Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

http://en.tankiforum.com/index.php?showtopic=229264&do=findComment&comment=4045015

ایده ای که داده واقعا خفنه

یه چیزیه که به نظر من باز تا حدی بازی رو جذاب تر میکنه :دی

برید بخونید

خوبه ولی یه مشکلی هست دیگه کسی با لول بالاهای خودش بازی نمیکنه چون کریستال کمتری گیرش میاد.

دوم اینکه اگه بخاطر هر ضربه و دیمیج اسکور بده خیلی بهتره مثلا من میام جونه دشمنو تا حد 0 میارم پایین ضربه آخرو یکی دیگه میزنه اسکورشو میگیره..درواقع مثل تی دی ام باشه اینجوری حق به حق دار میرسه

یکی دیگه اینکه اگه سرورهای پرو رو از بقیه سرورها جدا کنن و یه سری فیلترینگ واسه ورود هیول ها و تورتس ها بذارن مثلا یه مپ من میسازم فقط برای فایرها مجاز باشه اینجوری خیلی جذاب میشه تا اینکه طرف  بیاد توی مپ ببینه تو چی داری بره ضدتو بیاره..یا همش توی ترس از این باشی که داری ایکس پی بازی میکنی تیم دشمن چنج نده با اسموکی و ریکو و ایزیدا بیاد نتیجرو بدزده

• Like 2

??مسعود منظورت چی بود :huh:

will be very funny  :D

no matter if you are in TDM , DM , CTF or CP a player will be chosen for being the juggernaut

and just need something more .  :P in CTF and CP you can not capture flag or change the point at that moment

امیر بیا تی اس بابا چه خبره ته بیا مثل قبلا البته 120 کیلو دارم محمد و من چسبیدیم به اکانت امروز پانزده کیلو جمع کردیم با دو تا گلد باکس

چی کار میکنی اینقدر در میاری؟؟ :blink:

چی کار میکنی اینقدر در میاری؟؟

دادا این شبا قبل خواب 10 بار ایه الکرسی میخونه صبح بیدار میشه قبل صبحونه خوردن میاد تانکیو چک میکنه 10 برابر کریس بش میده بدون قند شکن یا چیز پی ان..اخه چی بت بگم دادا...این یارو 24 ساعتی چسبیده به بازی...بیشتر چیز میزاش ام 2 هستن از منم جلو زده :D 

چی کار میکنی اینقدر در میاری؟؟ :blink:

یکم بچسبی به بازی تمومه من از جعبه های ده تایی روزی پنج کیلو جمع میکنم بقیشو گلد باکس و مپ های صد فلگی میرم اگه ببازیم ایتم میزنم اگه نبازیم که هیچی :D  :D  :D 

• Like 1

امیر بیا تیم اسپیک یکم صحبت کنیم :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes: 

دادا اینجا رو با تیم اسپیک اشتباه گرفتیاا...دوستان شرمنده تایپکو به گند کشیدیم:دی مرداد تو هم اگه کاری باهام داشتی خصوصی بده اینجا نگو بقیه اذیت میشن.....شرمنده دوستان :mellow:  

یکم بچسبی به بازی تمومه من از جعبه های ده تایی روزی پنج کیلو جمع میکنم بقیشو گلد باکس و مپ های صد فلگی میرم اگه ببازیم ایتم میزنم اگه نبازیم که هیچی :D  :D  :D 

ایتم چیه؟؟

مگه مدرسه نداری؟؟؟ :o

Edited by alig1331

بچه ها جعبه های ده تایی هم 1  و 5 و 10و20و30و40و50و60و70و80و90و100 تایی میخواد بشه و محله افتادن ایتم معلوم میشه  در اپدیت جدید تانکی :D  :D  :D  :D 

سلام

الان ساعت 11و40دقیقس

تست سرور بازه ولی کد می خواد

اگه لینکش رو می خواید تو گوگل سرچ کنین

بعد تو لینکا اسم تست پیشوندتانکی انلاین هست

لینک رو رک ننوشتم بن نشم

راه به دست اوردن کد رو هم بلد :(

سلام

الان ساعت 11و40دقیقس

لینک رو رک ننوشتم بن نشم

عمو تست سرور چیز بدی نیست که لینکشو بزاری یا نه؛

:mellow:خودمونم میدونیم چی هست

کُدِشَم چیزی نیس که بشه پیداش کرد

;)

اینم از رنک آپ وحید

:D

vahid.PNG

:wub: آقا موبارکه.ایشالا روزیه من

:fire_r:  :tank:  :tank:  :fire_l: 

Edited by sspeedy

خوبه ولی یه مشکلی هست دیگه کسی با لول بالاهای خودش بازی نمیکنه چون کریستال کمتری گیرش میاد.

