Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

ممنون از همه ی دوستان

اون عکسارو دیده بودم، میخواستم تجربه تونو بگین، خودم میخوام مینیاتور رو بخرم چون با توینز بازی کردم و خیلی هم راضی ام، ولی احتمالا پولم نمرسه، تو این دوره از کیت ها اگ رنک آپ بشم شاید اطلس بخرم هرچند با اسموکی بازی نکردم ولی تعریفشو شنیدم

تو کیتای بعدی هم پیت بال خوبه، فقط ب قول اقا مهدی شاید نتونم مث توینز باهاش بازی کنم، چن بار با هامر ام 1 بازی کردم ولی خ خوب نبودم ، حالا اگ کسی با هامر، ولکین و اسموکی تجربه ای داره بگه ممنون میشم،

اگه با ولکان بخوای بازی کنی باید تانکت سنگین باشه 

از وایکینگ سبک تر باشه دیگه بدرد نمیخوره

بعد خودت باید دراگ داشته باشی یا یه  ایزدا بچسبه بهت ولت هم نکنه فقط تورو هیل بده خودتم یه دابل دمیج میزنی بازی رو تکی میگیری 

کنترلش هم خیلی اسونه یکم رفلکس میخواد اونم با تمرین حل میشه 

================

بلاخره گلد باکس گرفتم :D :D :D 

رفتم کپ فلگ بازی کنم برای ماموریت تو مپ نویز گلد اومد دراپ شه رفتم روی یه تانک گلد همینطوری اومد پایین 

دیدم هیچکس تکون نمیخوره :blink:  :blink:  گفتم حتمان لگ گرفتم این گلد هم روی زمین بود گفتم از دستم رفت

همینجوری شانس رو امتحان کردیم رفت روش گرفتمش B) B) :o 

زدم چند نفر رو هم کشتم بعد سی ثانیه ملت فحش دادن لگ لعنتی و...

خدایی این لگه نبود نمیتونستم گلد رو بگیرم <_< <_<  شانسم تو حلق همتون :P :P

• Like 1

ممنون از همه ی دوستان

اون عکسارو دیده بودم، میخواستم تجربه تونو بگین، خودم میخوام مینیاتور رو بخرم چون با توینز بازی کردم و خیلی هم راضی ام، ولی احتمالا پولم نمرسه، تو این دوره از کیت ها اگ رنک آپ بشم شاید اطلس بخرم هرچند با اسموکی بازی نکردم ولی تعریفشو شنیدم

تو کیتای بعدی هم پیت بال خوبه، فقط ب قول اقا مهدی شاید نتونم مث توینز باهاش بازی کنم، چن بار با هامر ام 1 بازی کردم ولی خ خوب نبودم ، حالا اگ کسی با هامر، ولکین و اسموکی تجربه ای داره بگه ممنون میشم،

منم مثل تو تا همین رنکی که هستی با توینز ام 1 بازی میکردم و خیلی هم راضی بودم..موقعی که خواستم مثل تو انتخاب کنم مینیاتور رو میخواستم ولی نشد اخرش و اطلس رو گرفتم...خیلیا با اسموکی میونه خوبی ندارن چون باهاش کار نکردن ولی اگه با ام 2 یا ا3 اش کار کنی نظرت عوض میشه و میبینی چقدر خوبه...در ضمن تایتان ام 2 بنظر من خیلی بهتر از وایکینگ ام 2 هست..به قول شما به درد گلد گرفتنم خیلی میخوره...اوایل شاید کار با اسموکی برات سخت باشه ولی وقتی یه مدت بگذره لذت میبری ز بازی باهاش...ولکان و همر هم اگه میخوای وایسی ام 3 رو بگیری بنظرم بهتره تا ام 2...اونا هم معایب خودشونو دارن که عیب هاشون میشه گفت خیلی بیشتر از اسموکی هم هست...نظرتو در مورد فایر نمیدونم ولی فایر ام 2 هم عالیه اگه بخوای

در ضمن شما یکم ساعت بازیتو ببر بالا تا فردا صبح رنک اپ میشی ..زیاد نمونده که 

Edited by Arash_Ir
  • Like 2

یه بتل خوب با رنک بالاها یه عالمه کریس گیرم اومد

Screenshot_4.png

اینو گذاشتی آبروی منو بریزی؟ :D :D :D :D 1

خب بگو من 5، 6 دیقه ی اخر اومدم تو بتل، تازه نتمم داغون بود

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

اگه با ولکان بخوای بازی کنی باید تانکت سنگین باشه 

از وایکینگ سبک تر باشه دیگه بدرد نمیخوره

بعد خودت باید دراگ داشته باشی یا یه  ایزدا بچسبه بهت ولت هم نکنه فقط تورو هیل بده خودتم یه دابل دمیج میزنی بازی رو تکی میگیری 

