Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

یه چیزی هم که فهمیدم اینه که حالا فهمیدم تازه داداشم واسه چی هی فرند لیست رو پاک میکنه

یه بابایی به اسم golden_tanker_no1

که با یه اکانت دیگه تو یه بتل دیگه داشت فارسی حرف میزد 100 دفعه هم تو فرند لیست آدش کرده بودم و داداشم پاک کرده بود رویه بار تو یه بتل دیدم گفت بیا تیم من

البته اینجوری نگفتا گفت H030 دوست من بیا تیم ما

منم رفتم کمکش کردم خلاصه بردیم تو پولیگان سی پی

از قضا غروب همون روز یه بتل پرو بود رفتیم و یه نفرمون چون طول کشید لفت داد منم سریع گفتم اینا مولت نندازن این گلدن تانکر رو اینوایت کردم بیاد تانکش هم ام2 بود ولی با این حال داشتیم میبردیم که یهو رفت یه گوشه وایساد منم بن بودم نمیتونستم چیزی بگم فقط در کمال ناباوری باختمون رو تماشا کردم به دست مولتی که خودم اینوایتش کردم :(

اینم عکس

au3r_golden_tanker_no1_khaen1.jpg

لفت هم نمیداد هی میگفت بچه ها من میتونم برم؟ هم تیمی هم هامم میگفتن گورتو کم کن ولی بازم تو بتل مونده بود نمیرفت تا آخرین لحظه که مطمئن شد میبازیم

soton 5 bode avazi

• Like 1

خوش اومدی

مرسی

soton 5 bode avazi

دقیقا

حالا این عکس رو هم ببینید :

7yan_namarda.jpg

با نفر دوم 100 تا کیل فاصله داشتم بعد یهو شروع کردن همشون فقط منو زدن 2 نفر هم اومدن تو عملیات انتحاری فقط منو میزدن بعد میپریدن تو دره  یا اگه شماره یک نزدیکشون بود اون میزدشون

از k/d من اصلا معلومه چه بلایی سرم آوردن

اون موقع هم بن بودم ولی نمیدونم واسه اینکارا هم اصلا بن میکنن ؟؟

همه با هم تیم بودن

ولی یه گلد باکس اومد من گرفتم

یکی دیگه هم آخرین لحظه اومد تا بیشتر بسوزن

• Like 3

مرسی

دقیقا

7yan_namarda.jpg

با نفر دوم 100 تا کیل فاصله داشتم بعد یهو شروع کردن همشون فقط منو زدن 2 نفر هم اومدن تو عملیات انتحاری فقط منو میزدن بعد میپریدن تو دره  یا اگه شماره یک نزدیکشون بود اون میزدشون

همه با هم تیم بودن

nice :D

مرسی

از دیگر بلاهایی که سرم اومد تو این یه ماهه ( کلا هر بلایی سرم اومد از وقتی بن شدم و چت نمیتونستم بکنم اومد سرم)

اینم یکی دیگه از اون بلاها بود:

gon0_bugtime.jpg

یه نصفه روز سر این بتل بودم اصلا نمیدونم چرا همون اول که 15 دقثیقه تموم شد و زمان گیر کرد بازم موندم تو بازی ولی هی هرچی بیشتر میموندم بیشتر حیفم میومد لفت بدم  :D

البته بد نشد خیلی ها اومدن رفتن و از خودشون فقط بتل فاندشون به جا موند

من تو دلم انی شعر رو میخوندم و به خودم امیدواری میدادم که این بتل به سرور ریست نمیکشه و یه نفر میاد نجاتمون میده : میگه میرن آدما از شون فقط بتل فاندشون به جا  میمونه

تنها زجری که میکشیدم این بود که نه گلد باکس میومد نه کسایی که تو بازی بودن حالیشون میشد چیکار کنن منم  نمیتونستم چت کنم بهشون بگم چیکار کنن یا اینکه خودم یه کاری کنم

جالبش اینجاس هی یه گروه دراگر میومد صافمون میکرد بعد خسته میشدن میرفتن :D :D

بیشتر فاند به من رسید من تنها بازمانده بود که از اول بتل لفت ندادم

ولی در کل اینا که گفتم و این عکس هایی که گزاشتم یک صدم بلاهایی که سرم اومد هم نبود

