Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

من فاصله 5 تا تانک هم ترکوندم  باید بلد باشی چه موقع بزنی مثلا بیبینی ریگان کی میزنه پشت اون تو طرفو برنی اکثرا با یک شات ریگان نمیمیرن ولی در امتیاز دادنش تعجب میکنم یک بار 11 به بالا میده یک بار 2 میده

حالا یک سوال دارم ایا مثلا اگه  با تندر یک تیر به یکی که هورنت ام 3 داره بزنی که درجش مثلا 3 ستاره طلایی  با یکی که مثلا درجه کنلن داره اونم با یک تیر بزنی با یک اندازه در یک زاویه امتیازشون فرق داره؟  و همینطور تجربه که میده برای بازی؟ ضعیفو بزنی بشتر امتیاز و تجربه میده یا قویه ؟

مقدار امتیاز ناشی از هر کیل بین کسایی که به اون شخص شلیک کردن و از جونش کم کردن بستگی داره

تقریبا 15 اسکور واسه کیل های به این سبک اختصاص دادن که بین دو نفر به نسبت دمج که وارد کردن اختصاص میگیره

مثلا اگه من یه شات با ریل به یکی بزنم و شما بعدش بیای اون شخص رو بکشی به تعداد کیل شما اضافه میشه ولی قاعدتا ( که تانکی تو این چیزا شانسی عمل میکنه )ا

من مثلا به فرض این که 80% از جون حریفم کم کردم 12 اسکور و شما 3 اسکور باید بگیرید ولی خب گاهی ممکنه حتی واسه یه کیل به این سبک به هر کدوم از طرفین بیش از 10 تا اسکور بده !ا

درباره این که کسی که میکشی رنکش پایین باشه یا نباشه

هیچ تفاوتی وجود نداره !ا

چه یه واران آفیسر 1 باشه و چه مارشال هر دو به یک اندازه اسکور میدن و اون مقدار برابر 10 هست (‌در حالت عادی و بدون کیل مشترک و یا مولتی پس )ا

ولی تفاوت توی کریستال ها و بتل فاند هست

الان مقدار دقیقشو نمیدونم ولی به عنوان مثال اگه توی بازی یه واران آفیسر 1 کشته بشه (‌ به میزان ارزش رنک ) به فاند بازی کریستال اضافه میشه

مثلا فرض کن 2 تا کریستال

حالا اگه یه رنک مارشال رو بکشی (‌رنک مارشال ارزش بیشتری داره و این مشخصه )‌دیگه نباید باز 2 تا کریستال بده

باید مقدار بیشتری بده (‌فرضا 6 تا کریستال )ا

قبلن واسه یه سری رنک ها میدونستم که در ازای هر کیل چقدر کریستال میده ولی بعد از حذف  کریستال باکس ها و زیاد تر شدن فاند دیگه مقدارهای جدید رو نمیدونم

• Like 1

مقدار امتیاز ناشی از هر کیل بین کسایی که به اون شخص شلیک کردن و از جونش کم کردن بستگی داره

تقریبا 15 اسکور واسه کیل های به این سبک اختصاص دادن که بین دو نفر به نسبت دمج که وارد کردن اختصاص میگیره

مثلا اگه من یه شات با ریل به یکی بزنم و شما بعدش بیای اون شخص رو بکشی به تعداد کیل شما اضافه میشه ولی قاعدتا ( که تانکی تو این چیزا شانسی عمل میکنه )ا

من مثلا به فرض این که 80% از جون حریفم کم کردم 12 اسکور و شما 3 اسکور باید بگیرید ولی خب گاهی ممکنه حتی واسه یه کیل به این سبک به هر کدوم از طرفین بیش از 10 تا اسکور بده !ا

درباره این که کسی که میکشی رنکش پایین باشه یا نباشه

هیچ تفاوتی وجود نداره !ا

چه یه واران آفیسر 1 باشه و چه مارشال هر دو به یک اندازه اسکور میدن و اون مقدار برابر 10 هست (‌در حالت عادی و بدون کیل مشترک و یا مولتی پس )ا

ولی تفاوت توی کریستال ها و بتل فاند هست

الان مقدار دقیقشو نمیدونم ولی به عنوان مثال اگه توی بازی یه واران آفیسر 1 کشته بشه (‌ به میزان ارزش رنک ) به فاند بازی کریستال اضافه میشه

