Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

درجشو ببین؛

ام3؟ :mellow:

عزیزم  ایسدا ام 3 شده واسه  عرشیا فایرشم ام 2 من ام یکم عزیز تازه اون یکی کا با ایسدا ام 3 دنبالم میکرد تا بزنم نمیتونست

عزیزم  ایسدا ام 3 شده واسه  عرشیا فایرشم ام 2 من ام یکم عزیز تازه اون یکی کا با ایسدا ام 3 دنبالم میکرد تا بزنم نمیتونست

ام 2 هس اسکول

فایرم ام 1 هس

بابا بازی نمیدونی چی به چیه؛

میای وس من جنرال پنرال میکنی؟:))

این هنو تا فایر 2 جا داره:|

کسی که میره تیم قوی جوجس :)

(متین ببخشید:|)

کسایی که واقعا ماهرن؛

میرن تو تیمِ ضعیف؛

میکشوننش بالا و کاری میکنن ببره؛

الکی هم شاخ نشو میگم؛

شاخ شکن زیاد داریم اینورا 

;)

هر وقت گفتن    بگو من بیا ببینم چند چندی برم تیم ضعیف که چهار تا خنگ باعث شکشت تیمم بشن تو برو با همونا چند نفرو میتونی قوی کنی چند نفرو میزنی توی جایی که 5 تا ضیعف با توان 5 تا قوی بر علیه تو توی زمین کوچک پسر چیزی بگو که بگنجه

واقعا برات متاسفام تو که هنوز فرق ام2 با ام3 را نمیدونی شاخ و شونه میکشه

حتما الان هم میخوای بگی تو حرف نزن چون ازت خوردم;عزیز سلاح اصلی منم ریل نیست ایزیداست که دیدی باهاش سوکست کردم

ام 2 هس اسکول

فایرم ام 1 هس

تو راست میگی اصلا ام 1 فایرت بازم که من مثل تو ام یک بودم خوردی ازم پس چی میگی

اصلا تو امی یک دوستات که ام 3 داشتن چرا اونا نتونستن اول بشن اصلا ام 2 داشتن چرا پس همتون از من خوردین  همتون فنچین برین بازی یاد بگیرن

Edited by GOD_OF_WAR_tanker

هر وقت گفتن    بگو من بیا ببینم چند چندی برم تیم ضعیف که چهار تا خنگ باعث شکشت تیمم بشن تو برو با همونا چند نفرو میتونی قوی کنی چند نفرو میزنی توی جایی که 5 تا ضیعف با توان 5 تا قوی بر علیه تو توی زمین کوچک پسر چیزی بگو که بگنجه

اولندش که تو که ادعای مهارت داری؛

باس جُرِ اون ضعیفا رو هم بتونی بکشی؛

زیاد ادم دیدم میرن تیمی که باختش قطعیه و یکاری کردن بردن؛

امثال تو فقط میرن تیم قوی 2-3 آدم بُکُشَن تا کریس بگیرن :)

من اسمتو قبلا دیده بودم یادم نیومد کجا;رفتم گرز یه سر بزنم اسمت خورد به چشمم فهمیدم خودتی:دی

اسم اک؟

حتما الان هم میخوای بگی تو حرف نزن چون ازت خوردم;عزیز سلاح اصلی منم ریل نیست ایزیداست که دیدی باهاش سوکست کردم

ولش کن اسکله

اگه هم یادت باشه من اتیشو برای رنک اپ برداشتم تا همتون با هم بمیرید

اگه ایزیدا بر میداشتم که تنکش از سیاه به قهوه تغییر رنگ می داد

Edited by FaKe.NooB

ای خدا جون هر کس دوست دارین توی راندی که همه با هم بودیم کی اول شد؟  همتون هم بدنه هم سلاحتون از من قویتر بود من ضعیفترن بدنه داشتم با فایر جوری زدمتون که  در رفتین  همین عرشیا توی بازی باهاش چت میکردم چون من میزدمش بعد چت میکردم میگفتم بدنت ضعیفه بعد جواب داد مال من ضعیف حداقل 4 بار رودرو با هم بدون دخالت کسی جنگیدم کی زد؟ من یا تو؟ بابا انقدر دروغ نگین واسه یک بازی خوب نیست

بسه مارو نخندون

اولا  خاک تو سر پوچت که هنوز نمیدونم ام 2 و ام3 چی هست

بعدم  تو دهات شما به نوب میگن فنچ؟

برین بازی یاد بگیرین؟؟ نه که تو بلدی

خنگول فنچ یک حیونه که خیلی کوچیکه بابا اطلاعات نداری حرف نزن

ای خدا جون هر کس دوست دارین توی راندی که همه با هم بودیم کی اول شد؟  همتون هم بدنه هم سلاحتون از من قویتر بود من ضعیفترن بدنه داشتم با فایر جوری زدمتون که  در رفتین  همین عرشیا توی بازی باهاش چت میکردم چون من میزدمش بعد چت میکردم میگفتم بدنت ضعیفه بعد جواب داد مال من ضعیف حداقل 4 بار رودرو با هم بدون دخالت کسی جنگیدم کی زد؟ من یا تو؟ بابا انقدر دروغ نگین واسه یک بازی خوب نیست

