Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

دوستان من الان 74 کریس دارم به نظرتون تو تخفیف ها کیتی مناسب هست بخرم یا جمع کنم باز کریس؟؟؟

صب کنین ، تخفیف تولد تانکی ک اومد، استینگر رو بخرین، اگ بتونین با ایزیدا بازی کنین خ خوبه

کار ایزیدا جنگ کردن نیست و حمایت کردن از نفرات خودیه، با اونیکی اک ک ایزیدا دارم بعضی وقتا بازی میکنم، اول نمیشم ولی جز 3 نفر اولم، فقط میرم دنبال دوستان و حمایتشون میکنم، مخصوصا اگ ی بازی کن خوب باشه تو تیمت فقط اونو حمایت کن، یکی مث من :D :D :D :D :D 1

بعضیا با ایزیدا میرن فقط بکشن، حالم بهم میخوره8 ازشون، اصلا ادمو هیل نمیکنن

Edited by 4892222_tanki
  • Like 1

صب کنین ، تخفیف تولد تانکی ک اومد، استینگر رو بخرین، اگ بتونین با ایزیدا بازی کنین خ خوبه

کار ایزیدا جنگ کردن نیست و حمایت کردن از نفرات خودیه، با اونیکی اک ک ایزیدا دارم بعضی وقتا بازی میکنم، اول نمیشم ولی جز 3 نفر اولم، فقط میرم دنبال دوستان و حمایتشون میکنم، مخصوصا اگ ی بازی کن خوب باشه تو تیمت فقط اونو حمایت کن، یکی مث من :D :D :D :D :D 1

بعضیا با ایزیدا میرن فقط بکشن، حالم بهم میخوره8 ازشون، اصلا ادمو هیل نمیکنن

راستش تا حالا ایسدا بر نداشتم نمیدونم میتونم بازی کنم باهاش یا نه چون سلاح نزدیک زنیه نمیدونم میتونم باهاش  یا ن.شایدم پولمو ذخیره کردم تا 100 کا یا 200 کا برسم برم مینیاتور بخرم :)  :)  :)

,حتما وایکنیگ رو بگیر جزو اولین ام 3 کردنات باشه

واسه من کدش نمیاد دو تا ایمیل ثبت نام کردم کد نفرستادن خیلی دوست دارم بازی کنم چون گرافیکش بهتره انگار

اون دیگه بستگی به شانست داره. فعلا خیلی حال نمیده شلوغ نیست. هنوز خیلی مشکل داره تانکی ایکس.

والا منم ثبت نام کردم اما کد نفرستادن برام تازه تو این عکسایی که تو گرفته گرافیکش پایینه فیلمایی که من ازش دیدم گرافیک خیلی بالایی دارن

آره گرافیکش بالاترم میره ولی چون اولین بار بود یکم پایین گذاشته بودم

چه ویلاگ خوبی بود این هفته

درباره اپدیت از پانزده خرداد شروع میشه تا بیست دوم خرداد 

ولی مثل اینکه گلد 7 هزارتایی نمیده دیگه 

شانس دراپ گلد دوبرابر شده بعد اگه کسی نتونه گلد رو بگیره ولی اگه خیلی نزدیک باشه هزارتا کریستال میگیره :mellow: :mellow: 

باقی اخبار هم هفته دیگه میدن :angry: :angry:

شانس دراپ گلد دوبرابر شده بعد اگه کسی نتونه گلد رو بگیره ولی اگه خیلی نزدیک باشه هزارتا کریستال میگیره :mellow: :mellow:

فکر کنم 1000 کریستال نده مقدار کریستال تقسیم میشه شایدم من اشتباه میکنم

راستی من اگه کسی رو از فرند لیست حذف کردم ناراحت نشه چون اکانت مال داداشمه نمیدونم چرا سر میزه هرچی تو فرند لیسته حذف میکنه

نمیگه چرا ولی دلیل خودشو داره

هیچ دلیل دیگه ای نداره

گفتم یه وقت خدا نکرده کسی ناراحت نشه :lol:

