Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

• اکانت منم اکتیو شد
  • حالا به چه دردی میخوره؟؟؟
  • lb.jpg

مال تو  دویمن اکتیوش مونده!!!

• Like 1

I've warned this topic before, some discussions taking place here can't be tolerated. I guess you guys didn't take my warning seriously before.

Extension of punishment: week. Reason: Threatening the moderator whom closed this topic.

Edited by DarkOperative
  • Like 11

^

tnx :D

حالا هی اسپم بدید :|

توضیح درمورد اون استار لدر هم درست نبود سرهمون بست تاپیک رو :|

• Like 2

^

tnx :D

حالا هی اسپم بدید :|

توضیح درمورد اون استار لدر هم درست نبود سرهمون بست تاپیک رو :|

ممنون علی جان که تایپو باز کردی !

بچها یکی به من توضیح بده که اخر کلن رفت تو لیگ 3 وم یا نه?

• Like 1

ممنون علی جان که تایپو باز کردی !

بچها یکی به من توضیح بده که اخر کلن رفت تو لیگ 3 وم یا نه?

من فقط یه ریپورت دادم که طبق وقت مقرر باز نشده لول

فقط دیگه خواهشا هر بحث و توضیح و شرح حال قسمتی از بازی یا هرچیز دیگه ای رو اینجا نیارید چون گیر میدن

همینطور اسپم (پست پشت سرهم ؛ بی محتوا ؛ الکی )

یا فلوود ( بازم همون پست بی محتوا ؛ تکرار پست و ...)

توهین وغیره هم که جای خود داره :)

من که کلا نفهمیدم جریان گروه دوم یا کلن اینا چیه!!  :blink:

اون دو روز هم که تموم شد دیگه پس کاریش نمیشه کرد :ph34r:

داشتم بازی میکردم

بعد به مهض این که یارو رفت یه گلد اومد

خیلی چسبید

2014-06-3005-17-08-.png

Edited by sfmth1

سلام به همگی.خداییش من حداقل 10 بار اینجا خواهش کردم که دوستان منودعوت کنن به گروه .به همه مسوولین تیم هم پی ام دادم بازم خبری نشد.انصافا" شما از اول همگی ژنرال بودید که حالا درجه پایینا رو تحویل نمیگیرید.پس به سلامتی اون روسی که با وجود اینکه 6 درجه از من بالاتر بود یکساعت و نیم با من تمرینی اومد توی مپ ومنو کاور کرد وگذاشت تمام کریستالها و پرچمها رومن بگیرم  هیبیب هورا :unsure:

سلام به همگی.خداییش من حداقل 10 بار اینجا خواهش کردم که دوستان منودعوت کنن به گروه .به همه مسوولین تیم هم پی ام دادم بازم خبری نشد.انصافا" شما از اول همگی ژنرال بودید که حالا درجه پایینا رو تحویل نمیگیرید.پس به سلامتی اون روسی که با وجود اینکه 6 درجه از من بالاتر بود یکساعت و نیم با من تمرینی اومد توی مپ ومنو کاور کرد وگذاشت تمام کریستالها و پرچمها رومن بگیرم  هیبیب هورا :unsure:

از اینجور ادما کم پیدا میشه

pieter-jannnnnnnn

منم یکی از اونام این یارو هه هم خیلی ادم خوبیه

انسان به اینا میگن

چون الان همه بی دین شدن

دیگه از این جور افراد کم پیدا میشه

اینا هم حتما به دینی که دارند بسیار پایبندند

چون هرکسی ننمیفهمه چرا باید خبیث و کلک باز نبود

هرکی هم بفهمه تو سادگی کم نظیره

منم وسطای راهم

دارم خودمو عادت میدم

عادت خوبیه

ضرر نمیکنی

Edited by sfmth1

دیدید سلاحارو چیکار کردند توینو زدند خرابش کردند تندرو یکم قوی کردند فیریزو ضعیف کردند اسموکیو غولش کردند ریکو چک هم که داغون شده فایر یکم قوی شده

اصلا زدند همه چیزو نابود کردند دارند دیکتاتورو با اسموکی غول میکنند ام3دیکتاتور 300تا جون داره!!!!!!

