Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

همیشه ادمی که کم میاره فحش مبده و بی احترامی میکنه جوابتو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیست من واسه هیچکس مهم نیست همینکه روتونو تو بازی کم کردم از صد تا رجز خونی بیشتر ارزش داره مردان بزرگ حرفشونو ثابت میکنن نه مثل شما ها حرف میزنن که  حرف اضافه زدن مال پیرزنهاست بیا تو میدون ببینم چند چندی هر وقت منو زدی مثل دیرزو که چند نفر نتونستین بزنین من میام همینجا میگم و معذرت خواهی میکنم واسه اینکه رجز خونی کردم تا اون موقعه همتون فنچین پس  لطفا

دقیق فحش نبود؛

من خودم اشتب منظورشو گرفتن؛

میگه الان که له شُدی مامانت میاد مارو میزنه

که چیزِ قدیمی ایه و کاملا هم حقیقت داشته در طول تاریخ

توهین هم نیست؛

حقیقت هم تلخه

;)

همیشه ادمی که کم میاره فحش مبده و بی احترامی میکنه جوابتو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیست من واسه هیچکس مهم نیست همینکه روتونو تو بازی کم کردم از صد تا رجز خونی بیشتر ارزش داره مردان بزرگ حرفشونو ثابت میکنن نه مثل شما ها حرف میزنن که  حرف اضافه زدن مال پیرزنهاست بیا تو میدون ببینم چند چندی هر وقت منو زدی مثل دیرزو که چند نفر نتونستین بزنین من میام همینجا میگم و معذرت خواهی میکنم واسه اینکه رجز خونی کردم تا اون موقعه همتون فنچین پس  لطفا

اولا فوش ندادم منظورم این بود تو بچه ای و اینه نمیفهم و الان میمیری و می اندازن گردن ما

من با تو بازی کردم میگی روتو کم کردم؟

اون رنگ اپ بود و من با اسلحه اصلی نبودم

باشه گمشو بیا

Edited by FaKe.NooB

منظورمو نگرفتی نه؟ :mellow:

اون بدبختا با سلاحایی که اومده بودن زیاد بازی نمیکنن؛

تو هم با این بادت معلومه 90% فایر هستی:/

کسی که فایرش خوب نیست رو میزنی با فایر؛

شاخ هم میشی

:mellow:

به قولِ یارو از سنّت خجالت بکش:/

ببین عزیزم باز اشتباه کردی من اصلا با فایر بازی نمیکنم برو پستهای اول منو دیروز بخون من با اسموکی فقط بازی میکنم خیلی کم میشه عضو کنم اسموکی رو چون اسموکی تیر خلاصش 68 تاس و تیر معمولیش 28 تا ازش خوشم میاد چون بدجوری طرفو میتکونه پس دیدی منم با صلاح اصلیم نیومدم اسموکی فضای باز میخواد اون زمینمون فضای بسته بود تازه از قبلش فایر داشتم با خود عرشیا یک جایی دیگه بازی میکردم که هنگ کردم افتادم بیرون از باازی پس بازم ندونسته قضاوت کردی

ببین عزیزم باز اشتباه کردی من اصلا با فایر بازی نمیکنم برو پستهای اول منو دیروز بخون من با اسموکی فقط بازی میکنم خیلی کم میشه عضو کنم اسموکی رو چون اسموکی تیر خلاصش 68 تاس و تیر معمولیش 28 تا ازش خوشم میاد چون بدجوری طرفو میتکونه پس دیدی منم با صلاح اصلیم نیومدم اسموکی فضای باز میخواد اون زمینمون فضای بسته بود تازه از قبلش فایر داشتم با خود عرشیا یک جایی دیگه بازی میکردم که هنگ کردم افتادم بیرون از باازی پس بازم ندونسته قضاوت کردی

بیا دوئل روتو کم کنم

بازم؟

اینطوری که تو میای شاخ بازی در میاری؛

هر کی باشه فکر میکنه حتما فقط پای فایری :-J

اولا فوش ندادم منظورم این بود تو بچه ای و اینه نمیفهم و الان میمیری و می اندازن گردن ما