کنترلش هم خیلی اسونه یکم رفلکس میخواد اونم با تمرین حل میشه 

================

بلاخره گلد باکس گرفتم :D :D :D

رفتم کپ فلگ بازی کنم برای ماموریت تو مپ نویز گلد اومد دراپ شه رفتم روی یه تانک گلد همینطوری اومد پایین 

دیدم هیچکس تکون نمیخوره :blink:  :blink:  گفتم حتمان لگ گرفتم این گلد هم روی زمین بود گفتم از دستم رفت

همینجوری شانس رو امتحان کردیم رفت روش گرفتمش B) B) :o

زدم چند نفر رو هم کشتم بعد سی ثانیه ملت فحش دادن لگ لعنتی و...

خدایی این لگه نبود نمیتونستم گلد رو بگیرم <_< <_<  شانسم تو حلق همتون :P :P

ممنون

پس بالاخره گرفتی گلد باکسو

تبریک به شانست!!!!!1 :D :D :D1

• Like 1

منم مثل تو تا همین رنکی که هستی با توینز ام 1 بازی میکردم و خیلی هم راضی بودم..موقعی که خواستم مثل تو انتخاب کنم مینیاتور رو میخواستم ولی نشد اخرش و اطلس رو گرفتم...خیلیا با اسموکی میونه خوبی ندارن چون باهاش کار نکردن ولی اگه با ام 2 یا ا3 اش کار کنی نظرت عوض میشه و میبینی چقدر خوبه...در ضمن تایتان ام 2 بنظر من خیلی بهتر از وایکینگ ام 2 هست..به قول شما به درد گلد گرفتنم خیلی میخوره...اوایل شاید کار با اسموکی برات سخت باشه ولی وقتی یه مدت بگذره لذت میبری ز بازی باهاش...ولکان و همر هم اگه میخوای وایسی ام 3 رو بگیری بنظرم بهتره تا ام 2...اونا هم معایب خودشونو دارن که عیب هاشون میشه گفت خیلی بیشتر از اسموکی هم هست...نظرتو در مورد فایر نمیدونم ولی فایر ام 2 هم عالیه اگه بخوای

در ضمن شما یکم ساعت بازیتو ببر بالا تا فردا صبح رنک اپ میشی ..زیاد نمونده که 

مرسی پس منم اگ بتونم  رنک آپ شم، همون اطلس رو میخرم با ی کیت دراگ

huyk_bc.jpg

نوشته 100تا 

بعضی سلاح ها رو تا چندتا از آپگریدهای مقدماتی که نسبتا ارزون هم هستن رو نزنی، ارزش واقعیشون رو نشون نمیدن....این موضوع خصوصا در مورد سلاح ها و بدنه هایی که بین دو تا سطحشون اختلاف زیادی هست صادق تره

ریکو ام2 توی رنک

و ریکو ام3 توی رنک

باز میشه

من ریکو رو موقعی که تحفیفهای آپگرید مقدماتی خیلی ارزون بود (از 90% تخفیف شروع میشد و آروم آروم تخفیفش کم میشد) تا 12 مرحله آپگرید کردم

هزینه زیادی نداشت ولی عملکردش واقعا بهتر شد

huyk_bc.jpg

نوشته 100تا 

بعضی سلاح ها رو تا چندتا از آپگریدهای مقدماتی که نسبتا ارزون هم هستن رو نزنی، ارزش واقعیشون رو نشون نمیدن....این موضوع خصوصا در مورد سلاح ها و بدنه هایی که بین دو تا سطحشون اختلاف زیادی هست صادق تره

ریکو ام2 توی رنک

و ریکو ام3 توی رنک

باز میشه

من ریکو رو موقعی که تحفیفهای آپگرید مقدماتی خیلی ارزون بود (از 90% تخفیف شروع میشد و آروم آروم تخفیفش کم میشد) تا 12 مرحله آپگرید کردم

هزینه زیادی نداشت ولی عملکردش واقعا بهتر شد

ا خوب ندیدم درسته 100تاس

ممنون

ولی نفهمیدم باید چیکار کنم ؟ :( :( :( :( :( :( 1

نمیدونم چیکار کنم؟

داداش یا پیت بول بگیر یا مینیاتور ولی کار کردن با همر هم دردسر داره یکم سخته ببین چه قدر قیمت داره میصرفه یا نه به نطرم شاید مینیاتور بهتر جواب بده تا پیت بول زودم ضعیف نمیشه ولی رنگ پیت بول خیلی بهتر از مینیاتور انتخاب با تو ببین کدوم دوس داری ی چیز دیگه همر هستو دوبل دمیج این نکته رو یادت نره داراگ می خواد اونم دمیج به شدت

