Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

دیگه حتی وی لاگ هم خالی بند شده
:angry: گفته بود امروز 4می 25% تخفیف هم برای تورت هم برای هول هست. ولی فقط برای تورت تخفیف هست 

دوستان دیگه از لگ و هک گذشته.الان توپولیگان هستم وقت تموم شده 10. دقیقه هست ولی هنوز داریم بازی میکنیم.حیف که بلد نیستن اسکرین شات بگیرم وگرنه عکس میگرفتم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by mindfreak0142

عکس گرفتن که چیزی نداره کافیه دکمه مشخص شده روی کیبرد رو بزنی تا عکس بره تو رم بعد باید پینت رو باز کنی و کلید کنترل وی رو بزنی تا عکس پیست بشه (ببخشید که زبان این کیبرد عبری هست و متعلق به یهودی ها ولی هم کیفیتش خوب بود هم استاندارد بود

Bijoy_Keyboard_image.jpg

عکس گرفتن که چیزی نداره کافیه دکمه مشخص شده روی کیبرد رو بزنی تا عکس بره تو رم بعد باید پینت رو باز کنی و کلید کنترل وی رو بزنی تا عکس پیست بشه (ببخشید که زبان این کیبرد عبری هست و متعلق به یهودی ها ولی هم کیفیتش خوب بود هم استاندارد بود

Bijoy_Keyboard_image.jpg

ممنون از راهنماییت ایکاش زودتر میگفتی.تموم شد.انقد رفتیم تا امتیاز کپچر کامل شد.یه مپ 30 دقیقه ای رو دقیقا 62 دقیقه رفتیم ! ! ! ! !

احتمالا لگ بوده اینجارو از تو دیوار آتیش در میاد تا حالا پنج شیش بار تو بتل اینطوری شده تو این بتل ضرف 20 دقیقه 800 تا ایکس پی گرفتم تویینز عجب چیزیه هنوز اصلا دراگ نزدم

Untitled.png

احتمالا لگ بوده اینجارو از تو دیوار آتیش در میاد تا حالا پنج شیش بار تو بتل اینطوری شده تو این بتل ضرف 20 دقیقه 800 تا ایکس پی گرفتم تویینز عجب چیزیه هنوز اصلا دراگ نزدم

Untitled.png

چطور با تیتان 800 تا گرفتی؟من با تیتان نمیتونم خوب کار کنم.خیلی کنده.ولی با وایکینگ ام 0 دارم خوب میرم فقط زود میترکه.

چطور با تیتان 800 تا گرفتی؟من با تیتان نمیتونم خوب کار کنم.خیلی کنده.ولی با وایکینگ ام 0 دارم خوب میرم فقط زود میترکه.

منم با تیتان بازی میکنم

جونش خیلی خوبه و توی مپی مثل پولیگان که کوچیک هست کندیش ضعف بزرگی حساب نمیشه

^_^  مپ ایلند و آرنا هم با تیتان خیلی میچسبه

فقط توی این دو تا مپ بهتره به جای تویینز از ریکو استفاده کنید

• Like 1

ی روز بازی کن عادت میکنی مهدی حال کن ببین چه اسلحه ای بهت گفتم بخر معرکس حالا ببینکیت مینیاتور چیه دیگه

بچه ها نمیتونم وارد بازی بشم شما هم این مشکل دارین یا وقتی وارد میشین خیلی کنده

• Like 1

are moshkel az tankie fek konam , vali araba o rusa moshkel nadaran

مبارکه

سلام بازی باهات خیلی حال داد گفتم شاید ت نامه جواب ندی اینجا بهت گفتم اسم اصلیت چیه من روزای تعطیل بعد از ظهرا بازی می کنم اما روزای مدرسه 7 میام تو بازی باش باهم بازی کنیم امروز نت نداشتم وگرنه داغونشون میکردم درضمن گلد باکسم مبارک نزدیک بود بگیرمش چپ شدم

اونایی که می خوان باهم بازی کنیم تو فروم بگن همه هم دیگه رو تو فرند لیست اد کنیم باهم بازی کنیم تا حمایتم بکنیم  از هم دیگه ساعت بازی مم نوشتم هرکی موافقه بگه  ادش کنم باهم بازی کنیم

