Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

اینا نتیجه هر روز انجام دادن سه تا میسین هستن

منم دوماهه رو چهار نگه داشتم هرروز میگه 50 نفرو تو تی دی ام بکش جایزتم 5 تا اسپید ههههه

:lol: :lol: :lol: :lol:

• Like 1

M4 nadidi pas

اون میکرو خورده برادر بفدشم همیشگی نیس ی بتل میری همه ام هست تندر در هر لول بالای سی میکرو با دراگ ردیفه

• Like 1

ج بدید لطفا بچه ها

سوال دیگه ای هم دارم

Twsins خوبه؟

چون من فقط دارم اون و یه بدنه تانک رو ارتقا میدم گاهی اوقات هم سلاح های دیگه ولی اکثرا توینس رو میبرم بالا

به درد میخوره؟

ج بدید لطفا بچه ها

سوال دیگه ای هم دارم

Twsins خوبه؟

چون من فقط دارم اون و یه بدنه تانک رو ارتقا میدم گاهی اوقات هم سلاح های دیگه ولی اکثرا توینس رو میبرم بالا

به درد میخوره؟

ام چند اگه ام یک ی تایتان ام یک بخرر تا وقتی یه ام دو بخری ردیف من خودمم همونو استفاد میکنم میکرو هم اصلا نکن فقط پول دور ریختنه

من رو این اکانت هستم بیا باهم بازی کنیم

hessam-new

منتظرتم

• Like 1

تویینز بهترین و نوب ترینه کلا بازی باهاش اونقد راحته که یه روز طول نمی کشه باهاش راحت بازی کنی ولی در عوض خوب اسکور در میاره چون ریلود نداره اگه دوبل دماج بزنی دیگه میترکونه

تویینز بهترین و نوب ترینه کلا بازی باهاش اونقد راحته که یه روز طول نمی کشه باهاش راحت بازی کنی ولی در عوض خوب اسکور در میاره چون ریلود نداره اگه دوبل دماج بزنی دیگه میترکونه

حالا لین شد استاد هههه استاد مهدی

اما سرعتش خیلی کمه

فکر کنم منظورت هانتره چون هورنت سرعتش بدک نیست

البته من هانتر رو به هورنت ترجیه میدم 

چیه باو فقط یه کم سرعتش بیشتره.

فکر کنم منظورت هانتره چون هورنت سرعتش بدک نیست

البته من هانتر رو به هورنت ترجیه میدم 

چیه باو فقط یه کم سرعتش بیشتره.

مهدی دوباره شروع کردی چرت پرت میخری داداش هورنت بدرد مپ بزرگ میخوره درضمن هانتر قیمت خون باباشو باید بدی بگیریش مفته

• Like 1

درست وقتی که لولم به اون حدی رسید که بتونم ام 2 تاندرو بگیرم نصف قیمت شد :lol: :lol: :D

حالا 50 کیلو کریستال واسم موند :D :D

مهدی دوباره شروع کردی چرت پرت میخری داداش هورنت بدرد مپ بزرگ میخوره درضمن هانتر قیمت خون باباشو باید بدی بگیریش مفته

آخه دفه قبلم که فقط تیتان داشتم نمیتونستم سی تی اف بازی کنم برا همین گفتم یه چیز سبکم بخرم ولی انصافا سرعتش خیلی کمتر از واسپه الن هورنت ام دو از واسپ ام یک سرعتش کمتره

Edited by MAHDI797979

آخه دفه قبلم که فقط تیتان داشتم نمیتونستم سی تی اف بازی کنم برا همین گفتم یه چیز سبکم بخرم ولی انصافا سرعتش خیلی کمتر از واسپه الن هورنت ام دو از واسپ ام یک سرعتش کمتره

جونشو بچسب

تّف به اینترنت ایران .دو بار گلد اومد ، اولی رو با یه زوری رفتم رو تانک بقیه ،گلد که اومد از من رد شد به تانک زیری رسید اونم گرفت
دومی هم گفتم اینطوری میشه نرفتم دنبالشششششششش

تــُـفــــــف

تّف به اینترنت ایران .دو بار گلد اومد ، اولی رو با یه زوری رفتم رو تانک بقیه ،گلد که اومد از من رد شد به تانک زیری رسید اونم گرفت

تــُـفــــــف

خخخخ ههههه هاهاها هررررر کرررر خاراتبیببتتطبهتریعجفش

عیب نداره بابا ما هم اینجوری شدیم عادت میکنی درضمن نسخه تانکی رو دان کن فکر کنم خیلی تاثیر بزار

خخخخ ههههه هاهاها هررررر کرررر خاراتبیببتتطبهتریعجفش

عیب نداره بابا ما هم اینجوری شدیم عادت میکنی درضمن نسخه تانکی رو دان کن فکر کنم خیلی تاثیر بزار

( اونطوری میشه چند تا اکانت رو مدیریت کرد ؟ (بازی کرد

تــُـفــــــف

دم اینترنت ایران گرم به خاطر لگم رفتم زیر اون یکی تانکه و نمی دونم چجوری شد که گلد به من رسید تازه لگ داشتنم یه مزایایی داره

آرزومه لگ داشته باشم ولی اف پی اسم بالای 60 باشهScreenshot_1.png

Edited by MAHDI797979

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...