Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

دهنشون سرویس روزایی که کیریس داریم تخفیف نی ولی روزایی که نداریم که فیرتوفیرت تخفیف میدن

دقیقا 1هفته نیست تایتان ام 2 کردم

با این میشد 25 تا 30 هزار سود کرد :دی

دقیقا 1هفته نیست تایتان ام 2 کردم

با این میشد 25 تا 30 هزار سود کرد :دی

بابا اینا اگر یه ذره عقل تو کلشون بود نمی امدن صفحه قلابی که من ساختم یوزر و پسورد رو وارد کنن داخلش که من پسوردو عوض کنم :D

بابا اینا اگر یه ذره عقل تو کلشون بود نمی امدن صفحه قلابی که من ساختم یوزر و پسورد رو وارد کنن داخلش که من پسوردو عوض کنم :D

جیگرم مارو هک نکنی !!!!!!!!!!!!!!!

جدیدا با این دولوله خیلی حال میکنم فقط تجهیزات میخادو تانک سنگین

منکه 18 کیلو دارم   اگه بتونم امشب  5 مربع بشم 25 کیلو گیر میارم 

تا دوروز دیگه هم  همینجوری تو استادیم الماس جمع میکنم  حداقل بشه 30 کیلو یه  چیز خو بگیرم

عاغا سام ملیکم خخخ

آره دیگه اسم اکانت تو عوض کردیم و با هم فکری مهدی ( همبازی اکانت ) به این نتیجه رسیدیم که اسم اکانت نمادی از ایران باشه تا اگه توی بازی خدا خواست و پیشرفت کردیم اسم ایران و ایرانی توی ذهن رقبا نقش ببنده تا یه اسم شخص.

آقا در ضمن من با داداش گلم احمد خیلی موافقم کاپتانی تیم هم مبارکش باشه ( خخخ ) و در مورد عکس تانکم باید بگم هورنت و وایکینگ دارم و اسلحه ایزیدا و تاندر ام 3 هم دارم.

دارم آپ گرید میکنم برای آینده.

حالا زمان و مکانشو مشخص کن تا ببینیم خدا چی میخواد.

باشد که رستگار بشه اردلان. خخخ

خوشم میاد با اراده ای.اسمتم خیلی مناسبه رنکت توی بازیه معمولا میبینمت رنک اول تیمتی دمت گرم

من کاپیتان نیستم فقط در صدد ساختن یه قبیله هستم که حداقل توی بازی نشون بدیم ایرانیا اونی نیستن که توی  تلویزیون و اخبار میبینن ما برخلاف تصوراتشون خیلی آدمای صلح دوست و انسان دوستی هستیم و به همه کشورا احترام میذاریم.

این قبیله فعلا فان هست و چون تازه صحبت از ساختنشه و بچه ها دارن پیشرفت میکنن هیچ انتظاری ازش نمیره ولی باید بالاخره از یه جایی شروع کنیم

قبیله نوب آرمی که من یادمه واقعا یه مشت نوب بودن ولی الان رنک 1 قبایل دنیا رو دارن.یه قبیله هلندی

• Like 1

جیگرم مارو هک نکنی !!!!!!!!!!!!!!!

جدیدا با این دولوله خیلی حال میکنم فقط تجهیزات میخادو تانک سنگین

خب تو باید فرم رو پر کنی که من بتونم هکت کنم من از اون 2لوله و اون لیزره خیلی خوشم میاد دولوله فقط جای شیب دار عالیه عالی ایشالله حال کنی باهاشون :d

احمد فارمولک منم هستم!441619_laugh1.gif

احمد از کجا میشه اسم اکتو عوض کرد؟

در ضمن بزار ببینیم فردا اگه 2ایکس خوردیم هورنتو ام2 کنیم بعد عکسو بزاریم!441619_laugh1.gif

بچه ها هر کی انلاین هست راهنماییم کنه که چطور میشه اسم اک عوض کرد!

