Jump to content
EN
Play

Forum

[IR] Iranian players

Share

Recommended Posts

یا اینکه با دراگ زده باشه :ph34r:

دراگ سیخی چنده من اصلا هیچی ندارم همه رو خرج کردم توی زمین هم گیر از ما بهترون میوفته جایی که زدمشون جمع شده بودن تازه من هنگ بودم باید بلد باشه کجا اتیش روشن کنی که همه بسوزن

دراگ سیخی چنده من اصلا هیچی ندارم همه رو خرج کردم توی زمین هم گیر از ما بهترون میوفته جایی که زدمشون جمع شده بودن تازه من هنگ بودم باید بلد باشه کجا اتیش روشن کنی که همه بسوزن

اینقد گفتی اعصابم خورد شد

برم رو اکم فایر بردارم ببینم فرقی به حالم میکنه

داری میگی یه شارژ فول زدم 3 نفر مردن :mellow:

با ام 1 امکان نداره :lol:

در ضمن نتم اگه به بازی میکشید الان اینجا نبودم :mellow:

شما هر وقت نتت درست بود بیا  من در خدمتم  هر کس فک میکنه نمیشه با فایر ام 1 سه نفرو زد بیاد بریم یک زمین نشونش بدم البته بگم ها من خودم مرده بودما 2تاشون  اول مردن یکیشون چند ثانیه بعد درجه هاشونوم مثل خودم یکی دو درجه بالا پایین 

یواش یواش دارم به این فکر میکنم واسپ ام 2 کنم با ایسدا ام3 و فایر ام 2 بجای هورنت ام 3 اخه لامصب ما تا بیایم تانکمونو روشن کنیم یک دور دور سند باکس میچرخه

یواش یواش دارم به این فکر میکنم واسپ ام 2 کنم با ایسدا ام3 و فایر ام 2 بجای هورنت ام 3 اخه لامصب ما تا بیایم تانکمونو روشن کنیم یک دور دور سند باکس میچرخه

باو تو میدونی چیکار کن برو یه فکری برا خودت بکن اول میای میگی هورنت با همر کریسمس میخرم بعد می گی ریل با فایر بخرم الان میگی واسپ بخرم اول تکلیف خودت با خودتو مشخص کن بعد هی بگو چی بخرم ;)

• Like 2

:lol: بارکور کوتاه با آقا گرگه :lol: 

https://www.youtube.com/wach?v=Xi5yLHHr29U&feature=youtu.be

n1 :/ :P

فقط اون چیه تو ثانیه 4م زیرت میترکه؟:/ :دی

فقط؛بگی بریک دنس بیشتر بش میاد:d

Edited by LeIouch_Vi_Britannia
  • Like 1

باو تو میدونی چیکار کن برو یه فکری برا خودت بکن اول میای میگی هورنت با همر کریسمس میخرم بعد می گی ریل با فایر بخرم الان میگی واسپ بخرم اول تکلیف خودت با خودتو مشخص کن بعد هی بگو چی بخرم ;)

اول ایسدا ام 3 میگیرم اگه دیدم انقدر خوبه که جونم تموم نمیشه واسمپ میگیرم ام 2  نزدیک 45000 کریستال صرفه جوییه ولی سرعتش خیلی بالاست با اون 45000 تا  هم دبل  میگیرم 1000 تا  فایرم ام 2 میکنم گازشو میگیرم به جنگ راشا

اول ایسدا ام 3 میگیرم اگه دیدم انقدر خوبه که جونم تموم نمیشه واسمپ میگیرم ام 2  نزدیک 45000 کریستال صرفه جوییه ولی سرعتش خیلی بالاست با اون 45000 تا  هم دبل  میگیرم 1000 تا  فایرم ام 2 میکنم گازشو میگیرم به جنگ راشا

کار خوبی می کنه ولی بدون روندن واسپ کار هر کسی نیست گاو نر می خواهدو مرد کهن:دیـ

ولی بدون شوخی واسپ سرعتش زیاد ولی خیلی راحت چپ میکنه اگه بلد نباشی برونیش :rolleyes:

امروز یکی رو دیدم با ویکی و ام 3 ایسدا توی یک زمین بزرگ میرفت همه رو میکشت اولش تا 17 نفرو کشت هنوز نمرده بود به خودم گفتم چجوریاست اونجا بود که گفتم ایسدا رو ام 3 میکنم  این قضیه مال صبح بود بعد ظهر به بعد فایر برداشتم دیدم ای بابا اینم که خیلی خوبه ام 1  جزو اولا بودم بعد که اون فنچها رو کشتم گفتم دیگه به قول معروف راه گم کردم موندم  چکار کنم 20000 تا کریستال دیگه داشتم هم رو اپ میکردم

امروز یکی رو دیدم با ویکی و ام 3 ایسدا توی یک زمین بزرگ میرفت همه رو میکشت اولش تا 17 نفرو کشت هنوز نمرده بود به خودم گفتم چجوریاست اونجا بود که گفتم ایسدا رو ام 3 میکنم  این قضیه مال صبح بود بعد ظهر به بعد فایر برداشتم دیدم ای بابا اینم که خیلی خوبه ام 1  جزو اولا بودم بعد که اون فنچها رو کشتم گفتم دیگه به قول معروف راه گم کردم موندم  چکار کنم 20000 تا کریستال دیگه داشتم هم رو اپ میکردم

اصلا هیچی آپ نکن :lol:

من بعید میدوم موفق شی.