• Like 3

سلام بازی باهات خیلی حال داد گفتم شاید ت نامه جواب ندی اینجا بهت گفتم اسم اصلیت چیه من روزای تعطیل بعد از ظهرا بازی می کنم اما روزای مدرسه 7 میام تو بازی باش باهم بازی کنیم امروز نت نداشتم وگرنه داغونشون میکردم درضمن گلد باکسم مبارک نزدیک بود بگیرمش چپ شدم

مرسی داداش

اسمم حسین ه

اره منم وقتی نت ندارم خ اعصابم خورد میشه، داشتم گلد میگرفتم کم مونده بود بمیرم اخرین لحظه ریپیر زدم :)

من 2 روزه نشکل نرفتن به بازی رو دارم هی ارور میده :(

دوستان منو اد کنین باهم بازی کنین تو یه گروه بریم بقیه رو له کنیم B)  B)  B)  :lol:  :lol:  :lol:  :D  :D  :D  :P  :P  :P  :)  :)  :)

دوستان منو اد کنین باهم بازی کنین تو یه گروه بریم بقیه رو له کنیم B)  B)  B)  :lol:  :lol:  :lol:  :D  :D  :D  :P  :P  :P  :)  :)  :)

ما که خیلی وقته شما رو اد کردیم، شما افتخار نمیدی

شانس مارو موقع اومدن گلد باکس اینترنت قطع شد از چرخش سر فایر و خطی که بهم وصله لگ داشتنم معلومه

Untitled.png

ما که خیلی وقته شما رو اد کردیم، شما افتخار نمیدی

نفرمایین اگه ادو اکسپ نکردم ببخشید دوباره درخواست بده.حواسم نبود یکی درخواست داد رد کردم. :)

اونایی که می خوان باهم بازی کنیم تو فروم بگن همه هم دیگه رو تو فرند لیست اد کنیم باهم بازی کنیم تا حمایتم بکنیم  از هم دیگه ساعت بازی مم نوشتم هرکی موافقه بگه  ادش کنم باهم بازی کنیم

سلام وقت  بخیر دوست گرامی . از اینکه هنوز هم عده ای هستند که در کنار هم زندگی کردن برای اونها لذت بخش تر از بدون حمایت شدن / حمایت دیدن هست بسیار خوشحالیم . واقعا برای خیلی از ما اتفاق افتاده که در کلوب بازی یا در خانه با دوستی آشنایی به طور مثال فیفا یا حتی همین تانکی رو دسته جمعی بازی کرده ایم . چقدر هم خاطره ساز میشه . فی الواقع تمامی این صحبتها بر مبنای این بود که بیان کنیم بر روی همکاری ما نیز حساب کنید . سطح این اکانت شما هم به ما نزدیک هست خیلی هم  عالی <_< :D :ph34r:  با آرزوی بهترینها برای همه    !!!     

سلام وقت  بخیر دوست گرامی . از اینکه هنوز هم عده ای هستند که در کنار هم زندگی کردن برای اونها لذت بخش تر از بدون حمایت شدن / حمایت دیدن هست بسیار خوشحالیم . واقعا برای خیلی از ما اتفاق افتاده که در کلوب بازی یا در خانه با دوستی آشنایی به طور مثال فیفا یا حتی همین تانکی رو دسته جمعی بازی کرده ایم . چقدر هم خاطره ساز میشه . فی الواقع تمامی این صحبتها بر مبنای این بود که بیان کنیم بر روی همکاری ما نیز حساب کنید . سطح این اکانت شما هم به ما نزدیک هست خیلی هم  عالی <_< :D :ph34r:  با آرزوی بهترینها برای همه    !!!     

عجب ادبیاتی، جااااااااااااااالب بود

ایول بچه ها همه هم دیگه رو اد کنید جمعه ها هم همیشه باشین بعد از طهرا  حدود 5 و 6 نفریم ی ارنا میزنیم جمعه ها دوستانه بازی میکنیم کیف میده

ایول بچه ها همه هم دیگه رو اد کنید جمعه ها هم همیشه باشین بعد از طهرا حدود 5 و 6 نفریم ی ارنا میزنیم جمعه ها دوستانه بازی میکنیم کیف میده

منم شاید بیام.اینوایتم کنید

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...