Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

شاید نرسونه البته چرا گاردین جک همر که بهتره

آره عالیه ولی همیشه از این ترکیب میخوردم الان یه نفرتی تو وجودم ازش دارم

• Like 1

برای دومین بار در عمر اینطوری گلد گرفتم :D  :lol:  ^_^ ینی خستگی کل روز از بین میبره. خیلی کیف داد :D

خداییش قبول دارم اصلا گلدی که اینجوری ادم بدون استرس بگیره یه حال دیگه میده خخ

Edited by H030
  • Like 5

آقا من از موقعی که تایتان دست گرفتم نتونستم باهاش گلد بگیرم.کار کردن باهاش یکم واسم سخته چجوری باهاش گلد بگیرم؟

باید بری زمینای نسبتا کوچیک و صاف البته اگه زود جاشو پیدا کنی و بری یه جای بلند تر حتما گلدو میگیری

آیلند سند باکس برا تیتان خیلی خوبه

آرنا بدلیل اون مسیر های بالاش یکم بده چون تیتان اونجا آسیب پذیره محصوصا با تویینز همین دو روز پیش هنگام اومدن گلد تو آرنا به لطف دوستان یه ریل دراگ زده سوراخم کرد وگرنه حتما گلدو می گرفتم

• Like 3

باید بری زمینای نسبتا کوچیک و صاف البته اگه زود جاشو پیدا کنی و بری یه جای بلند تر حتما گلدو میگیری

آرنا بدلیل اون مسیر های بالاش یکم بده چون تیتان اونجا آسیب پذیره محصوصا با تویینز همین دو روز پیش هنگام اومدن گلد تو آرنا به لطف دوستان یه ریل دراگ زده سوراخم کرد وگرنه حتما گلدو می گرفتم

مدیونه کسی اینکه فک کنه منظور کلمه دوستان من هستم و داشت گلد میومد پایین به زور از کنارش رد شدم و افتاد پایین و من گلدو گرفتم :D  :D  :lol:  :lol:  :D  :D  :lol:  :lol: البته جا داره اینجا از شما عذر خواهی بکنم.باور کن گلد باکسو دیدم  میتونم بگیرمش از خود بی خود شدم ندیدم جلوم کیه همینطوری هل دادم و رفتم :(

Edited by mindfreak0142
  • Like 3

اون ریلی ک خوردی نوش جونت، چون منم ی ایموکی از پشت زد

ولی باز جای شکرش باقیه ک هم تیمی مون

mindfreak0142

گلد گرفت

وگرنه میموندیم سوزان سوزان

:D :D :D :D :D :D :D

• Like 3

اقا فردا شروع میشه تخفیف دیگه؟ ایشالا اولش سلاح باشه که من فقط میخوام هامر ام 3 کنم

بله فردا جشن تولد 7 سالگیه تانکیه، حالا چ تخفیفایی قراره بدن

فردا معلوم میشه

اون ریلی ک خوردی نوش جونت، چون منم ی ایموکی از پشت زد

ولی باز جای شکرش باقیه ک هم تیمی مون

mindfreak0142

گلد گرفت

وگرنه میموندیم سوزان سوزان

:D :D :D :D :D :D :D

اوه اوه چن نفر از دست من زجر کشیدن باری گلد باکس!!!میدونستم میکشیدم کنار شما برین گلد باکسو بگیرین :lol:  :lol:  :lol:  :D  :D  :D

• Like 1

منم فردا هورنت ام۳ میگیرم با ریل ام ۲ البته نه این اکانت یک اکانت دیگم که ۴۳۲۰ ساعت بن شده  :D

• Like 2

منم فردا هورنت ام۳ میگیرم با ریل ام ۲ البته نه این اکانت یک اکانت دیگم که ۴۳۲۰ ساعت بن شده   :D

faghat ba fosh be un daraje az ekhlas residi ke 6mah bann shi ya linka bad bad gozashti to chat ? =D

• Like 5

faghat ba fosh be un daraje az ekhlas residi ke 6mah bann shi ya linka bad bad gozashti to chat ? =D

na vase trade and exchange acc bood ke albate report shodam va chon dafe avalam nabood zamanesh yekkam ziad shod :D

albate in dafe khodaeesh aslan nemikhastam trade konam.(garche dafe haye pisham bekhatre share acc ban shodam na trade)

:D

na vase trade and exchange acc bood ke albate report shodam va chon dafe avalam nabood zamanesh yekkam ziad shod :D

albate in dafe khodaeesh aslan nemikhastam trade konam.(garche dafe haye pisham bekhatre share acc ban shodam na trade)

:D

lol shans ovordi block nakardanet , chat bann ke be ghole ali parvin kashke :D

ye rahe jaleb vase XP gereftan peyda kardam ye azmayesh kardam khob xp midad farda mikham bishtar azmayesh konam.