دیدید سلاحارو چیکار کردند توینو زدند خرابش کردند تندرو یکم قوی کردند فیریزو ضعیف کردند اسموکیو غولش کردند ریکو چک هم که داغون شده فایر یکم قوی شده

اصلا زدند همه چیزو نابود کردند دارند دیکتاتورو با اسموکی غول میکنند ام3دیکتاتور 300تا جون داره!!!!!!

خوبه دیکتاتور به نظرم چیز خوبیه  مخصوصان تو گرفتن  گلد باکس 

چندروز هست که میخوام وارد بازی بشم  این ارور رو میده 

فلش پلیرم هم اپدیت کردم ولی بازم  ارور میده 

http://8pic.ir/images/wldxuo56i5d1k6ybnyro.png

Edited by The-Littel-Prince

کجا فایرو قوی کردن ریدن تو فایر

دراگ جون بزنی یا ایزیدا بیاد اثرش از بین میره

ولی تنرو خیلی قوی کردن

به نظر من قدرت ریکو فرق نکرده درسته که یه کم ضعیفش کردن اونم فقط 1 تا 3 خسارت که زیاد به چشم نمیاد. ولی در عوض به جای این که زود خالی کنه و 7 تا بزنه این بار 10 تا 11 بار میزنه که خیلی خوبه میتونین حساب کنین با ریکو ام1 تو تقریبا 6 ثانیه میتونین 10 تیر بزنین در فاصله ی متوسط که میشه تقریبا 220 تا خسارت! حتی تاندر هم که قوی شده ام 1 اون تو 6 ثانیه 3 تیر میزنه که میشه 170 تا و قدرتش به ریکو نمیرسه !

یه سوال

من بین ریل و تاندر موندم که کدومو تا ام3 ادامه بدم...

تاندر تو فاصله متوسط قدرتش به ریل نمیرسه و ریل هم تو فاصله ی دور کاهش قدرت خسارت بسیار کمتری نسبت به تاندر داره که اینجا ریل بهتره هم فاصله نزدیک و هم دور

ولی تاندر میتونه چنتا رو با هم بزنه که تو مسابقه ی کشتن خیلی خوبه ولی باز هم خصلت خسارت زدن به خود بازیکن از خوبی هاش کم میکنه

راهنمایی کنین لطفا :)

به نظر من قدرت ریکو فرق نکرده درسته که یه کم ضعیفش کردن اونم فقط 1 تا 3 خسارت که زیاد به چشم نمیاد. ولی در عوض به جای این که زود خالی کنه و 7 تا بزنه این بار 10 تا 11 بار میزنه که خیلی خوبه میتونین حساب کنین با ریکو ام1 تو تقریبا 6 ثانیه میتونین 10 تیر بزنین در فاصله ی متوسط که میشه تقریبا 220 تا خسارت! حتی تاندر هم که قوی شده ام 1 اون تو 6 ثانیه 3 تیر میزنه که میشه 170 تا و قدرتش به ریکو نمیرسه !

یه سوال

من بین ریل و تاندر موندم که کدومو تا ام3 ادامه بدم...

تاندر تو فاصله متوسط قدرتش به ریل نمیرسه و ریل هم تو فاصله ی دور کاهش قدرت خسارت بسیار کمتری نسبت به تاندر داره که اینجا ریل بهتره هم فاصله نزدیک و هم دور

ولی تاندر میتونه چنتا رو با هم بزنه که تو مسابقه ی کشتن خیلی خوبه ولی باز هم خصلت خسارت زدن به خود بازیکن از خوبی هاش کم میکنه

راهنمایی کنین لطفا :)

صد درصد تاندر

ریل سرعت پر شدنش خیلی کمه

و زود به گا میره

یه چیزی شبیه شفت هست 

دشمن اصلیش فریزه

البته فایر برد هم میرینه توش

ولی تندر توی سرپرو خیلی عالیه

ام 2 تندر کولاک میکنه

میشه گت تندر یه جور جنگ روانی هم راه میندازه

میخوری کلی از جونت کم میشه

ولی نمیدونی از کجا خوردی

خیلی قویه

Edited by sfmth1

ممنون از راهنماییت

اه اه !!! بابا این هورنت که قوی شده ! ام1 و ام2 و ام3 اون به ترتیب جونش از خسارت ریل ام1 تا ام3 فقط 2  3 تا بیشتره !!!!!!!!!!!! پس ریل دیگه نمیتونه هورنتو با 1 تیر بکشه ... تاندر هم قوی شده !!!! پس ریل به درد نمیخوره ... اوکی پس میرم برا تاندر !!!ولی یه چیز