• Like 1

راستی من اگه کسی رو از فرند لیست حذف کردم ناراحت نشه چون اکانت مال داداشمه نمیدونم چرا سر میزه هرچی تو فرند لیسته حذف میکنه

هیچ دلیل دیگه ای نداره

نه همون 1000 تا میده 

همین الان فهمیدم ریمو شدم اشکالی نداره ;) ;) 

وای خدا بازی بدون دراگ  چقدر سخته دراگم تموم شد دلم نمیاد دیگه بخرم 

هشت روز باید بدون دراگ بازی کنم :( :( :( 

تنها نکته مثبت اینه 30 ک ایکس پی میخوام  برای رنک اپ اونم دو سه روزه حله  بعد اونم نصفه راه رنک بعدی رو میرم

فکر کنم تا بعد از تخفیف ها ماجور جنرال شم ( دوستاره )

هیچ دلیل دیگه ای نداره

man vaghti narahat misham ke join battle ke score kardi midam vase inke nazaram bebazi unvaght  to drug 1 Vs 6 misham, toam be khodet zahmat nemidi 2 Vs 6 konish...

agha in 1000 dafe age nemitunid drug konid lotf konid bazi 15 min join bedin  unam balatarin rankesh khodetun bashin, age raider nistin hadeaghal shekare raidera nashin :|

یه چنتا نکته اساسی میخوام بگم خیلی ها میدونن  گفتم شاید کسی ندونه  خواستم یه کمکی کرده باشم

حدودان هر 2ماه یه بار به هر مناسبتی تانکی  تخفیف میزاره پس تو این فاصله همیشه کریستال جمع کنید توی تخفیف ها خرید کنید 

اونایی که میخوان گلد هانتر باشن بهترین بدنه براشون اول دیکتاتور و دوم واسپ هستش 

ولی بدنه میخواین که دووم بیارین تو بتل و نتایج خوبی داشته باشین حتی بدونه دراگ  اول تیتانه دوم وایکینگ 

گان خوب بهترینش ریکوچت  هستش بعد اسموکی بعد هم تویینز

این سه تا گان با بدنه هایی که بالا گفتم خیلی مچ هستن 

پیشنهاد میکنم تندر نخرید اصن بجاش همر بگیرید 

کسی حرف های من قبول نداره درباره تندر برید تو یه بتل از جنرال سیمو ها بپرسید از 16 نفر 11 نفرشون میگن خوب نیست

چون تندر به خودت هم صدمه میزنه توی رنک های بالا بدون دراگ اصن نمیتونی ازش استفاده کنی دراگ هم بزنی بیشتر صدمه میبینی :angry: 

• Like 4

کسی حرف های من قبول نداره درباره تندر برید تو یه بتل از جنرال سیمو ها بپرسید از 16 نفر 11 نفرشون میگن خوب نیست

چون تندر به خودت هم صدمه میزنه توی رنک های بالا بدون دراگ اصن نمیتونی ازش استفاده کنی دراگ هم بزنی بیشتر صدمه میبینی :angry:

rico be dard bazia drugi nemikhore, ta ghable m3-4 ham zaife, albate ye khubie ke dare kamtar kesi taiga full dare, ke unam malom nist bade in update jadid chi mishe...

unai ke ziad bazi mikonan , drug nadaran ya nemitunan tank khub begiran az hamun aval berin samte xp/bp

un thunder ham bale m3 zaife vali m4 alie, kheylia hastan score +10mil combo aslishun titan/thundere , albate to mape dorost bayad beri va balad bashi che tori bazi koni, DD ham dashte bashi ))

• Like 1

man vaghti narahat misham ke join battle ke score kardi midam vase inke nazaram bebazi unvaght  to drug 1 Vs 6 misham, toam be khodet zahmat nemidi 2 Vs 6 konish...

agha in 1000 dafe age nemitunid drug konid lotf konid bazi 15 min join bedin  unam balatarin rankesh khodetun bashin, age raider nistin hadeaghal shekare raidera nashin :|

