 کیلو بخواد تو روز تخفیف میشه چیزی حدود 17 هزار کریستال

اگه اینطور باشه که 

اگه اینطور باشه که عالیه.فقط مطمئنین فردا پس فردا تخفیف تویینز میاد؟

بابا تویینز ام 1 که 32 کیلو قیمتشه.با تخفیف تازه میشه 23 هزار.دوستان نمیتونین کمکم کنین یجوری بهم الماس انتقال بدین؟شنیدم از طریق گیفت میشه.من فقط10 هزار تا میخوام بقران از دوباره الماسام جمع شد بهش پش میدم.:(

قیمت اصلی بدون محاسبه سایر تخفیف ها که به خاطر خرید ام یک داده میشنش 35 ک هست وبا حساب کردن 25 درصد تخفیف میشه 26500 تا کریستال که شاید نتونی بهش برسی

ش

قیمت اصلی بدون محاسبه سایر تخفیف ها که به خاطر خرید ام یک داده میشنش 35 ک هست وبا حساب کردن 25 درصد تخفیف میشه 26500 تا کریستال که شاید نتونی بهش برسی

شاید نه حتما :(

یعنی موشک های بالستیک با هدایتگر لیزری به این دقیقی فرود نمیان اونم از این ارتافع روی همچین سکویی

Untitled.png

• Like 1

با اینکه آپدیت جدید 

nick names

میتونی از اسمای اکانتا استفاده کنی ولی اون قبلیه  برای استفاده دوباره دو تا حرف آر با خز تیره اولو آخرش میاد(اینو بیخیال)ب

شما میتونید چند تا اکانت بسازید و پس از درومدن از یکی برید اونیکی اکانت.همزمان استفاده از دو اکانت تو یک مرور گر نمیشه.سیستم به طور خودکار اونی که داره شروع به باز شدن میکنه یا سریع تر از اونیکی باز میشه رو نگه میداره و اونیکی رو از سرور خارج میکنه و پیام میده که شما باید دوباره وارد بازی شید

مرسی ولی یه چیزایی رو متوجه نشدم

این که تو یه مرورگر نمیشه دو اکانت باز داشت رو میدونم فقط میخواستم ببینم میشه تو یه مرورگر با یه اکانت وارد شد بعد همون رو خارج شد و با یه اکانت دیگه لاگین کرد؟ اینجوری که بن نمیشه؟ ( چون آیپی تغییر نمیکنه پرسیدم)در کل میخوام ببینم چند تا اکانت داشتن آزاده چند تا بسازم ماموریت روزانشون رو فقط کامل کنم دراگ جمع کنم

• Like 1

درمورد اسموک وریکو چت اینا باهات موافق.هیچی از بازی نمیدونستم الکی خرج میکردم کریستالمو.دودل بودم بین ریل گان و تویینز کدوممو ام 1 بخرم که معلوم شد.ممنون.راستی به نظرت بعدش  ریل گان ام 1 بگیرم بهتر از فایر برد ام 2 نیست؟؟؟

بعدش جمع کن واسه کیت مینیاتور ریل گان ام یک تو این رنک اصلا بدرد نمی خوره من دارمش استفادش نمی کنمالبته میتونی فایر برد هم برداری ولی ت کیت بخر که قیمتش نصفه منطورم اون کیت هانتر وفایر برد فکر کنم اسمش فایروال

من میخوام بعد از خریدن تویینز ام یک یه رنگ درست حسابی بخرم به نظر خودم راجر خوبه هم فایر و هم تویینز رو کم اثر می کنه ولی هم گرونه هم از قیافش اصلا خوشم نمیاد

رنگ راجر بعد ی کیت ام دو بخر از نظر من الان رنگ استورم عالیه 20تا انتی فایر برای پالیگان با پول کم

با اینکه آپدیت جدید 

nick names

دوست عزیز شما میتونی هر چند تا اک که بخوای با 1 مرورگر باز کنی بدون مشکل. تنها کاری که باید بکنی اینه که وقتی میخوای وارد بازی بشی اون تیک منو به یاد داشته باش رو برداری

بعد دوباره میتونی با ی اکانت دیگه وارد شی.

• Like 1

مرسی

3bIRb.jpg

کیت توینیز خیلی خوبه و در ضمن جایزه که میده کلی دراگ دراه توش که من اگه در زمانی که اکانت پریوم داشتی استفاده کنی اکثر پولت برمیگیرده

سلام جنرالیسم ینی چی؟

و اینک بتل ایکس پی بی پی چیه ؟

من دیدم اونجا بالای 10000 تا کریستال جایزه میگیرن، چطوریاس؟

من توی ی بتل بالای 1000 تا میگیرم ، ذوق مرگ میشم

سلام جنرالیسم ینی چی؟

دوستان دراگ ینی چی؟همون اسپیت رو میگید؟امروز  داشتم مپ پولیگان بازی میکردم گلد باکس اومد همه رفتن پیدا کنن کجا بود.قسمت چب  مپ یه جا داره یکم بالاتره بعد پشتش اگه بیفتی سلف دیستراکت میشی من اونجا بودم هیشکی اونجا نیومد بدون چک و چک کاری راحت گلد باکسو گرفتم خیلی بهم چسبید با این که 15 نفر دیگه تو مپ بودن.خیلی فاز داد بهم.ولی به نظرم الماسام 1000 تا نشد.به نظرتون گلد باکس غیر 1000 الماس چسز دیگه هم میده؟

^_^ منم امروز یکی همین جا که گفتی گرفتم

fh44_gold.jpg

:huh: ولی اصلا ساده نبود...پیرم در اومد

• Like 1

^_^ منم امروز یکی همین جا که گفتی گرفتم

fh44_gold.jpg

:huh: ولی اصلا ساده نبود...پیرم در اومد

خخخخخخخخخخخخ.بدی مپ های کوچیک اینه دیگه واسه هزارتا الماس رو همدیگه میفتن.البته حق هم دارن 1000تا الماسه ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.من در کل 2بار گلد باکس گرفتم یبار سوپر باکس.ولی اینجا یچی دیگه بود.مردم همینجا ظاهر شدم دیدم داره گلد باکس میاد پاین هیشکی نیومده واستادم گلد باکس رو زمین کامل اومد نشست رفتم گرفتم خیلی حال داد

سلام جنرالیسم ینی چی؟

سلام.

به آخرین رنک بازیکن میگن جنرالیسم. رنک من الان جنرالیسمه.

اکس پی بی پی یه بازیه با قوانین خواص. اونجا فقط از هورنت و ریل گان استفاده میشه. و کریستال خوبی هم جمع میشه . گلد باکس هم معمولا اونجا بیشتر میوفته و حداقل باید

ریل و هورنت یا واسپ ام 2 داشته باشی.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...