تو مقام تک ستاره یه کیت هست که هورنت با ریل هردو ام3 رو با قیمت300 هزار کریستال میده هالا تاندرو بخوام همینجور ام3 کنم باید حدود 330 هزار کریستال بدم که 1000% به صرفه نیست !!! پس من کریستال هامو نگه میدارم و میرم برا ریل !!! در هر حال ممنون از راهنماییت

ولی برا این که کریستال هام هدر نرن نباید ریل رو همینجور ام1 تا ام3 بالا ببرم تو این مدت که به اون مقام و مقدار کریستالش برسم مجبورم از ریکو و دیکتاتور ام1 استفاده کنم

Edited by iol.M-H-A.loi

ممنون از راهنماییت

اه اه !!! بابا این هورنت که قوی شده ! ام1 و ام2 و ام3 اون به ترتیب جونش از خسارت ریل ام1 تا ام3 فقط 2  3 تا بیشتره !!!!!!!!!!!! پس ریل دیگه نمیتونه هورنتو با 1 تیر بکشه ... تاندر هم قوی شده !!!! پس ریل به درد نمیخوره ... اوکی پس میرم برا تاندر !!!ولی یه چیز

تو مقام تک ستاره یه کیت هست که هورنت با ریل هردو ام3 رو با قیمت300 هزار کریستال میده هالا تاندرو بخوام همینجور ام3 کنم باید حدود 330 هزار کریستال بدم که 1000% به صرفه نیست !!! پس من کریستال هامو نگه میدارم و میرم برا ریل !!! در هر حال ممنون از راهنماییت

ولی برا این که کریستال هام هدر نرن نباید ریل رو همینجور ام1 تا ام3 بالا ببرم تو این مدت که به اون مقام و مقدار کریستالش برسم مجبورم از ریکو و دیکتاتور ام1 استفاده کنم

فقط تندرو ام 2 کن حله

بعد م پولاتو نباید به هیچ وجه خرج کنی

هرکی هرچی داره به توچه

تو وقتی به اون رنک رسیدی میت.نی کون همه رو پاره کنی

فقط بپا یه کریس هم جز برای تندر و وایکینگ ام2 خرج نکنی

اپ نکن هردوتاشون فابریک قوی هستن

تا 1 ستاره پدر همه رو در میاری

و زیاد با ایرانیا دیگه نچرخ

منم میخواستم اون کیتو بخرم ولی سر دست شدم و هانتر ام1 کردم و تا حالا نتونستم دو باره پول جم کنم

ممنون از راهنماییت

ولی فایر برد از تندر ام 2 هم بهتره

تندر در هر ثانیه حد اکثر 26 تا کم میکنه

ولی فایر برد من 43 تا کم میکنه

حسلب کنی میفهمی ولی خوشبختانه تو نبرد هایی مثل سزپرو فایر نمیتونه نزدیک تندر بشه

تمرین امروز، به امید اینکه بتونیم پرچمو بالا ببریم

:)

fqb6ytobecaj3cfe3p19.jpg

مهدی بده اون علی رو با فتوشاپ درش بیاریم صحنه رو خراب کرده!خخخخ :lol:  :lol:

ولی پسر چه صحنه ای شده من که خوشم اومد!

لایک!

• Like 2

خوبه دیکتاتور به نظرم چیز خوبیه  مخصوصان تو گرفتن  گلد باکس 

چندروز هست که میخوام وارد بازی بشم  این ارور رو میده 

فلش پلیرم هم اپدیت کردم ولی بازم  ارور میده 

http://8pic.ir/images/wldxuo56i5d1k6ybnyro.png

کسی نمیدونه مشکل چیه  دارم دیونه میشم  هکاری میکنم وارد بازی نمیشه