• Like 1

Light shot o download kon :|

وقتی قابلیت داره چرا دانلود کنیم حالا چون گلده تو مستقیم نگیر همون اسکرین شات بزن پیست کن

مرسی

از دیگر بلاهایی که سرم اومد تو این یه ماهه ( کلا هر بلایی سرم اومد از وقتی بن شدم و چت نمیتونستم بکنم اومد سرم)

اینم یکی دیگه از اون بلاها بود:

gon0_bugtime.jpg

یه نصفه روز سر این بتل بودم اصلا نمیدونم چرا همون اول که 15 دقثیقه تموم شد و زمان گیر کرد بازم موندم تو بازی ولی هی هرچی بیشتر میموندم بیشتر حیفم میومد لفت بدم :D

البته بد نشد خیلی ها اومدن رفتن و از خودشون فقط بتل فاندشون به جا موند

من تو دلم انی شعر رو میخوندم و به خودم امیدواری میدادم که این بتل به سرور ریست نمیکشه و یه نفر میاد نجاتمون میده : میگه میرن آدما از شون فقط بتل فاندشون به جا میمونه

تنها زجری که میکشیدم این بود که نه گلد باکس میومد نه کسایی که تو بازی بودن حالیشون میشد چیکار کنن منم نمیتونستم چت کنم بهشون بگم چیکار کنن یا اینکه خودم یه کاری کنم

جالبش اینجاس هی یه گروه دراگر میومد صافمون میکرد بعد خسته میشدن میرفتن :D :D

بیشتر فاند به من رسید من تنها بازمانده بود که از اول بتل لفت ندادم

ولی در کل اینا که گفتم و این عکس هایی که گزاشتم یک صدم بلاهایی که سرم اومد هم نبود

ی صفحه رو کلا تو نوشتی میگی یک صدم ینی تا فردا صبح میتونی 99دیگه بندیسی اونا رم بخونیم هههه

چقدر بلا سرت اومده همش برای چت

• Like 1

ی صفحه رو کلا تو نوشتی میگی یک صدم ینی تا فردا صبح میتونی 99دیگه بندیسی اونا رم بخونیم هههه

چقدر بلا سرت اومده همش برای چت

:D :D 

نه دیگه تموم شد همینا بود فعلا

بخوام همرو اینجا بنویسم تایپیک 2000 صفحه ای میشه

ایشالا تا بن بعدی حرفی ندارم

سلام

عید سعید فطر رو به همه ،همه ی ایرانیان تبریک میگم

امیدوارم همیشه سرزنده و خندان باشید

اینم از این سه شنبه

tanki thinking challenge

https://accounts.google.com/ServiceLogin?service=wise&passive=1209600&continue=https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fforms%2Fd%2F1WQ01vpVuP15nGe6k5KSS4G634NZ42MhBjjnuC5F8PJs%2Fviewform&followup=https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fforms%2Fd%2F1WQ01vpVuP15nGe6k5KSS4G634NZ42MhBjjnuC5F8PJs%2Fviewform&ltmpl=forms#identifier

به احتمال زیاد این آخرین پسته که از

mj.2000

میبینید

thinking challenge
رو سعی میکنم براتون بزارم

اگه کسی رو رنجوندم یا با کارام حق کسی رو ضایع کردم به خوبی و بزرگی خودتون ببخشید

در پناه حق

خداحافظ

• Like 3

مرسی

دقیقا

همه با هم تیم بودن

age tablo tavani konan vote mikoni mod miad miporse to vasash tozih midi , to DM 1 nafar ham vote kone bazi check mikonan vali spectator miad , mamolan to RU1 taraf faghat rusi balade ine ke nemishe bahash harf zad unam age tavani hazarat tablo nabashe hich kari nemikone mizare mire....

hala in aksi ke gozashti 30 ta ba nafar aval fasele dari ke, malume refighash ziad namundan lol

وای نهههههههههه.1 ساعت بازی کردم 1.20ثانیه اخر لگ گرفتم بعد 2 مین رفتم دیدم تموم شدا بازی و من 1500 کریس حداقل از دستم پرید :o  :o  :o  :o  :o  :o  :(  :(  :(  :(

