Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

فقط تالارای ایرانیه که مشکلات خود بازی هیچ ربطی به تالار اون بازی نداره

تالارش فقط واسه مسخره بازیو خاله بازیه

تالار هر بازی واسه رفع مشکلات داخل بازی ساخته میشن که دزدی و هک و تقلب از مهمترین هدف های هر تالاریه

فکر کنم تالار بازی های ایرانی تو فکر اجاره واسه عقدو عروسی باشن تا رسیدگی به مشکلات بازی

:lol: :lol: :lol: :lol:

خیلی وقته میخوام ترک کنم،

ولی دوستام انجا هستن نمیشه:/

کریسامو پس بده:p

D: :lol:

فقط تالارای ایرانیه که مشکلات خود بازی هیچ ربطی به تالار اون بازی نداره

تالارش فقط واسه مسخره بازیو خاله بازیه

تالار هر بازی واسه رفع مشکلات داخل بازی ساخته میشن که دزدی و هک و تقلب از مهمترین هدف های هر تالاریه

فکر کنم تالار بازی های ایرانی تو فکر اجاره واسه عقدو عروسی باشن تا رسیدگی به مشکلات بازی

:lol: :lol: :lol: :lol:

والا ما از جنرالیسیمو هامون توقع داریم بیشتر سر بزنن به ما رنک پایین تریا از تجربیاتشون بگن

ولی مثه این که واسه تاپیک ایرانیا اینم برعکسه :دی

هر چی رنکت بالاتر بره کمتر میای تو فروم

طرف یه مپ ویو ساخته

( Wave )

اسم مپ اینه : parkour , no kill

بعد نفر اول بتل تعداد 216 تا کیل داشته و هنوز 156 دقیقه مونده تا بتل تموم شه

طرف یه مپ ویو ساخته

( Wave )

بعد نفر اول بتل تعداد 216 تا کیل داشته و هنوز 156 دقیقه مونده تا بتل ت

طرف یه مپ ویو ساخته

( Wave )

بعد نفر اول بتل تعداد 216 تا کیل داشته و هنوز 156 دقیقه مونده تا بتل تموم شه

آره من اینجوری زیاد دیدم :D :D :D

بازی با اک سطح پایین خیلی حال میده همشون نوبن :D

با 2تا خط قرمز بازی میکنم تقریبا یه ماه نرفته بودم روش وقتی وارد شدم 2250تا کریستال با 15تا از هر دراگ وپاس داد

Edited by reza87

منم به همه گفتم بهترین مقیاس واسه مقایسه این که دو نفر واقعا چقدر بازیشون خوبه فقط اکس پی بتل هست

مقایسه ما سر ریل و ریکو بود که اسموکی هم بهش اضافه شد

بابا چه ربطی داره آخه که میگی ماموت

بحث سر ریکو و ریل هست اونم تو شرایط یکسان نه اینکه تو بیای یه ماموت بذاری جلوی اسموکی

با توینزم بیای جلو ماموت معلومه طول میکشه که بزنیش

خیلی صریح میگم اونا بلد نیستن !

پروتکشن جلوی ریکو چیزی نیست که بتونه واقعا باعث بشه با خیال راحت باهاش رو در رو بشی

( واسه فایر ام4 هم اینجوری هست ولی بقیه اسلحه ها نه )

من درسته خیلی خودمو دست بالا میگیرم ،‌ولی انقدر نیستم که بیام به تو بگم بیا دوئل اونم وقتی  که ریل ام3 با یه شات هورنت ام1 منو میخوره

و 1 ثانیه هم دیر تر از تو ریل من لود میشه

سه حالت داره که من به یکی بگم باهات دوئل میکنم

یک : بدونم اون طرف ادعای خالیه و نوبه

دو : بخوام ببینم واقعا چقدر بارشه

سه : اگر بخوام دوئل کنم واقعا ،‌بهش میگم بیاد تست با شرایط یکسان دوئل کنم

حالا که میگی من گفتم بهت دوئل میکنم باهات ( هر چند که یادم نمیاد ) بدون من تورو دسته ی دومی حساب میکردم احتمالا