دوم اینکه اگه بخاطر هر ضربه و دیمیج اسکور بده خیلی بهتره مثلا من میام جونه دشمنو تا حد 0 میارم پایین ضربه آخرو یکی دیگه میزنه اسکورشو میگیره..درواقع مثل تی دی ام باشه اینجوری حق به حق دار میرسه

یکی دیگه اینکه اگه سرورهای پرو رو از بقیه سرورها جدا کنن و یه سری فیلترینگ واسه ورود هیول ها و تورتس ها بذارن مثلا یه مپ من میسازم فقط برای فایرها مجاز باشه اینجوری خیلی جذاب میشه تا اینکه طرف  بیاد توی مپ ببینه تو چی داری بره ضدتو بیاره..یا همش توی ترس از این باشی که داری ایکس پی بازی میکنی تیم دشمن چنج نده با اسموکی و ریکو و ایزیدا بیاد نتیجرو بدزده

البته خودش گفت که واسه دمج که وارد میکنین اسکور میگیرین

مثالش هم دمج یه ریل ام3 به یه ماموت ام3 بود که 5 تا اسکور میداد و اگه با دبل پاور میزد 10 تا اسکور

ولی حرفت درسته :دی

اینطوری خیلی جذاب تر میشه

??مسعود منظورت چی بود :huh:

will be very funny  :D

no matter if you are in TDM , DM , CTF or CP a player will be chosen for being the juggernaut

and just need something more .  :P in CTF and CP you can not capture flag or change the point at that moment

خیلی خفن میشه

فرقی نمیکنه حالا توی دث مچ باشه یا تیم دث مچ و یا کپچر د فلگ و سی پی بالاخره یه بازیکن برای جاگرنات انتخاب میشه

و فقط یه چیز دیگه لازم هست اینکه توی سی پی و کپچر د فلگ زمانی که کسی جاگرنات میشه نشه دیگه رنگ سی پی رو عوض کرد یا پرچم کپچر کرد

------------

تصور من این بود که جاگرنات در حین بازی رخ بده و نه خودش یه مدل جدید از بازی باشه

واسه همین این رو گفتم که بعدش یکی اومد گفت جاگرنات میشه مدل جدید و نه چیزی که یهو تو بتل ببینیمش

بعد از مدت ها ندیدن وی-لاگ

وی-لاگ این هفته واقعا بازی رو عوض میکنه

ازین به بعد دراگ باکس ها جاهای خاصی توی زمین میفتند و میشه بر اساس اونا برنامه ریزی کرد ط.وری که دهن بقیه رو سرویس کنین :دی

گلد باکس ها هم جاهای خاص خودشون رو دارن که اگه نزدیک به اونا باشین میتونین ببینیدشون و اگه دور باشید محو هستن

این کسایی که ویدئو آف د ویک این  هفته رو بردن چه بیکار بودن :دی

راستی رنگ جدید پارکور هم رونمایی شد :دی و پروتکشن داره این رنگ

اسکرین شات ها در اسپویلر

p7zoz.jpgxcw4s1.jpg2d769hv.jpg2rqn6nr.jpgxnzwa8.jpg

• Like 3

سلام

الان ساعت 11و40دقیقس

لینک رو رک ننوشتم بن نشم

تست سرور از ساعت 7-8 بود تقریبا که باز شد دیشب

اونم سرور شماره 5 که اینوایت کد میخواست

گذاشتن لینک تست سرور مجازه

چیزی که مجاز نیس نوستن اینوایت کد هست که فلاد محسوب میشه و 5 دقیقه بن داره به طور معمول

لینک رو مینوشتی بن نمیشدی :دی

و در ضمن اینوایت کد هم چیز کشکی نیست

اسم تستر ها اینوایت کد اونها هست

و اگه اسم یه تستر رو زدین و قبول کرد چیزی که بعدش باید بزنین پسوورد اکانت همون تستر هست :دی

چند وقت پیش همین قضیه سر و صداش درومد چون یکی از اینوایت کد ها سمیون کیرو بود :دی

بچه ها جعبه های ده تایی هم 1  و 5 و 10و20و30و40و50و60و70و80و90و100 تایی میخواد بشه و محله افتادن ایتم معلوم میشه  در اپدیت جدید تانکی :D  :D  :D  :D 

جعبه ها عوض شه فکر کنم تست سرور باز بشه :D

منم اددت کردم بازی خوبا انتخاب کن دنبالت میام ;)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...