• Like 1

داداش یا پیت بول بگیر یا مینیاتور ولی کار کردن با همر هم دردسر داره یکم سخته ببین چه قدر قیمت داره میصرفه یا نه به نطرم شاید مینیاتور بهتر جواب بده تا پیت بول زودم ضعیف نمیشه ولی رنگ پیت بول خیلی بهتر از مینیاتور انتخاب با تو ببین کدوم دوس داری ی چیز دیگه همر هستو دوبل دمیج این نکته رو یادت نره داراگ می خواد اونم دمیج به شدت

اره قبول دارم برا همر دوبل دمیج میخواد،

اگ پولم رسید مینیاتور رو میخرم اگ ن، کیت های بعدی با تخفیفای تولد تانکی، نورثرنر رو میخرم، هرچند رنگش خ خوب نیست،

واسه من ایمیل فرستادن ولی این بود

tankix reg cod

Congratulations! You've successfully reserved your nickname — H030.

Your registration code:

یه کد 32 رقمی هم گزاشته بود همون رجیستریشن کد میشه

ولی اینوایت کد نداشت

تو پستای چند صفحه پیش لینک تانکی ایکس هست.میری توش این کد رو میزنی

اره قبول دارم برا همر دوبل دمیج میخواد،

اگ پولم رسید مینیاتور رو میخرم اگ ن، کیت های بعدی با تخفیفای تولد تانکی، نورثرنر رو میخرم، هرچند رنگش خ خوب نیست،

اقا میگم هم اطلس رو بخر هم مینیات خیالتو راحت کن دیگه منم بین این دوتا گیر کردم البته دوتاشو بخری دراگ نداری حالا که فکر میکنم نظر بچه ها به اطلس بیشتر بالاخره کدوم رفتم بالا بخرم لعنتییییییییییییییییییییی

• Like 1

تو پستای چند صفحه پیش لینک تانکی ایکس هست.میری توش این کد رو میزنی

اگه منظورت این صفحه است:

http://tankix.com/en/

این کارو کردم قبلا . ایمیل وارد میشه کرد فقط تو این صفحه

اگه صفحه ی دیگه ای هست بگو چون اینقدر صفحه ها زیاده آدم حوصله نداره بگرده خخخ

اقا میگم هم اطلس رو بخر هم مینیات خیالتو راحت کن دیگه منم بین این دوتا گیر کردم البته دوتاشو بخری دراگ نداری حالا که فکر میکنم نظر بچه ها به اطلس بیشتر بالاخره کدوم رفتم بالا بخرم لعنتییییییییییییییییییییی

اقا یه کیت بخر جفت ام2 که باهاش خوب بازی میکنی بعد دراگ هم بگیر رفتی بالا ام 3 همون کیت رو با دراگ دوباره بخر

شرمنده نتم افتضاح بود، فقط میمردم

:( :( :( :( :unsure: :wacko: :wacko: :wacko: :unsure: :wacko:

منم نتونستم دیگه بازی کنم 500تا هم در نیوردیم این چرا اینجوری واسه شماهم همینه جدیدا تانکی موقع جشن ها لگ میده

اقا یه کیت بخر جفت ام2 که باهاش خوب بازی میکنی بعد دراگ هم بگیر رفتی بالا ام 3 همون کیت رو با دراگ دوباره بخر

مینیاتور رو خیلی خوب میتونم باهاش بازی کنم تا اطلس به نظرم مینیاتو بر میدارم با 700تا دراگ

نمیدونم مشکل از کجاس، اصلا نمیتونم بازی کنم، هر دو دیقه ی بار از بازی میندازه بیرون منو

راستی فایرفاکس ک بازی میکنم میتونم از موس استفاده کنم ولی با کروم ک میرم تو بازی نمیشه از موس استفاده کرد، کسی میدونه چطوری میشه با کروم هم از موس استفاده کرد ؟

دوستان چرا به بعضی از فرندام میتونم دعوت به مپ بدم به بعضی ها نه؟؟؟

به خاطر اینکه توی مپی که بازی می کنی محدودیت درجه داره همه مپ ها اینجوریه به درجه دوستت نمیخوره

• Like 1

واسه من ایمیل فرستادن ولی این بود

tankix reg cod

Congratulations! You've successfully reserved your nickname — H030.

Your registration code:

یه کد 32 رقمی هم گزاشته بود همون رجیستریشن کد میشه

ولی اینوایت کد نداشت

کد بده من بزنم ببینم کار میکنه  :P

• Like 3

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...