# خیلی صادقانه ، شبیه به خودمی ،‌خیلی خوب بحث رو عوض میکنی ولی جلوی من خواهشا ازین کارا نکن

من حوصله ندارم که بخوام وقتی دارم راجب یه موضوعی بحث کنم یکی بپره وسط بگه فلان چیز چطور

دو نفر دارن معامله پارچه میکنن ،‌سومی میاد میگه گوسفندامو چیکار کنم ؟ بله ،‌ به همین بی ربطی و با ربطی !

لطفا تصور نکن الان بهت توهین کردم و مثه مترجم بگو بهم توهین کردی

فقط مثال زدم !ا

خیلی ممنون بابت توضیحات :دی

( خودمم بعد از یکم صحبت با یه سری ریکو باز و به خصوص چارچاربیست به این نتیجه رسیدم باید زد تو کار ریکو چون این رنک پایینی ها واقعا نمیدونن چجوری باید از بهترین ویژگی ریکو استفاده کرد ) { بازتاب }ا

عزیز من تو چراحرفو تو مغزت فرو نمیکنی من نمیگم تو شرایط نا مساوی!

من میگم 2تا ماموت ام3 یکیش نیدل داشته باشه که پروتکشن اسموکی داره و برجک ریکو و یکیش ماموت ام3 رنک کلای که پروتکشن ریکو داره و برجک اسموکی!

به نظر کدوم اون یکی میزنه؟

صد در صد اسموکی چون خیلی قوی شده ولی ریکو فول اپگرید باشه 12تا تیر میزنه بعد اون باید یکی یکی بزنه در صورت که اسموکی زارتا زارت تیر خالی میکنه که بعضی تیراش نصف جونتو میخوره!

ولی اینم بگم ریل  تو جنگ رو در رو جلوی  ریکو کم میاره ولی  تو زمین ها بزرگ ریل بابای ریکو رو میاره جلوی چشاشش!

حالا فهمیدی عزیز!؟

منم این پیشنهادو دادم بهت ببینم چه بارته که اینقدر به همه میگی بیا دوئل بیا دوئل!

در ضمن مطمئن باش من متنتو بخونم و ببینم توش توهین هست جوابتو میگیره در باره این نگران باش! ;)

در ضمن  جوری میگی رنک  پایین انگار شما جنرالیسمو هستین! :lol:

عزیز من بهت گفتم حالا خود دانی  به نظر من ریکو و فایر تو سطح فیلد مارشال و مخصوصا تو سطح کامندار جلوی جنرالیسمو ها سوسکن چون  جنرالیسمو ها رنگ های کلای و زئوس دارن!

موفق باشی عزیز!

• Like 1

من میگم 2تا ماموت ام3 یکیش نیدل داشته باشه که پروتکشن اسموکی داره و برجک ریکو و یکیش ماموت ام3 رنک کلای که پروتکشن ریکو داره و برجک اسموکی!

صد در صد اسموکی چون خیلی قوی شده ولی ریکو فول اپگرید باشه 12تا تیر میزنه بعد اون باید یکی یکی بزنه در صورت که اسموکی زارتا زارت تیر خالی میکنه که بعضی تیراش نصف جونتو میخوره!

ولی اینم بگم ریل  تو جنگ رو در رو جلوی  ریکو کم میاره ولی  تو زمین ها بزرگ ریل بابای ریکو رو میاره جلوی چشاشش!

حالا فهمیدی عزیز!؟

منم این پیشنهادو دادم بهت ببینم چه بارته که اینقدر به همه میگی بیا دوئل بیا دوئل!

در ضمن مطمئن باش من متنتو بخونم و ببینم توش توهین هست جوابتو میگیره در باره این نگران باش! ;)

عزیز من بهت گفتم حالا خود دانی  به نظر من ریکو و فایر تو سطح فیلد مارشال و مخصوصا تو سطح کامندار جلوی جنرالیسمو ها سوسکن چون  جنرالیسمو ها رنگ های کلای و زئوس دارن!