من با تو بازی کردم میگی روتو کم کردم؟

اون رنگ اپ بود و من با اسلحه اصلی نبودم

باشه گمشو بیا

گم شو هم که فحش نیست شما باز اصل مطلب و ول کردین کسی عصبانی میشه و توهین و یا ناراحت که کم اورده پس من که ریلکسم شما پرخواشگری میکنی پس کم اوردی اینم من نمیگم همه میگن که کسی که کم میاره اینطوری میکنه

گم شو هم که فحش نیست شما باز اصل مطلب و ول کردین کسی عصبانی میشه و توهین و یا ناراحت که کم اورده پس من که ریلکسم شما پرخواشگری میکنی پس کم اوردی اینم من نمیگم همه میگن که کسی که کم میاره اینطوری میکنه

توهین از شاخ بازی در حد المپیک بهتره :-"

این شد حرف حساب منم که همینو میگم شما سلاح و بدنتون قویتر از منه ولی بازیتون ضعیفتر  پس وقتی میگم فنچین منظورم اینه تازه من همش توی بازی هنگم نمیتونم بازی کنم اول شدم اگه هنگ نبودم بالای 10 تا اختلاف اول میشدم لیزر میزدین نمیخورد با فایر نمیتونستین بزنین اون یکی ایسدا داشت نمیتونست لی خدا  غش کده بودم از خنده چه هرسی میخوردین وقتی میگفتم ضعیفین انقدر ضعیف بودین که راند دوم ایتم زدین بازم نتوستین ای خدا مردم از خنده

:huh:  :huh:

من تکذیب میکنم!

هرسی را به حرصی تغییر میدهم! :P

لیزر؟ :huh:  :huh:

c7f621451b4f.jpg

ایتم ببخشید میشه منو با کلمه ایتم در تانکی اشنا کنید؟ :blink:  :huh:

ممنون میشم! :lol:

بازم؟

اینطوری که تو میای شاخ بازی در میاری؛

هر کی باشه فکر میکنه حتما فقط پای فایری :-J

نرود میخ اهنی در سنگ من اولین پستهایی که زدم در مورد خوب بودن اسموکی بود و هی میترکوندم میومدم اینجا میگفتم  باز قاطی کردی حیف که ضعیفی وگرنه دوئل میزدم با توام. تازه با خود عرشیا و مجید هم گفتم اسموکی چقدر خوبه حداقل اونا میدونن

:huh:  :huh:

من تکذیب میکنم!

هرسی را به حرصی تغییر میدهم! :P

لیزر؟ :huh:  :huh:

c7f621451b4f.jpg

ایتم ببخشید میشه منو با کلمه ایتم در تانکی اشنا کنید؟ :blink:  :huh:

ممنون میشم! :lol:

ایتم همونیی که خودتون دیروز گفتین من اصلا نگفتم شما نبودی عرشیا و بقیه بودن که خودشون گفتن بازم داداش سیاه ضایع شد

نرود میخ اهنی در سنگ من اولین پستهایی که زدم در مورد خوب بودن اسموکی بود و هی میترکوندم میومدم اینجا میگفتم  باز قاطی کردی حیف که ضعیفی وگرنه دوئل میزدم با توام. تازه با خود عرشیا و مجید هم گفتم اسموکی چقدر خوبه حداقل اونا میدونن

برو بخور به دیوار باو

:lol:

نت آدم بد باشه نتونه یه مدت بازی کنه 

یه مشت مرده خور میان بهش میگن ضعیف

=))

وای خدا

افلین بر تو باشه بابا فهمیدیم تو قوی عمو شما به جای این که بیاید تو این بازی ها برید یکم انگلیسی یاد بگیر که اسم سلاح ها را حداقل درست بگی نگی لیزری:/

و عمو اگه ما بخوایم درست بازی کنیم یه جوری بازی میکنیم که سه ماه بخاطر همون بازی شب ادراری بگیری:)

افلین بر تو باشه بابا فهمیدیم تو قوی عمو شما به جای این که بیاید تو این بازی ها برید یکم انگلیسی یاد بگیر که اسم سلاح ها را حداقل درست بگی نگی لیزری:/

و عمو اگه ما بخوایم درست بازی کنیم یه جوری بازی میکنیم که سه ماه بخاطر همون بازی شب ادراری بگیری :)

اره بابا تازه نمیفهمه اون رنک اپ بود

3 ماه؟

تا ابد باو 

ایتم همونیی که خودتون دیروز گفتین من اصلا نگفتم شما نبودی عرشیا و بقیه بودن که خودشون گفتن بازم داداش سیاه ضایع شد