مثلا فرض کن 2 تا کریستال

حالا اگه یه رنک مارشال رو بکشی (‌رنک مارشال ارزش بیشتری داره و این مشخصه )‌دیگه نباید باز 2 تا کریستال بده

باید مقدار بیشتری بده (‌فرضا 6 تا کریستال )ا

قبلن واسه یه سری رنک ها میدونستم که در ازای هر کیل چقدر کریستال میده ولی بعد از حذف  کریستال باکس ها و زیاد تر شدن فاند دیگه مقدارهای جدید رو نمیدونم

اینا رو میدونم ولی من دارم میبینم بعضی مواقع بالای 15 امتیاز میده به من کشتن یک نفر طرف نه پرچم داره نه هیچی آیا جایی هست که این امار توش باشه چون اگه بدونم دقیقا چه کسانی بالای 15 امتیاز میدم میرم سراغشون من با ام 0 هامر از چند نفر 15 امتیاز گرفتم نمیدونم داستان چیه

اینا رو میدونم ولی من دارم میبینم بعضی مواقع بالای 15 امتیاز میده به من کشتن یک نفر طرف نه پرچم داره نه هیچی آیا جایی هست که این امار توش باشه چون اگه بدونم دقیقا چه کسانی بالای 15 امتیاز میدم میرم سراغشون من با ام 0 هامر از چند نفر 15 امتیاز گرفتم نمیدونم داستان چیه

در ادامه ی توضیح مفید مسعود

این چیزی که میگی غیر ممکنه  فقط یه توضیح هست

وقتی به چند تا تانک فکر کن پنج تا تانک به هر کدوم 5 امتیاز ضربه بزنی ولی کشته نشن ولی چند تا از هم تیمی هات همزمان اونایی رو که تو زخمی کردی میزنن

خودتم یکی رو کامل میزنی یه دفه میبینی

35

امتیاز گرفتی و فکر میکنی همون یکی رو که کشتی

این همه امتیاز داشته

....

مثل اینکه دوتا ضربه بزنی به حریف ولی کشته نشه بعد بری با تانکت به دیوار نگاه کنی همون موقع هم تیمیت اون حریف  زخمی رو میزنه بعد دوازده امتیاز گیرت میاد

بعد میای میگی بچه ها به دیوار نگاه کردم 12 امتیاز گرفتم

:D

• Like 2

چشام باز هست؛

تو تشخیص اعصاب هم مهارت دارم؛

و طی اون 1 صفحه ای که حرف زدیم هم چیز خاصی مشاهده نکردم

o.O

ببخشید ب روم نمیارم  :mellow:

• Like 1

در ادامه ی توضیح مفید مسعود

این چیزی که میگی غیر ممکنه  فقط یه توضیح هست

وقتی به چند تا تانک فکر کن پنج تا تانک به هر کدوم 5 امتیاز ضربه بزنی ولی کشته نشن ولی چند تا از هم تیمی هات همزمان اونایی رو که تو زخمی کردی میزنن

خودتم یکی رو کامل میزنی یه دفه میبینی

35

امتیاز گرفتی و فکر میکنی همون یکی رو که کشتی

این همه امتیاز داشته

....

مثل اینکه دوتا ضربه بزنی به حریف ولی کشته نشه بعد بری با تانکت به دیوار نگاه کنی همون موقع هم تیمیت اون حریف  زخمی رو میزنه بعد دوازده امتیاز گیرت میاد

بعد میای میگی بچه ها به دیوار نگاه کردم 12 امتیاز گرفتم

:D

استاد 2 سال دارم بازی میکنم به قول معروف نخوردیم نون و گندم.... اینی من گفتم با سلاح جدید فقط اتفاق افتاده به هم تیمی هم ربطی نداره چون تعداد کم بوده و چندین بار این اتفاق افتاده طوری که فکر میکردم این سلاحم ام5 شده خودم فک میکردم ام 0 هست