احمق من 3 ماهه با فایر کار نکردم

درک میکنی؟

میخوای ایزیدا بردارم قهوه ایت کنم؟

خنگول فنچ یک حیونه که خیلی کوچیکه بابا اطلاعات نداری حرف نزن

اولا خودم فنچئ دارم

دوما حتی نمیدونی نوب چیه

یه اصطلاحی هس که میگه:

یه شمشیر قوی تو دست کسی که شمشیر بازی بلد نیست

خیلی ضعیف تر از یه شمشیر ضعیفه تو دست یه پروفشنال

:)

میدونم جمله سنگین بود

;)

leh shodi gardane man nandaz :-"

Edited by LeIouch_Vi_Britannia
  • Like 1

اولا خودم فنچئ دارم

دوما حتی نمیدونی نوب چیه

ارشیا داداش ولش ادمی که نمیفهمه ,نمیفهمه دیگه چیکارش میشه کرد ;)

یه اصطلاحی هس که میگه:

میدونم جمله سنگین بود

;)

....

Edited by FaKe.NooB

آقا؛

ولش کنید؛

بزارید هرچی میخواد پست بده؛

خودشو بیشتر خراب میکنه؛

الکی انگشتاتونو خسته نکنید

:D

Edited by WhO_oAm_I
  • Like 1

یه اصطلاحی هس که میگه:

میدونم جمله سنگین بود

;)

این شد حرف حساب منم که همینو میگم شما سلاح و بدنتون قویتر از منه ولی بازیتون ضعیفتر  پس وقتی میگم فنچین منظورم اینه تازه من همش توی بازی هنگم نمیتونم بازی کنم اول شدم اگه هنگ نبودم بالای 10 تا اختلاف اول میشدم لیزر میزدین نمیخورد با فایر نمیتونستین بزنین اون یکی ایسدا داشت نمیتونست لی خدا  غش کده بودم از خنده چه هرسی میخوردین وقتی میگفتم ضعیفین انقدر ضعیف بودین که راند دوم ایتم زدین بازم نتوستین ای خدا مردم از خنده

ادیت کن رضا؛

با خودش مشکل داری؛

به مادرش چرا حرف میندازی؟

:mellow:

نه منظورم یه چیز بود چرا بد برداشت می کنی؟

میبینی که اسم رو هم اشتب نوشتم:/

یه لحضه حواسمم نبود؛اشتب منظورتو درک کرده بودم؛

درستش میکنی یا نه با خودت

:p

این شد حرف حساب منم که همینو میگم شما سلاح و بدنتون قویتر از منه ولی بازیتون ضعیفتر  پس وقتی میگم فنچین منظورم اینه تازه من همش توی بازی هنگم نمیتونم بازی کنم اول شدم اگه هنگ نبودم بالای 10 تا اختلاف اول میشدم لیزر میزدین نمیخورد با فایر نمیتونستین بزنین اون یکی ایسدا داشت نمیتونست لی خدا  غش کده بودم از خنده چه هرسی میخوردین وقتی میگفتم ضعیفین انقدر ضعیف بودین که راند دوم ایتم زدین بازم نتوستین ای خدا مردم از خنده

....

همیشه ادمی که کم میاره فحش مبده و بی احترامی میکنه جوابتو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیست من واسم هیچکس مهم نیست همینکه روتونو تو بازی کم کردم از صد تا رجز خونی بیشتر ارزش داره مردان بزرگ حرفشونو ثابت میکنن نه مثل شما ها حرف میزنن که  حرف اضافه زدن مال پیرزنهاست بیا تو میدون ببینم چند چندی هر وقت منو زدی مثل دیرزو که چند نفر نتونستین بزنین زدین  من میام همینجا میگم و معذرت خواهی میکنم واسه اینکه رجز خونی کردم تا اون موقعه همتون فنچین پس  لطفا

Edited by GOD_OF_WAR_tanker

منظورمو نگرفتی نه؟:mellow:

اون بدبختا با سلاحایی که اومده بودن زیاد بازی نمیکنن؛

تو هم با این بادت معلومه 90% فایر هستی:/

کسی که فایرش خوب نیست رو میزنی با فایر؛

شاخ هم میشی

:mellow:

به قولِ یارو از سنّت خجالت بکش:/

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...