Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

تازه فهمیدی ؟  :D

فک کنم از دو روز پیش باز شده  :blink:

می دونستم 

منظورم این بود که پر نشده :mellow:

Edited by alig1331

تا الان هیچ وقت تو اکس پی یه نفره اینقدر تحقیر نشده بودم !ا

با یه جنرالیسیمو اکس پی بازی کردم ( البته نه با اکانت خودما :دی )ا

به معنی واقعی روفت منو !ا

6-1

شاید 4 دقیقه هم طول نکشید که بازی رو تموم کرد

@vsem_kranti

ولی مغرور بود اینم -_-

This topic is the more active one and there too much players are Iranian playing TO

is that a bad thing ? :P

yeah and also we meet new players all days

we dont know how much but as it seems there are many many iranian players in tanki :d

تا الان هیچ وقت تو اکس پی یه نفره اینقدر تحقیر نشده بودم !ا

با یه جنرالیسیمو اکس پی بازی کردم ( البته نه با اکانت خودما :دی )ا

به معنی واقعی روفت منو !ا

6-1

شاید 4 دقیقه هم طول نکشید که بازی رو تموم کرد

@vsem_kranti

ولی مغرور بود اینم -_-

جنرالیسمو هه مال هر کی بود آبروش رفت

annoyed-facepalm-picard.png

• Like 2

رفتم تو تست سرور تنها بدی ای که داره اینه که همه توش دراگ میکنن تا میای تو بازی نمیزارن تکان بخوری

داداش دراگ دیگه چیه؟ :D

بیشتر افراد تو تست سرور نوبن

وقتی برا اولین بار رفتم تو تست من ام0 بودم

با ام0

پنج  تا ام4 رو کشتم 

نوب نوب بودن

حتی بلد نبودن تورت رو بچر خونن

بیشتر افراد تو تست سرور نوبن

وقتی برا اولین بار رفتم تو تست من ام0 بودم

با ام0

پنج  تا ام4 رو کشتم 

نوب نوب بودن

حتی بلد نبودن تورت رو بچر خونن

تو وقتی خودت فرضا هورنت ریل ام3 داشته باشی

نیازی نداری دیگه بری تو تست :دی

ولی من که مثلا ام1 دارم علاقه دارم با م3 یا حتی ام4 کار کنم

سری تر خفن تر :دی

علتش اینه

خوبی تست سرور اینه که میفهمی میتونی با کدوم بدنه و سلاح بهتر بازی کنی و در سرور اصلی همونو ارتقا میدی منم همینکار رو میکنم ببینم چی به چیه

خوبی تست سرور اینه که میفهمی میتونی با کدوم بدنه و سلاح بهتر بازی کنی و در سرور اصلی همونو ارتقا میدی منم همینکار رو میکنم ببینم چی به چیه

داشم داری اشتب میکنی این بزرگ ترین اشتباهه توی تست سرور هرکی میره هرصلاحی رو که دوست داره برمیداره فول میکرو میکنه و میره توی زمین که توی سرور اصلی خیلی سخت میشه یه صلاح فول درست کرد و وقتی مثلا تو میری توی تست تندر برمیداری فول میکرو میکنی میری میبینی عجب چیزیه بدش میای توی سرور اصلی میزنی ام 3میکنی و بعدش میبینی چه اشتباهی کردی کریستال دادی واسه تندر البته همه صلاح ها کارایی خودشو داره ولی برای اول کار همیشه صلاح هایی که کارایی بیشتری داره به کار میاند

• Like 1

داشم داری اشتب میکنی این بزرگ ترین اشتباهه توی تست سرور هرکی میره هرصلاحی رو که دوست داره برمیداره فول میکرو میکنه و میره توی زمین که توی سرور اصلی خیلی سخت میشه یه صلاح فول درست کرد و وقتی مثلا تو میری توی تست تندر برمیداری فول میکرو میکنی میری میبینی عجب چیزیه بدش میای توی سرور اصلی میزنی ام 3میکنی و بعدش میبینی چه اشتباهی کردی کریستال دادی واسه تندر البته همه صلاح ها کارایی خودشو داره ولی برای اول کار همیشه صلاح هایی که کارایی بیشتری داره به کار میاند

البته؛بیشتر از صلاح؛تو نبرد سلاح به کارت میاد :p

• Like 4

اره من از این تست فهمیدم ایزیدا با وایکینگ عالی میشه باهاش رفتم به جنگ 3 تا ریل و هورنت همشون ترکوندم فرار کردن خخخخخ

چون هم زمان جون کم میکنه و جون میده نمیتونن بکشنش خشاب عوض کردنش هم 6 ثانیه طول میکشه تا اون موقع میمیره

توو یه سایتی نوشته بودن : خیار ضد افسردگیه..!
.
.
.
.
.
.
.
.
یه دختره کامنت گذاشته بود: خوردنش؟؟؟
من دیگه حرفی ندارم

22.gif

خونواده میخان یه هفته برن مسافرت... بابام گرفته با اسپری رو دیوارحیاط بزرگ نوشته :

.