چند وقت دیگه میای میگی چه کاری کردم چرا نگفتین باز دعوا راه میفته خون و خون ریزی میشه به هم فحش میدیم تاپیک بسته میشه التماس میکنیم تاپیکو باز کنن اونا قبول نمیکنن ما غیز قانونی تاپیک میزنیم میبندش بعد دوباره التماس میکنیم تا بالا خره اجازه بدن

پس به حرف من گوش کن ایزیدا هورنت ام3 کن

:mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow:

شما بیا با هر بدنه ای که میخوای بجز تیتان و ماموت یک نفر دیگه هم با خودت بیار من با فابر ام 1 میزنمت ولی به شرطی که فریز نیاری بدون هیچ  قدرتی فقط با فایر میزنمت از  دبل اینا هم استفاده نمیکنم

من امروز یک اسموکی ژنرال با بدنه ویکی رو رو در رو زدم با همین فایر ام 1 . رفتم زمین اونا تا ریست شدئ به بازی اومد دوباره اتیش گرفتم روش اوونم 3 تا تیر زد فک کنم یکیش نخورد

میخای من میام با واسپ  و هرچی تو خاستی توین نمیدونم تندر فایر اسموک شافت هرچی تو بگی میام ببینم این تانکت چیه اینقدر میگی این کارو کردن اصلا من موندم تانک تو یهو تانک سیمون نباشه

• Like 1

کار خوبی می کنه ولی بدون روندن واسپ کار هر کسی نیست گاو نر می خواهدو مرد کهن:دیـ

ولی بدون شوخی واسپ سرعتش زیاد ولی خیلی راحت چپ میکنه اگه بلد نباشی برونیش :rolleyes:

دیده شده در چندین مورد من در حال چپ کردن هم رو هوا کشتم با خودم گفتم من که با این هورنت که ام 2 دارم چپ میشم از ریل ام 2 هم میخورم پس چرا  حداقل یک چیزی نگیرم که بتونم جاخالی بدم و با سرعتش کیف کنم

میخای من میام با واسپ  و هرچی تو خاستی توین نمیدونم تندر فایر اسموک شافت هرچی تو بگی میام ببینم این تانکت چیه اینقدر میگی این کارو کردن اصلا من موندم تانک تو یهو تانک سیمون نباشه

والا سیمونو نکردم ولی من با ام 0 اون سلاح جدیده هامر میترکوندم که شماها میگید بدرد نمیخوره شایدم هامرو ام 2 کنم کلا قاطی کردم بد رقم

• Like 1

دیده شده در چندین مورد من در حال چپ کردن هم رو هوا کشتم با خودم گفتم من که با این هورنت که ام 2 دارم چپ میشم از ریل ام 2 هم میخورم پس چرا  حداقل یک چیزی نگیرم که بتونم جاخالی بدم و با سرعتش کیف کنم

برای اینکه بتونی با واسپ جاخالی بدی و از سرعتش کیف کنی باید بری 50 سال رو کوه های هیمالیا دعا کنی بعدش که اومدی پاک میشی :|

نه ان که یه چیز دیگه بود :lol: :mellow:

تا یاد بگیری چطوری با واسپ کار کنی 100 تا فحش به جد و آبادش میدی:lol:

امروز بد ترین روز کل تانکی بازی کردنم بود

تو یه بازی پرچمی 17 به 0 جلو بودیم

بعد همه از اون تیم رفتم

فکر کردم بردیم و کسی نمیاد که یهو

6 تا

دراگی اومدن تو بازی

همشون هم اسموکی و هورنت داشتن اخرش 18 به 33 باختیم

کریسمس که پرو شد 2500 حتما یکی میخرم

برای اینکه بتونی با واسپ جاخالی بدی و از سرعتش کیف کنی باید بری 50 سال رو کوه های هیمالیا دعا کنی بعدش که اومدی پاک میشی :|

نه ان که یه چیز دیگه بود :lol: :mellow:

تا یاد بگیری چطوری با واسپ کار کنی 100 تا فحش به جد و آبادش میدی :lol:

نه نمیدم چون با اکانتهای دیگه امتحان کردم  برم با اون یکی اکانتم چند تا تست سرعت بگیرم ببینم چجوریاست البته الان هنگه چرا شبها هنگ میشه بازی

15301243775208350682.jpg

اینو که اول شدم ولی به یک چیز مسخره پی بردم

اگه به wasp یا hornet 

railgun یا hammer

بزنیم در جا چپ میکنه بدون هیچ درنگی

تازه من با  wasp هم viking رو هم زدم که چپ کرده

مسخره شده این حرکاتش

بعد همه از اون تیم رفتم

6 تا

دراگی اومدن تو بازی

ینی در این حد ضایه خخخخ

شما نتونستین یکم دفاع کنین!!!!

بعد همه از اون تیم رفتم

6 تا

دراگی اومدن تو بازی

اینکه چیزی نیست روزی 10 بار واسه من اتفاق میوفته وگرنه الان 500000 تا کریستال داشتم

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...