من خدایی دراگ ندارم ولی اگه دراگ داشته باشم یه جا ببینم کسی ضعیفه دارن میزننش جو میگیرتم همه رو به باد میدم چه برسه به اینکه اون نفر ایرانی باشه

دراگ ماموریت هفتگی رو هم تموم کردم همون روز اول :D

الانم واسه کیت دارم جمع میکنم اگه کیت ام 3 خوب داشتم صد در صد یه کیت دراگ میخریدم واسه اونجور مواقع

الان فقط یه ریپیر کیت نگه داشتم واسه گلد باکس

دیروز هم اکثر بتل هارو برنده بودیم یه بتل فقط دیدم یه چند نفر هستن هرجا میرم میان سراغم عقده ای شده بودن گفتم بزار یه دست ببازم بلکه عقدشون خالی بشه  که یهو شما اومدی کمک میخواستم بگم دراگتو هدر ندی

یه چنتا نکته اساسی میخوام بگم خیلی ها میدونن  گفتم شاید کسی ندونه  خواستم یه کمکی کرده باشم

حدودان هر 2ماه یه بار به هر مناسبتی تانکی  تخفیف میزاره پس تو این فاصله همیشه کریستال جمع کنید توی تخفیف ها خرید کنید 

ولی بدنه میخواین که دووم بیارین تو بتل و نتایج خوبی داشته باشین حتی بدونه دراگ  اول تیتانه دوم وایکینگ 

rico be dard bazia drugi nemikhore, ta ghable m3-4 ham zaife, albate ye khubie ke dare kamtar kesi taiga full dare, ke unam malom nist bade in update jadid chi mishe...

unai ke ziad bazi mikonan , drug nadaran ya nemitunan tank khub begiran az hamun aval berin samte xp/bp

un thunder ham bale m3 zaife vali m4 alie, kheylia hastan score +10mil combo aslishun titan/thundere , albate to mape dorost bayad beri va balad bashi che tori bazi koni, DD ham dashte bashi ))

من احتمالا تو تخفیف ها کریستالم زیاد میشه شاید بتونم 2 تا کیت بخرم

شما که تجربه دارید یکم راهنمایی کنید

من میخوام ریل و هورنت ام 3 رو بخرم چون از ریل خوشم میاد

الان تو حرفاتون اصلا حرفی از ریل نزدید

فقط ریکو و اسموکی و تویینز و همر رو گفتید

من خودم میخواستم ریل و تویینز رو ام 3 کنم ریل رو واسه مپ های بزرگ و تویینز هم واسه پولیگان  استفاده کنم

الان به نظرتون بهترین چیزایی که من میتونم بگیرم عمری باشه تو جنرالسسیمو هم به دردم بخوره چیه؟

رنگ هم بهتریناش چیه تو جنرالسیمو ؟ چون نمیدونم چه تورت هایی توجنرالسسیمو بیشتر هست به خاطر اون نمیدونم چه رنگی بهتر از همس

فقط میدونم این فایر خیلی اذیت میکنه تو پولیگان

ریل و تندر هم تو مپ های دیگه

نمیدونم چه رنگی بهتر از همس

رنگ دیگه معلوم نیست فعلا چی به چی میشه

دارن آپدیت جدید میارن که احتمالا تاثیر زیادی تو رنگ ها داره

فکر کنم رنگ خوب گرفتن با این آپدیت خیلی راحت تر میشه

chera dige dadash man goftam ke xp/bp vase shoma monasebe ke ziad bazi mikoni drug ham nadari, manzur az xp hornet/railgun hastesh mohafafe rusish mishe xp.

alan age vaghean xp dus dari kit legend bekhar ke age takhfifa 50% bashe barat 300K ab mikhore, badesh dige rahat miri battle format hame hornet rail daran , ham rahat score mikoni ham niazi be drug o MU o painta mokhtalef nadari , bad ba in ravesh enghad cri dar miari ke betuni kita badio bekhari albate momkene yekam tekrari she vali mishe goft asl in bazi be xp hast

paint ham ta un rank ke hasti faghat ye Mars hast ke ta akhare bazi barash jaigozin behtari nist, be nazaram age 50% bud takhfifa begirish bad nist, albate irbis vase nazdika o emerald ham vase poly cp lazeman vali khob age ba hamun xp beri jolo lazem nis cri hadar ina bedi badan rock o africa migiri

