Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

راست میگه همین مسعود 1 ماه پیش مثله من نوب بود با ریل الان بیا ببین چیکار میکنه :lol:  :P

تمرین کن حرفه ای میشی :D

فقط مرده خوری نکن :دی وقتی میبینی یارت داره حریفو میزنه نزدیک مردنه یه تیر ول نده نامردیه ^_^

ایزدا به نظر من نامردیه

وقتی یه ایزدا داره از جونت کم میکنه به جون خودش اضافه میشه

این نامردیه

احمق کودن نفهم نوشته مانند یک برج لیزر عمل میکند توضیح بعدشم که مشخصه لیزره اینو نه من میگم نه امثال من برو کلمات رو هر جا میخوای بزار واسه ترجمه اگه غیر از این بود بیا . تو فک کردی من با این اکانتم بازی میکنم من اصلا چت نمیکنم 2 سال دارم بازی میکنم امثال شما احمقها میخواین به من یاد بدین مخاطب من اونایی که منو بن کردن منم جوابشونو دادم در بن کردن یکیشون که انگار مرده ارشیا رو میگم حالا هر چی دوست داری گزارش بده ولی بدون از احمقیت شما کم نمیشه

در ضمن از صبح دارم با هردوش بازی میکنم میبینم چی به چیه الکترو مغناطیس میدونی چیه یا نه نوشته در واقعیت اتش پرتاب الکترومغناطیسه میگه اثر الان شبیه برجک لیزره و... احمق بفهم

I AM GOD OF WAR

آدم عقده ای خر

برو گمشو از تاپیک بیرون

معلوم نیست از کدوم دهات اومدی

برو تا همه بچه ها پا نکردن تو......

استغفرالله

• Like 2

احمق کودن نفهم نوشته مانند یک برج لیزر عمل میکند توضیح بعدشم که مشخصه لیزره اینو نه من میگم نه امثال من برو کلمات رو هر جا میخوای بزار واسه ترجمه اگه غیر از این بود بیا . تو فک کردی من با این اکانتم بازی میکنم من اصلا چت نمیکنم 2 سال دارم بازی میکنم امثال شما احمقها میخواین به من یاد بدین مخاطب من اونایی که منو بن کردن منم جوابشونو دادم در بن کردن یکیشون که انگار مرده ارشیا رو میگم حالا هر چی دوست داری گزارش بده ولی بدون از احمقیت شما کم نمیشه

در ضمن از صبح دارم با هردوش بازی میکنم میبینم چی به چیه الکترو مغناطیس میدونی چیه یا نه نوشته در واقعیت اتش پرتاب الکترومغناطیسه میگه اثر الان شبیه برجک لیزره و... احمق بفهم

I AM GOD OF WAR

بابا این احمدی نژاد اومد تو روستاها نت وصل کرد که 2 تا نفهم مثل تو بیان تاپیکو بریزن بهم

• Like 11

راست میگه همین مسعود 1 ماه پیش مثله من نوب بود با ریل الان بیا ببین چیکار میکنه :lol:  :P

تمرین کن حرفه ای میشی :D

فقط مرده خوری نکن :دی وقتی میبینی یارت داره حریفو میزنه نزدیک مردنه یه تیر ول نده نامردیه ^_^

من یه ماه پیش نوب بودم با ریل ×_× ؟ واقعا ؟ :دی

مرده خوری اگه بازی بلد باشی خوبه اگه بخوای واسه اسکور یا کریستال این کارو بکنی باعث میشه حتی بقیه از بتل برن بیرون

مثه وقتایی که یه تاندر با دراگ میاد تو یه دث مچ ، یا همه فحشش میدن و میرن سراغش یا میرن بیرون :دی

I AM GOD OF WAR

:دی

من باهات بحثی نمیکنم

فقط دو تاچیز رو بدون و سوتی نده

اول اینکه همه اینجا میدونن من مدیر شده بودم قبلا

ولی مثکه شما خبر نداشتی که اینجوری حرف میزنی نه ؟

و ثانیا من مثه شما نیازی به این چیزای مسخره واسه ترجمه ندارم

انگلیسیم به حدی خوب هست که خودم بفهمم و نخوام به زور از طریق یه مترجم بفهمم چی نوشته

کسی که دو ساله داره بازی میکنه ، غیر ممکنه که به ریل گان بگه لیزر

اگه میخوای اصرار کنی باز ،‌به خودم مسیج بده و اینجا خودتو خفت نده

به سلامت خدای جنگ !ا

دوستان تشکر :دی

• Like 4

دوستان حالا این دعواها واسه چیه..حالا یه چیزی گفته چون این سلاح ها... مث ریل مدرن تر هست شلیکش با لیزره اگه دقت کنید...واسه همین بعضیا میان با زبون فارسی میگن لیزری و بعضیا با زبون انگلیسی میگن ریل گان که اگه بخوای معنیش کنی یکم خنده دار به نظر میرسه(تفنگ راه آهن)...حالا فرقی نداره مهم اینکه منظور رو برسونید...هر 2 تا اسم درستن فرقی نداره بابا اینقدر جو گیر نشین:دی