موفق باشی عزیز!

ادامه ش نمیدم

ولی اصلن قبول ندارم !ا

به وقتش اگر بودم و بودی نشون میدم بهت

( تو اون مدتی که ریکو زارت زارت میزنه ،‌اسموکی تک تک میزنه ، پس این تفکرت غلطه که باز بخوای اون آخرس سر بگی که این ریلود طول میکشه و اسموکی جبران میکنه پس این حرفت که میگی آخر سر اسموکی برنده س کاملا حرف بی منطقیه ! )

( وقتی که ریکو از لحاظ ریلود خالی میشه واسه هر شات تقریبا 1 ثانیه وقت میخواد تا ریلود بشه پس بازم چندان تغیری توی وضعیت ایجاد نمیشه !ا

از نظر من شما فقط داری از اطلاعاتی که داری حرف میزنی نه تجربیات شخصی با ریکو

این که بدونی یه چیزه ،‌این که بلد باشی باهاش کار کنی یه چیز دیگه س )

[ اگر دوست داری تا با اکانت رنک بالا بیام جلوت که نخوای چون کامندر هستی به یه رنک مثه من تیکه بپرونی ! ]

اون تیکه آخرت کاش لااقل نمیگفتی رنک کامندر ! محض اطلاعت

فایر ام3 پروتکشن 50% رو خرد میکنه ! شمایی که میگی من رنکم پایینه بدون انقدری با اکانت بالاتر از شما ور رفتم که میدونم فایرام3 و ام4 رو بذاری جلوی 50% پروتکشن قورتت میده فایر

# دیگه حالشو ندارم باهات بحث کنم -_-

حالا فهمیدی عزیز!؟

موفق باشی عزیز!

شما که رنکت بالاس برو ببین همه جنرالیسیمو ها از فایر و ریکو استفاده میکنن

• Like 1

آقا یه نظر سنجی بسیار جالب 

سوال اینه

آیا مسعود نوبه؟؟؟؟؟؟

هر کی می گه مسعود نوبه لایک کنه

هر کی میگه مسعود نوب نیست منفی بده

فحش گذاشتم هر کی جواب نده

مسعود ناراحت نشو

باید حقیقت رو ببینی

آقا یه نظر سنجی بسیار جالب 

سوال اینه

آیا مسعود نوبه؟؟؟؟؟؟

هر کی می گه مسعود نوبه لایک کنه

هر کی میگه مسعود نوب نیست منفی بده

فحش گذاشتم هر کی جواب نده

مسعود ناراحت نشو

باید حقیقت رو ببینی

یعنی چی فحش گذاشتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :angry:

ادامه ش نمیدم

ولی اصلن قبول ندارم !ا

( تو اون مدتی که ریکو زارت زارت میزنه ،‌اسموکی تک تک میزنه ، پس این تفکرت غلطه که باز بخوای اون آخرس سر بگی که این ریلود طول میکشه و اسموکی جبران میکنه پس این حرفت که میگی آخر سر اسموکی برنده س کاملا حرف بی منطقیه ! )

( وقتی که ریکو از لحاظ ریلود خالی میشه واسه هر شات تقریبا 1 ثانیه وقت میخواد تا ریلود بشه پس بازم چندان تغیری توی وضعیت ایجاد نمیشه !ا

[ اگر دوست داری تا با اکانت رنک بالا بیام جلوت که نخوای چون کامندر هستی به یه رنک مثه من تیکه بپرونی ! ]

فایر ام3 پروتکشن 50% رو خرد میکنه ! شمایی که میگی من رنکم پایینه بدون انقدری با اکانت بالاتر از شما ور رفتم که میدونم فایرام3 و ام4 رو بذاری جلوی 50% پروتکشن قورتت میده فایر

شما الو برو یاد بگیر مه ام4نداریم به فول میکرو اپگرید ام3 میگه ام4 نگو اینارو بت میخندن!