احمد الان ساعت 1 نصف شبه جواب ندی زنگ میزنم فارمولک!441619_laugh1.gif

خب تو باید فرم رو پر کنی که من بتونم هکت کنم من از اون 2لوله و اون لیزره خیلی خوشم میاد دولوله فقط جای شیب دار عالیه عالی ایشالله حال کنی باهاشون :D

2loolehe ba oon laser e esm dare dadash :))

خوشم میاد با اراده ای.اسمتم خیلی مناسبه رنکت توی بازیه معمولا میبینمت رنک اول تیمتی دمت گرم

من کاپیتان نیستم فقط در صدد ساختن یه قبیله هستم که حداقل توی بازی نشون بدیم ایرانیا اونی نیستن که توی  تلویزیون و اخبار میبینن ما برخلاف تصوراتشون خیلی آدمای صلح دوست و انسان دوستی هستیم و به همه کشورا احترام میذاریم.

این قبیله فعلا فان هست و چون تازه صحبت از ساختنشه و بچه ها دارن پیشرفت میکنن هیچ انتظاری ازش نمیره ولی باید بالاخره از یه جایی شروع کنیم

قبیله نوب آرمی که من یادمه واقعا یه مشت نوب بودن ولی الان رنک 1 قبایل دنیا رو دارن.یه قبیله هلندی

داداش

شما به هر حال از ماها تجربه بازی کردنت بیشتره.

چهار تا تانک که بیشتر از ماها پاره کردی . خخخ

تو بیا و مسئولیت قبیله رو به عهده بگیر . من که واقعا خوشحال میشم یه قدیمی بازی بلد دست بگیره گروه ایرانی ها رو.

فقط بچه ها نظرتون در مورد این عکس چیه: خخخ

باشد که رستگار بشیم همه خخخ

58622488071659765668.jpg

• Like 2

عاغا اسم اکانت عوض کردن 100000 تا کریستال هزینه داره.

من هر چی جمع کرده بودم دادم رفت.

بعد 10 تا سوال میپرسن ازت باید جواب بدی بعدش اسمتو عوض میکنن.

به همین راحتی به همین خوشمزگی. خخخ

+1

صدهزار تا کریستال؟

فک کن 1درصد که عوضش کنم!

احمد چطور میشه اون گرافیکو برد بالا!

چون ستینگ من با ستینگ تو فرق داره مردک!

Salam,

Aga in moge ke bazi mikardi, man omadam to bazi, holo hoshe 7 asr bod o shoma ba viking bazi mikardi, amma zadm biron.

Man asra be sheddat lag daram, yeki 2 nafar az dostan ham goftan ke asra lag daran,

shoma az che sherkati estefade mikoni ke lag nadari? Sorate khatte man 6 mbps hast,  ama lag daram asra!

dar zemn az che morogar estefade mikuni ya flashplayer?

Rasti chan nafr acc shoma ro bazi mikunan ke ingad sari rank migiri!!! :D

داداش

شما به هر حال از ماها تجربه بازی کردنت بیشتره.

چهار تا تانک که بیشتر از ماها پاره کردی . خخخ

تو بیا و مسئولیت قبیله رو به عهده بگیر . من که واقعا خوشحال میشم یه قدیمی بازی بلد دست بگیره گروه ایرانی ها رو.

فقط بچه ها نظرتون در مورد این عکس چیه: خخخ

باشد که رستگار بشیم همه خخخ

58622488071659765668.jpg

Salam,

Aga in moge ke bazi mikardi, man omadam to bazi, holo hoshe 7 asr bod o shoma ba viking bazi mikardi, amma zadm biron.

Man asra be sheddat lag daram, yeki 2 nafar az dostan ham goftan ke asra lag daran,

shoma az che sherkati estefade mikoni ke lag nadari? Sorate khatte man 6 mbps hast,  ama lag daram asra!

dar zemn az che morogar estefade mikuni ya flashplayer?

Rasti chan nafr acc shoma ro bazi mikunan ke ingad sari rank migiri!!! :D

سلام

2 نفر رو اکانتیم داداش

فلش پلیر 12 فایر فاکس و اینترنت 2 مگ دارم

چیز خاصی نیست که متمایز از بقیه باشه خخخخ

• Like 1

آقا فریز رو ام1 کنم یا ریلگان؟

هر 2تاش عالیه!

ببین با کدوم میتونی کار کنی؟

با ریل گان نتونی بازی کنی لیزرشو میزنی به درو دیوار!

با فریزم نتونی کار کنی   درجا میترکوننت!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...