فقط اومدم به اون احمق هایی که به من میگفتن اسم سلاحهای بازی رو نمیدونی ثابت کنم که من از شما بهتر میدونم اینم مدرکش چشم کورتو باز کن چون ترجمه هم گذاشتم رایان به قول شما44115744879572211848.png همون لیزره احمق بفهم

I AM GOD OF WAR

azizam :)?

oghde dari honey? han?

age dari boro dame khoonatoon khali kon inja ja oghde khali kardan nis OSTAD!

boro khoone nazar topic baste she khob?boro afarin ;)

MR. GOD OF WAR

age kheyli shakhi o 2sal bazi mikoni :P bia bebinam tanket chan bar boom mishe honey :P MR. GOD OF WAR!

montazeram begi key duel konim :>

• Like 1

ا

دوستان حالا این دعواها واسه چیه..حالا یه چیزی گفته چون این سلاح ها... مث ریل مدرن تر هست شلیکش با لیزره اگه دقت کنید...واسه همین بعضیا میان با زبون فارسی میگن لیزری و بعضیا با زبون انگلیسی میگن ریل گان که اگه بخوای معنیش کنی یکم خنده دار به نظر میرسه(تفنگ راه آهن)...حالا فرقی نداره مهم اینکه منظور رو برسونید...هر 2 تا اسم درستن فرقی نداره بابا اینقدر جو گیر نشین:دی

اولا که عینِ چی توهین کرده؛بگذریم؛

دوما که ریل گان اسمِ خاص هست؛و همینجور بقیشون؛

اسم خاص رو هم جایی ترجمه نمیکنن :)

عینِ اینه به تاندر بگی رعد :mellow:

بعدشم ریل راه آهن نیس :)

ریل رُود راه آهنه:lol:

ریل معنی کُلیش میشه یه خط صاف :)

• Like 1

داداش مسعود و اس خورشید! کجایید بابا؟ مدرسه ها وا شده آره؟؟؟ منم شبا ساعت هشت و نیم یا نه  تازه از دانشگاه می رسم خونه و یه سر کوچیک می زنم به تانکی چون واقعا خسته ام و باید بخوابم ولی شما اون موقع نیستید. خلاصه که سلام می رسونم خدمتتون! :D :P ;)

man k raftam gol bechinam :P

-_- emtehan daram...kam kam miam vali hastam :P

kari has dar khdematim ;)

عجب ادمایی خوب یکی جواب بده من میخوام کریستال بخرم تانکم داغونه اون اولا هیچی بلد نبودم همه الماس ها را اپگریت کردم اونم واسپ خخخ

کی کردیت دارههه؟هر کی داره بگه میخوام بهش پول بدم برام کریستال بخره؟

یا یکی بهم بگه چطوری و از کجا کردیت بخرم؟

عجب ادمایی خوب یکی جواب بده من میخوام کریستال بخرم تانکم داغونه اون اولا هیچی بلد نبودم همه الماس ها را اپگریت کردم اونم واسپ خخخ

کی کردیت دارههه؟هر کی داره بگه میخوام بهش پول بدم برام کریستال بخره؟

یا یکی بهم بگه چطوری و از کجا کردیت بخرم؟

یجوری میگی وسه واسپ خخخخ انگار واسپ چیزِ بدیه:|

بیا از اینجا بخر؛

http://paybycashu.com/images/rixty.gif

دادا تو هنوز اول کاری(بعد میگی اون اولا انگار پیر شدی تو تانکی):دی..لولت پایینه میتونی راحت کریس جمع کنی ما که کریس نخریدیم....کلا بعضی وقتا پرو بتل مجانی میده یا روز 2 برابر کریس میاد از اینا استفاده کن

دادا تو هنوز اول کاری(بعد میگی اون اولا انگار پیر شدی تو تانکی):دی..لولت پایینه میتونی راحت کریس جمع کنی ما که کریس نخریدیم....کلا بعضی وقتا پرو بتل مجانی میده یا روز 2 برابر کریس میاد از اینا استفاده کن

من تا رنک 3 مربع ام0 بودم که در رنک 3 مربع وقتی تولد تانکی بود هورنت و ریلگان رو ام1 کردم

بعدشم عاشق اکس-پی شدی ممد=))

اون اولا وس من 2 سال قبل بود :-"

Edited by LeIouch_Vi_Britannia
  • Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...