این متنی که تازه در مورد کریستال اومد قضیه چیه؟ ویدو جدید هم که نیومده

امروز داشتم تو سند باکس بازی میکردم یکی رو دیدم نمیدونم ام چند بود ولی با این سلاح جدیده با یک تیر 80% جونمو کم کرد فک کنم ام 3 کرده بود لامصب جنرال بود حالا شما بگید این سلاح بده حساب کن اگه دبل شات داشته باشی با هر تیرش 180 میزنه حداقل حالا منم مثلا ام 3 کنم تندر رو در رو اون تیر نزنه من شات خودم خودمو میکشه باورتون نمیشه بیشتر جون خودمو از تندر خودم میخورم سند باکس هر وقت میمیرم میخوام دوباره بیام شانس بد من طرف راست یا چپ یا بعضی وقتا هر دوش دشمن در میاد حالا با تندر بزنم خودم میمیرم کار طرف اسون میشه

اقایون یه پیامی تازه اومد روی صفحه که در مورد کریستال بود ولی به دلیل نبود سواد کافی نتونستم بفهمم لطفا اساتید ترجمش کنن

t87zcw5raqao1xf1fzi1.png

فک کنم میگه این هفته هر چی کیریستال بخرید همون مقدار هم بهتون هدیه داده میشه

کیریستال بخرید تا چون به زودی به دردتون میخره

:huh: 

اقایون یه پیامی تازه اومد روی صفحه که در مورد کریستال بود ولی به دلیل نبود سواد کافی نتونستم بفهمم لطفا اساتید ترجمش کنن

کپی کن اینجا من یهو اینوایت اومد اکسپت کردم پیامرو بدون اینکه ببینم زد رفت

t87zcw5raqao1xf1fzi1.png

یعنی حتی 2ایکس فاند هم بیاد میشه 4ایکس

درواقع پول 100ک کریستال بدی 400ک ببرید

:o

یعنی حتی 2ایکس فاند هم بیاد میشه 4ایکس

درواقع پول 100ک کریستال بدی 400ک ببرید

:o

بازم متوجه نشدم یعنی اگه بخوام بخرم 4 برابر کریس میده؟

اگه اینجوری باشه عالی میشههههههه

اولا که احمد اشتباه گفت 2 ایکس فاند؛

منظورش کارت دوبل کریس بود :D

دوما که همینطوری حالت عادی بخری 4 برابر نمیشه؛

کارت دوبل کریس داشته باشی میشه :)

Edited by LeIouch_Vi_Britannia

نخیر درحالت معمولی 2برابره ولی در حالت 2ایکس بای همون کارت قرمزه که ریوارد روزانه بعضی روزها میده واست بیاد میشه 4برابر

نخیر درحالت معمولی 2برابره ولی در حالت 2ایکس بای همون کارت قرمزه که ریوارد روزانه بعضی روزها میده واست بیاد میشه 4برابر

به درد ماکه نمیخوره

نوشته به اندازه ی کیریستالی که براش پول دادی بهت جایزه میدن

یعنی اگر کارت دو برابر داشته باشی بری 200 یورو بخری

به اندازه 600 یورو کیریس میگیری

ه200تا برای پولت

ه200 تا برای کارتت

ه200 تا برای هدیه های ویژه این هفته

gifted with bonus of crystals equal to the number of crystals paid for

وای یه دو سه تا از این سکه الیزابت تو راهنمایی و دبیرستان بهم دادن میفروشمشون و کریس میخرم ولی لامصبا را پیدا نمیکنم دعا کنید پیداشون کنم :))

وای یه دو سه تا از این سکه الیزابت تو راهنمایی و دبیرستان بهم دادن میفروشمشون و کریس میخرم ولی لامصبا را پیدا نمیکنم دعا کنید پیداشون کنم :))

دعا کردم :) :) :)

و بالاخره رنک آپ

از مهدی جان ممنونم چون خیلی کمکم کرد

هنوز عکسی هم از رنک آپ در دست ندارم

چون خودم رنک آپ نکردم:lol:

ولی اگه عکسش بدستم رسید حتما براتون میزارم

• Like 1

و بالاخره رنک آپ

از مهدی جان ممنونم چون خیلی کمکم کرد

هنوز عکسی هم از رنک آپ در دست ندارم

چون خودم رنک آپ نکردم :lol:

ولی اگه عکسش بدستم رسید حتما براتون میزارم