• Like 1

داداش هل نمیشه میخواد عکس بگیره دکمه پرینت اسکرین و ویندوز میگیره تا بره تو فولدر اسکرین شات در غیر این صورت باید تو پینت پیست کنه البته این قابلیتو ویندوز 8و8.1و10 دارن کلا بالا هشت

ویندوز 8 خودش اسکرین شات داره؟؟؟ینی نیاز به پینت نیست؟؟؟میشه بگی فولدرش کجاست؟

ی بتل باحال دیگ ک تا 15 مین مونده ب تموم شدن اونا جلو بودن ی چن تا هم دراگر خیلی بد داشتن ک البته دیدن ب جایی نمیرسن لفت دادن

البته مایند فریک هم بود و اتفاقا کلی هم اسکور داشت تو تیم ما، نفر دوم بود ک اخراش نمیدونم چیشد رفت

!!!!!

55y7_untitled1142.jpg

• Like 1

وای نهههههههههه.1 ساعت بازی کردم 1.20ثانیه اخر لگ گرفتم بعد 2 مین رفتم دیدم تموم شدا بازی و من 1500 کریس حداقل از دستم پرید :o  :o  :o  :o  :o  :o  :(  :(  :(  :(

واقعا خیلی حیف شد

حدود 2500 تا کریس از دست دادین

Edited by 4892222_tanki
  • Like 1

ویندوز 8 خودش اسکرین شات داره؟؟؟ینی نیاز به پینت نیست؟؟؟میشه بگی فولدرش کجاست؟

نه نیازی نیست فولدرش توی ماس پی سی تو پیکچر باید ویندوز اسکریت شاتو باهم بگیری

لعنت به این نت ایران ایکاش زودتر میشد لعنتی :( :( :angry: :angry:

اینترنت ایران در خاور میانه که پانزده کشوره رتبه دوازدهم رو داره تازه اینترنت ژاپن هم 2500برابر اینترنت ایران ارزون تره کلیییییییییی هم بهتر

• Like 1

بالاخره ی چیزی پیدا کردم دانلود کنی میری تو یوتیوب هههه فقط رو کروم نصب میشه سرعت نتتم نباید خیلی کم باشه معمولی اما کم نباشه با نت کم تر از یک مگم میشه رفت browesc

بود اگه اشتباه نکنم فردا دقیقشو میگم باید رو کروم نصب شه بعد انش کنی بری تو یوتیوب فیلتر شکن نیستا

بالاخره ی چیزی پیدا کردم دانلود کنی میری تو یوتیوب هههه فقط رو کروم نصب میشه سرعت نتتم نباید خیلی کم باشه معمولی اما کم نباشه با نت کم تر از یک مگم میشه رفت browesc

بود اگه اشتباه نکنم فردا دقیقشو میگم باید رو کروم نصب شه بعد انش کنی بری تو یوتیوب فیلتر شکن نیستا

برادر  یوتیوب و فیس بوک فیلتر نیست :mellow:

یعنی فیلتر بود...

اول شدن پر افتخار من در برابر حریف های قوی

Screenshot_1.png

این چیه یکی توضیح بده

Screenshot_2.png

نوشته توپ فوتبال واسپه اما چیز زیادی ازش نفهمیدم آخه من انگلیسیم خوب نیست

l.Skill_from_Israel 

selfer

http://prntscr.com/bpl5ga

http://prntscr.com/bpl690

dostan ina dast be yeki kardan mano az mosabeghat 1vs1 sandbax hazf kardan man bayd be koja shekayat konam scrin ham dadam ke ishon to abzi 2bar self karde

inam link mosabeghat

http://ru.tankiforum.com/index.php?showtopic=916843

Edited by iraanii

dostan ina dast be yeki kardan mano az mosabeghat 1vs1 sandbax hazf kardan man bayd be koja shekayat konam scrin ham dadam ke ishon to abzi 2bar self karde

be ya PM bede, age vasat kari nakone hadeaghal mige chi kar koni

mosabeghatesh rasmi bude ? chera ini ke post bazi gozashte hata mod ham nist ?

Edited by H3LL_HOUND
  • Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...