.

لعنت بر پدر کسی که در این مکان دختر بیاورد 22.gif22.gif
  • Like 2

سرویس موسیقی هنرآنلاین : مرتضی پاشایی خواننده محبوب کشورمان که مسئله بیماری‌اش در هفته گذشته نظر تمام رسانه‌ها را جلب کرده بود امروز صبح پیش از اینکه تمام علائم حیاتی‌اش از کار بیفتد دارفانی را وداع گفت.

موسیقی ما از قول حسن توکلی دکتر این هنرمند نوشت: رتضی مبارزه سختی را با بیماری‌اش داشت و در حالی که از زمان تشخیص بیماری ما فقط سه ماه پیش بینی ادامه حیات را برای وی کرده بودیم، مرتضی چیزی حدود ۱۱ ماه جنگید و تا لحظه آخر هم کوتاه نیامد.تیم پزشکی این هنرمند ‌‌نهایت تلاش خود را در مراحل مختلف درمانی این هنرمند انجام داد و در مقاطع مختلف با پرتو درمانی و شیمی درمانی سعی در مهار سرطان داشت ولی متاسفانه اوضاع جوری مساعد نشد و سرطان به تمام بدن پاشایی سرایت کرده بود.

مرتضی پاشایی متولد سال 1363 بود و از 14 سالگی نواختن گیتار را آغاز کرد. او در ابتدای کار با انتشار چند قطعه به شکل اینترنتی فعالیت خود را آغاز کرد و بعد در سال 1391 با انتشار آلبوم "یکی هست" به هنرمندان رسمی موسیقی پاپ پیوست. او بعد از انتشار اولین آلبوم‌اش محبوبیت بالایی دست پیدا کرد و میان جوانان شهرتی به هم زده بود که متاسفانه بیماری سرطان به سراغ‌اش آمد البته که او از پای ننشیت و حدود یکسال با بیماری دست و پنجه نرم کرد و به فعالیت‌های موسیقایی خود ادامه داد.

در یکی دو هفته اخیر که او در بیمارستانت بستری بود هنرمندان و چهره‌های بسیاری به دیدن او رفتند از علی مرادخانی،معاونت هنری ارشاد گرفته تا علی دایی، مهناز افشار، محمدرضا گلزار و جمع کثیری از ستاره‌های پاپ مثل محسن چاوشی، سیروان خسروی،محمدعلیزاده، محسن یگانه، روزبه نعمت اللهی، شهرام شکوهی و ...

مراسم تشییع پیکر این هنرمند جوان یکشنبه 25 آبانماه ساعت 9 صبح از مقابل تالار وحدت برگزار خواهد شد.

خبرگزاری هنرآنلاین درگذشت این هنرمند محبوب را به خانواده ایشان و خانواده بزرگ هنرمندان موسیقی پاپ تسلیت می‌گوید.
:(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(

Edited by Owjam
  • Like 2

تو وقتی خودت فرضا هورنت ریل ام3 داشته باشی

نیازی نداری دیگه بری تو تست :دی

ولی من که مثلا ام1 دارم علاقه دارم با م3 یا حتی ام4 کار کنم

سری تر خفن تر :دی

علتش اینه

چرا برای من فقط تا ام 3 هست همه تا 4 دارن اما من تا 3 !!! اقا بخدا به ولا یک ام3 فول اپگرد و نمیگن ام4 شما فاصله ی اعداد بین مثلا دمیج هر سلاحی و نگاه کنید

دمیج ریکو ام2 فول اپگرید  و با دمج ریکو ام3 رو مقایسه کنید 1/3 فرقشونه پس اگر ام3 فول باشه 32 ام 4 هم باید باشه 33/4 و بقیه ایتم ها هم بالاتر از ام3 فول اپگرید هست

پس نمیشه گفت ام4 !!!

چرا برای من فقط تا ام 3 هست همه تا 4 دارن اما من تا 3 !!! اقا بخدا به ولا یک ام3 فول اپگرد و نمیگن ام4 شما فاصله ی اعداد بین مثلا دمیج هر سلاحی و نگاه کنید

دمیج ریکو ام2 فول اپگرید  و با دمج ریکو ام3 رو مقایسه کنید 1/3 فرقشونه پس اگر ام3 فول باشه 32 ام 4 هم باید باشه 33/4 و بقیه ایتم ها هم بالاتر از ام3 فول اپگرید هست

پس نمیشه گفت ام4 !!!

عزیز؛

اینا رو به اصطلاح میگن ام4

نه اینکه واقعا ام 4

برا اینکه نشون بدن فول میکرو هستش :)

عزیز؛

اینا رو به اصطلاح میگن ام4

نه اینکه واقعا ام 4

برا اینکه نشون بدن فول میکرو هستش :)

عزیز پس به ام2 فول میکرو هم میگن ام3 درسته؟؟؟؟؟؟!!!

• Like 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...