حالا یه اسم یاد گرفتیا

تازه من کی گفتم ایتم؟

بچه ها مجبورین جوابشو بدین؟

وقتی میگه قوی ام انقد کل کل نکنین باهاش که اخرش به توهین و ناراحتی و دلخوری و عصبانیت برسه

بهش پیشنهاد دوئل بدین

اومد که اومد حالشو اونجا بگیرین

نیومد هم نیومد دیگه

بیخیال

جواب ندین خودش بیخیال میشه

شایدم اون درست بگه اصلا :lol:

• Like 1

وقتی میگه قوی ام انقد کل کل نکنین باهاش که اخرش به توهین و ناراحتی و دلخوری و عصبانیت برسه

بهش پیشنهاد دوئل بدین

نیومد هم نیومد دیگه

بیخیال

اخه میگی بیا در میره بد بخت

بهش پیشنهاد دوئل بدین

نیومد هم نیومد دیگه

بیخیال

من نتم درست بود یه دوئل میرفتم تا 100 سال روش نشه بیاد اینجا پست بده:/

و عمو اگه ما بخوایم درست بازی کنیم یه جوری بازی میکنیم که سه ماه بخاطر همون بازی شب ادراری بگیری :)

بسوزه پدر تجربه فک میکنم تو یکی از همونایی که دیروز ترکوندمت  چون خیلی داری میسوزی   اشکال  نداره  گفتم حرف زدن پیر زنم بلده هروقت منو زدین بیاین اینجا مطمئن باشین میگم شما منو زدین فعلا که زیر منیین عرشیا جان ایتم رو یکی از بچه ها توی سروری که با هم بودیم گفت اون سرور هم اپ نبود ما 3 تا سرور باهم بازی کردیم که اولیش من بودم تورو دعوت کردم دیدی که اونجا با چقدر اختلاف اول بودم بین چه کسایی دومین سرور هم همه ایرانی بودیم که من زدمتون سومین سرور هم که به قول بچه ها ایتم زدین توام ترسیدی  یا هرچی که رفتی بعد چند دقیقه یک سرور زدی که عکسشم گذاتی رنگ اپ اون بود نخوردیم نون .گندم  دیدیم دست مردم

بسوزه پدر تجربه فک میکنم تو یکی از همونایی که دیروز ترکوندمت  چون خیلی داری میسوزی   اشکال  نداره  گفتم حرف زدن پیر زنم بلده هروقت منو زدین بیاین اینجا مطمئن باشین میگم شما منو زدین فعلا که زیر منیین عرشیا جان ایتم رو یکی از بچه ها توی سروری که با هم بودیم گفت اون سرور هم اپ نبود ما 3 تا سرور باهم بازی کردیم که اولیش من بودم تورو دعوت کردم دیدی که اونجا با چقدر اختلاف اول بودم بین چه کسایی دومین سرور هم همه ایرانی بودیم که من زدمتون سومین سرور هم که به قول بچه ها ایتم زدین توام ترسیدی  یا هرچی که رفتی بعد چند دقیقه یک سرور زدی که عکسشم گذاتی رنگ اپ اون بود نخوردیم نون .گندم  دیدیم دست مردم

تو هنو اصطلاحاتِ بازیو هم بلد نیستی:|

آفرین برو با اون جنرالات بازی کن شاید یه ترشی ای چیزی شدی

:lol:

• Like 1

اینقد خری نمیفهمی رنک اپ بودو  سلاح اصلی نبود

2 زیر توایم؟؟خخخ چی زدی؟؟

3 من کی گفتم ایتم ؟ چرا زر می زنی؟

واقعا برات متاسفام تو که هنوز فرق ام2 با ام3 را نمیدونی شاخ و شونه میکشه

حتما الان هم میخوای بگی تو حرف نزن چون ازت خوردم;عزیز سلاح اصلی منم ریل نیست ایزیداست که دیدی باهاش سوکست کردم

حرف ریل اومد

من در خدمتم علی جان

اگه واقعا...... داره بیاد با من دول کنه

من برای ضایع کردن افرادی مثل اون خیلی وقت دارم

Edited by The.Little-Prince

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...