در ضمن چرا تو نمیفهمی اسموکی 3تا تیر میزنه که تو 4مین تیرش یدونه میزنه که نصف جونتو میخوره اگرم تو نصف جونت باشه کلا میپوکی!

اره یکی تو راس میگی یکی حسن کچل اینو نگی چی بگی!

اون تیکه اخرت خیلی بی معنی بود یعنی چی!

اگه من زئوس داشته باشمو و اسیدا تو با فایر بیای منو بزنی ممکن نیست تو بتونی منو بزنی!

مگر این جون من نصف باشه یا از پشت بزنی  من هیچ کاری روت نکنم یا  دراگ بزنی! 

اول یاد بگیر بعد!

در ضمن  اکانتمو اد کن با اک سطح بالات بیا  با اک دیگران مایه نزار ها با اک خودت بیا که بفهمم مال تو امید وارم اک سطح بالات ریل و هونت ام1 نداشته باشه هردوشن ام3 باشه!

در ضمن اول برو پروتکشن های رنگو ببین!

اینی که من میگم تو پرو بتل اگه یه نفر زئوس و اسیدا و وایکینگ داشته باشم تو هم با وایکینگ و فایر باشی نمیتونی منو بزنی به چند دلیل بخاطر این که برجکم اسیداس دوم اینه که پروتکشن فایر دارم!

اینو از تجربم میگم! 

شما هم یکم تجربه به دست بیاری بد نیست!

موفق باشی!

ادامه ش نمیدم

ولی اصلن قبول ندارم !ا

شما الو برو یاد بگیر مه ام4نداریم به فول میکرو اپگرید ام3 میگه ام4 نگو اینارو بت میخندن!

در ضمن چرا تو نمیفهمی اسموکی 3تا تیر میزنه که تو 4مین تیرش یدونه میزنه که نصف جونتو میخوره اگرم تو نصف جونت باشه کلا میپوکی!

اره یکی تو راس میگی یکی حسن کچل اینو نگی چی بگی!

اون تیکه اخرت خیلی بی معنی بود یعنی چی!

اگه من زئوس داشته باشمو و اسیدا تو با فایر بیای منو بزنی ممکن نیست تو بتونی منو بزنی!

مگر این جون من نصف باشه یا از پشت بزنی  من هیچ کاری روت نکنم یا  دراگ بزنی! 

اول یاد بگیر بعد!

در ضمن  اکانتمو اد کن با اک سطح بالات بیا  با اک دیگران مایه نزار ها با اک خودت بیا که بفهمم مال تو امید وارم اک سطح بالات ریل و هونت ام1 نداشته باشه هردوشن ام3 باشه!

در ضمن اول برو پروتکشن های رنگو ببین!

اینی که من میگم تو پرو بتل اگه یه نفر زئوس و اسیدا و وایکینگ داشته باشم تو هم با وایکینگ و فایر باشی نمیتونی منو بزنی به چند دلیل بخاطر این که برجکم اسیداس دوم اینه که پروتکشن فایر دارم!

اینو از تجربم میگم! 

شما هم یکم تجربه به دست بیاری بد نیست!

موفق باشی!

• Like 1

agha kasi id skype ya RaidCall dare bede add konam ke onja game bezarim ba jayeze

to RaidCall game mizarim hamrah ba jayezehaye khob

doste khobam rc filter hastesh ta onjayi ke man yadame:)

man payam mosabeqe xp bezarid:D

id rc

arman0o98@rc

ya

cactos@rc

Edited by iraanii

doste khobam rc filter hastesh ta onjayi ke man yadame:)

man payam mosabeqe xp bezarid:D

id rc

arman0o98@rc

ya

cactos@rc

add kardam ty

id rc : marshalnavid

shenakhtamet kisti :D:D add kardam

baghiye ham bedan :D

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in