age khob bood migam :D

dar hamin had begam ke to 10sanie hodode 60 score mishod gereft :D

--------------------------------------

shayadam bishtar :D :D :D

Edited by mosikicker
  • Like 1

مدیونه کسی اینکه فک کنه منظور کلمه دوستان من هستم و داشت گلد میومد پایین به زور از کنارش رد شدم و افتاد پایین و من گلدو گرفتم :D :D :lol: :lol: :D :D :lol: :lol: البته جا داره اینجا از شما عذر خواهی بکنم.باور کن گلد باکسو دیدم میتونم بگیرمش از خود بی خود شدم ندیدم جلوم کیه همینطوری هل دادم و رفتم :(

من پایین نیفتادم اول اون یکی دوستمون ترکید و من به خاطر موج ناشی از انفجار رفتم رو کله تو بعد اون ریل بی شعور منو زد وگرنه ارتفاعم ازیاد بود راحت می گرفتم آخه آین اعصابمو خورد میکنم که اون ریله هیچ به طرف گلد نیومد ولی الکی منو زد خیلی مریض بود

Edited by MAHDI797979
  • Like 2

من پایین نیفتادم اول اون یکی دوستمون ترکید و من به خاطر موج ناشی از انفجار رفتم رو کله تو بعد اون ریل بی شعور منو زد وگرنه ارتفاعم ازیاد بود راحت می گرفتم آخه آین اعصابمو خورد میکنم که اون ریله هیچ به طرف گلد نیومد ولی الکی منو زد خیلی مریض بود

از لحاظ شما مریض بود.از لحاظ من که عقل  کل بود.نمیدونی چقد به جونش دعا کردم :D  :D  :D  :D  :D

• Like 5

یکی بهم فحش داد واز صفحه عکس گرفتم کجا باید گزارش بدم؟ بیچاره ها جنبه ندارن با بدنه و تورت ام 1 و ام2 بودن ولی من تو مدنس با اسموکی ام یک و وایکینگ ام 0 همشونو داغون میکردم نشونه گیری بلد نیستن به مردم فحش میدن

یکی بهم فحش داد واز صفحه عکس گرفتم کجا باید گزارش بدم؟ بیچاره ها جنبه ندارن با بدنه و تورت ام 1 و ام2 بودن ولی من تو مدنس با اسموکی ام یک و وایکینگ ام 0 همشونو داغون میکردم نشونه گیری بلد نیستن به مردم فحش میدن

aval upload mikoni bad mizari INJA  http://en.tankiforum.com/index.php?showforum=159

• Like 2

حیف شد جک همر نیومد تو گاراج  

مدیک کیت دوباره اومد  

همونو میخرم کمک میکنه سریع تر رنک اپ کنم 

رنگش هم خوبه از تندر محافظت میکنه

کسی میدونه وی لاگ ساعت چند میاد ؟

Edited by The-Littel-Prince

نظرتون در مورد این کیت چیه؟  تندر خوبه ؟

u74e_screenshot_2.png

یا این یکی؟

o0z5_screenshot_3.png

رنگ اولی ک صددرصد بهتره فقط میمونه اسموکی با تندر، کدوم بهتره ؟ البته دومی 20000 ارزونترم هست

کاش مینیاتور رو بازم میداد

:( :( :(

Edited by 4892222_tanki

نظرتون در مورد این کیت چیه؟ تندر خوبه ؟

u74e_screenshot_2.png

یا این یکی؟

o0z5_screenshot_3.png

رنگ اولی ک صددرصد بهتره فقط میمونه اسموکی با تندر، کدوم بهتره ؟ البته دومی 20000 ارزونترم هست

کاش مینیاتور رو بازم میداد

:( :( :(

اخ جون تندر بگیر یکم اعصاب خورد کن البته خیلی فحش و ستاره داره ویل ترنرو بگیر فحش نخوری

هههه

اخ جون تندر بگیر یکم اعصاب خورد کن البته خیلی فحش و ستاره داره ویل ترنرو بگیر فحش نخوری

هههه

:D :D

مرد مومن چرا اینطوری جواب میدی؟

اگ پول داشتم هردوتاشو میگرفتم ب خاطرت ولی چ کنیم ک وضعیت خرایه

یک کیت هست اگه اشتباه نکنم اسمش پالادین یا همین چیزی هست که

اسموکی ام3 و وایکینک ام 3 و رنگ اینفرنو داره

میخواستم وقتی سه ستاره شدم بخرمش . باید قاعدتا الان تو کیتها جدید باشه که نیست

کلا این کیت رو حذف کردن؟ یا دوباره امکان داره یک هفته بعد بیاد؟

Edited by The-End-X
  • Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...