من خدایی دراگ ندارم ولی اگه دراگ داشته باشم یه جا ببینم کسی ضعیفه دارن میزننش جو میگیرتم همه رو به باد میدم چه برسه به اینکه اون نفر ایرانی باشه

دراگ ماموریت هفتگی رو هم تموم کردم همون روز اول :D

الانم واسه کیت دارم جمع میکنم اگه کیت ام 3 خوب داشتم صد در صد یه کیت دراگ میخریدم واسه اونجور مواقع

الان فقط یه ریپیر کیت نگه داشتم واسه گلد باکس

دیروز هم اکثر بتل هارو برنده بودیم یه بتل فقط دیدم یه چند نفر هستن هرجا میرم میان سراغم عقده ای شده بودن گفتم بزار یه دست ببازم بلکه عقدشون خالی بشه  که یهو شما اومدی کمک میخواستم بگم دراگتو هدر ندی

من احتمالا تو تخفیف ها کریستالم زیاد میشه شاید بتونم 2 تا کیت بخرم

شما که تجربه دارید یکم راهنمایی کنید

من میخوام ریل و هورنت ام 3 رو بخرم چون از ریل خوشم میاد

الان تو حرفاتون اصلا حرفی از ریل نزدید

فقط ریکو و اسموکی و تویینز و همر رو گفتید

من خودم میخواستم ریل و تویینز رو ام 3 کنم ریل رو واسه مپ های بزرگ و تویینز هم واسه پولیگان  استفاده کنم

الان به نظرتون بهترین چیزایی که من میتونم بگیرم عمری باشه تو جنرالسسیمو هم به دردم بخوره چیه؟

رنگ هم بهتریناش چیه تو جنرالسیمو ؟ چون نمیدونم چه تورت هایی توجنرالسسیمو بیشتر هست به خاطر اون نمیدونم چه رنگی بهتر از همس

برای رایل لجند کیت تو  همین اپدیت ها میاد اونو بگیر بعد اگه میخوای توینز ام 3کنی کیت کاردینال باید بگیری تایتان و تویینز ام 3

من تو بتل جنرال سیمو ها میرم لامبر جک و زئوس رو زیاد میبینم فکر کنم اینا خوب باشه 

منم الان تصمیم نهایی ام کیت جک همر شد 

اگه کریستال موند یه کیت 1000 تایی دراگ هم میخرم

فعلا191352 

تا کریستال دارم تا قبل تخفیف 230 ک میشه اگه درست حسابی بازی کنم رنک اپ هم میشم 17 ک هم اون میده :rolleyes: :rolleyes: 

این میشن ها هم خوب کمک میکنه امروز یه میشن گرفتم 2400 تا کریستال داد

هنوز این میشن گلد باکس رو نتونستم رد کنم این 3600 تارو بگیرم :angry: :angry: :angry:

برای رایل لجند کیت تو  همین اپدیت ها میاد اونو بگیر بعد اگه میخوای توینز ام 3کنی کیت کاردینال باید بگیری تایتان و تویینز ام 3

من تو بتل جنرال سیمو ها میرم لامبر جک و زئوس رو زیاد میبینم فکر کنم اینا خوب باشه 

منم الان تصمیم نهایی ام کیت جک همر شد 

اگه کریستال موند یه کیت 1000 تایی دراگ هم میخرم

فعلا191352 

تا کریستال دارم تا قبل تخفیف 230 ک میشه اگه درست حسابی بازی کنم رنک اپ هم میشم 17 ک هم اون میده :rolleyes: :rolleyes:

این میشن ها هم خوب کمک میکنه امروز یه میشن گرفتم 2400 تا کریستال داد

هنوز این میشن گلد باکس رو نتونستم رد کنم این 3600 تارو بگیرم :angry: :angry: :angry:

jack kam kamesh 290K vasat ab mikhore :|

Ant bekhar ham arzun tare ham karbordi tar, badan vase vik m3 paladin hastesh ke kheyly sare nesbat be jack

jack kam kamesh 290K vasat ab mikhore :|

Ant bekhar ham arzun tare ham karbordi tar, badan vase vik m3 paladin hastesh ke kheyly sare nesbat be jack

50% تخفیف میاد روش  

تو هالوین که مینیاتور خریدم 25% تخفیف بود  شد 77 ک 

اینم ارزون تر درمیاد اگه خدا بخواد

الان یه چک کردم حدودا همون 290ک میشه با تخفیف :( :(  

الان دیگه هیچ حرفی ندارم اگه فوند بتل دو برابر شه چنتا گلد باکس هم بگیرم شاید بتونم تا اخر تخفیف ها بگیرمش توی یه هفته

Edited by The-Littel-Prince

یکی از کامل ترین وی لاگ های تانکی

:)

بچه ها مسابقه 

video of the week 

مال این هفته جایزش 

100000

کریستاله

دربباره  نحوه شرکت وی لاگ رو نگاه کنید

توضیح بهتر به کسانی که نزدیک گلد باکس باشن و نتونن گلد بگیرن 100 کریستال داده میشه و ویدیو هم دبدم

من با حرفهات کاملا موافقم من این اکانتم ریکو چت ام 2 دارم تندر ام 3 ولی ریکو خیلی بهتر جواب میده ریکو یکی از بهترین سلاحهاست چون تقریبا ریلود نداره و شلیکشم دمج بالا میده و همینطور برگشت و دبلی که داره خوراک خیای از زمینها مثل نوییس یا هیله

توضیح بهتر به کسانی که نزدیک گلد باکس باشن و نتونن گلد بگیرن 100 کریستال داده میشه و ویدیو هم دبدم

هزار تا بود

من با حرفهات کاملا موافقم من این اکانتم ریکو چت ام 2 دارم تندر ام 3 ولی ریکو خیلی بهتر جواب میده ریکو یکی از بهترین سلاحهاست چون تقریبا ریلود نداره و شلیکشم دمج بالا میده و همینطور برگشت و دبلی که داره خوراک خیای از زمینها مثل نوییس یا هیله

بله ریکو خوبه ولی ورژن ام دوش به نطر من یکی از ضعیف ترین ورزن هاشه تمام ورژن هاش خوبه ولی 2 اون خوب نیست بیشتر از همه هم واسه نویز خوبه البته تو ارنا همجواب میده با هیل هیل به شرطی خوب جواب میده که تیم حریف دفاعی کار کنه

• Like 1

هزار تا بود

huyk_bc.jpg

نوشته 100تا 

بله ریکو خوبه ولی ورژن ام دوش به نطر من یکی از ضعیف ترین ورزن هاشه تمام ورژن هاش خوبه ولی 2 اون خوب نیست بیشتر از همه هم واسه نویز خوبه البته تو ارنا همجواب میده با هیل هیل به شرطی خوب جواب میده که تیم حریف دفاعی کار کنه

بعضی سلاح ها رو تا چندتا از آپگریدهای مقدماتی که نسبتا ارزون هم هستن رو نزنی، ارزش واقعیشون رو نشون نمیدن....این موضوع خصوصا در مورد سلاح ها و بدنه هایی که بین دو تا سطحشون اختلاف زیادی هست صادق تره

ریکو ام2 توی رنک

و ریکو ام3 توی رنک

باز میشه

من ریکو رو موقعی که تحفیفهای آپگرید مقدماتی خیلی ارزون بود (از 90% تخفیف شروع میشد و آروم آروم تخفیفش کم میشد) تا 12 مرحله آپگرید کردم

هزینه زیادی نداشت ولی عملکردش واقعا بهتر شد

Edited by x-sword-of-justice
  • Like 4

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...